2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bu sabah trt1 tvde 11:30 da anne elimi tutsana diye bebek proğramı vardı.izledim çok yararlı bilgiler veriyorlar.normal -sezaryen doğum hakkında konuştu.ikiside birbirini tamamlayan doğum yöntemi dedi.pek izleyemedim evde eşim vardı.izlemenizi tavsiye ederim.ben canlı yayına bağlanmak istedim ama telefona bağlanamadım.yarın tekrar izleyip arayacağım.kafama takılan sorular var soracağım.bir tanesini sizede sorayım.benim tuvalete gitme sıklığım çok arttı öyle ki gece çok sık tuvalete gidiyorum.geçen bende idrar boşalmasını suyum geldi zannettim meger evde tuvalete yetişememişim.hatta acile bile gittim korkuttu eltim falan.ama birşey çıkmadı.ben suyum geldiğini nasıl anlıyacağım.bazen gebenin suyu gelince sancısıda olmayabiliyormuş.benim en korktugumda bu.çünkü gebenin suyu biterse doğumuda zor oluyormuş.bende bir fil kadar su içiyorum içmeyince bunalıyorum wc sorunu yaşıyorum.

Son düzenleme:
selmmm ,

iftardan sonra uyumusuz yeni uyandik , sersem gibiyiz , kahve yaptikj ayilmaya calişiyoruz bakalim inş kendimize geliriz ,

bizim tosun oglan yerinden cok rahatsız bugun karnım tas gibi , zorla oynuyo , inat uyyomu napio artık bilemedim , durmadan sag tarafimdan ayagini uzatiooo neefs aldirmiyo annesine , ama o iant ben ondan inat beklicek

nışanı gelenler kolay dogumlar olur inş ,

sahuru nöbetimiz başladi

admen ,

sezeryan genelmi olcak spinal mi karar verdinizmi yoksa doktorunla yenimi konusucaksin ,

tr 'de riske atmiyolar erken aliyolar bebişleri ama avrupada son dakka aliyolar ,bizim doktorlar tırsıyomu ne :))

benimde c.tesi cati muatnem , ne catiymis hatim ettirdi beni , bakalim bize ne dicek

bence kesinlikleee riske atma canım. Allah korusun bebişe bişey olmasın. günümüzde sezeryan çok daha az hasarla yapılıyor. eee ne zaman geliyor paşamıızzzz

yarın bende dr a gidicem ve aynı tarzda şeyler duyucakmışım gibi geliyor senin takvim 11 inde bitti normalde benimkide 12 de bitiyordu. benim sıpanın gelesi yok diye uzattım ama halaaaa hiç bi hareket yok. yürümekten ayaklarımın altı ağrıyor artık

biz bekleşelim senayla sen al oğlunu kucağına bak kıskanıyorum artık iiceeee hadi oğlum gel artıkkk

o zaman ben 1 ay daha doğurmam ben takvimi ağustosa falan mı çeksem

Ben de diyorum bu kızın 1 2 gün kaldıydı birden 7 uazıyo ne oluyo anlamamıştım ayol

Kızlar cok midem bulanıyo
geçmek bilmeyen bi adet sancım var ama gelip gitme tarzında degil

acaba dogum yaklaştı mı
midesi böyle bulanan var mı

Kızlar cok midem bulanıyo
geçmek bilmeyen bi adet sancım var ama gelip gitme tarzında degil

acaba dogum yaklaştı mı
midesi böyle bulanan var mı
benim bulanıyor canım midem. adet sancısı gibi bişey de oluyor arada. şuanda da var mesela. hani oluyor ya sanki içinden bişey sökülse rahatlıcak gibi oluyosun adet görmeden önce. ben bikaç gündür hep öyle oluyorum

canım suni sancıyı niye düşünmüyorsun doktorun teklif etmedi mi? niye direkt sezeryan dedi?

ne güzel kızlar sevinin sevinin ne güzel belirti yaşıyonuz en azından bende hiçbişeycikler yokk
gerçi bi yandan da hiçbişey olmasa da sadece doğum olacağı zaman olsa daha iyi diye düşünüp teselli olmaya çalışıyom:2:

o zaman ben 1 ay daha doğurmam ben takvimi ağustosa falan mı çeksem

Valla ben doğuruyorum galiba

Kızlar sancı resmen uyandırdı aynen mide bulantısı da var toplu doğum mu yapacaz ne

Geçmiyo adet sancısı gibi
ama dakika da falan değil hiç gecmiyo ki dakika ttutayım şaştım yya
bu kaç gün böyle sürecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…