kızlar benim göğüs uçlarım kaşınıyor.neden ki?
hiç sancı da yok.dün akşam sancı olmuştu.bugün yoldayken oldu.başka da tık yok....
çatlıyo olmasin gögüslerin canim ?????
bebe yagi vaselin vs sur bence hemen ,
çatlaklardan mıdır.ama sadece göğüs ucu ve çevresi
olabilir canimmm , nemli tut dedi bana doktor ,
bence kesinlikleee riske atma canım. Allah korusun bebişe bişey olmasın. günümüzde sezeryan çok daha az hasarla yapılıyor. eee ne zaman geliyor paşamıızzzzkızlar doktordan geldik haberler iyimi ötümü bilmiyorum...3.400 kilosu boyuda 50 cm çok şükür sağlıklı...çatı muayenesi oldum neyazıkki çatım çok darmış iki farklı doktorda gelip baktı aynı şeyi sölediler normal doğum olmaz bu çıkmaz bu çatıdan çok zorlar ve çok riskli olur dediler.....kararı bana bıraktılar gerçi kendi doktorum bunun kararını ben vermeliyim ve bana kalırsa kesnlikle riske atma dedi...şimdi karar verme zamanı....
yarın bende dr a gidicem ve aynı tarzda şeyler duyucakmışım gibi geliyor senin takvim 11 inde bitti normalde benimkide 12 de bitiyordu. benim sıpanın gelesi yok diye uzattım ama halaaaa hiç bi hareket yok. yürümekten ayaklarımın altı ağrıyor artık
kızlar ben geldim ama haber yok daha benim sıpa geleceği yok dr diyo içerde sıkışık duruyor daha gelmiyor mu diye hayırlısı artık pazartesi yine gidicem sonra ne olacağını düşünücez dedi moralim çok bozuldu
Allahım ne zaman geleceğini bilir sabırla beklemekteyim
biz bekleşelim senayla sen al oğlunu kucağına bak kıskanıyorum artık iiceeee hadi oğlum gel artıkkkevet cnm bende rise atamam birde doktoruma güveniyorum koay kolay sezeryan demez dediyse kesinlikle vardır bir bildiği...haftaya çarşamba olacak yarın doktora kararımızı bildiricez eğer uygunsa çarşamba olsun diycezz bakalımmm allahtan hayırlısı
sen daha bekle bak ben ne dedm benim oğlan seninkinden önce gelecek...şaka yaparken gerçe oldu
o zaman ben 1 ay daha doğurmamKızlar tam 15 dk. Ya bir kasılmalar oluyor sancı da hafif hafif gelip gidiyor 38+5 olduk bu arada doğuracakmıyım acaba :s bu arada bugün kuaförde yaşlı bir teyze belin dik ayaklarını uzatır vaziyette yere otur dedi sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmaklarının üstüne koymaya çalış dedi tabiki koyamadım sonra bu eski bir yöntem sen 2 gün içinde doğuracaksın dedi))) doğrumu bilemedim
Ben de diyorum bu kızın 1 2 gün kaldıydı birden 7 uazıyo ne oluyo anlamamıştım ayolyarın bende dr a gidicem ve aynı tarzda şeyler duyucakmışım gibi geliyor senin takvim 11 inde bitti normalde benimkide 12 de bitiyordu. benim sıpanın gelesi yok diye uzattım ama halaaaa hiç bi hareket yok. yürümekten ayaklarımın altı ağrıyor artık
ben takvimi çok sevdim oğlumda karnımın içini kopamıyoruzBen de diyorum bu kızın 1 2 gün kaldıydı birden 7 uazıyo ne oluyo anlamamıştım ayol
benim bulanıyor canım midem. adet sancısı gibi bişey de oluyor arada. şuanda da var mesela. hani oluyor ya sanki içinden bişey sökülse rahatlıcak gibi oluyosun adet görmeden önce. ben bikaç gündür hep öyle oluyorumKızlar cok midem bulanıyo
geçmek bilmeyen bi adet sancım var ama gelip gitme tarzında degil
acaba dogum yaklaştı mı
midesi böyle bulanan var mı
şekerler nasılsınız bakalım.ben hayırlısıyla beklemedeyim.bugün nst ye girdim.bebek iyi.bende sıkıntı yok.bu arada bende herşey aynı.açıklık 1 cm. bebeğin kafası hala tam aşağıda değil.bundan sonra her gün nst ye gireceğim.pazartesi veya salı günü belli olacak doğumun nasıl olacağına.o güne normal doğurdum, doğurdum..doğuramadım sezeryan.doktoruma da dedim.siz izne çıkmadan ben doğursam diye.izne çıkacak olunca kendimi pek bi öksüz gibi hissettim.
bebeğim ve benim için hakkımda hayırlısı olsun.hakkımda nasıl bir doğum hayırlıysa öyle olsun.Allahım bebeğimi hayırlısıyla sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin......hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar
benim bulanıyor canım midem. adet sancısı gibi bişey de oluyor arada. şuanda da var mesela. hani oluyor ya sanki içinden bişey sökülse rahatlıcak gibi oluyosun adet görmeden önce. ben bikaç gündür hep öyle oluyorum
o zaman ben 1 ay daha doğurmamben takvimi ağustosa falan mı çeksem
benim bulanıyor canım midem. adet sancısı gibi bişey de oluyor arada. şuanda da var mesela. hani oluyor ya sanki içinden bişey sökülse rahatlıcak gibi oluyosun adet görmeden önce. ben bikaç gündür hep öyle oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?