Kızlar cok midem bulanıyo
geçmek bilmeyen bi adet sancım var ama gelip gitme tarzında degil
acaba dogum yaklaştı mı
midesi böyle bulanan var mı
benim bulanıyor canım midem. adet sancısı gibi bişey de oluyor arada. şuanda da var mesela. hani oluyor ya sanki içinden bişey sökülse rahatlıcak gibi oluyosun adet görmeden önce. ben bikaç gündür hep öyle oluyorum
biz geldik oğlumla canlar erken olsun istedikçe olmuyor bu bebişler benimki de gayet memnunmuş yerinden :)) kasılmalar çıktı nstde ama çok normal güzel dedi doktor ...
bu seferde alttan muayene etti ama bu biraz sert ve acılı oldu tabi dayanılmayacak gibi değildi
oğlum 3450gr olmuş mşllh
benim bi de rahim ağzı uzunluğu çokmuş ondan çok yürümen lazım diyor yaa ben sürüne sürüne yarım saat kırk dk yürürken doktor daha fazla diyor nasıl olacak bilmiyorum
oğlumun başı yine büyük çıktı 40 hafta ile uyumlu rahim ağzı da uzun benim doğum zor olacak gibime geliyor(
neyse hayırlı zamanda gelsinler inş. ne yapalım bu kadar bekledik bi 10-15 gün daha bekleyecğiz Rabbim sabır versin
dun aynı belırtılere ek olark usume bende de vardı ama bugun gecdı anlamadım ben bu agrıları
Moralim çok bozuk vee çok korkuorum dr kontrolunden gelıorum nst de sancı falan hıç bişe cıkmadı gene bebeim çok az hareket edıo pazar gunu tkrr kontrole cagrdı o zamna kadar olmazsa ptesi suni sancı deneyecek ama bn çok korkuorum bugun nstde yanımda bı bayan vardı 6 aylık ıkızlere hamıle erken doğummuş ve çok sancı cekıodu bagırıodu allahım onunda bızımde yardımcımız olsun inş kızıım kendılığınden gelir sunı sancıyı almk hiç istemıorum dua edın kızlar
Ya ne diycem,,bu son adet tarihi varya,,adetinin başlangıç tarihi dimi bitiş değil??
biz geldik oğlumla canlar erken olsun istedikçe olmuyor bu bebişler benimki de gayet memnunmuş yerinden :)) kasılmalar çıktı nstde ama çok normal güzel dedi doktor ...
bu seferde alttan muayene etti ama bu biraz sert ve acılı oldu tabi dayanılmayacak gibi değildi
oğlum 3450gr olmuş mşllh
benim bi de rahim ağzı uzunluğu çokmuş ondan çok yürümen lazım diyor yaa ben sürüne sürüne yarım saat kırk dk yürürken doktor daha fazla diyor nasıl olacak bilmiyorum
oğlumun başı yine büyük çıktı 40 hafta ile uyumlu rahim ağzı da uzun benim doğum zor olacak gibime geliyor(
neyse hayırlı zamanda gelsinler inş. ne yapalım bu kadar bekledik bi 10-15 gün daha bekleyecğiz Rabbim sabır versin
canım doktorla konuşmadım daha bugün arıcam öğleden sonra onada bi sorayım bakalım ne diyooo...eşimde dayanamazsıın diyo genel ol diyo ama benim kafam çok karışıkadmen ,
sezeryan genelmi olcak spinal mi karar verdinizmi yoksa doktorunla yenimi konusucaksin ,
tr 'de riske atmiyolar erken aliyolar bebişleri ama avrupada son dakka aliyolar ,bizim doktorlar tırsıyomu ne :))
benimde c.tesi cati muatnem , ne catiymis hatim ettirdi beni , bakalim bize ne dicek
teyzesi öğlen arayıp doktordan gün alıcaz çarşamba diye karar verdik bakalım doktorada uygunsa o gün gidip alıcaz paşamızıbence kesinlikleee riske atma canım. Allah korusun bebişe bişey olmasın. günümüzde sezeryan çok daha az hasarla yapılıyor. eee ne zaman geliyor paşamıızzzz
Tünaydın kızlar yine cumayı getirdik haftasonu geldi..günler geçtiği halde geçmiyor gibi geliyor..sanırım bebekler karından kucağa gelmeden geçtiğini de anlamayacağızbende artık çantayı tamamlayıp fermuarı çektim aferim bana ..dün akşam otururken benim bebiş aşagı bir baskı yaptı anlatamam sanki kemikleri ayırmaya çalışıyordu nerdeyse 20 dk sürdü..şimdi ara ara oluyor ..arada durduk yere mide bulantısı oluyor:44:.. bu arada kızlar 3 gündür bir formul buldum sizede söyleyeyim..ayaklarımız şiş malum geceleri yatağa yatınca uyuyamıyorum böyle sanki ayaklarımda içten çekilmeler oluyor buda uykum çok olsada uyumama engel oluyordu.. şimdi 3 gündür şöyle yapıyorum hergün yatmaya yakın duşumu alıyorum sonra bir kovaya soğuk suyu dolduruyorum koltuğa oturup ayaklarımı onun içine sokuyorum.. tabi ayaklarımın ateşi o suyu zamanla ısıtıyor arada ayaklarımı içinde sallıyorum tam 20 dk ayaklarımı içinde tutuyorum ayaklarım kırışık olana kadar inanırmısınız artık gece uyku problemi çekmiyorum..inşallah sizede bir fayda sağlar
canim ,
7bence evham yapma bosuna strese girme, herkesin agri esigi farklidir , kimi yuksek hisseder , kimi düşük, bazilarida abartir ciyak ciyak bagirir , kolay dogumlar olsun inş , takma taktikce zorlaşir.
bide tuz ekle caNİM , daha etkili oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?