2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
​kızlar karnım kasıklarım felaket ağrıor....ama çok düzenli değil sizce doğum sancısı olabilir mi...

kızlar doğuruyor musunuz nee

bizde tık yok akşam aşağı aşağı baskı yaptı inş. kanala girmeye başlıyordur.

bugün 40. haftaya girdik bakalımm Allah kerimm

gunaydın oglumun teyzelerı sabah oglumun gerılmelerıyle uyandım karnı acıkdı buyk ıhtmalle durmadı mecburen kalkdım smdı bısler atstrcam 11.30 doktor randevumuz catı muanemız var. haberlerı sıze verrız optuk hepınızı:)

Kızlar cok midem bulanıyo
geçmek bilmeyen bi adet sancım var ama gelip gitme tarzında degil

acaba dogum yaklaştı mı
midesi böyle bulanan var mı

dun aynı belırtılere ek olark usume bende de vardı ama bugun gecdı anlamadım ben bu agrıları

biz geldik oğlumla canlar erken olsun istedikçe olmuyor bu bebişler benimki de gayet memnunmuş yerinden :)) kasılmalar çıktı nstde ama çok normal güzel dedi doktor ...

bu seferde alttan muayene etti ama bu biraz sert ve acılı oldu tabi dayanılmayacak gibi değildi

oğlum 3450gr olmuş mşllh

benim bi de rahim ağzı uzunluğu çokmuş ondan çok yürümen lazım diyor yaa ben sürüne sürüne yarım saat kırk dk yürürken doktor daha fazla diyor nasıl olacak bilmiyorum

oğlumun başı yine büyük çıktı 40 hafta ile uyumlu rahim ağzı da uzun benim doğum zor olacak gibime geliyor (

neyse hayırlı zamanda gelsinler inş. ne yapalım bu kadar bekledik bi 10-15 gün daha bekleyecğiz Rabbim sabır versin

Bende de hiç bir belirti yok çatı muayenesi de olmadım doktorum doğum sırasında bakılır sancıyla dedi normal diye hastaneye koşup sancıya rağmen çatıın dar açılmıyo denilirse çok üzülürüm kaderimde sezeryan varsa hazırlıklı gitmek isterim makyajlar fotoğraflar rahatlık

Usg yanıltıcı olabiliyor daha dün konuştuk bi arkadaşın oğluna 3800 demişler 3doğmuş, sıkma canını koca kafalı değildir belki. Hem analar ne koca kafalar doğurmuş

Moralim çok bozuk vee çok korkuorum dr kontrolunden gelıorum nst de sancı falan hıç bişe cıkmadı gene bebeim çok az hareket edıo pazar gunu tkrr kontrole cagrdı o zamna kadar olmazsa ptesi suni sancı deneyecek ama bn çok korkuorum bugun nstde yanımda bı bayan vardı 6 aylık ıkızlere hamıle erken doğummuş ve çok sancı cekıodu bagırıodu allahım onunda bızımde yardımcımız olsun inş kızıım kendılığınden gelir sunı sancıyı almk hiç istemıorum dua edın kızlar

Kızlar bu mide bulanmıştı adet ağrısı bendede var.ay çok sevindim böyle bişeye sevineceğim aklıma gelmezdi ama benim de sahurda Yada sabah kalktığımda oluyo adet ağrısı gibi sonra yatıyorum geçiyor 2gündür falan var.dün akşamda mide bulantısı oldu inşallah sağ sağlam gelir şu yavrucaklar.buarada ben asıl adet tarihimi bilmiyorum tahmini bi tarih vermiştim doktorada ilk zamanlar benim bebiş 4,5 gün önde çıkıyordu hep.ama sonra haftasıyla uyumlu çıktı bide ondan korkuyorum ya erken tarih verdiysem diye.benim gibi olan varmı? Acayip acayip şeyler düşünüyorum ay bi doğursakta rahatlasak...

canim ,
7bence evham yapma bosuna strese girme, herkesin agri esigi farklidir , kimi yuksek hisseder , kimi düşük, bazilarida abartir ciyak ciyak bagirir , kolay dogumlar olsun inş , takma taktikce zorlaşir.

gunaydin kızlarr ,

biz geldik , bişiler yedik bakiyoruz öle , buugn temizlik yapicaz , aksama iftara gidicez yemek derdimiz yok , o yuzden iftara kadar temizlik var bugun

Tünaydın kızlar yine cumayı getirdik haftasonu geldi..günler geçtiği halde geçmiyor gibi geliyor..sanırım bebekler karından kucağa gelmeden geçtiğini de anlamayacağızbende artık çantayı tamamlayıp fermuarı çektim aferim bana ..dün akşam otururken benim bebiş aşagı bir baskı yaptı anlatamam sanki kemikleri ayırmaya çalışıyordu nerdeyse 20 dk sürdü..şimdi ara ara oluyor ..arada durduk yere mide bulantısı oluyor:44:.. bu arada kızlar 3 gündür bir formul buldum sizede söyleyeyim..ayaklarımız şiş malum geceleri yatağa yatınca uyuyamıyorum böyle sanki ayaklarımda içten çekilmeler oluyor buda uykum çok olsada uyumama engel oluyordu.. şimdi 3 gündür şöyle yapıyorum hergün yatmaya yakın duşumu alıyorum sonra bir kovaya soğuk suyu dolduruyorum koltuğa oturup ayaklarımı onun içine sokuyorum.. tabi ayaklarımın ateşi o suyu zamanla ısıtıyor arada ayaklarımı içinde sallıyorum tam 20 dk ayaklarımı içinde tutuyorum ayaklarım kırışık olana kadar inanırmısınız artık gece uyku problemi çekmiyorum..inşallah sizede bir fayda sağlar

maşallah kuzuna canim :))
benim tosuncugumda koca kafali teyzesiii

günaydınnn canlar biz geldik bugün yine uykumuzu alamadıık yarı uyuduk yarı uyanıkbugün işimde yok evde bakalım nasıl zaman geçecek
eee sizlerde ne var ne yok???

canım doktorla konuşmadım daha bugün arıcam öğleden sonra onada bi sorayım bakalım ne diyooo...eşimde dayanamazsıın diyo genel ol diyo ama benim kafam çok karışıkvalla tırsıyolarmı bilmiyorum ama zaten bunu bana söledşkten sonra ben beklemezdim son ana kadar..ya doğum başlar bebek inerse kanala ondan sonra geri dönmesi mümkün olmazsa bebeğim zarar görürse naparım allah korusun...artık teknoloji çok ilerledi buna rağmen böle riskleri almaya gerek yok...hadi bakalım inş senin çatın normaldir...bana hbr ver olurmu ben bugün yazlığa gidicm 2 günlüğüne nete giremicem
bence kesinlikleee riske atma canım. Allah korusun bebişe bişey olmasın. günümüzde sezeryan çok daha az hasarla yapılıyor. eee ne zaman geliyor paşamıızzzz
teyzesi öğlen arayıp doktordan gün alıcaz çarşamba diye karar verdik bakalım doktorada uygunsa o gün gidip alıcaz paşamızı

bide tuz ekle caNİM , daha etkili oluyor :)

canim ,
7bence evham yapma bosuna strese girme, herkesin agri esigi farklidir , kimi yuksek hisseder , kimi düşük, bazilarida abartir ciyak ciyak bagirir , kolay dogumlar olsun inş , takma taktikce zorlaşir.

Ya bugune kadar hıç korkmuodm herkes yaptı bnde allahın iznıyle yaparm bı kac saat cekecmsonra bıtecek dıodumda sanırım stres yapıorum hem sunı sancının on yargısı hmde bugunk çığlıklar ( allah hepımızın yardımcısı olsun dr geldıgımden berı aglıorum tutamıorm kendımı esımde benlebırlıkte kahroldu onada uzuluorum sanırım bn epıdurale doğru kayıyor bnım dusunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…