gunaydin kızlarr ,
biz geldik , bişiler yedik bakiyoruz öle , buugn temizlik yapicaz , aksama iftara gidicez yemek derdimiz yok , o yuzden iftara kadar temizlik var bugun
Teşekkür ederimm,,bi ümmeselait dedim belki bebiş daha geç gelir die:):)
Bende kahvaltı yaptım şimdi hazırlanıp anestezistlerimle görüşmeye gidicem ,son 3 gün
Kızlar bence burda toplu doğum olcak,,belirtileriniz aynı zamanlarda başladı baksanıza:):)Allah kolaylık versin hepimizee..
Admen seninde doğum şeklin belli olmuş,hayrlı olsun canım,hakkımızda hayrlısı,,günü belli olunca garip oluo dimi
Ya bugune kadar hıç korkmuodm herkes yaptı bnde allahın iznıyle yaparm bı kac saat cekecmsonra bıtecek dıodumda sanırım stres yapıorum hem sunı sancının on yargısı hmde bugunk çığlıklar( allah hepımızın yardımcısı olsun dr geldıgımden berı aglıorum tutamıorm kendımı esımde benlebırlıkte kahroldu onada uzuluorum sanırım bn epıdurale doğru kayıyor bnım dusunce
evet cnm belli oldu hayırlısı böyleymiş diyorum...evet yaa garip oluyo bekklemek ama bi yandanda ii oluyo ona göre hazırlığını yapabilirsin...örneğin saçımı başımı yapıp gidebilicem oğlumu almaya bunu söyleyince eşim çok kızıyooo ameliyata giricen ama hala süs püs düşünebilyosun helal sana diyoooo eeee kadın olmak kolay değil dimi şekerim
O suyun içine banyo tuzu yada kaya tuzu koyulur, oooh mis snr da lavantalı at kestaneli karışık yağlarlarla kocaya ayak masajı snr yatarken ayakların altına 1karış kadar yükseklik bacak aranada yastık. TamamdırrrrrrrrTünaydın kızlar yine cumayı getirdik haftasonu geldi..günler geçtiği halde geçmiyor gibi geliyor..sanırım bebekler karından kucağa gelmeden geçtiğini de anlamayacağızbende artık çantayı tamamlayıp fermuarı çektim aferim bana ..dün akşam otururken benim bebiş aşagı bir baskı yaptı anlatamam sanki kemikleri ayırmaya çalışıyordu nerdeyse 20 dk sürdü..şimdi ara ara oluyor ..arada durduk yere mide bulantısı oluyor:44:.. bu arada kızlar 3 gündür bir formul buldum sizede söyleyeyim..ayaklarımız şiş malum geceleri yatağa yatınca uyuyamıyorum böyle sanki ayaklarımda içten çekilmeler oluyor buda uykum çok olsada uyumama engel oluyordu.. şimdi 3 gündür şöyle yapıyorum hergün yatmaya yakın duşumu alıyorum sonra bir kovaya soğuk suyu dolduruyorum koltuğa oturup ayaklarımı onun içine sokuyorum.. tabi ayaklarımın ateşi o suyu zamanla ısıtıyor arada ayaklarımı içinde sallıyorum tam 20 dk ayaklarımı içinde tutuyorum ayaklarım kırışık olana kadar inanırmısınız artık gece uyku problemi çekmiyorum..inşallah sizede bir fayda sağlar
yarın bende dr a gidicem ve aynı tarzda şeyler duyucakmışım gibi geliyor senin takvim 11 inde bitti normalde benimkide 12 de bitiyordu. benim sıpanın gelesi yok diye uzattım ama halaaaa hiç bi hareket yok. yürümekten ayaklarımın altı ağrıyor artık
Ya bugune kadar hıç korkmuodm herkes yaptı bnde allahın iznıyle yaparm bı kac saat cekecmsonra bıtecek dıodumda sanırım stres yapıorum hem sunı sancının on yargısı hmde bugunk çığlıklar( allah hepımızın yardımcısı olsun dr geldıgımden berı aglıorum tutamıorm kendımı esımde benlebırlıkte kahroldu onada uzuluorum sanırım bn epıdurale doğru kayıyor bnım dusunce
O suyun içine banyo tuzu yada kaya tuzu koyulur, oooh mis snr da lavantalı at kestaneli karışık yağlarlarla kocaya ayak masajı snr yatarken ayakların altına 1karış kadar yükseklik bacak aranada yastık. Tamamdırrrrrrrr
10 da uyandık evimizi topladık kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik ne var ne yok. doğuran yok doğum belirtisi olan çok herkese hayırlı doğumlar diyelim. bu mübarek günde dua edelim birbirimizee
poça yapmaya gidiyoruz bizartık karar verdik deneyeceğiz en azından becerebilecekmiyizzz
canım senin 3 gün sonramı p.tesi mi olucan allahın izniyle???peki neye karar verdin genelmi spinalmi???birde çantanı kapatmışındır şimdi ben hala bakınıyorum eksik varmı diye...neler koydun yazsana bende bakayım son kez:18::18::18:Evet evet tabi bi yandan iyi dediğin gibi ben de bi gün önceden bi güzel abdestimi alıp saçımı düzleştirip öyle yatıcam,,bilmiorum o gece nasıl geçer çokça uyumak gerek:):)Ama bi taraftan da hani tuhaf ya tarihini bilmek,duygularım çok karışıo
canım iki doğumun normal olmuş bu neden sezeryan olacak normal olmuyomu ki???birde senmi istedin genel olmayı???KIZLAR
Tecrübe sahibi olarak size bu açıklamayı yapıyorum...bir çoğunuzun ilk doğumu ve sancı nasıl olur ?suni sancı nasıl olur? hep sağdan soldan duyduğunuz kadarıyla biliyorsunuz..hatta sağdan soldan duyulanlarda hep korkutucudur ben çok erken yaşta ilk evliliğimi yaptım ve benim eski evliliğimden iki çocuğum var..çatır çatır normal doğurdum ama suni sancıyla saatler sürdü ve ben çok çektim..fakat şöyle birşey var inanın herkesin bünyesi aynı değil kesinlikle değil.. benim iki ablam var sancı başlayıp hastaneye gidince en geç 1 saate çatır çatır doğurdular.. yengem desen girmesiyle doğurması bir oldu..çevremde tanıdığım bir çok kişi çok kolay doğum yaptı.. benim çok zor oldu inadınada sezeryana almadılar sonuna kadar beklettiler ilk doğumum 12 saatte gerçekleşti ikincide preeklamsi yaşadığım için doğumumu hatırlamıyrum o şekilde bile normal yaptırmışlar.. şimdi bebeğimi Allah nasip ederse sezeryanla genel anestezi ile dünyaya getirmeyi düşünüyorum..Demem o ki korkmayın sancının sonunda ölüm yok Allah dayanamayacağımız ağırlıkta acıyı vermez o bebek bir şekilde çıkıyor hepsi geçiyor ve herkesin sancısı bekleme süresi aynı olmuyor ne kadar sakin huzurlu olursanız o kadar rahat atlatırsınız..o bebişler çıktığı an bir rahatlık geliyor insanın üzerine sormayın hepimizi Allah kurtarsın
günaydınnn canlar biz geldik bugün yine uykumuzu alamadıık yarı uyuduk yarı uyanıkbugün işimde yok evde bakalım nasıl zaman geçecek
eee sizlerde ne var ne yok???
canım doktorla konuşmadım daha bugün arıcam öğleden sonra onada bi sorayım bakalım ne diyooo...eşimde dayanamazsıın diyo genel ol diyo ama benim kafam çok karışıkvalla tırsıyolarmı bilmiyorum ama zaten bunu bana söledşkten sonra ben beklemezdim son ana kadar..ya doğum başlar bebek inerse kanala ondan sonra geri dönmesi mümkün olmazsa bebeğim zarar görürse naparım allah korusun...artık teknoloji çok ilerledi buna rağmen böle riskleri almaya gerek yok...hadi bakalım inş senin çatın normaldir...bana hbr ver olurmu ben bugün yazlığa gidicm 2 günlüğüne nete giremicem
teyzesi öğlen arayıp doktordan gün alıcaz çarşamba diye karar verdik bakalım doktorada uygunsa o gün gidip alıcaz paşamızı
10 da uyandık evimizi topladık kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik ne var ne yok. doğuran yok doğum belirtisi olan çok herkese hayırlı doğumlar diyelim. bu mübarek günde dua edelim birbirimizee
poça yapmaya gidiyoruz bizartık karar verdik deneyeceğiz en azından becerebilecekmiyizzz
canım sen burdamısın hala....p.tesimi gidecektin doktora??hadi iinşallah hayırlısıyla alırsın oğluşunu kucağınaben yürümeyi bıraktım ya eşim işten yorgun geliyo bide oruçlu olduğu için bende teklif etmiyorum işten geliyo yatıyo kuzucuk :26:
canım senin 3 gün sonramı p.tesi mi olucan allahın izniyle???peki neye karar verdin genelmi spinalmi???birde çantanı kapatmışındır şimdi ben hala bakınıyorum eksik varmı diye...neler koydun yazsana bende bakayım son kez:18::18::18:
son gece uyumaya gelincede benim arkadaşım ve eşi sabaha kadar heyecandan gözlerini kırpmamışlar...
canım iki doğumun normal olmuş bu neden sezeryan olacak normal olmuyomu ki???birde senmi istedin genel olmayı???
gunaydin kızlarr ,
biz geldik , bişiler yedik bakiyoruz öle , buugn temizlik yapicaz , aksama iftara gidicez yemek derdimiz yok , o yuzden iftara kadar temizlik var bugun
yine gezmeleremi gidiyosunnnnn teyzesiiiii ??????
bizimde işimiz çok bakalimmm bitirebilcezmiii :)))
haber veririm cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?