2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Teşekkür ederimm,,bi ümit dedim belki bebiş daha geç gelir die:):)

Bende kahvaltı yaptım şimdi hazırlanıp anestezistlerimle görüşmeye gidicem ,son 3 gün

Kızlar bence burda toplu doğum olcak,,belirtileriniz aynı zamanlarda başladı baksanıza:):)Allah kolaylık versin hepimizee..

Admen seninde doğum şeklin belli olmuş,hayrlı olsun canım,hakkımızda hayrlısı,,günü belli olunca garip oluo dimi

gunaydin kızlarr ,

biz geldik , bişiler yedik bakiyoruz öle , buugn temizlik yapicaz , aksama iftara gidicez yemek derdimiz yok , o yuzden iftara kadar temizlik var bugun

günaydın canım...bizde abimlere davetliyiz yemek yapmıcam bende oleyyyy
yaa ne temizliği sen yeni yapmamışmıydın ne çabuk kirlettin evibende halıları yıkatmıştım ama sermedim daha onları sermem lazım ama önümüzdeki haafta yaparım artık..yorma kendini kuzummm

evet cnm belli oldu hayırlısı böyleymiş diyorum...evet yaa garip oluyo bekklemek ama bi yandanda ii oluyo ona göre hazırlığını yapabilirsin...örneğin saçımı başımı yapıp gidebilicem oğlumu almaya bunu söyleyince eşim çok kızıyooo ameliyata giricen ama hala süs püs düşünebilyosun helal sana diyooooeeee kadın olmak kolay değil dimi şekerim

epudiral dusun canm buyuk rahatlık , ama bu8 kadar strese girersen normal dogumda yapamazsinnnnnn

Evet evet tabi bi yandan iyi dediğin gibi ben de bi gün önceden bi güzel abdestimi alıp saçımı düzleştirip öyle yatıcam,,bilmiorum o gece nasıl geçer çokça uyumak gerek:):)Ama bi taraftan da hani tuhaf ya tarihini bilmek,duygularım çok karışıo

O suyun içine banyo tuzu yada kaya tuzu koyulur, oooh mis snr da lavantalı at kestaneli karışık yağlarlarla kocaya ayak masajı snr yatarken ayakların altına 1karış kadar yükseklik bacak aranada yastık. Tamamdırrrrrrrr

KIZLAR
Tecrübe sahibi olarak size bu açıklamayı yapıyorum...bir çoğunuzun ilk doğumu ve sancı nasıl olur ?suni sancı nasıl olur? hep sağdan soldan duyduğunuz kadarıyla biliyorsunuz..hatta sağdan soldan duyulanlarda hep korkutucudur ben çok erken yaşta ilk evliliğimi yaptım ve benim eski evliliğimden iki çocuğum var..çatır çatır normal doğurdum ama suni sancıyla saatler sürdü ve ben çok çektim..fakat şöyle birşey var inanın herkesin bünyesi aynı değil kesinlikle değil.. benim iki ablam var sancı başlayıp hastaneye gidince en geç 1 saate çatır çatır doğurdular.. yengem desen girmesiyle doğurması bir oldu..çevremde tanıdığım bir çok kişi çok kolay doğum yaptı.. benim çok zor oldu inadınada sezeryana almadılar sonuna kadar beklettiler ilk doğumum 12 saatte gerçekleşti ikincide preeklamsi yaşadığım için doğumumu hatırlamıyrum o şekilde bile normal yaptırmışlar.. şimdi bebeğimi Allah nasip ederse sezeryanla genel anestezi ile dünyaya getirmeyi düşünüyorum..Demem o ki korkmayın sancının sonunda ölüm yok Allah dayanamayacağımız ağırlıkta acıyı vermez o bebek bir şekilde çıkıyor hepsi geçiyor ve herkesin sancısı bekleme süresi aynı olmuyor ne kadar sakin huzurlu olursanız o kadar rahat atlatırsınız..o bebişler çıktığı an bir rahatlık geliyor insanın üzerine sormayın hepimizi Allah kurtarsın

10 da uyandık evimizi topladık kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik ne var ne yok. doğuran yok doğum belirtisi olan çok herkese hayırlı doğumlar diyelim. bu mübarek günde dua edelim birbirimizee
poça yapmaya gidiyoruz biz artık karar verdik deneyeceğiz en azındanbecerebilecekmiyizzz

ben yürümeyi bıraktım ya eşim işten yorgun geliyo bide oruçlu olduğu için bende teklif etmiyorum işten geliyo yatıyo kuzucuk :26:

Bendede var aynı düşünceler nasıl olacak ne yapcam diye ki en başından beri normal doğum diye ısrarcıydım ama şimdi günler yaklaştıkça sanki korkmaya başladım.epidural fikri beni rahatlatıyor yoksa hiç yapamazmışım gibi geliyor.allah yardımcımız olsun hakikatten.

Ohooo bende formul buldum sanıyordum herkes benden daha iyisini biliyormuş

Becerirsin canım çok kolay ,kat karıştır bekle şekil ver hoop fırına

canım senin 3 gün sonramı p.tesi mi olucan allahın izniyle???peki neye karar verdin genelmi spinalmi???birde çantanı kapatmışındır şimdi ben hala bakınıyorum eksik varmı diye...neler koydun yazsana bende bakayım son kez:18::18::18:
son gece uyumaya gelincede benim arkadaşım ve eşi sabaha kadar heyecandan gözlerini kırpmamışlar...
canım iki doğumun normal olmuş bu neden sezeryan olacak normal olmuyomu ki???birde senmi istedin genel olmayı???

yine gezmeleremi gidiyosunnnnn teyzesiiiii ??????
bizimde işimiz çok bakalimmm bitirebilcezmiii :)))
haber veririm cnmmm

Bende poğoçaları yapmadan önce senin gibi düşünmüştüm ama çok güzel oldular hatta ben daha sonra ikinciyide yaptım tarife göre aynı şekilde yap çok güzel oluyor

günaydın canımmm becerirsin cnm merak etme...ben yapmadım valla üşeeniyorum
ben yürümeyi bıraktım ya eşim işten yorgun geliyo bide oruçlu olduğu için bende teklif etmiyorum işten geliyo yatıyo kuzucuk :26:
canım sen burdamısın hala....p.tesimi gidecektin doktora??hadi iinşallah hayırlısıyla alırsın oğluşunu kucağına

Evet ben istedim genel olmayı eşim spinal ve epudural istiyorum deme ben böyle bir şeye müsade etmem dedi ki bende uyanık olmayı istemem panik atak var azıcık o nedenle genel istiyorum..sezeryanın sebebide son yaptığım doğumda gebelik zehirlenmesi yaşamam nedeniyle ölümden dönmem doğumumu bile hatırlamıyorum(gebelik süresince doğru dürüst kontrole gitmemem ve tahlil yaptırmamamın cezası)..şimdi herşey normal fakat ben o yaşadıklarımdan dolayı bu defa böyle istiyorum..Gerçekten normal en iyisi ilk tavsiyem o dur

yine gezmeleremi gidiyosunnnnn teyzesiiiii ??????
bizimde işimiz çok bakalimmm bitirebilcezmiii :)))
haber veririm cnmmm

valla sorma yaa aslında ben gitmek istemiyorum ama bbenim koca gezme olsun yeterki hiç dururmu...yaaa yollarda doğurucam diyorum ama yok aşkım bişey olmaz diyo nerden biliyoosa:44::44:
canım çok yormadan yavaş yavaş yap...bigünde bitirmek zorunda da değilsin acele etmeden yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…