2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gnydn ,

sabah sabah ruyandami gordun pogocaaaa yapcan yaaa, bizim toto yerinden oynamiooo

Belırtın var mı cnm nst de sancı falan cıkıomu

epudiral dusun canm buyuk rahatlık , ama bu8 kadar strese girersen normal dogumda yapamazsinnnnnn

Haklısın bakalım inş kendılıgınden gelır ama hıç belırtı yok hakkımızda hayırlısı oyle ya da bole allahın ıznıyle ptes kucagıma alacam kızımı tek avuntum bu dr beklemeyı teklıf edımgercı onada yanasmıo 40 haftayı dolduran bebekler zaten normal dogumdan uzaklasıo dıo hayırlısı olsun bakalım drlara guvenmek zorundayız allah hepımızın yardımcısı olsun

bişey sorcam gerçi öğleden sonra doktorla görüüşücem ama ondan önce sizlerin fikirlerini alayım...sezeryan saatinide bizmi belirrliyoruz...yoksa iilede sabah erkenmi olmaı gerekiyo...birde açmı olmak gerekiyo???ben öğlen istiyorum da ondan acaba doktor kabul edermi?sabahın köründe gitmek istemiyorum..biraz daha uykumu alayım

Kızlar eğer bir sağlık engeliniz veya çok aşırı korkunuz vs yoksa spinal olun derim ben.çünkü genel anestezi de kendinize gelmeniz gerçekten çok zor oluyor

benim kocişte seninki gibi ama ramazanda totosunu oynatmaz şimdi
iyi dinlen son zamanlar canim , keyfini cikarr
süpür sil toz al yapcaz bakalim zaten koca göbekle bitmez bi günde

canim ,

ben 44 haftaya yakin dogmus , annemin sezeryan istegine kası cikmis ve son 2-3 haftası hep dr kontrolunda geçmiş 44 haftalık 3900 dogan bir bebekmişim
o yuzden Allah bilir gerisi boş.

Aynen ya temizlik yapmayı özledim banada yaptırmıyorlar böylede kendimi hiç bir halta yaramaz hissediyorum

yaaa boşversenize nee temizliği uzanın keyfinize bakın bu gülerin tadını çıkartın sonra çok ararsınız...ben hiçbirşey yapmıyorum valla...uzanıyorum dinleniyorum bol bol...saolsun annecim haftada bir gelip slliyo süpürüyoooo..allah razı olsun yoksa kokardık valla

Benim sezeryan gününü doktor belirledi bende onayladım saatide o söyledi aç geliyorsun dedi 20 sinde sabah 9da gideceğim özellikle sordum gece 12 den sonra birşey yemeyecekmiyim diye evet dedi.. randevu defterine göre belirliyor

dr belirliyo hastame ameliyathane durumuna göre , ama rica edersin 1 gun once 1 gun sonra belirtilen saat verir , genelde ac cagiriyolar narkoz verildigi için , ama acil ameliyatlarda oluyo dr sormak lazim.

Bende poğoçaları yapmadan önce senin gibi düşünmüştüm ama çok güzel oldular hatta ben daha sonra ikinciyide yaptım tarife göre aynı şekilde yap çok güzel oluyor

gnydn ,

sabah sabah ruyandami gordun pogocaaaa yapcan yaaa, bizim toto yerinden oynamiooo

canim , sabah 10,30 uyandim halen yapma istegim devam ediyor , ama sadece istek olarak henuz faaliyete geçmiş bir durum söz konusu degil :))))

Becerirsin canım çok kolay ,kat karıştır bekle şekil ver hoop fırına

bu sefer gidiyoruz az sonra nasıl bişi çıktı ortaya yazarız.
acenucum rüyamda görmedimde evde yapacak iş kalmadı yaff şu poçayı yapamda sana gelem en iisii

Kızlar eğer bir sağlık engeliniz veya çok aşırı korkunuz vs yoksa spinal olun derim ben.çünkü genel anestezi de kendinize gelmeniz gerçekten çok zor oluyor

ya ne korkusu olabilirki zaten hissetmicen ..konuşturuyolarmış zaten bide bakıyomuşsun bebek çıkmışşş...eşimde korkarsın sen diyooo...birde epidurallee arasında ne fark var bu spinalin?

dr belirliyo hastame ameliyathane durumuna göre , ama rica edersin 1 gun once 1 gun sonra belirtilen saat verir , genelde ac cagiriyolar narkoz verildigi için , ama acil ameliyatlarda oluyo dr sormak lazim.

yaa bu kötü oldu işte..ozman kesin sabah gel diycek

Admen çantamı kapamadım daha ama sayayım ne koyduğumu: kendime iki gecelik,, bi pijama,, 2 tane sütyen,,külot,, çorap,,terlik,, bi tane kalın hırka gibi bişey(lizöz deniomuş herhalde),, göğüs pompası,,göğüs kremi,, rulo havlu,,kolonyalı mendil,, saf zeytinyağı,,ped. sanırım bu kadar.
Bebek için de: iki iç zıbın,,üç tane kısa kollu çıtçıtlı,,üç tane uzun kollu çıtçıtlı,, üç tane ayaklı alt penye,,bi tane beşli hastane çıkışı,,üçer eldiven,,çorap ve önlük,,bez,,ıslak mendil,,emzik,,biberon,,pişik kremi,,bi tane ince battaniye,,sanırım bu kadar.

Saati de sen de belirleyebilirsin herhalde ama sabah saatleri daha iyi diye biliorum birisi söylemişti ,,yaraları iileştiren salgı sabah saatlerinde daha çok salgılanıo die,,bilmem ne kadar doğru

Ben spinal olcam kısmetse,,doktorum çok konforlu olduğunu söyledi,,hem bebişimi çıkış anında görmek hissetmek istiyorum canımm,,bir de genel anestezi den bebkte etkilenio ama spinalden etkilenmio.

Ben son kez kontrole gider,,sizi seviyorumm,,akşama görüşrüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…