10 da uyandık evimizi topladık kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik ne var ne yok. doğuran yok doğum belirtisi olan çok herkese hayırlı doğumlar diyelim. bu mübarek günde dua edelim birbirimizee
poça yapmaya gidiyoruz bizartık karar verdik deneyeceğiz en azından becerebilecekmiyizzz
ohh ne güzel bende temizlik yapmak istiyorum ama yaptırmıyorlar
Bendede var aynı düşünceler nasıl olacak ne yapcam diye ki en başından beri normal doğum diye ısrarcıydım ama şimdi günler yaklaştıkça sanki korkmaya başladım.epidural fikri beni rahatlatıyor yoksa hiç yapamazmışım gibi geliyor.allah yardımcımız olsun hakikatten.
epudiral dusun canm buyuk rahatlık , ama bu8 kadar strese girersen normal dogumda yapamazsinnnnnn
ohh ne güzel bende temizlik yapmak istiyorum ama yaptırmıyorlar
valla sorma yaa aslında ben gitmek istemiyorum ama bbenim koca gezme olsun yeterki hiç dururmu...yaaa yollarda doğurucam diyorum ama yok aşkım bişey olmaz diyo nerden biliyoosa:44::44:
canım çok yormadan yavaş yavaş yap...bigünde bitirmek zorunda da değilsin acele etmeden yap
Belırtın var mı cnm nst de sancı falan cıkıomu
Haklısın bakalım inş kendılıgınden gelır ama hıç belırtı yok hakkımızda hayırlısı oyle ya da bole allahın ıznıyle ptes kucagıma alacam kızımı tek avuntum bu dr beklemeyı teklıf edımgercı onada yanasmıo 40 haftayı dolduran bebekler zaten normal dogumdan uzaklasıo dıo hayırlısı olsun bakalım drlara guvenmek zorundayız allah hepımızın yardımcısı olsun
Aynen ya temizlik yapmayı özledim banada yaptırmıyorlarböylede kendimi hiç bir halta yaramaz hissediyorum
bişey sorcam gerçi öğleden sonra doktorla görüüşücem ama ondan önce sizlerin fikirlerini alayım...sezeryan saatinide bizmi belirrliyoruz...yoksa iilede sabah erkenmi olmaı gerekiyo...birde açmı olmak gerekiyo???ben öğlen istiyorum da ondan acaba doktor kabul edermi?sabahın köründe gitmek istemiyorum..biraz daha uykumu alayım
bişey sorcam gerçi öğleden sonra doktorla görüüşücem ama ondan önce sizlerin fikirlerini alayım...sezeryan saatinide bizmi belirrliyoruz...yoksa iilede sabah erkenmi olmaı gerekiyo...birde açmı olmak gerekiyo???ben öğlen istiyorum da ondan acaba doktor kabul edermi?sabahın köründe gitmek istemiyorum..biraz daha uykumu alayım
Bende poğoçaları yapmadan önce senin gibi düşünmüştüm ama çok güzel oldular hatta ben daha sonra ikinciyide yaptımtarife göre aynı şekilde yap çok güzel oluyor
gnydn ,
sabah sabah ruyandami gordun pogocaaaa yapcan yaaa, bizim toto yerinden oynamiooo
canim , sabah 10,30 uyandim halen yapma istegim devam ediyor , ama sadece istek olarak henuz faaliyete geçmiş bir durum söz konusu degil :))))
Becerirsin canım çok kolay ,kat karıştır bekle şekil ver hoop fırına
Kızlar eğer bir sağlık engeliniz veya çok aşırı korkunuz vs yoksa spinal olun derim ben.çünkü genel anestezi de kendinize gelmeniz gerçekten çok zor oluyor
Kıslar yatışım yapılıyo
Dualarınızı eksik etmeyin
Allaha emanet olun
bu sefer gidiyoruz az sonra nasıl bişi çıktı ortaya yazarız.
acenucum rüyamda görmedimde evde yapacak iş kalmadı yaff şu poçayı yapamda sana gelem en iisii
dr belirliyo hastame ameliyathane durumuna göre , ama rica edersin 1 gun once 1 gun sonra belirtilen saat verir , genelde ac cagiriyolar narkoz verildigi için , ama acil ameliyatlarda oluyo dr sormak lazim.
Kıslar yatışım yapılıyo
Allaha emanet olun
Kıslar yatışım yapılıyo
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?