2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canim ,

ben 44 haftaya yakin dogmus , annemin sezeryan istegine kası cikmis ve son 2-3 haftası hep dr kontrolunda geçmiş 44 haftalık 3900 dogan bir bebekmişim
o yuzden Allah bilir gerisi boş.

Senın masallahın varmıs :))) ılk kez duyuyom 44. Haftayı :) tabı allah bılır cevremdekılerde bekle kendı sancını o zamanını bılıo dıo ama dr yok kakasını yapar yok az hareket edıo vs vs korkutuo bnmde ona guvenmekten baska bıse gelmıo elımden allaha dua edırum hakkımızda hangsıı hayırlısıysa o olsun

Kıslar yatışım yapılıyo
Dualarınızı eksik etmeyin
Allaha emanet olun

Canım nasıl olacak doğumun bılmıorm ama inş en kolay sekılde atlatrsın bızede dua et

canım onlar yalancı kasılmaymıs bendede oluyodu nstde düzensiz cıktı doktorumda ole soyledi

ben banyodan çok korkuyorum suyum gelirde anlamazsam diye :18::18::18::18::18::18::18:sonucta ılık su ile duş alıyoruz

Kızlar cok midem bulanıyo
geçmek bilmeyen bi adet sancım var ama gelip gitme tarzında degil

acaba dogum yaklaştı mı
midesi böyle bulanan var mı

doğum yaklaşıyor herhalde canım dun aksam bende senın gıbı oldum mide bulantısı karın ve bel ağrısı,ama karnım taş gibi olup olup geçti uyuyunca hepten kesilmiş şimdi iyiyim

canım benimde yara oldu halada pek yok meme ucu. herkes bişey söyledi yaptım ama geçmedi. tuzlu su ile sil dediler zeytinyağı sür dediler marul yaprağı kapat dediler. doktor krem verdi oda olmadı tek beni rahatlatan hindistan cevizi yağı oldu. dene istersen

canım aynı sorun bizde de var uyumuyor asla doktora götürdüm gaz sancısı bu dedi ilaç verdi ama banamısın demiyor gaz genetik olur dedi bende bebekken sabaha kadar uyumazmısşım. bende hamilelik depresyonundayım o ağladıkça bende ağlıyorum birde dşün ben memlektettyim kv de kalıyorum iyile ama ben depresyonda olduğum için bana her haretekleri batıyor. özellikle eşim çok yardımcı oluyor ama ona da kızıyorum ben dün bana kalkmış sen bi iş yapmıyorsun sadece çocuğu emzisiyorsun diyor. ben ne yapayım çocuk ağlayınca kv gelip alıyor kucağına bende az da olsa uyuyorum arada kendi annemlere geliyoruzda psikolojim düzeliyor biraz. doktor da bu çocuk 3-5 ay çeker bu sancıı deyince eşim bizi eve götürmeten vazgeçti sen zaten ağlayınca panik yapıyorsun kal burda dedi haftaya eşim gidecek ve ben kv de kalacağım düşün bunları düşündükçe dahada geriliyorum

kesinlikle sezeryan derim sana. benide yaptı çatı muanesi uygun dedi ama değilmişim 7 den sonra açılma olmadı 17 saat acı çektim 17 saat soonunda benim nefesim kesildi suni sancıya dayanamadım beni oksijen tüüne bağladılar bebeğimn kalp atışı düşünce hemen bzi sezeryana aldılar. bence riske atma derim

Kıslar nişan dedikleri geldi:))
Şimdi nolcak????
benim nişan geldi 12 saat sonra suyum geldi doğum oldu bence seninde yakındır 2 gün içinde gelir bebişin :)

walla canım benim normal başladı yukarda da dediğim gibi bana doktor sancı başlayınca artık hiç bişey yeme bir aksilik olursa sezeryana alırız aç olman gerek dedi ben ikindin 5 de yemek yemeyi kestim ertesi günü öğlen 2 de bebeğim oldu 21 saat aç kaldım. zaten o an açlık değil susuzluk geldi aklıma tek. sonda takıyor lagma yapıyorlar wc ihtiycım olmadı ama yalvardım su diye vermediler sancı çekerken bağırıken insanın boğazı kuruyor sağolsun hasta bakıcı ve hemşire dudağımı suyla sildi hep. ama benim normal doğum diye başladıı için böyle oldu sezeryan süresini bilmiyorum. saate gelince zaten o heycanla asla uyuyamazsın imkanı yok :)

günaydın canımmm becerirsin cnm merak etme...ben yapmadım valla üşeeniyorum

canım sen burdamısın hala....p.tesimi gidecektin doktora??hadi iinşallah hayırlısıyla alırsın oğluşunu kucağına

burdayım dün dr gittim amaa ne hacet birşey yok pazartesi tekrar gideceğim Allah kerim bakalım

doğum yaklaşıyor herhalde canım dun aksam bende senın gıbı oldum mide bulantısı karın ve bel ağrısı,ama karnım taş gibi olup olup geçti uyuyunca hepten kesilmiş şimdi iyiyim
Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo

Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo

Zamanını bekliyor annesi bak senansr 4 dk önce doktora gittim bir şey yok dedi 4 dk sonra nişanım geldi dedi

Slm bugün tansiyonum 125-90 oldu sabah hemen çığlık çığlığa hemşireyi aradım gebelik zehirlenmesi oldum diye ama beni rahatlattı eğer bikaçgün üstüste böyle dvm ederse gebelik zehirlenmesi olabilirmiş böyle arada bir 90 olması muhtemelmiş. Dikkat edin sizde.

canım benim haftam doldu.benimde sancı çıkmıyor nst de.hergün nst ye giriyorum.bebeğin başı doğum kanalında ama tam kanalın aşağısında değil.haftaya artık netleşecek.ya kendiliğinden normal doğum ya da sezeryan.bende korkuyorum valla

Aman Allah korusun idrar testi yaptırmanı tavsiye ederim :18: daha önce yaşadım idrarda daha iyi belli oluyor İLERİ DERECEDE BELİRTİSİ HERGÜN TANSİYONUN YÜKSEK ÇIKIYOR BUNUN YANI SIRA GEÇMEYEN BAŞ AĞRISI VE KUSMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…