canim ,
ben 44 haftaya yakin dogmus , annemin sezeryan istegine kası cikmis ve son 2-3 haftası hep dr kontrolunda geçmiş 44 haftalık 3900 dogan bir bebekmişim
o yuzden Allah bilir gerisi boş.
Kıslar yatışım yapılıyo
Dualarınızı eksik etmeyin
Allaha emanet olun
kızlar çok acil bir sorum var. karnıma garip birşey oluyor. bebek birden oynuyor gibi hissediyorum sonra bi bakıyorum ardından göbeğimin üst kısmı taş gibi olmuş birkaç saniye sürüp rahatlıyor. bu nedir? doğum kasılması dedikleri bu mu? 2 defa oldu son yarım saatte??bebek de çok hareketli çoştu resmen
kızlar bu sabah trt1 tvde 11:30 da anne elimi tutsana diye bebek proğramı vardı.izledim çok yararlı bilgiler veriyorlar.normal -sezaryen doğum hakkında konuştu.ikiside birbirini tamamlayan doğum yöntemi dedi.pek izleyemedim evde eşim vardı.izlemenizi tavsiye ederim.ben canlı yayına bağlanmak istedim ama telefona bağlanamadım.yarın tekrar izleyip arayacağım.kafama takılan sorular var soracağım.bir tanesini sizede sorayım.benim tuvalete gitme sıklığım çok arttı öyle ki gece çok sık tuvalete gidiyorum.geçen bende idrar boşalmasını suyum geldi zannettimmeger evde tuvalete yetişememişim .hatta acile bile gittim korkuttu eltim falan .ama birşey çıkmadı .ben suyum geldiğini nasıl anlıyacağım.bazen gebenin suyu gelince sancısıda olmayabiliyormuş.benim en korktugumda bu.çünkü gebenin suyu biterse doğumuda zor oluyormuş.bende bir fil kadar su içiyorum içmeyince bunalıyorum wc sorunu yaşıyorum.
Kızlar cok midem bulanıyo
geçmek bilmeyen bi adet sancım var ama gelip gitme tarzında degil
acaba dogum yaklaştı mı
midesi böyle bulanan var mı
canım benimde yara oldu halada pek yok meme ucu. herkes bişey söyledi yaptım ama geçmedi. tuzlu su ile sil dediler zeytinyağı sür dediler marul yaprağı kapat dediler. doktor krem verdi oda olmadı tek beni rahatlatan hindistan cevizi yağı oldu. dene istersenMrb kizlar dun yaZmistim spinal sezeryan oldum oglum iyi ama benim cok sancim agrim oldu yurumwde bile zorlandim bas agrum olmadi henuz ama sutum yok meme uclarim yok gibi hemsireler ceke ceke canimi yaktilar dayanamiyom mama veriyoruz cok canim sikiliyo ama ne yapabilirim baska. Benim gibi olan varmi aranizda
canım aynı sorun bizde de var uyumuyor asla doktora götürdüm gaz sancısı bu dedi ilaç verdi ama banamısın demiyor gaz genetik olur dedi bende bebekken sabaha kadar uyumazmısşım. bende hamilelik depresyonundayım o ağladıkça bende ağlıyorum birde dşün ben memlektettyim kv de kalıyorum iyile ama ben depresyonda olduğum için bana her haretekleri batıyor. özellikle eşim çok yardımcı oluyor ama ona da kızıyorum ben dün bana kalkmış sen bi iş yapmıyorsun sadece çocuğu emzisiyorsun diyor. ben ne yapayım çocuk ağlayınca kv gelip alıyor kucağına bende az da olsa uyuyorum arada kendi annemlere geliyoruzda psikolojim düzeliyor biraz. doktor da bu çocuk 3-5 ay çeker bu sancıı deyince eşim bizi eve götürmeten vazgeçti sen zaten ağlayınca panik yapıyorsun kal burda dedi haftaya eşim gidecek ve ben kv de kalacağım düşün bunları düşündükçe dahada geriliyorumya kızlar benim zilli uyumuyor yaaa
mahfolduk gazını çıkarıyor alttan üstten karnı tok hem emdiriyorum olduğu kadar doymayınca mama veriyorum dr.a danıştım.
altı temiz uyudu gibi oluyo yatırıyorum yatağına 5 dk geçmeden başlıyo yırtınmaya bir türlü uykuya dalmıyor geceden beri en uzun uykusu 40 dk sürdü yani toplasanız gece 11 den beri 6 saat uyumadı
naapıcam ben
bitik vaziyetteyim günlerdir sütümde azaldı iyice uyuyup dinlenemediğimden
eşimde bana çattı yok bebeğe ben bakmıyormuşum bebeğe annem bakıyomuş ben onun yardımcısı gibiymişim böle annemi olurmuuşşş
ayyyyyyyy
iyice zoplattı sinirlerimi zaten herşeye bozuğum kızıma üzülüyorum 40 ı çıksın diyolar düzelir ama ben fenayım daha 17 günlüğüz
canıma okuyor yokmu bunun bi çaresi yaa o ağlayınca böle durmadan ben iyice geriliyorum
kesinlikle sezeryan derim sana. benide yaptı çatı muanesi uygun dedi ama değilmişim 7 den sonra açılma olmadı 17 saat acı çektim 17 saat soonunda benim nefesim kesildi suni sancıya dayanamadım beni oksijen tüüne bağladılar bebeğimn kalp atışı düşünce hemen bzi sezeryana aldılar. bence riske atma derimkızlar doktordan geldik haberler iyimi ötümü bilmiyorum...3.400 kilosu boyuda 50 cm çok şükür sağlıklı...çatı muayenesi oldum neyazıkki çatım çok darmış iki farklı doktorda gelip baktı aynı şeyi sölediler normal doğum olmaz bu çıkmaz bu çatıdan çok zorlar ve çok riskli olur dediler.....kararı bana bıraktılar gerçi kendi doktorum bunun kararını ben vermeliyim ve bana kalırsa kesnlikle riske atma dedi...şimdi karar verme zamanı....
benim nişan geldi 12 saat sonra suyum geldi doğum oldu bence seninde yakındır 2 gün içinde gelir bebişin :)Kıslar nişan dedikleri geldi:))
Şimdi nolcak????
walla canım benim normal başladı yukarda da dediğim gibi bana doktor sancı başlayınca artık hiç bişey yeme bir aksilik olursa sezeryana alırız aç olman gerek dedi ben ikindin 5 de yemek yemeyi kestim ertesi günü öğlen 2 de bebeğim oldu 21 saat aç kaldım. zaten o an açlık değil susuzluk geldi aklıma tek. sonda takıyor lagma yapıyorlar wc ihtiycım olmadı ama yalvardım su diye vermediler sancı çekerken bağırıken insanın boğazı kuruyor sağolsun hasta bakıcı ve hemşire dudağımı suyla sildi hep. ama benim normal doğum diye başladıı için böyle oldu sezeryan süresini bilmiyorum. saate gelince zaten o heycanla asla uyuyamazsın imkanı yok :)bişey sorcam gerçi öğleden sonra doktorla görüüşücem ama ondan önce sizlerin fikirlerini alayım...sezeryan saatinide bizmi belirrliyoruz...yoksa iilede sabah erkenmi olmaı gerekiyo...birde açmı olmak gerekiyo???ben öğlen istiyorum da ondan acaba doktor kabul edermi?sabahın köründe gitmek istemiyorum..biraz daha uykumu alayım
günaydın canımmm becerirsin cnm merak etme...ben yapmadım valla üşeeniyorum
canım sen burdamısın hala....p.tesimi gidecektin doktora??hadi iinşallah hayırlısıyla alırsın oğluşunu kucağına
kızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
Gözün aydın canım Allahım evladına bir an önce kavuştursun inş su veya sancı gelmeden evden çıkmamanı öneririmkızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..doğum yaklaşıyor herhalde canım dun aksam bende senın gıbı oldum mide bulantısı karın ve bel ağrısı,ama karnım taş gibi olup olup geçti uyuyunca hepten kesilmiş şimdi iyiyim
Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo
Canım 12:44 de hiç bi şey yok demişsin 48 de nişan geldikızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
aZamanını bekliyor annesi bak senansr 4 dk önce doktora gittim bir şey yok dedi 4 dk sonra nişanım geldi dedi
Moralim çok bozuk vee çok korkuorum dr kontrolunden gelıorum nst de sancı falan hıç bişe cıkmadı gene bebeim çok az hareket edıo pazar gunu tkrr kontrole cagrdı o zamna kadar olmazsa ptesi suni sancı deneyecek ama bn çok korkuorum bugun nstde yanımda bı bayan vardı 6 aylık ıkızlere hamıle erken doğummuş ve çok sancı cekıodu bagırıodu allahım onunda bızımde yardımcımız olsun inş kızıım kendılığınden gelir sunı sancıyı almk hiç istemıorum dua edın kızlar
Kıslar yatışım yapılıyo
Dualarınızı eksik etmeyin
Allaha emanet olun
Slm bugün tansiyonum 125-90 oldu sabah hemen çığlık çığlığa hemşireyi aradım gebelik zehirlenmesi oldum diye ama beni rahatlattı eğer bikaçgün üstüste böyle dvm ederse gebelik zehirlenmesi olabilirmiş böyle arada bir 90 olması muhtemelmiş. Dikkat edin sizde.
dr aradım asistanıyla konuştum o da dedi sancın sıklaşınca gel bakalım sabırla bekliyorumGözün aydın canım Allahım evladına bir an önce kavuştursun inş su veya sancı gelmeden evden çıkmamanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?