2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım 12:44 de hiç bi şey yok demişsin 48 de nişan geldi
bu nasıl gelen bi sey
tuvalette mi geldi nasıl anladın
agrı sızı oldu mu
ay darısı bana yaaaaa

canım wc ye gitmeden hafif ıslaklık hissetim sonra wc ye gittim peçeteye ve külotuma açık kırmızı bi renkte akıntı gibi birşey geldi ama baya çoktu yani sonra dr aradım asistanla konuştum oda sancıların sıklaşsın öyle gel dedi bende biraz belimde sızlamalar var hayırlısı sabırla beklemekteyim

ay dua et darısı bize inşallah
cok güzrl ya

bende temizliğe verdim spor yapıyorum tık yok 39 oldu
valla aynen
dün kendini yormaktan ağrıdan sızıdan aglafım
bugun tık yok turp gibiyim...

yaaane güzel darısı başımıza ben sürekli ıslaklık hıssedıyorum gibi koşa koşa wc bişi yok sııkıldım bu halden uyuyup dınlenmekte üzel ama ne bilim:85::85::85::85::85::85::85::85::106::106::106::106::106::106::106::106:

gözün aydın inş doğum belirtisidir.hayırlı haberler ve hayırlı doğum olur inş.

senasnr canım karnın aşağı indimi,doğumdan önce iniyomuş yaaa benım oğlum ağzımdan cıkacak yolu şaşırmış herhalde
Benim bebek te ağzımdan ayağını çıkaracak aynen
ama rahmimde basını bi oynatıyor sanki fırılcak gibi hissediyorum oysa küçücük bi şey daha 3 kilo idi minyon ama..
yakında meme başı stimulasyonu yapıcam psikota bağlayı oksitosin salınsın diye

Benim bebek te ağzımdan ayağını çıkaracak aynen
ama rahmimde basını bi oynatıyor sanki fırılcak gibi hissediyorum oysa küçücük bi şey daha 3 kilo idi minyon ama..

3 kilo az mı annesi maşallh ona bendede oluyor o rahmımdekı tuhaf hisler elleri ile dokunuyo gibi felan böle içini birisi karıstırıyo gibi

3 kilo az mı annesi maşallh ona bendede oluyor o rahmımdekı tuhaf hisler elleri ile dokunuyo gibi felan böle içini birisi karıstırıyo gibi
Su nişanı bi görsem Allah ın izniyle hemen düğün hazırlıklarına girişecem
İyice kafayı üşüttük artık...
Oynaşıyo aşağıda sürekli...nerdeyse cıkıvercek gibi aynen

bugun en istekli ikimiziz herhalde Allahım hakkımızda hayırlısını versin
Valla sena cevrimdışı oldu
hastameye mi gitti kiiii :18::18:
Eşimle nişanlanmayı bile bu nişan kadar istediğimi hatırlamıyorum ...
işk doğumumda suyum gelmişti
sevmiyorum ben o süreci
söyle nişanlı adam gibi sancılı olsaydı bu kez

Aynen cnm bende hafif bi ıslaklık hissettiğimde direk koşuyorum wc ye bi bakıyorum hayal kırıklığı.bende nişanım gelsin istiyorum yaaaa doğurmak istiyorum.
Bide kızlar hani diyorsunuz ya açıklığım şu kadar cm falan diye her kontrolde bakıyorlarmı doktorlar.benim alttan bi 37. Haftada muayene etti çatı için okadar.bugün akşam kontrolümüz var bakarmıki açıklık varmı diye?
Ben nstye giriyorum doktorum çok güzel çok güzel diyip yolluyor.sancı var yok hiç bişi demiyor

kizlar hadi artik ya hayirlisyla bi dogurun da bebislerin gazindan cisindn falan bahsedelim ya haziran annelerine bakip duruyorum anca :)

alemsin :86::86::86::86:aminnnnnnn inşalllah canım cok cekmeden ağrılı sancılı normal normal doğururuz

Al benden de o kadar.. Kadın herseye bakıp bakıp cok güzel diyo..
Nesine diyo...????
44 hafta olsa da cok güzel dicek herhalde

canım nstdede alttaki satır sancıyı gösteriyor orda sıvrılmeler varsa sancı oluyo düzenli mi değil mi diye bakıyorlar düzensizse alttan muayene etmiyorlar ,benıde kasık ağrım var dıye muayene ettı sıfır acıklık tekrar kontrole 15 gun verdı 17 hazıranda bakalım gene yapacakmı ama sevmedim ben o muyene kısmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…