Canım 12:44 de hiç bi şey yok demişsin 48 de nişan geldi
bu nasıl gelen bi sey
tuvalette mi geldi nasıl anladın
agrı sızı oldu mu
ay darısı bana yaaaaa
ahhh cnım geliyo galiba senin inatçıinşallah sancılarında başlar bian öncede akşama doğurursun...iyi haberlerle gel canım
Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo
hadi gözün aydın canim , kolayhca bi solukta alırsın bebişini inş kucaginaa
ay dua et darısı bize inşallahcanım wc ye gitmeden hafif ıslaklık hissetim sonra wc ye gittim peçeteye ve külotuma açık kırmızı bi renkte akıntı gibi birşey geldi ama baya çoktu yani sonra dr aradım asistanla konuştum oda sancıların sıklaşsın öyle gel dedi bende biraz belimde sızlamalar var hayırlısı sabırla beklemekteyim
valla aynenbende temizliğe verdim spor yapıyorum tık yok 39 oldu
ay dua et darısı bize inşallah
cok güzrl ya
valla aynen
dün kendini yormaktan ağrıdan sızıdan aglafım
bugun tık yok turp gibiyim...
canım wc ye gitmeden hafif ıslaklık hissetim sonra wc ye gittim peçeteye ve külotuma açık kırmızı bi renkte akıntı gibi birşey geldi ama baya çoktu yani sonra dr aradım asistanla konuştum oda sancıların sıklaşsın öyle gel dedi bende biraz belimde sızlamalar var hayırlısı sabırla beklemekteyim
inş hep beraber güzelim
ay dua et darısı bize inşallah
cok güzrl ya
valla aynen
dün kendini yormaktan ağrıdan sızıdan aglafım
bugun tık yok turp gibiyim...
canım wc ye gitmeden hafif ıslaklık hissetim sonra wc ye gittim peçeteye ve külotuma açık kırmızı bi renkte akıntı gibi birşey geldi ama baya çoktu yani sonra dr aradım asistanla konuştum oda sancıların sıklaşsın öyle gel dedi bende biraz belimde sızlamalar var hayırlısı sabırla beklemekteyim
Benim bebek te ağzımdan ayağını çıkaracak aynensenasnr canım karnın aşağı indimi,doğumdan önce iniyomuş yaaa benım oğlum ağzımdan cıkacak yolu şaşırmış herhalde
yakında meme başı stimulasyonu yapıcam psikota bağlayı oksitosin salınsın diye
Benim bebek te ağzımdan ayağını çıkaracak aynen
ama rahmimde basını bi oynatıyor sanki fırılcak gibi hissediyorum oysa küçücük bi şey daha 3 kilo idi minyon ama..
Su nişanı bi görsem Allah ın izniyle hemen düğün hazırlıklarına girişecem3 kilo az mı annesi maşallh onabendede oluyor o rahmımdekı tuhaf hisler elleri ile dokunuyo gibi felan böle içini birisi karıstırıyo gibi
Su nişanı bi görsem Allah ın izniyle hemen düğün hazırlıklarına girişecem
İyice kafayı üşüttük artık...
Oynaşıyo aşağıda sürekli...nerdeyse cıkıvercek gibi aynen
Valla sena cevrimdışı oldubugun en istekli ikimiziz herhaldeAllahım hakkımızda hayırlısını versin
yaaane güzel darısı başımıza ben sürekli ıslaklık hıssedıyorum gibi koşa koşa wc bişi yoksııkıldım bu halden uyuyup dınlenmekte üzel ama ne bilim:85::85::85::85::85::85::85::85::106::106::106::106::106::106::106::106:
Valla sena cevrimdışı oldu
hastameye mi gitti kiiii :18::18:
Eşimle nişanlanmayı bile bu nişan kadar istediğimi hatırlamıyorum ...
işk doğumumda suyum gelmişti
sevmiyorum ben o süreci
söyle nişanlı adam gibi sancılı olsaydı bu kez
Al benden de o kadar.. Kadın herseye bakıp bakıp cok güzel diyo..Aynen cnm bende hafif bi ıslaklık hissettiğimde direk koşuyorum wc ye bi bakıyorum hayal kırıklığı.bende nişanım gelsin istiyorum yaaaa doğurmak istiyorum.
Bide kızlar hani diyorsunuz ya açıklığım şu kadar cm falan diye her kontrolde bakıyorlarmı doktorlar.benim alttan bi 37. Haftada muayene etti çatı için okadar.bugün akşam kontrolümüz var bakarmıki açıklık varmı diye?
Ben nstye giriyorum doktorum çok güzel çok güzel diyip yolluyor.sancı var yok hiç bişi demiyor
Aynen cnm bende hafif bi ıslaklık hissettiğimde direk koşuyorum wc ye bi bakıyorum hayal kırıklığı.bende nişanım gelsin istiyorum yaaaa doğurmak istiyorum.
Bide kızlar hani diyorsunuz ya açıklığım şu kadar cm falan diye her kontrolde bakıyorlarmı doktorlar.benim alttan bi 37. Haftada muayene etti çatı için okadar.bugün akşam kontrolümüz var bakarmıki açıklık varmı diye?
Ben nstye giriyorum doktorum çok güzel çok güzel diyip yolluyor.sancı var yok hiç bişi demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?