2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oyyy maşallah paşayaa tosuncuk annesi gelecek artık sen hiç üzülmeinşallah kendi sancınla ve zorlanmadan yaprsın doğumunu

sağol canım. her geçen gün biraz daha büyüyor bu hafta doğursam bari

oyyy maşallah paşayaa tosuncuk annesi gelecek artık sen hiç üzülmeinşallah kendi sancınla ve zorlanmadan yaprsın doğumunu
gelsin artık yaa sıkıldım mı ne sanki birazcık
birde doktor da gözümü korkuttu biraz açıkçası uzun süren bir doğum olucak dedi. ama doğar bir sıkıntı olmaz dedi
birde kasılmalar 5 dk da bir olursa hemen gel dedi. benim kasılmalar günde 10 kere oluyor en fazla oda 2,5 saatte bir olmuş oluyor

inşş bende hissetmemmm:18::18::18::18::18:
normal usg yle karnına bakıyormuş gibi düşünmeye çalış. sadece orda öyle oturmak geriyor insanı yoksa bir acısı yok bence. sende kolayca atlatırsın inşallah

yarımcım medipolde 10 tl fark ödeniyor diye biliyorum arkıdıs cocuğunu götürüyor memnunda bi arastır ıstersen ben avrupadayım bagcılar medipol bu sekılde

çk teşekkür ederim... dün bi yakınımızla görüştük... o da koşuyolu medipolde bi doktor önerdi 35-40 tl fark ödeniyomuş ordan randevu alıcaz kısmetse... doktordan da memnnlarmış...

normal usg yle karnına bakıyormuş gibi düşünmeye çalış. sadece orda öyle oturmak geriyor insanı yoksa bir acısı yok bence. sende kolayca atlatırsın inşallah

canım usgye göre doğum tarihi söyledi mi doktorun.benim drum usgye göre doğum tarihi veriyor bana bebek iri ölçüldüğü için.yani
13-14 temmuzda doğabilir demişti.sanada öyle birşey dedi mi.???
sata göre ben 25 temmuza kadar beklersem bebiş 4kg yi geçicek herhalde
buğün kasıklarımda batma ağrı var ama düzensiz 2 haftadır böyle.bebeğin tekmelerini karnımın altında hissediyorum.

bende anlamadım canım. sancım ağrım olunca seviniyorum artık iyice kafa gittiii

Bnde bnde bnde gercı oda çok olmuo en ufak bıseyı sancı zannedıyorum her ayaga kalktıgımda suyum gelecekdıe hayal edıom wc ye bıle grerken heveslenım nısan gelmıstr dıe sanırım bnm durum senınkınden de vahım cok abarttım ama engel olamıorm kendıme

inşş bende hissetmemmm:18::18::18::18::18:

Hıssetmezsn ıns canm ole çokbuyutulecek bıse yok sadece ınsan kendını kasıo o anda stres oluo allahın ıznıyle agrısız sızısız atlatrsın

yok canım söylemedi. sata göre bakıyor sanırım. 19 temmuz sata göre. 41 e kadar bekleriz hala gelmezse suni sancıyla başlatırız dedi

aynen bende wc ye bir heves gidiyorum ama hiiçç bişey yok. zaten doktorda bekliycez dedi. napalım 1 hafta daha bekliycez. yine herkes aramaya başlıycak doğmadı mı daha diye

inş canım darısı size bakalım artık
senasnr canım karnın aşağı indimi,doğumdan önce iniyomuş yaaa benım oğlum ağzımdan cıkacak yolu şaşırmış herhalde
kv indi diyor bende farkettim biraz indi gibi
benimkide aşağıma çok baskı yapıyo
gözün aydın inş doğum belirtisidir.hayırlı haberler ve hayırlı doğum olur inş.

sağol canım amin inş canım

kızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
oyyy:18::18::18:allahım kolaylık versinn
maşallah tosun paşayaa.. sen takvimi uzattın oğluşunda uzattı bak annesi

aynen bende wc ye bir heves gidiyorum ama hiiçç bişey yok. zaten doktorda bekliycez dedi. napalım 1 hafta daha bekliycez. yine herkes aramaya başlıycak doğmadı mı daha diye

Snn dr ne guzel beklıycekmıs 1 hafta daha bnm dr ptesı alalım dıo ;( inş gelır o zamana kadar

kız gusül almak için duş falan aldım namaz kıldım okuncak sureler vardı onları okudum geldim işte

biz geldik kızımla. poçamızı yaptık ama çok çok yumuşak olmadı sanki yaa. ununumu fazla koydum acaba anlamadım. tadı güzel ama az sert gibi oldu soğuyuncamı yumuşayacak anlamadım neysse hepsini yeriz bizde kardeşimle

sert olmasının sebebi ya fırında fazla pişirmişindir ya sütünü az koymuşundur ya unu fazladır ya da maya bozuktur hamurişlerinin ustası oldum anacım

kızlar ben muğla da eğitim araştırma hastanesine gidiyorum.657 ye tabiyim.bi kaç gün normal doğum için bekleyeceğiz ama sezeryan gibi gözüküyor.eğitim ve araştırma hastanelerinde sezaryen ücreti ne kadardır ne kadarını devlet karşılıyor biliyor musunuz

maşallah oğluşana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…