selamm kızlaarrr.
kontrolden geldim yine elim boş karnım dolu bir şekilde
oğlum yerinden gayet memnunmuş. doğum pozisyonu almış ama daha çok aşağıya inmemiş.
çatı muayeneside oldum bugün. hiiiççç açılmam yokmuş. bebekte yukardaymış baya.
bol bol yürüycekmişim.1 haftadır yürüdüklerim yetmemiş sıpama
biraz zor olsada normal doğum yapabilirmişim.
bir engel görmedi doktor sadece uzun süren bir doğum olur dedi.
kendini hazırla dedi
gözüm korktu açıkçası o anda sezeryan istiyorum mu deseydim diye bile düşündüm.
bu arada oğlum 3700 olmuş. babasının yolunda hızla ilerliyor (babası 4700 doğmuşta)
Dua ediyorum artık bir dahaki cumaya kadar kendi isteğiyle gelsin oğlum suni sancıya gerek kalmasın diye.
benden haberler böyle kızlar daha bekleşicezz
bende anlamadım canım. sancım ağrım olunca seviniyorum artıkmaşallah oğlusuna canımbol bol spor yaa bu doğumu ne tetikliyo anlamış değilim zaten
sağol canım. her geçen gün biraz daha büyüyor bu hafta doğursam barimaşallah bebişine.bu temmuz bebekleri nekadar kilocuklu.hepsi iri bebek maşallah.benim oğlumda 3500 geçti.of daha nezaman gelicek artık diyorum.yoksa usg ölçüsümü hatalı anlayamadım...tontişim olucak oğlum.
Amin inşallah canımEwt ama kndılığnden gelecege bnzemıo ptesı hayırlısıyla sunı sancı ;(
İnş cnm allh gonlune gore versın hepımızı kolaylıkla kurtarsn
gelsin artık yaa sıkıldım mı ne sanki birazcıkoyyy maşallah paşayaa tosuncuk annesi gelecek artık sen hiç üzülmeinşallah kendi sancınla ve zorlanmadan yaprsın doğumunu
normal usg yle karnına bakıyormuş gibi düşünmeye çalış. sadece orda öyle oturmak geriyor insanı yoksa bir acısı yok bence. sende kolayca atlatırsın inşallahinşş bende hissetmemmm:18::18::18::18::18:
yarımcım medipolde 10 tl fark ödeniyor diye biliyorum arkıdıs cocuğunu götürüyor memnunda bi arastır ıstersen ben avrupadayım bagcılar medipol bu sekılde
normal usg yle karnına bakıyormuş gibi düşünmeye çalış. sadece orda öyle oturmak geriyor insanı yoksa bir acısı yok bence. sende kolayca atlatırsın inşallah
bende anlamadım canım. sancım ağrım olunca seviniyorum artıkiyice kafa gittiii
inşş bende hissetmemmm:18::18::18::18::18:
yok canım söylemedi. sata göre bakıyor sanırım. 19 temmuz sata göre. 41 e kadar bekleriz hala gelmezse suni sancıyla başlatırız dedicanım usgye göre doğum tarihi söyledi mi doktorun.benim drum usgye göre doğum tarihi veriyor bana bebek iri ölçüldüğü için.yani
13-14 temmuzda doğabilir demişti.sanada öyle birşey dedi mi.???
sata göre ben 25 temmuza kadar beklersem bebiş 4kg yi geçicek herhalde
buğün kasıklarımda batma ağrı var ama düzensiz2 haftadır böyle.bebeğin tekmelerini karnımın altında hissediyorum.
aynen bende wc ye bir heves gidiyorum ama hiiçç bişey yok. zaten doktorda bekliycez dedi. napalım 1 hafta daha bekliycez. yine herkes aramaya başlıycak doğmadı mı daha diyeBnde bnde bnde gercı oda çok olmuo en ufak bıseyı sancı zannedıyorum her ayaga kalktıgımda suyum gelecekdıe hayal edıom wc ye bıle grerken heveslenım nısan gelmıstr dıe sanırım bnm durum senınkınden de vahım cok abarttım ama engel olamıorm kendıme
Hıssetmezsn ıns canm ole çokbuyutulecek bıse yok sadece ınsan kendını kasıo o anda stres oluo allahın ıznıyle agrısız sızısız atlatrsın
inş canım darısı size bakalım artıkyaaane güzel darısı başımıza ben sürekli ıslaklık hıssedıyorum gibi koşa koşa wc bişi yoksııkıldım bu halden uyuyup dınlenmekte üzel ama ne bilim:85::85::85::85::85::85::85::85::106::106::106::106::106::106::106::106:
kv indi diyor bende farkettim biraz indi gibisenasnr canım karnın aşağı indimi,doğumdan önce iniyomuş yaaa benım oğlum ağzımdan cıkacak yolu şaşırmış herhalde
gözün aydın inş doğum belirtisidir.hayırlı haberler ve hayırlı doğum olur inş.
oyyy:18::18::18:allahım kolaylık versinnkızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
maşallah tosun paşayaa.. sen takvimi uzattın oğluşunda uzattı bak annesiselamm kızlaarrr.
oğlum yerinden gayet memnunmuş. doğum pozisyonu almış ama daha çok aşağıya inmemiş.
kendini hazırla dedi
bu arada oğlum 3700 olmuş. babasının yolunda hızla ilerliyor (babası 4700 doğmuşta)
Dua ediyorum artık bir dahaki cumaya kadar kendi isteğiyle gelsin oğlum suni sancıya gerek kalmasın diye.
aynen bende wc ye bir heves gidiyorum ama hiiçç bişey yok. zaten doktorda bekliycez dedi. napalım 1 hafta daha bekliycez. yine herkes aramaya başlıycak doğmadı mı daha diye
Valla sena cevrimdışı oldu
hastameye mi gitti kiiii :18::18:
Eşimle nişanlanmayı bile bu nişan kadar istediğimi hatırlamıyorum ...
işk doğumumda suyum gelmişti
sevmiyorum ben o süreci
söyle nişanlı adam gibi sancılı olsaydı bu kez
biz geldik kızımla. poçamızı yaptık ama çok çok yumuşak olmadı sanki yaa. ununumu fazla koydum acaba anlamadım. tadı güzel ama az sert gibi oldu soğuyuncamı yumuşayacak anlamadım neysse hepsini yeriz bizde kardeşimle
selamm kızlaarrr.
kendini hazırla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?