2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ohooo bende formul buldum sanıyordum herkes benden daha iyisini biliyormuş
lbebişler gelmedikçe yaratıcılıktaa sınır tanımıyoruzzzz

Bende poğoçaları yapmadan önce senin gibi düşünmüştüm ama çok güzel oldular hatta ben daha sonra ikinciyide yaptım tarife göre aynı şekilde yap çok güzel oluyor

bnde yaptım mayalı mayalı yedim bisürü şiştim snr

kızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:

G
özün aydın darısı bize inşşşşşşallah, bir avazda doğuurrr
yakında meme başı stimulasyonu yapıcam psikota bağlayı oksitosin salınsın diye

aynennnnn krem dayanmıyor

kızlar ,
doktorumdan gogus catlasi olmamasi icin krem istemistim , madecassolş die bi krem verdi ,tavsiye ederim yumusacik yapio

Evit bende tavsiye ederimm , Tamamen bitkisel süper bi krem lekelere yanık izlerine sivilce izlerine çatlaklara sürr vs vs
sert olmasının sebebi ya fırında fazla pişirmişindir ya sütünü az koymuşundur ya unu fazladır ya da maya bozuktur hamurişlerinin ustası oldum anacım

bnimde bi kere
sert olmştu mayamın son kullanım tarihi geçmişmiş çünküüüüüüüü

Ultrasonda amniyo sivisindaki bi maddeye bakti.bu madde salgilandiginda cigerleri gelismistir dedi.bize de gosterdi.suyun icinde beyaz biseyler yuzuyordu.ama 5d renkli ultrasonla gosterdi.

sert olmasının sebebi ya fırında fazla pişirmişindir ya sütünü az koymuşundur ya unu fazladır ya da maya bozuktur hamurişlerinin ustası oldum anacım
süt tam 1 su bardağı koydum.mayanın tarihi 2014 e kadar dr otkerin küçük paket mayası. üstü kızarıncaya kadar pişirdim baya bi kızarttım ama belkide ondan oldu
devlet hastaneleri gibi ücretsizoluo die biliyorum. ama ara bi sor istersen için rahat etsin. özel oda farkı falan verirsin anca gibime gelio

bir siteden alıntıdır....

selamlar.hamilelikte vaktiniz geldiği halde doğumun başlamamasının nasıl bir duygu olduğunu en iyi ben bilirim herhalde iki hamileliğimdede doğum geç oldu gerçi ilkinde benim cahilliğime gelmiş doktor günün geçiyor risklisin dedi diye inanıp sezaryen olmuştum o zamanlar şimdiki kadar bilgili değildim o zaman doktor bana 42. haftaya girdin demişti şimdi hesaplıyorumda ilk bebeğimi 39+3 te doğurmuşum yani bilinçli olsaydım epey bekleme sürem varmış.
neyse onun üzüntüsüyle ikinciyi normal yapıcam dedim bu bebeğim beni bekletmez sorunsuz doğar dedim elimden gelen herşeyi yaptım ama malesef bu doğumumda 40+3te başladı ve sanırım benim çabalarımla doğum başladı ama normal olmadı malesef sezaryen oldu
şimdi yazmak istediklerim şunlar 37.haftadan itibaren ahududu yaprağı çayı içtim ve hurma yemeye başladım hurma yemeyi son haftalar iyice abarttım hatta sonra doğumla ilgili hiçbir belirti olmayınca doğumumdan bir gün önce eşimle ananas aramaya çıktık mevsimi değildi migrosta hafif geçmiş birtane bulduk neyse ben hepsini bitiremedim ama baya yedim hepsinin yemememin sebebi dudaklarımı ve ağzımın içini yaktı ve acayip kaşındırdı bende yemeyi bıraktım onun içinde buda işe yaramıycak heralde demiştim ertesi gün bütün gün ve akşamı yürüyüş yaptım ve gece doğum işaretim geldi ama ertesi günün öğlenine kadar beklediğim halde sancım gelmedi bende mecbur hastaneye gittim iyikide gitmişim hastaneye gittikten 3saat sonra suyum patladı ve oğlum kakasını yapmış ve hala bende sancı ve doğum belirtisi olmadığı için sez.oldum. benim demek istediğim daha sonra gebeliğin sonlarına doğru bukadar müdahele yapıp kendimi sitrese soktuğum içinmi acaba doğumda sorunlar oldu diyede kendi kendime sormadım değil açıkçası hatta bir kaç gün öncesi kimyon ve karanfilde yemeye başlamıştım yani doğum başlasın diye yapmadığım şey kalmamıştı ama malesef olmadı yani birşey engelledi ama hangisi yada ney bende bilmiyorum
ama kasları gevşettikleri kesin çünki hiç sancım olmadığı halde hastaneye gittiğimde 3cm açıklığım vardı keşke sancımda olsaydı.doğumdan sonra hastaneden eve geldiğimde yemediğim ananası serafireşleyip dolaba kaldırmıştım onu görünce öyle tuhaf oldumki ilk doğumumdaki gibi neden sezaryen oldum bunalımına girmemek için bana doğumumu hatırlatmasın diye tuttuğum gibi çöpe attım çünki gerçekten yaptığım onca şey işe yaramadı diye çok üzülmüştüm.size son olarak diyeceğim hiç sitres yapmayın vaktiniz olduğu sürece sınıra kadar doktor kontrolünde rahat bir şekilde bekleyin bu kadar beklemişsiniz az daha bekleyin belkide benim doğumumu sitreste etkilemiş olabilir siz bu hataya düşmeyin ananasmış oymuş buymuş fazlada kurcalamayın seyrine bırakın derim.Allah bütün bekleyen hamilelere yardım etsin vaktinde hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.Allah'a emanet olun.

Raneki tatlım öyle uzun bi mesaj yazmışsınız ki okurken doguracaktım
ellerin dert görmesin ...

beklemek çeneme vurdu ya..

Sana da faydam olmuş fena mı bakarsın sancın tutuverir bu ssayede :) ya napim ya üzüldüm paradoksun durumuna ona istinaden aklıma ne geldiyse yazmıştım ama belki size de faydası olur tabi :)

canım moralini bozma bana çarşamba sabah 8de suni sancı verecekti salı akşam kendinden başladı doğumum sona yakın suni taktılar bebeğim kabul etmedi kalbi yavaşladı geri kestiler sadece kendi sancımla doğdu belli olmuyo bu işler çarşamba sabah 7de doğum bitmiş oldu

Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo

Inanirmisin aynisini bende yaptim
deli gibi is yaptim yoruldum ama gel gorki butun gece agri cektim wallla ,bzm oglan sabah yine yukarlarda mideme dayanmisti ))

bugunde bir bucuk gbi evden ciktim kizlar,banka ve vergi dairesi isim vardi,hemde ne guzel yururum biraz diyodum ama ne mumkun bu havada taksiye bndim walla, simdi geldim resmen don paca uzaniyorum ... Sonrada kalkip yemek yapmak lazim

selam annecikler :) bu bebişler doğmayı düşünmüyorlar sanırım :) ağrı yada sancı olmadan alttan açılma olurmu acaba bilginiz varmı? bende 2 gündür temizlik gezme derken durmuyorum ama benim nazlı kızım çok beğendi yerini doğmayı düşünmüyor. :)

Doğum yapan annişler nerdsiniz ayol hadi artık toparlanın da gelin buralara :) doğuramayanlar da doğurun gari :)) ya sezeryan olanlara bişi sorcam kızlar kanamanız ne kadar sürdü yada hala sürüyomu

hamile olmadan önce gelen giden var mı diye korkuyla çamaşırımıza bakardık şimdi de inş. gelmiştir diye heyecanla bakıyoruzzz
insanoğlu işte =)

kızlar bence bir bebek kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir.dışarıdan çok etkileyebileceğimizi(absürt şeyler yapmadıkça) zannetmiyorum.

kazasız belasız sağlıkla 40 haftayı doldurup kendi sancımızla doğururuz inşşşşşşşş.

Kizlar bebegim iki ginluk ama
Gogus uclarim olmadigi icin cok canim yaniyo mamaya basladik sezryandan sora sut gelmiyomus bazn sansa bana vurdu piyango bide gogus uclarim hic yok gercekten pompayla cekip kasikla veriyorum ne yapmaliyim cok sisti goguslerim aciyo artik saat basi sagsam iyi gelirmi acaba??????

bebişin hayırlı olsun allah uzun sağlıklı ömürler versin. silikon uçlar varya onlardan kullanabilirsin inşallah emzirdikçe çıkar. benimde göğüslerim büyük uçlar küçük bakalım doğurunca napıcam olmazsa bende ondan almayı düşünüyorum

göğüs ucu olmasa dert büyük olsa dert

dün bebek görmeye gitmiştim. kadın göğüs uçlarım o kadar büyüdüki ememedi büyük oldu ağzına çenesinden falan tuttuk aldırdık dedi. benimde göğüslerim aynı ama göğüs uçlarım aşırı büyüdüü ağzına sığmazsa die tasa oldu içime

Cnm inş bnmde ve bnm gıbı bekleyenlerınde ole olurbn umıdı kesmıs drumdayım tamamn kndımı ptesı sunı sancıya hazrladım ins kndı sancm gelırde hayırlısıyla kucagıma alırm

:) doğru soluosun valla cnm yaa hamılelıkten oncekı bı kac ay aklıma geldı hastalannca ne kadar uzulurdum sımdıde nişanı grmk için heveslenım :) inş hakkımızda hyırlısı olur

oyyy:18::18::18:allahım kolaylık versinn

maşallah tosun paşayaa.. sen takvimi uzattın oğluşunda uzattı bak annesi
aynennn öyle oldu
Snn dr ne guzel beklıycekmıs 1 hafta daha bnm dr ptesı alalım dıo ;( inş gelır o zamana kadar
bir problem yok bekleriz 41 e kadar dedi.
ondan önce su sancı vs gelirse hemen gelirsin dedi
en doğru zamanı bebişler kendileri biliyorlar işte. bizede beklemesi kalıyor

ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,

odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii

aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa

odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii

Allh kolaylık versın cnm ohh mıs gıbı otur sımdı temız temız nm evımde kırlı halbukı dun yaptım hmde aksam yaptım bugunde tmız klsın dı ama n fayda her yer acık toz pıslk ıçınde

kendini fazla zorlamışsın bence biraz dinlen :) yoksa akşam misafirlikte doğurursun bebişi

kendini fazla zorlamışsın bence biraz dinlen :) yoksa akşam misafirlikte doğurursun bebişi

Allh kolaylık versın cnm ohh mıs gıbı otur sımdı temız temız nm evımde kırlı halbukı dun yaptım hmde aksam yaptım bugunde tmız klsın dı ama n fayda her yer acık toz pıslk ıçınde

dogurmam inşallahhh

temiz olduda dedigin gibi cnm her yer acik cadde ustyundeyiz bide aksama bi karıs toz olur hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…