lbebişler gelmedikçe yaratıcılıktaa sınır tanımıyoruzzzzOhooobende formul buldum sanıyordum herkes benden daha iyisini biliyormuş
Bende poğoçaları yapmadan önce senin gibi düşünmüştüm ama çok güzel oldular hatta ben daha sonra ikinciyide yaptımtarife göre aynı şekilde yap çok güzel oluyor
kızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
yakında meme başı stimulasyonu yapıcam psikota bağlayı oksitosin salınsın diye
kızlar ,
doktorumdan gogus catlasi olmamasi icin krem istemistim , madecassolş die bi krem verdi ,tavsiye ederim yumusacik yapio
sert olmasının sebebi ya fırında fazla pişirmişindir ya sütünü az koymuşundur ya unu fazladır ya da maya bozukturhamurişlerinin ustası oldum anacım
ciğerlerinin geliştiğini nasıl anladı :S doktorum solunumla ilgili hiçbirşeyi doğmadan anlamayız demişti. bi arkadaşımın bebeği 38+5 te sezeryanla alındı solunum sıkıntısı nedeniyle şuanda küvezde gözünü korkutmak istemem ama inşallah öyle bir sorun yaşamazsın canım...
süt tam 1 su bardağı koydum.mayanın tarihi 2014 e kadar dr otkerin küçük paket mayası. üstü kızarıncaya kadar pişirdim baya bi kızarttım ama belkide ondan oldusert olmasının sebebi ya fırında fazla pişirmişindir ya sütünü az koymuşundur ya unu fazladır ya da maya bozukturhamurişlerinin ustası oldum anacım
devlet hastaneleri gibi ücretsizoluo die biliyorum. ama ara bi sor istersen için rahat etsin. özel oda farkı falan verirsin anca gibime geliokızlar ben muğla da eğitim araştırma hastanesine gidiyorum.657 ye tabiyim.bi kaç gün normal doğum için bekleyeceğiz ama sezeryan gibi gözüküyor.eğitim ve araştırma hastanelerinde sezaryen ücreti ne kadardır ne kadarını devlet karşılıyor biliyor musunuz
Raneki tatlım öyle uzun bi mesaj yazmışsınız ki okurken doguracaktım
ellerin dert görmesin ...
beklemek çeneme vurdu ya..
Moralim çok bozuk vee çok korkuorum dr kontrolunden gelıorum nst de sancı falan hıç bişe cıkmadı gene bebeim çok az hareket edıo pazar gunu tkrr kontrole cagrdı o zamna kadar olmazsa ptesi suni sancı deneyecek ama bn çok korkuorum bugun nstde yanımda bı bayan vardı 6 aylık ıkızlere hamıle erken doğummuş ve çok sancı cekıodu bagırıodu allahım onunda bızımde yardımcımız olsun inş kızıım kendılığınden gelir sunı sancıyı almk hiç istemıorum dua edın kızlar
Dün kendimi o kadar cok yordum zorladım ki gelsin bebek dogum başlasın diye resmen gece acı çektim..
Bugun hiç bi şey yok...
Çbu kız çetin çıktı valla...
cıkmicaaaaaaaaammmmm diyo
Kizlar bebegim iki ginluk ama
Gogus uclarim olmadigi icin cok canim yaniyo mamaya basladik sezryandan sora sut gelmiyomus bazn sansa bana vurdu piyango bide gogus uclarim hic yok gercekten pompayla cekip kasikla veriyorum ne yapmaliyim cok sisti goguslerim aciyo artik saat basi sagsam iyi gelirmi acaba??????
canım moralini bozma bana çarşamba sabah 8de suni sancı verecekti salı akşam kendinden başladı doğumum sona yakın suni taktılar bebeğim kabul etmedi kalbi yavaşladı geri kestiler sadece kendi sancımla doğdu belli olmuyo bu işler çarşamba sabah 7de doğum bitmiş oldu
hamile olmadan önce gelen giden var mı diye korkuyla çamaşırımıza bakardık şimdi de inş. gelmiştir diye heyecanla bakıyoruzzz
insanoğlu işte =)
kızlar bence bir bebek kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir.dışarıdan çok etkileyebileceğimizi(absürt şeyler yapmadıkça) zannetmiyorum.
kazasız belasız sağlıkla 40 haftayı doldurup kendi sancımızla doğururuz inşşşşşşşş.
oyyy:18::18::18:allahım kolaylık versinn
maşallah tosun paşayaa.. sen takvimi uzattın oğluşunda uzattı bak annesi
bir problem yok bekleriz 41 e kadar dedi.Snn dr ne guzel beklıycekmıs 1 hafta daha bnm dr ptesı alalım dıo ;( inş gelır o zamana kadar
en doğru zamanı bebişler kendileri biliyorlar işte. bizede beklemesi kalıyorhamile olmadan önce gelen giden var mı diye korkuyla çamaşırımıza bakardık şimdi de inş. gelmiştir diye heyecanla bakıyoruzzz
insanoğlu işte =)
kızlar bence bir bebek kendi ne zaman gelmek isterse o zaman gelir.dışarıdan çok etkileyebileceğimizi(absürt şeyler yapmadıkça) zannetmiyorum.
kazasız belasız sağlıkla 40 haftayı doldurup kendi sancımızla doğururuz inşşşşşşşş.
göğüs ucu olmasa dert büyük olsa dert
dün bebek görmeye gitmiştim. kadın göğüs uçlarım o kadar büyüdüki ememedi büyük oldu ağzına çenesinden falan tuttuk aldırdık dedi. benimde göğüslerim aynı ama göğüs uçlarım aşırı büyüdüü ağzına sığmazsa die tasa oldu içime[/QUOTE
ayyy aynen olsa bi ayrı olmasa bi ayrı napıcaz çözüm bulmaya çalışıcaz artık böyle birbirimize sora sora :)
ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,
odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii
aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa
ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,
odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii
aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa
kendini fazla zorlamışsın bence biraz dinlen :) yoksa akşam misafirlikte doğurursun bebişi
Allh kolaylık versın cnm ohh mıs gıbı otur sımdı temız temız nm evımde kırlı halbukı dun yaptım hmde aksam yaptım bugunde tmız klsın dı ama n fayda her yer acık toz pıslk ıçınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?