Allh kolaylık versın cnm ohh mıs gıbı otur sımdı temız temız nm evımde kırlı halbukı dun yaptım hmde aksam yaptım bugunde tmız klsın dı ama n fayda her yer acık toz pıslk ıçınde
ay cnm hadı haylısı bızde guzel hebrlernı beklyorzkızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
hemen hemen aynı seylerı duymusuz doktordan kılo dısındaselamm kızlaarrr.
kontrolden geldim yine elim boş karnım dolu bir şekilde
oğlum yerinden gayet memnunmuş. doğum pozisyonu almış ama daha çok aşağıya inmemiş.
çatı muayeneside oldum bugün. hiiiççç açılmam yokmuş. bebekte yukardaymış baya.
bol bol yürüycekmişim.1 haftadır yürüdüklerim yetmemiş sıpama
biraz zor olsada normal doğum yapabilirmişim.
bir engel görmedi doktor sadece uzun süren bir doğum olur dedi.
kendini hazırla dedi
gözüm korktu açıkçası o anda sezeryan istiyorum mu deseydim diye bile düşündüm.
bu arada oğlum 3700 olmuş. babasının yolunda hızla ilerliyor (babası 4700 doğmuşta)
Dua ediyorum artık bir dahaki cumaya kadar kendi isteğiyle gelsin oğlum suni sancıya gerek kalmasın diye.
benden haberler böyle kızlar daha bekleşicezz
ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,
odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii
aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa
dogurmam inşallahhh
temiz olduda dedigin gibi cnm her yer acik cadde ustyundeyiz bide aksama bi karıs toz olur hemen
benimde öyle oluyor ya ev yol kenarında temizliyorum 2 -3 saat sonra heryer toz oluyor balkonlar pencereler heryer açık açmasam üst kat olunca sıcaktan durulmuyor evin içinde alt kattada fırın var çok fena sıcak oluyor
dogurmam inşallahhh
temiz olduda dedigin gibi cnm her yer acik cadde ustyundeyiz bide aksama bi karıs toz olur hemen
kızlar doktor kontrolunden geldık Allah a sukurler olsun saglıgı herseyı yerınde oglumun yalnız bıraz daha kılo aldrmalıymsım 3.100 kılo ama anne ırı baba ırı bu cocgun daha ırı olması lazım dedı doktor yememe bıraz daha dıkkat etmlyım. onerılerınız varmın son hafta neler bebege yarar en cok?
catı muanesı: o masaya gecmek ınanın urkutucu hepnız yasadınız zaten... bende bıraz tedırgındım doktor korkuymusun dedı yok ama seey fılan dedım cat dıye yaptı bı anda gttı adam zaten bende bı sorun oldu sandım. olabilr herhalde yaa fılan dedı olur yada olmaz demedı sanırım bıraz dogum zorlcak benı mutlu donmedım bugun kontrolden. nstede bısı cıkmadı yavrum ıyı sukur tek tesellım o:)
Usg yanıltıcı olabiliyor daha dün konuştuk bi arkadaşın oğluna 3800 demişler 3doğmuş, sıkma canını koca kafalı değildir belki. Hem analar ne koca kafalar doğurmuş
maşallah kuzuna canim :))
benim tosuncugumda koca kafali teyzesiii
Kıslar yatışım yapılıyo
Dualarınızı eksik etmeyin
Allaha emanet olun
kızlar doktor kontrolunden geldık Allah a sukurler olsun saglıgı herseyı yerınde oglumun yalnız bıraz daha kılo aldrmalıymsım 3.100 kılo ama anne ırı baba ırı bu cocgun daha ırı olması lazım dedı doktor yememe bıraz daha dıkkat etmlyım. onerılerınız varmın son hafta neler bebege yarar en cok?
catı muanesı: o masaya gecmek ınanın urkutucu hepnız yasadınız zaten... bende bıraz tedırgındım doktor korkuymusun dedı yok ama seey fılan dedım cat dıye yaptı bı anda gttı adam zaten bende bı sorun oldu sandım. olabilr herhalde yaa fılan dedı olur yada olmaz demedı sanırım bıraz dogum zorlcak benı mutlu donmedım bugun kontrolden. nstede bısı cıkmadı yavrum ıyı sukur tek tesellım o:)
daha günün var canım son zamanlarda daha çok kilo alıyor bebişler. bak mesela benim bebiş 3000 gr dı 2 hafta sonra 3400 oldu 1 hafta sonra yani bugün 3700 oldu. hem sağlıklı olduktan sonra kilosunu dert etme bence.kızlar doktor kontrolunden geldık Allah a sukurler olsun saglıgı herseyı yerınde oglumun yalnız bıraz daha kılo aldrmalıymsım 3.100 kılo ama anne ırı baba ırı bu cocgun daha ırı olması lazım dedı doktor yememe bıraz daha dıkkat etmlyım. onerılerınız varmın son hafta neler bebege yarar en cok?
10 gün önce gittiğimdede öyle demişti canım ama ne bileyim işte inş. bi haftaya gelsin istiyoruım ben artık ya
hehheee maşaallah senin tosuncuguna da canım genetik bu galiba benim eltimin kızına da öyle demişler kayınvalideden gelen bi şey diye düşünüüyorum :)))
canım wc ye gitmeden hafif ıslaklık hissetim sonra wc ye gittim peçeteye ve külotuma açık kırmızı bi renkte akıntı gibi birşey geldi ama baya çoktu yani sonra dr aradım asistanla konuştum oda sancıların sıklaşsın öyle gel dedi bende biraz belimde sızlamalar var hayırlısı sabırla beklemekteyim
selamm kızlaarrr.
kontrolden geldim yine elim boş karnım dolu bir şekilde
oğlum yerinden gayet memnunmuş. doğum pozisyonu almış ama daha çok aşağıya inmemiş.
çatı muayeneside oldum bugün. hiiiççç açılmam yokmuş. bebekte yukardaymış baya.
bol bol yürüycekmişim.1 haftadır yürüdüklerim yetmemiş sıpama
biraz zor olsada normal doğum yapabilirmişim.
bir engel görmedi doktor sadece uzun süren bir doğum olur dedi.
kendini hazırla dedi
gözüm korktu açıkçası o anda sezeryan istiyorum mu deseydim diye bile düşündüm.
bu arada oğlum 3700 olmuş. babasının yolunda hızla ilerliyor (babası 4700 doğmuşta)
Dua ediyorum artık bir dahaki cumaya kadar kendi isteğiyle gelsin oğlum suni sancıya gerek kalmasın diye.
benden haberler böyle kızlar daha bekleşicezz
ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,
odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii
aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa
Doğum yapan annişler nerdsiniz ayol hadi artık toparlanın da gelin buralara :) doğuramayanlar da doğurun gari :)) ya sezeryan olanlara bişi sorcam kızlar kanamanız ne kadar sürdü yada hala sürüyomu
Kizlar bebegim iki ginluk ama
Gogus uclarim olmadigi icin cok canim yaniyo mamaya basladik sezryandan sora sut gelmiyomus bazn sansa bana vurdu piyango bide gogus uclarim hic yok gercekten pompayla cekip kasikla veriyorum ne yapmaliyim cok sisti goguslerim aciyo artik saat basi sagsam iyi gelirmi acaba??????
dogurmam inşallahhh
ayy hadi bakalım çokm heyecanlı bir ağrı da kucağına al yavrunu darısı bize artık
sancı çok hafif canım bide çok açık renkte birşeyler geliyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?