2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Allh kolaylık versın cnm ohh mıs gıbı otur sımdı temız temız nm evımde kırlı halbukı dun yaptım hmde aksam yaptım bugunde tmız klsın dı ama n fayda her yer acık toz pıslk ıçınde

benimde öyle oluyor ya ev yol kenarında temizliyorum 2 -3 saat sonra heryer toz oluyor balkonlar pencereler heryer açık açmasam üst kat olunca sıcaktan durulmuyor evin içinde alt kattada fırın var çok fena sıcak oluyor

kızlarr nişanım geldii hayırlısıyla sabırla beklemekteyım:18::18::18::18:
ay cnm hadı haylısı bızde guzel hebrlernı beklyorz

hemen hemen aynı seylerı duymusuz doktordan kılo dısında
bende bıraz ıcım buruk dondum acıkcası

ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,

odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii

aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa

naptn cnm sen
aksam mısafırlıkde dınlernırsın hersey onune gelır ohh::)

dogurmam inşallahhh

temiz olduda dedigin gibi cnm her yer acik cadde ustyundeyiz bide aksama bi karıs toz olur hemen

benm evde aynı bıkdm arkamı donyorm toz heryer oof

dogurmam inşallahhh

temiz olduda dedigin gibi cnm her yer acik cadde ustyundeyiz bide aksama bi karıs toz olur hemen

İşte bundan nefret edıom barı bı gun temız kalsa yaptıgımıza degse 1 haftadr hergun yapıom her yerı dun ewe 3 kere koca cekırge grınce bugun perdelerı cktım ve tmızlık yapmıom bolede perdeler berbat oldu ama sıcak camı kapatamıom perdelerıde korkumdan acamıom

kızlar doktor kontrolunden geldık Allah a sukurler olsun saglıgı herseyı yerınde oglumun yalnız bıraz daha kılo aldrmalıymsım 3.100 kılo ama anne ırı baba ırı bu cocgun daha ırı olması lazım dedı doktor yememe bıraz daha dıkkat etmlyım. onerılerınız varmın son hafta neler bebege yarar en cok?

catı muanesı: o masaya gecmek ınanın urkutucu hepnız yasadınız zaten... bende bıraz tedırgındım doktor korkuymusun dedı yok ama seey fılan dedım cat dıye yaptı bı anda gttı adam zaten bende bı sorun oldu sandım. olabilr herhalde yaa fılan dedı olur yada olmaz demedı sanırım bıraz dogum zorlcak benı mutlu donmedım bugun kontrolden. nstede bısı cıkmadı yavrum ıyı sukur tek tesellım o:)

bebişin iyi olmasına sevindim kilosu iyi gibi daha doğuma kadar alacaktı ama doktor daha iyi bilir tabi :) pekmez yemek bebeğe kilo aldırırmış.

bana çatı muayenesi yapmadı doktor ve bu hafta tatilde 15inde tatilden dönecek tekrar kontrol gününü de 23 temmuz verdi tabi ben o güne kadar doğurmazsam :) ama ben erken gitmeyi düşünüyorum çünkü 26sında günüm doluyor zaten :)

Usg yanıltıcı olabiliyor daha dün konuştuk bi arkadaşın oğluna 3800 demişler 3doğmuş, sıkma canını koca kafalı değildir belki. Hem analar ne koca kafalar doğurmuş

10 gün önce gittiğimdede öyle demişti canım ama ne bileyim işte inş. bi haftaya gelsin istiyoruım ben artık ya

maşallah kuzuna canim :))
benim tosuncugumda koca kafali teyzesiii

hehheee maşaallah senin tosuncuguna da canım genetik bu galiba benim eltimin kızına da öyle demişler kayınvalideden gelen bi şey diye düşünüüyorum :)))

hayirlisi inş canim .

daha günün var canım son zamanlarda daha çok kilo alıyor bebişler. bak mesela benim bebiş 3000 gr dı 2 hafta sonra 3400 oldu 1 hafta sonra yani bugün 3700 oldu. hem sağlıklı olduktan sonra kilosunu dert etme bence.
bende bugün biraz buruk ayrıldım. hala oğlum aşağıya inmemiş ve bayada yukardaymış. daha beklemem lazım beklemek çok sıkıntı vermeye başladı bana

genetik canim ,

benim tarafimdan abimin ablamin tum cocuklari koca kafali cikiodu usg de ve öle dogdular :))

ayy hadi bakalım çokm heyecanlı bir ağrı da kucağına al yavrunu darısı bize artık

maşaallah canım senin tosuncuga beniimki de hesaplarıma göre günde 30 gr alıyor kaç kontroldür aynı oldu son zamanlara doğru benim oğlumda o kadar olacak galiba yaaa nasıl doğacak şimdiden strese girdik

ölüyorum çok yoruldummmmmmmmmmmm,

odalari süpürdüm sildim toz aldim , mutfak dolaplari banyo duvarlari sildim , banyoyu yikadim , antre ve mutfagin yerleri kaldiii

aksamda misafirlige gidicem bu yorgunlukla nasil olcaksaaa

maşallah canım sanaa :13::13:

Doğum yapan annişler nerdsiniz ayol hadi artık toparlanın da gelin buralara :) doğuramayanlar da doğurun gari :)) ya sezeryan olanlara bişi sorcam kızlar kanamanız ne kadar sürdü yada hala sürüyomu

canımcım bugün 25.günümüz daha anca bitti benimki. yani bugün gelmedi ama yine de belli olmuyor. genel olarak baya sürüyormuş.

Canım benim de göğüs ucum yoktu bebeğim ememedi. 1 haftaya yakın mama verdik bizde. ben elektrikli göğüs pompasıyla çekip emzirdim bebeğimi. zamanla da alışıyor zaten bebişin. bir de silikonlu göğüs ucunu tavsiye ederim bebiş emdikçe göğüs ucu çıkıyor.

Senasnr

Canım ynlış htırlamıosam bı kac saat once nısanın gelmıştımeraq ettım nasılsn sancın var mı

Hanımlaarrr ve onların tosibikleri.. biz geldik pamuk prensesimle. Karşımda ana dizinde boncuk boncuk bakıyo öyle sıpam. bu aralar pek keyfimiz yok büyük tuvaletimizi yapamadık 2 gündür gazımız da var. biraz önce doktorumuza gittik geldik bitkisel bir ilaç verdi inş faydası olur meleğime.. Neyse biraz geçmişi okumaya çalıştım ama beceremedim yine gördüğüm kadarıyla senasnr nin nişanı gelmişti son duruma bakamadım?? bir de nddd nin kontrolü vardı maşallah paşana canımcım yerini çok sevdi o he bir de yazmelekleri_07, üzülme canım bebişin gayet normal sağlığı yerinde olsun yeter ki. benim cimcime 2940 gr doğdu, bugün tarttık 3800 olmuş, ki biz 38+0 da doğduk. stres yapma emi. hee bir de acenu maşallah sana ama dikkat et kendine emi yine de..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…