2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hayalim hep yağmurlu havada doğurmaktı serin serin ohh kaç gündür tam bu saatlerde müthiş yağmur yağıyor acaba doğuracak mıyım inşallah bu hafta hep yağar

benim dr 41 i bekler öyle müdahale ederim dedi yaaa ben 1 hafta daha bekleyemem ki pööfff cumaya kadar gelsin benim sıpaaa

Bizim bebek önce hiç emmedi, ilk gün hastanedeydik, o gün emziremedim pek, sonra süt olmadı, süt olunca filan emmek istemedi. Sonra çok güzel emmeye başladı, çok güzel uyuyodu tam çok şükür dedik, bu sefer de bi kaç gündür yapıştı göğsüme. bugün mesela öğlen 12'den akşam sekize kadar nerdeyse yapışık dolaştık, hep göğsümde.. emziriyorum uyuyo, yerine koyuyum diyorum uyanıyo, sonra tekrar alıyorum yine böyle... Emzik veriyim diyorum o da ağzına büyük geldi, almıyo gibi. Birileri gelip gidiyo, üstümü bile değiştirmiyorum.. Bizim gibi olan var mı ki??

Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara

Allah bağışlasın cnm.
maaşallah emzirirken iyi beceriyosun buraya yazmayı...

Kızlar bu arada ilk zamanlar düşmesin diyoduk şimdide çıksın diyoruz benim düşük tehlikem vardıya ilk zamanlar ben bebişimi oraya iyi
tutuşturmuşum bırakamıyo anacığının göbüşünü...

Merhaba cnm bebişini saglıkla güle güle büyüt senın yasadıklarını aynen bende yasıyorum tek değilsin yani sütünü çoğaltmak için neler yaptın?

ayyy 2 gün gelmedim sayfalar dolusu konuşma olmuş ama geçmişe sonra bakarım artık :) bugün benim kız doğsun diye yine temizlik neyim yaptım ama hiç tık yok yerini beğendi doğuranlar oldumu 2 günde acaba :) bide ben doğurabilsem çıkmıyacak bu bebekler bence :) biz sabırsızlandıkça inat yapıyorlar bize

annemler başımdalar, rezene çayı veriyolar bana, ballı süt içiyorum, komposto suları içiyorum, pekmezli teryağlı dolaz diye bişey yapıyolar, ondan yiyiorum. Yemediğim şey kalmadı. Ben doğumdan sonra 53 kiloya düştüm bir haftada, çok halsiz düşüyorum, ellerim ayaklarım titriyo gibi hissediyorum, ondan ne bulursam kendim için yiyorum, yoksa sadece su bile süt için yeterliymiş...

bende temmuz24 dogumluyum benmkıde ınsallah 24 25 gıbı gelr dye dusnuyorm baklm hayırlısı
benıde son 2 hftadır sokuyo canım kısa kısa ama her hafta grcekmısım bundan sonra

canım ben odaya bebekle beraber gelmiştim gördüm hemşireye verdiler hemşire hem zemzem hemde hurma tadırdı ağzına

ay ınsallah bızede nasıp olur artık hurmalar zemzemler soganlar

tadına varmıs demekkı anensı anne sutunden dhaa guzel bısmı var:)

Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara

yok artıkkk
naptın sen yahu... jet hızıyla doğurdun geldin
hadi bakalım gözünüz aydın... Allah analı babalı büyütsün... sağlıklı uzun ömürler olsun güzel AHU'ya..

bebeğimiz uyumuyo emmeden, ağladıkça da çok üzülüyorum, ne yapacağız bilmiyorum, sürekli emer pozisyonda olmak istiyo, çok yoruldum ben de ( Bugün hiç uyumadı nerdeyse.

kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?

bebeğimiz uyumuyo emmeden, ağladıkça da çok üzülüyorum, ne yapacağız bilmiyorum, sürekli emer pozisyonda olmak istiyo, çok yoruldum ben de ( Bugün hiç uyumadı nerdeyse.
ya benimkide aynı
sürekli kucagımda olmak istiyo emiyo sozde ama yerine yatırıyom 5 dk uyyo sonra gene vıyaaakk
şimdide kucagımda emiyo gozler kapalı hem ter su içinde kalıyoz beraber...

kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?
oo elevit kullanmayalı ben cok oldu.. bana kabız yaptı o bırakmıştım gerek yokki kullanmana..
diğerinin ne oldugunu bilmiyorum
sen dogurmadın dimi?

yok artıkkk
naptın sen yahu... jet hızıyla doğurdun geldin
hadi bakalım gözünüz aydın... Allah analı babalı büyütsün... sağlıklı uzun ömürler olsun güzel AHU'ya..

amaan happmother da doğurmuş allah Ahu'ya uzun ve sağlıklı ömürler versin sanada geçmiş olsun canım darısı biz bekleyenlerin başına

yarın doktora ne diyeyim bilmiyorum... en fazla cumadan sonra 1 hafta beklerim gibime geliyor.
yavruma birşey olur korkusu olacak illaki.
açıklık yoksa suni sancıda istemiyorum yok yere...
Allahım sezeryanda istemiyorum
ağrım sancım da yok.öyle arkama baka baka geri gelicem yine..
nolur kendiliğinden gelsin hepimizin bebişlerii
Rabbim duamızı kabul eylesin mübarek günde...

selam herkeslere nasılsınız bakalimm cücükleriniz nasılll biz çook iyiyiz Elif Mirayımla memislerimizin catlaklari da gecti artik zevkli zevkli emisiyoruz :)) dogum yapan annisler göbekteki catlaklari ne yapacagiz bugun vakit bulup baktim da fenaaa

oh afiyet olsun :)

benim 5 yıl önce doğum yapmış arkadaşım var oda çatlaklardan şikayetçiydi bio oil diye bir yağ varmış küçük bi şişe 25 tl ye almış ve 3 ay kullanması gerekiyormuş. 2 aydır kullanıyor ve gerçkten faydasını gördüm dedi doğumdan sonra bende alıcam. (benim hanım doğmaya niyetlenirde doğarsa :) )istersen sende dene belki faydasını görürsün...

herkese selam yarın sabah 8 de sezeryanla dogucak oglum ınsallah cok heyecanlıyım:))dualarınızı beklıorum..buarada msc canım ozelden cevap atmama sistem ızın vermıyor burak ağca doktorum hayatım boyunca tanıdıgım en guvenılır doktordur.medıcal parkta olucam canım 1750 medıcal park bır gece sezeryan normal degısmıomus orda bnm dr dısarıdan...boylee.. bakalım sabah nasıl olucakk ılk fırsatta yazacagım ınsallah çok merak edıorum korkuorum endıselıyım mutluyum....öpüorumm oglumla hepınızıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…