benim dr 41 i bekler öyle müdahale ederim dedi yaaa ben 1 hafta daha bekleyemem ki pööfff cumaya kadar gelsin benim sıpaaademekk ki bi benim kuzum değilmiş gelmekte inat eden okuduğum kadarıyla gebişlerin çoğu sabırsızlıkla evlatlarını kucaklayacakları günü bekliyoo...kuzularında rahatları yerinde galiba benim oğluşumda da hiiiiçç kıpırtı yok 25 ine kadar kendi geldi geldi yoksa doktor amcası müdahale etcek :) Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin beklicez artık...
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
Bizim bebek önce hiç emmedi, ilk gün hastanedeydik, o gün emziremedim pek, sonra süt olmadı, süt olunca filan emmek istemedi. Sonra çok güzel emmeye başladı, çok güzel uyuyodu tam çok şükür dedik, bu sefer de bi kaç gündür yapıştı göğsüme. bugün mesela öğlen 12'den akşam sekize kadar nerdeyse yapışık dolaştık, hep göğsümde.. emziriyorum uyuyo, yerine koyuyum diyorum uyanıyo, sonra tekrar alıyorum yine böyle... Emzik veriyim diyorum o da ağzına büyük geldi, almıyo gibi. Birileri gelip gidiyo, üstümü bile değiştirmiyorum.. Bizim gibi olan var mı ki??
sen de haklısın kuzum yaa. bakma benimki sabırsızlıkbenim kehanetime göre en baştan beri 24 temmuzda gelecek diyorum, ne biliyosam
canım ben bişey merak ediyorum, ben daha hiç nstye girmedim, doktor istemedi. bi sonraki kntrolüm de haftaya salı. benim nst'ye girmem gerekir miydi yoksa kalp atışını ultrasonda duyması yeteri mi? hoş adam prof vardır bi bildiği diyorum ama...
canım ben odaya bebekle beraber gelmiştim gördüm hemşireye verdiler hemşire hem zemzem hemde hurma tadırdı ağzına
Bizim bebek önce hiç emmedi, ilk gün hastanedeydik, o gün emziremedim pek, sonra süt olmadı, süt olunca filan emmek istemedi. Sonra çok güzel emmeye başladı, çok güzel uyuyodu tam çok şükür dedik, bu sefer de bi kaç gündür yapıştı göğsüme. bugün mesela öğlen 12'den akşam sekize kadar nerdeyse yapışık dolaştık, hep göğsümde.. emziriyorum uyuyo, yerine koyuyum diyorum uyanıyo, sonra tekrar alıyorum yine böyle... Emzik veriyim diyorum o da ağzına büyük geldi, almıyo gibi. Birileri gelip gidiyo, üstümü bile değiştirmiyorum.. Bizim gibi olan var mı ki??
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?
ya benimkide aynıbebeğimiz uyumuyo emmeden, ağladıkça da çok üzülüyorum, ne yapacağız bilmiyorum, sürekli emer pozisyonda olmak istiyo, çok yoruldum ben de( Bugün hiç uyumadı nerdeyse.
oo elevit kullanmayalı ben cok oldu.. bana kabız yaptı o bırakmıştım gerek yokki kullanmana..kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
yok artıkkk
naptın sen yahu... jet hızıyla doğurdun geldin
hadi bakalım gözünüz aydın... Allah analı babalı büyütsün... sağlıklı uzun ömürler olsun güzel AHU'ya..
selam herkeslere nasılsınız bakalimm cücükleriniz nasılll biz çook iyiyiz Elif Mirayımla memislerimizin catlaklari da gecti artik zevkli zevkli emisiyoruz :)) dogum yapan annisler göbekteki catlaklari ne yapacagiz bugun vakit bulup baktim da fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?