yarın sende alıp bebişini gelirsin artık.ben hala doğurmadım kızlar.nişan geliyor ara ara.ama esas kanama yok,sancı yok.2 cm.lik açıklık var.dr.ister bugün yatıralım ister 1-2 gün daha bekle dedi.bende yarın da geleyim dedim.normal şansım azalıyor galiba.haftam dolduğu için.birde kordon bebeğin omzından geçiyor.aşağı inmesini engelliyor.yarın da bi bakalım.hayırlısı artık.
valla yabizim de öyle olur inş
happymother ve ehc tebrik ederimm bebişleriniz fotolarını bekliyoruz mutlaka öyle doğurdum deyip gitmekle olmazzzzzz
pekalaaa ben bi doğurup geliyorum öyleyseeeammiiinnn.. önce sen apla
ohh çok şükürr.. allahım analı babalı büyütsün inşallahhh.
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
2 cm açıklık bence çok iyi ya, 2 cm açıklıkla suniyle doğuran çok insan var ben baya sordum etrafımabende hiç açıklık yok düşün yine de perşembe suni sancıya gireceğim
ptesi ikiziz oldu sezeryanadmen sezeryan olacaktı diye hatırlıyorum ama karıştırmıs olabılırım
2 cm açıklık bence çok iyi ya, 2 cm açıklıkla suniyle doğuran çok insan var ben baya sordum etrafımabende hiç açıklık yok düşün yine de perşembe suni sancıya gireceğim
en son 12 sinde girmiş ezaryandan falan bahsetmemiş. bikaç güne çıkar artık normal doğurdum dieadmen sezeryan olacaktı diye hatırlıyorum ama karıştırmıs olabılırım
koşşşşyarın sende alıp bebişini gelirsin artık.
pekalaaa ben bi doğurup geliyorum öyleyseee
allah yardımcın olsun kardeşim.. hepimizin... bende kaç paket hurma bitirdim bi işe yaramıyo. sütün gelmesini sağlayan hormonla doğumu başlatan hormon aynı diyorlar benim geçen haftadan beri sütüm geliyo sancı mancı yok. rabbim yardım etsin hepimize..
bende cuma gününe kadar gelmezse sezeryan istiycem sanırım.hem bebek çok büyüdü hemde riske atmak istemiyorum bakalım dr ne diycek bu görüşüme40+2 olduk bugün ama gelen giden yok. açıklık yok sancı yok. yarın doktora gideceğiz, suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan artık... riske atmak istemiyorum artık bebişi...
koştum yine gelmedi yahuuuuen son 12 sinde girmiş ezaryandan falan bahsetmemiş. bikaç güne çıkar artık normal doğurdum die
koşşşş
aboooow bende ne süt var ne bişeybu çocuk içimde ilkokula başlar bu gidişle
herkese merhaba kızlar, öncelikle doğuran arkadaşlarımızı tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün minişlerinizi, darısı da hala ben gibi doğuramayanların başına pofff
günler su gibi akıp geçiyor ama benim oğlumda hala tık yok ya, o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam, Allah hakkımızda hayırlısını versin artık ne diyim.
bebişlerinize hurma zemzem suyu tattırdınız mı kızlar, bu konuda fikri olan ?
Ben çantama zemzem suyu koydum canım. hurmada koyucam.herkese merhaba kızlar, öncelikle doğuran arkadaşlarımızı tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün minişlerinizi, darısı da hala ben gibi doğuramayanların başına pofff
günler su gibi akıp geçiyor ama benim oğlumda hala tık yok ya, o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam, Allah hakkımızda hayırlısını versin artık ne diyim.
evet cnm tadı bile çok farklı,bende öyle yapıyorum zaten :)
aynısı bende de mevcut; hele midem nasıl bulandı dünakşam ama sabah kalkınca sadece halsizlik ne bel ağrısı ne kasık batması hırrrrr
gece gelip gündüz kayboluyor bizim sancılar ben 1 haftadır bu haldeyim. gece fena haldeyim gündüz bişey yok. sadece uykusuzluğun verdiği bir bitkinlik var.
neyse artık kendisi koyar fotosunu
ikimizde aynı anda forumdan kaybolursak doğurduğumuzu düşüncekler
inşallah öyle olur canım. kendi sancılarımızla normalinden inşallah
gece sancılar geldgnde bı kosu hastneye gdlm yoksa sabaha bısı kalmıyobence bizim doğum belirtilerimiz böyle farklı birazcıkgece geliyor gündüz kayboluyor
benımde yarın canım baaklm neler dıcek doktor. 3umzdede aynı belırtıler mevcut ınsallah yakındır kavusmamızevet biz farklıyız :))) napalım yanii dimiii
kendimizi böyle avutalım;
benimde yarın kontrolüm var ,eve eli boş dönmek istemiyorum yaaa(
hah aynenadmen de yok ortalarda odamı doğurdu ne..
herkes bi kayboluo 3 4 gün sonra doğurduk die çıkıo bi foto ohh tamamm
masallah cnm darıısı bısım basımıza ınsallahBiz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
bızde de erkek cocugu bekler derler alla allaama beklemek istemiyorum yaa sabrım tükendi;bide erkek çocuğu beklemez diyolar(
sat'a göre 15temmuzdu ya,ben psikolojimi öyle hazırlamıştım;
ama galiba usg nin ve doktorumun dediği çıkıcak :26::26:
napalım artık hayırlısı olsun;önemli olan sağlıcakla kucaklamak bebişlerimizii
ben hala doğurmadım kızlar.nişan geliyor ara ara.ama esas kanama yok,sancı yok.2 cm.lik açıklık var.dr.ister bugün yatıralım ister 1-2 gün daha bekle dedi.bende yarın da geleyim dedim.normal şansım azalıyor galiba.haftam dolduğu için.birde kordon bebeğin omzından geçiyor.aşağı inmesini engelliyor.yarın da bi bakalım.hayırlısı artık.
daha günün var tatlım ben napiyim hiiç sancı yok aşağıda inmedi hiç sıpam
herkese merhaba kızlar, öncelikle doğuran arkadaşlarımızı tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün minişlerinizi, darısı da hala ben gibi doğuramayanların başına pofff
bebek doğum kanalına girmediyse nst ye girmene gerek duymuyor dr canım. cuma günkü kontrolden önce dr nst ye girersin demişti. bebek çok yukarda olduğu için gerek duymadı. bol bol yürü dedi sadecesen de haklısın kuzum yaa. bakma benimki sabırsızlıkbenim kehanetime göre en baştan beri 24 temmuzda gelecek diyorum, ne biliyosam
canım ben bişey merak ediyorum, ben daha hiç nstye girmedim, doktor istemedi. bi sonraki kntrolüm de haftaya salı. benim nst'ye girmem gerekir miydi yoksa kalp atışını ultrasonda duyması yeteri mi? hoş adam prof vardır bi bildiği diyorum ama...
bende annemelere söylicem öyle yapsınlar onlarda.canım ben odaya bebekle beraber gelmiştim gördüm hemşireye verdiler hemşire hem zemzem hemde hurma tadırdı ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?