2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yarın sende alıp bebişini gelirsin artık.
valla ya bizim de öyle olur inş

happymother ve ehc tebrik ederimm bebişleriniz fotolarını bekliyoruz mutlaka öyle doğurdum deyip gitmekle olmazzzzzz

ammiiinnn.. önce sen apla

ohh çok şükürr.. allahım analı babalı büyütsün inşallahhh.
pekalaaa ben bi doğurup geliyorum öyleyseee

2 cm açıklık bence çok iyi ya, 2 cm açıklıkla suniyle doğuran çok insan var ben baya sordum etrafıma bende hiç açıklık yok düşün yine de perşembe suni sancıya gireceğim

2 cm.lik açıklık iyi mi bilmiyorum ama dr.da hemen istemiyor suni sancıyı.kendiliğinden gelse daha iyi olur dedi.zaten herşeyi geciktiren kordon.kordon emniyet kemeri gibi omzunu sarıyor.normal doğuma engel değil ama aşağı inmesini engelliyor.

2 cm açıklık bence çok iyi ya, 2 cm açıklıkla suniyle doğuran çok insan var ben baya sordum etrafıma bende hiç açıklık yok düşün yine de perşembe suni sancıya gireceğim

ben 2 cm acıkla gitmişim hastaneye 6saat sancı cektim anca dogurdum
yanımdaki yatakta bi kadın vardı 2 cm acıgı vardı hiç sancısı yoktu
eve gitti benden 1 gun sonra dogurmus :)

40+2 olduk bugün ama gelen giden yok. açıklık yok sancı yok. yarın doktora gideceğiz, suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan artık... riske atmak istemiyorum artık bebişi...

aboooow bende ne süt var ne bişey bu çocuk içimde ilkokula başlar bu gidişle

40+2 olduk bugün ama gelen giden yok. açıklık yok sancı yok. yarın doktora gideceğiz, suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan artık... riske atmak istemiyorum artık bebişi...
bende cuma gününe kadar gelmezse sezeryan istiycem sanırım.hem bebek çok büyüdü hemde riske atmak istemiyorum bakalım dr ne diycek bu görüşüme
en son 12 sinde girmiş ezaryandan falan bahsetmemiş. bikaç güne çıkar artık normal doğurdum die

koşşşş
koştum yine gelmedi yahuuuu

herkese merhaba kızlar, öncelikle doğuran arkadaşlarımızı tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün minişlerinizi, darısı da hala ben gibi doğuramayanların başına pofff
günler su gibi akıp geçiyor ama benim oğlumda hala tık yok ya, o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam, Allah hakkımızda hayırlısını versin artık ne diyim.
bebişlerinize hurma zemzem suyu tattırdınız mı kızlar, bu konuda fikri olan ?

ben hazırladım canım önce hurmayı ağzımda ezeceğim sonra bebeğin ağzına süreceğim zemzemle birlikte emzirmeden, inşallah o günleri görmek nasip olur

Ben çantama zemzem suyu koydum canım. hurmada koyucam.

kızlar admen sezeryan olucak sanırım catı darlıgından...

demekkı belirtler aynı kızlar pozitif dusunelım bakalm bu gecede olucakmı

bence bizim doğum belirtilerimiz böyle farklı birazcık gece geliyor gündüz kayboluyor
gece sancılar geldgnde bı kosu hastneye gdlm yoksa sabaha bısı kalmıyo

evet biz farklıyız :))) napalım yanii dimiii
kendimizi böyle avutalım;
benimde yarın kontrolüm var ,eve eli boş dönmek istemiyorum yaaa (
benımde yarın canım baaklm neler dıcek doktor. 3umzdede aynı belırtıler mevcut ınsallah yakındır kavusmamız

admen de yok ortalarda odamı doğurdu ne..
herkes bi kayboluo 3 4 gün sonra doğurduk die çıkıo bi foto ohh tamamm
hah aynen

Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
masallah cnm darıısı bısım basımıza ınsallah

bızde de erkek cocugu bekler derler alla alla

aa bende dogum haberı beklyorum.. ama 2cnm acıklıkda ıyı bısı en kısa zamnda alırsın ınsallah yavrunu kucagna canım

daha günün var tatlım ben napiyim hiiç sancı yok aşağıda inmedi hiç sıpam

sen de haklısın kuzum yaa. bakma benimki sabırsızlık benim kehanetime göre en baştan beri 24 temmuzda gelecek diyorum, ne biliyosam

canım ben bişey merak ediyorum, ben daha hiç nstye girmedim, doktor istemedi. bi sonraki kntrolüm de haftaya salı. benim nst'ye girmem gerekir miydi yoksa kalp atışını ultrasonda duyması yeteri mi? hoş adam prof vardır bi bildiği diyorum ama...

canım ben odaya bebekle beraber gelmiştim gördüm hemşireye verdiler hemşire hem zemzem hemde hurma tadırdı ağzına

bebek doğum kanalına girmediyse nst ye girmene gerek duymuyor dr canım. cuma günkü kontrolden önce dr nst ye girersin demişti. bebek çok yukarda olduğu için gerek duymadı. bol bol yürü dedi sadece

demekk ki bi benim kuzum değilmiş gelmekte inat eden okuduğum kadarıyla gebişlerin çoğu sabırsızlıkla evlatlarını kucaklayacakları günü bekliyoo...kuzularında rahatları yerinde galiba benim oğluşumda da hiiiiçç kıpırtı yok 25 ine kadar kendi geldi geldi yoksa doktor amcası müdahale etcek :) Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin beklicez artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…