tatlım geçen haberlerde dinledim hazırlarında katkı maddesi oluyormuş çerezcilerde açık satılanlardan al bence
mrb kIZLAR gece cok sıddetlı agrım ve sancım vrdı belım kopcakdı sankı kasıklarımda batma fena halde mıde bulantısı ama kusma yokdu. 4 5 e kadr sabahladım ama smdı turp gbıyım yıne..
sızlerde ıysınız ınsallah opuyorm hepınızı
gece gelip gündüz kayboluyor bizim sancılar ben 1 haftadır bu haldeyim. gece fena haldeyim gündüz bişey yok. sadece uykusuzluğun verdiği bir bitkinlik var.mrb kIZLAR gece cok sıddetlı agrım ve sancım vrdı belım kopcakdı sankı kasıklarımda batma fena halde mıde bulantısı ama kusma yokdu. 4 5 e kadr sabahladım ama smdı turp gbıyım yıne..
sızlerde ıysınız ınsallah opuyorm hepınızı
neyse artık kendisi koyar fotosunukeşke bebişi görünce heycan yaptım çıktıktan sonra aklıma geldi:)
ikimizde aynı anda forumdan kaybolursak doğurduğumuzu düşünceklerBak herşeyimiz aynı biz senlr aynı gün doğurcaz bence :))
bence bizim doğum belirtilerimiz böyle farklı birazcıkevet cnm tadı bile çok farklı,bende öyle yapıyorum zaten :)
aynısı bende de mevcut; hele midem nasıl bulandı dünakşam ama sabah kalkınca sadece halsizlik ne bel ağrısı ne kasık batması hırrrrr
bence bizim doğum belirtilerimiz böyle farklı birazcıkgece geliyor gündüz kayboluyor
senin daha 12 günün var tatlım biraz daha bekleyebilirsin benceevet biz farklıyız :))) napalım yanii dimiii
kendimizi böyle avutalım;
benimde yarın kontrolüm var ,eve eli boş dönmek istemiyorum yaaa(
darısı başımıza canım inşallahhhhadmen de yok ortalarda odamı doğurdu ne..
herkes bi kayboluo 3 4 gün sonra doğurduk die çıkıo bi foto ohh tamamm
senin daha 12 günün var tatlım biraz daha bekleyebilirsin bence
Slm kızlar gecmısı okumak mumkun gıbı gozukmuo ama bakındım bıraz htrlarsanız pazar kontrolm vaardı ve ptesı alacaklardı kontrole gttm duznlı sancılarım cıktı ama 30 u gecmıodu 4 5 dk da bırdı ama azdı kızımın kalp atışları gene dusuodu arada sonra dzelıodu ona ragmn normal doğumu bklmk ıstedm kalp atısından oturu yatısım yapıldı 2 cm açılmamm vardı dr boraz da zorlayarak kndı actı ama daha sonra sancıların sıddetıde artmadı acılmada duznlı gelıodu ama sıddetı azdı sonuç olarak 19.00 da spinal anestezi ile sezeryna grdım 19.07de kızım dnyaya geldı muths bı dygu allahım herkeze nsıp etsın amelyat sonrası bızı bıraz zorlasada cok şükür ikimzde iiiyiz şimdi çıkmm lazm hepınızı çok merq edıorm :) bıde ufk bı sorun kızım ememıo tutamıo maalsef
admen de yok ortalarda odamı doğurdu ne..
ammiiinnn.. önce sen apladarısı başımıza canım inşallahhhh
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
ben hala doğurmadım kızlar.nişan geliyor ara ara.ama esas kanama yok,sancı yok.2 cm.lik açıklık var.dr.ister bugün yatıralım ister 1-2 gün daha bekle dedi.bende yarın da geleyim dedim.normal şansım azalıyor galiba.haftam dolduğu için.birde kordon bebeğin omzından geçiyor.aşağı inmesini engelliyor.yarın da bi bakalım.hayırlısı artık.
valla çok sabırlısın canım ya ben senin yerinde olsam çoktan suni sancıyla yatmıştım hastaneye:)))))
ben bekleyemeyeceğim daha fazla 40+0 da öyle ya da böyle bu iş bitecekinşallah tabi Rabbim izin verirse sağlıkla sıhhatle:)
2 cm.lik açıklık olunca suni sancıyı hemen düşünmedim.suni sancı normal sancıdan daha kötüymüş kendime güvenemedim.bugün hiç sancım olmadı.bana sezaryan gibi gözüküyor yaa hayırlısı artık.
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
benim sata göre 19 usg ye göre 15 temmuzdu bakalım ne olucak cumaya kadar. hiçbişey olucak gibi hissetmiyorum ya neyseama beklemek istemiyorum yaa sabrım tükendi;bide erkek çocuğu beklemez diyolar(
sat'a göre 15temmuzdu ya,ben psikolojimi öyle hazırlamıştım;
ama galiba usg nin ve doktorumun dediği çıkıcak :26::26:
napalım artık hayırlısı olsun;önemli olan sağlıcakla kucaklamak bebişlerimizii
admen de yok ortalarda odamı doğurdu ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?