2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tatlım geçen haberlerde dinledim hazırlarında katkı maddesi oluyormuş çerezcilerde açık satılanlardan al bence

evet cnm tadı bile çok farklı,bende öyle yapıyorum zaten :)

aynısı bende de mevcut; hele midem nasıl bulandı dünakşam ama sabah kalkınca sadece halsizlik ne bel ağrısı ne kasık batması hırrrrr

gece gelip gündüz kayboluyor bizim sancılar ben 1 haftadır bu haldeyim. gece fena haldeyim gündüz bişey yok. sadece uykusuzluğun verdiği bir bitkinlik var.
keşke bebişi görünce heycan yaptım çıktıktan sonra aklıma geldi:)
neyse artık kendisi koyar fotosunu
Bak herşeyimiz aynı biz senlr aynı gün doğurcaz bence :))
ikimizde aynı anda forumdan kaybolursak doğurduğumuzu düşüncekler
inşallah öyle olur canım. kendi sancılarımızla normalinden inşallah

evet cnm tadı bile çok farklı,bende öyle yapıyorum zaten :)

aynısı bende de mevcut; hele midem nasıl bulandı dünakşam ama sabah kalkınca sadece halsizlik ne bel ağrısı ne kasık batması hırrrrr
bence bizim doğum belirtilerimiz böyle farklı birazcık gece geliyor gündüz kayboluyor

admen de yok ortalarda odamı doğurdu ne..
herkes bi kayboluo 3 4 gün sonra doğurduk die çıkıo bi foto ohh tamamm

Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara

senin daha 12 günün var tatlım biraz daha bekleyebilirsin bence

ama beklemek istemiyorum yaa sabrım tükendi;bide erkek çocuğu beklemez diyolar (
sat'a göre 15temmuzdu ya,ben psikolojimi öyle hazırlamıştım;
ama galiba usg nin ve doktorumun dediği çıkıcak
:26::26:
napalım artık hayırlısı olsun;önemli olan sağlıcakla kucaklamak bebişlerimizii

slm canım benim bebegimde gögüs ucunu hala tutamıyor.oyüzden iki gün zorlandım şimdi tutuyor.ben eczaneden markasını tam hatırlayamadım ama bebedor gögüs ucuyla emzirebildim.avent falan almıştım çok büyük geldi tutamadı yavrum agzına bile almadı.eczanedekide 7tl falan bişey dene.ben faydasını gördüm.birde pes etme hemen emmiyor diye...

ben hala doğurmadım kızlar.nişan geliyor ara ara.ama esas kanama yok,sancı yok.2 cm.lik açıklık var.dr.ister bugün yatıralım ister 1-2 gün daha bekle dedi.bende yarın da geleyim dedim.normal şansım azalıyor galiba.haftam dolduğu için.birde kordon bebeğin omzından geçiyor.aşağı inmesini engelliyor.yarın da bi bakalım.hayırlısı artık.

admen de yok ortalarda odamı doğurdu ne..
herkes bi kayboluo 3 4 gün sonra doğurduk die çıkıo bi foto ohh tamamm

valla ya bizim de öyle olur inş

happymother ve ehc tebrik ederimm bebişleriniz fotolarını bekliyoruz mutlaka öyle doğurdum deyip gitmekle olmazzzzzz

Son düzenleme:

valla çok sabırlısın canım ya ben senin yerinde olsam çoktan suni sancıyla yatmıştım hastaneye:)))))

ben bekleyemeyeceğim daha fazla 40+0 da öyle ya da böyle bu iş bitecek inşallah tabi Rabbim izin verirse sağlıkla sıhhatle:)

2 cm.lik açıklık olunca suni sancıyı hemen düşünmedim.suni sancı normal sancıdan daha kötüymüş kendime güvenemedim.bugün hiç sancım olmadı.bana sezaryan gibi gözüküyor yaa hayırlısı artık.

2 cm açıklık bence çok iyi ya, 2 cm açıklıkla suniyle doğuran çok insan var ben baya sordum etrafıma bende hiç açıklık yok düşün yine de perşembe suni sancıya gireceğim

benim sata göre 19 usg ye göre 15 temmuzdu bakalım ne olucak cumaya kadar. hiçbişey olucak gibi hissetmiyorum ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…