bende girmedim nstye. 35 haftada girmiştim ama sancım olmuştu ondan.sen de haklısın kuzum yaa. Bakma benimki sabırsızlıkBenim kehanetime göre en baştan beri 24 temmuzda gelecek diyorum, ne biliyosam
Canım ben bişey merak ediyorum, ben daha hiç nstye girmedim, doktor istemedi. Bi sonraki kntrolüm de haftaya salı. Benim nst'ye girmem gerekir miydi yoksa kalp atışını ultrasonda duyması yeteri mi? Hoş adam prof vardır bi bildiği diyorum ama...
ben dacavit kullanıyordum 1 ayda 4 kilo falan alınca bıraktım şubattakızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
Bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?
hadi yiyelimsıkıntıdan kurabiye yaptım :) buyrun gelin hep beraber yiyelim :) kociş çok beğendi :)
yaa sorma yaa. 4 haftadır gittikçe yayılıoo:26::26::26:beyazlayacaklar ve hep bizimle kalacaklarselam herkeslere nasılsınız bakalimm cücükleriniz nasılll biz çook iyiyiz elif mirayımla memislerimizin catlaklari da gecti artik zevkli zevkli emisiyoruz :)) dogum yapan annisler göbekteki catlaklari ne yapacagiz bugun vakit bulup baktim da fenaaa
herkese selam yarın sabah 8 de sezeryanla dogucak oglum ınsallah cok heyecanlıyım:))dualarınızı beklıorum..buarada msc canım ozelden cevap atmama sistem ızın vermıyor burak ağca doktorum hayatım boyunca tanıdıgım en guvenılır doktordur.medıcal parkta olucam canım 1750 medıcal park bır gece sezeryan normal degısmıomus orda bnm dr dısarıdan...boylee.. bakalım sabah nasıl olucakk ılk fırsatta yazacagım ınsallah çok merak edıorum korkuorum endıselıyım mutluyum....öpüorumm oglumla hepınızıı..
ya benimkide aynı
sürekli kucagımda olmak istiyo emiyo sozde ama yerine yatırıyom 5 dk uyyo sonra gene vıyaaakk
şimdide kucagımda emiyo gozler kapalıhem ter su içinde kalıyoz beraber...
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
selam güzel anneler.ben 13 temmuzda doğum yaptım genel anestezi ile cuma gecesi acile gittim.şimdi oğluşum 4 günlük oldu.teyzelerimizi öptük.doğum hiyakemiz çok uzun sonra yazarım.iki gündür ayağa kalkabildim.oğluşum çok tatlı ve annesini üzmüyor.öptük....
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
herkese merhaba kızlar, öncelikle doğuran arkadaşlarımızı tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün minişlerinizi, darısı da hala ben gibi doğuramayanların başına pofff
günler su gibi akıp geçiyor ama benim oğlumda hala tık yok ya, o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam, Allah hakkımızda hayırlısını versin artık ne diyim.
bebişlerinize hurma zemzem suyu tattırdınız mı kızlar, bu konuda fikri olan ?
kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?
benim dr 41 i bekler öyle müdahale ederim dedi yaaa ben 1 hafta daha bekleyemem ki pööfff cumaya kadar gelsin benim sıpaaa
biz geldikkkk ,
cok yorulduk ananemizde iftar vardi , yemekti masaydı bulaşıktı derken bu saat oldu , sanki oglusum kucagimda oturuyo bu aralar asagi inmis oluyo sanirim :) agrimiz yok bugun 8 gun dior takvim bakalim ne olcak :18::18::18::18:
herkese selam yarın sabah 8 de sezeryanla dogucak oglum ınsallah cok heyecanlıyım:))dualarınızı beklıorum..buarada msc canım ozelden cevap atmama sistem ızın vermıyor burak ağca doktorum hayatım boyunca tanıdıgım en guvenılır doktordur.medıcal parkta olucam canım 1750 medıcal park bır gece sezeryan normal degısmıomus orda bnm dr dısarıdan...boylee.. bakalım sabah nasıl olucakk ılk fırsatta yazacagım ınsallah çok merak edıorum korkuorum endıselıyım mutluyum....öpüorumm oglumla hepınızıı..
biz geldikkkk ,
cok yorulduk ananemizde iftar vardi , yemekti masaydı bulaşıktı derken bu saat oldu , sanki oglusum kucagimda oturuyo bu aralar asagi inmis oluyo sanirim :) agrimiz yok bugun 8 gun dior takvim bakalim ne olcak :18::18::18::18:
desene seninde sabır taşı çatlamaya başladı hadi hayırlısı bu arada senin alttaki takvimdeki haftan doğrumu
ya kızlar sizde de alıntılar diye bir şey çıktımı yoksa ben mi kurcalarken böyle bir yer açtım:)
hoşgeldiniizzz...oğluşuda indirdin çaktırmadan. doğurmayacam derken herkesten önce doğuracan heee
oh afiyet olsun :)
benim 5 yıl önce doğum yapmış arkadaşım var oda çatlaklardan şikayetçiydi bio oil diye bir yağ varmış küçük bi şişe 25 tl ye almış ve 3 ay kullanması gerekiyormuş. 2 aydır kullanıyor ve gerçkten faydasını gördüm dedi doğumdan sonra bende alıcam. (benim hanım doğmaya niyetlenirde doğarsa :) )istersen sende dene belki faydasını görürsün...
hb teyzesi :)
ben indirmedim o anasinin kucagina bakıo şimdi nasil die merak etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?