2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende girmedim nstye. 35 haftada girmiştim ama sancım olmuştu ondan.
kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
Bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?
ben dacavit kullanıyordum 1 ayda 4 kilo falan alınca bıraktım şubatta
sıkıntıdan kurabiye yaptım :) buyrun gelin hep beraber yiyelim :) kociş çok beğendi :)
hadi yiyelim
yaa sorma yaa. 4 haftadır gittikçe yayılıoo:26::26::26:beyazlayacaklar ve hep bizimle kalacaklar

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahh

ya benimkide aynı
sürekli kucagımda olmak istiyo emiyo sozde ama yerine yatırıyom 5 dk uyyo sonra gene vıyaaakk
şimdide kucagımda emiyo gozler kapalı hem ter su içinde kalıyoz beraber...

Benim içimi fenalık bastı, lohusalık ne zormuş, herşeye ağlayasım geliyo

gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah

bende çantama koydum bakalım kısmetse kullanıcaz

biz geldikkkk ,

cok yorulduk ananemizde iftar vardi , yemekti masaydı bulaşıktı derken bu saat oldu , sanki oglusum kucagimda oturuyo bu aralar asagi inmis oluyo sanirim :) agrimiz yok bugun 8 gun dior takvim bakalim ne olcak :18::18::18::18:

benim dr 41 i bekler öyle müdahale ederim dedi yaaa ben 1 hafta daha bekleyemem ki pööfff cumaya kadar gelsin benim sıpaaa

canım benim çatı sınırdaymış normal yaparsın dedi doktor ama kuzum 3400 geçerse bizi zorlayabilirmiş bu cuma kontrol var illaki sezeryan olursa bi hafta daha beklemek isterim Allahım yavrumla hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin hepimize hayırlısını nasip etsin (AMİNNN)...

desene seninde sabır taşı çatlamaya başladı hadi hayırlısı bu arada senin alttaki takvimdeki haftan doğrumu

Allah yardımcın olsun canım inşallah yavrunu selametle kucağına alırsın kuzucunla güzel güzel koklaşırsınız darısı bekleyenlerin başına...

hoşgeldiniizzz...oğluşuda indirdin çaktırmadan. doğurmayacam derken herkesten önce doğuracan heee

tesekkur ederim canim aklima yazdim carsiya cikinca alayım hemen bu bebisler bizle dalga geciyor valla bazisi erken gelir benimki gibi bazisi nazli nazli bekletir annisini hayirli dogumlar olsun insallah canim

kızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…