kızlar nasılsınız benim arada aşağı doğru iğne batıyo gibi
İyi geceler kızlar,
Ben artık bu hafta kesin doğurmak istiyorum yoksa normal doğum yapacağıma olan inancım azalmaya başladı ve çok sıkıldım.suni sancıdan hem korkuyorum hemde okadar sancı çekip bide doğuramamak var.sezeryan fikrinede kendimi yakın hissetmiyorum.ben hiç böyle hayal etmemiştim
ama beklemek istemiyorum yaa sabrım tükendi;bide erkek çocuğu beklemez diyolar(
sat'a göre 15temmuzdu ya,ben psikolojimi öyle hazırlamıştım;
ama galiba usg nin ve doktorumun dediği çıkıcak :26::26:
napalım artık hayırlısı olsun;önemli olan sağlıcakla kucaklamak bebişlerimizii
Walla ben artik batma falan hissediyorum demicem ,cunku bi geliyo agrilar sonra gidiyookızlar nasılsınız benim arada aşağı doğru iğne batıyo gibi
pinu benim de sata gore 15 temmuzdu ama 24 haziranda dogdu kızııımm ben artık inanmiyom yok erkek erken dogar kız gec gelir falan falan
kızlar nasılsınız benim arada aşağı doğru iğne batıyo gibi[
Aynen benimde batmalarım oluyor zaman zaman sonra geçiyor. Artık meleğimi kucağıma almak istiyorum. hareket etmekte zorlanıyorum.
Normal doğum yapacağıma inanmamaya başladım( Rabbim yardımcımız olsun kızlar.
kızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah
kızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah
Canlar nezamandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Ben bugün Allah nasip ederse oğlumu alıcam kucağıma. Saat 11 de ameliyata giriyorum. Herzaman olduğu gibi yine dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun. Çok öpüyoruz sizleri
Ayni sekilde herseye agliyorum bugun annanemiz gitti agladik. Emziremiyorum sagarak veriyorum habire agliyorum tek basima kalinca nasil bakicam diye korkularim basladi agluyorum napcammmmm ben yaaaaaaBenim içimi fenalık bastı, lohusalık ne zormuş, herşeye ağlayasım geliyo
günaydınlarrr... dün de bitti gitti ve bebişler hala içimizde... buna da şükür diyip hevesle beklemeye devam...
günaydınlarrr... dün de bitti gitti ve bebişler hala içimizde... buna da şükür diyip hevesle beklemeye devam...
Canlar nezamandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Ben bugün Allah nasip ederse oğlumu alıcam kucağıma. Saat 11 de ameliyata giriyorum. Herzaman olduğu gibi yine dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun. Çok öpüyoruz sizleri
ayy allahım kolaylık versin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım..Canlar nezamandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Ben bugün Allah nasip ederse oğlumu alıcam kucağıma. Saat 11 de ameliyata giriyorum. Herzaman olduğu gibi yine dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun. Çok öpüyoruz sizleri
hayırlı haberlerle dönün inşallahhh2de kontrolümüz var kızlar bize dua ediiiiin
İyi geceler kızlar,
Ben artık bu hafta kesin doğurmak istiyorum yoksa normal doğum yapacağıma olan inancım azalmaya başladı ve çok sıkıldım.suni sancıdan hem korkuyorum hemde okadar sancı çekip bide doğuramamak var.sezeryan fikrinede kendimi yakın hissetmiyorum.ben hiç böyle hayal etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?