canım kg basına 1 yee kasıgı yogurt all 4 kg ıse 4 yemek kasıgı yanı stunu pısır ıster pısırdıgın kapta ıster yenı bır kapta altını ustunu ıce sarr usumesınnnasılsınız bakalım..
biz iyiyiz şükürr kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik. admen doğuruo bu saatlerde başka doğuran yok şimdilik..
daha uyuyacaktık aama komşumuz uyandırdı süt satan bi teyze varmış sanada getirsinmi istermisin dedi alayım dedim kaynattım şimdi ama yoğurt yapmasını bilmiorumbilen varsa anlatabilirmi
nerdeyse 10 gündür süt içmiyorum bu arada cevizide bırraktım hergün bıkmışım yemekten
nasılsınız bakalım..
biz iyiyiz şükürr kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik. admen doğuruo bu saatlerde başka doğuran yok şimdilik..
daha uyuyacaktık aama komşumuz uyandırdı süt satan bi teyze varmış sanada getirsinmi istermisin dedi alayım dedim kaynattım şimdi ama yoğurt yapmasını bilmiorumbilen varsa anlatabilirmi
nerdeyse 10 gündür süt içmiyorum bu arada cevizide bırraktım hergün bıkmışım yemekten
Allah kolaylik versin, hayirlisiyla yavrunu kucagina al insallah :1;Canlar nezamandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Ben bugün Allah nasip ederse oğlumu alıcam kucağıma. Saat 11 de ameliyata giriyorum. Herzaman olduğu gibi yine dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun. Çok öpüyoruz sizleri
nasılsınız bakalım..
bu kadar bire bir aynı şeyleri hissedebiliriz cnm. o kadar bunaldım ki bu düşüncelerden dün herşeye ağladım saçma saçma. sanki gözümün ucunda akmaya hazır şu yaşlar. suni sancıdan sonra ya genede bebeğim sıkıntıya girer sezeryana girmem gerekirse die korkuyorum normal sancı zaten yok. en temizi sezeryan diyorum ama ondanda korkuyorumm..
İyi geceler kızlar,
Ben artık bu hafta kesin doğurmak istiyorum yoksa normal doğum yapacağıma olan inancım azalmaya başladı ve çok sıkıldım.suni sancıdan hem korkuyorum hemde okadar sancı çekip bide doğuramamak var.sezeryan fikrinede kendimi yakın hissetmiyorum.ben hiç böyle hayal etmemiştim
nasılsınız bakalım..
2de kontrolümüz var kızlar bize dua ediiiiin
bu kadar bire bir aynı şeyleri hissedebiliriz cnm. o kadar bunaldım ki bu düşüncelerden dün herşeye ağladım saçma saçma. sanki gözümün ucunda akmaya hazır şu yaşlar. suni sancıdan sonra ya genede bebeğim sıkıntıya girer sezeryana girmem gerekirse die korkuyorum normal sancı zaten yok. en temizi sezeryan diyorum ama ondanda korkuyorumm..
sunı sancıdan korkma tatlım sadece kendı sancını habersız gelıyor sunı ıse damla damla attırıyorlar ve cosmayı beklıyorsunkorkma hıc bır fark yokuss cıddennnnİyi geceler kızlar,
Ben artık bu hafta kesin doğurmak istiyorum yoksa normal doğum yapacağıma olan inancım azalmaya başladı ve çok sıkıldım.suni sancıdan hem korkuyorum hemde okadar sancı çekip bide doğuramamak var.sezeryan fikrinede kendimi yakın hissetmiyorum.ben hiç böyle hayal etmemiştim
tebrıkler canım darısı bekleyenlere ınsll dua ıleeekızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah
ay sorm yaben ıkıncı gunden ıtıbaren korksede takıyrm ama kırısık kırısık heheheh ama olsn pşam kucagımzdaya sukurler olsunnnnnnnnnnselam herkeslere nasılsınız bakalimm cücükleriniz nasılll biz çook iyiyiz Elif Mirayımla memislerimizin catlaklari da gecti artik zevkli zevkli emisiyoruz :)) dogum yapan annisler göbekteki catlaklari ne yapacagiz bugun vakit bulup baktim da fenaaa
elevıt bend eılk ay ıctm baskada yok sımdı ısee yarım cım dr bana vegaferon dıye kan ılacı vermıss demıs folık asıt gıdrıcı mıs ama oda wc de sorun yapıyor kabızlık gıbımmelevit ilk 3 ay değilmi...
ferrum fort doğum sonrasında 1 ay daha devam
tatlım allah kolaylık versın ınsl bend esunı ıle yaptım cok sukur ılk 5 st normal regl sancısı gıbıydı ve sonrasında 2,5 st ıyı sancım oldu 24 dmalaya aarlaırl ve 2,5 st sonra paşamı kcaıma aldımm cok sukru benm 2 cm dı acıkıgımmm ve bende 40+2 de dogum yaptımm40+2 olduk bugün ama gelen giden yok. açıklık yok sancı yok. yarın doktora gideceğiz, suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan artık... riske atmak istemiyorum artık bebişi...
bende bendeeeeeeeeee2 cm açıklık bence çok iyi ya, 2 cm açıklıkla suniyle doğuran çok insan var ben baya sordum etrafımabende hiç açıklık yok düşün yine de perşembe suni sancıya gireceğim
canım kızın ne ka hızlı geldı ınsll dua ıle gozun aydın cnm benımmmmBiz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
allah kolaylık versın cnm benımmm du aıle ınslll kavus melegıne ınslllben hala doğurmadım kızlar.nişan geliyor ara ara.ama esas kanama yok,sancı yok.2 cm.lik açıklık var.dr.ister bugün yatıralım ister 1-2 gün daha bekle dedi.bende yarın da geleyim dedim.normal şansım azalıyor galiba.haftam dolduğu için.birde kordon bebeğin omzından geçiyor.aşağı inmesini engelliyor.yarın da bi bakalım.hayırlısı artık.
hadi güzel haberle gel ya, şöyle açılmaların olsun nişanların gelsin ne bilim ben rahimde incelme felan olsun hadi bakalımbiz rahimi inceltemedik sen incelt anacım
44nasılsınız bakalım..
günaydınlar kızlar kusura bakmayın o ka yogunumkı ugrayamıyorum tam gırıs yapıyporum ya mısafır gelıyorr ya paşam uyanıyor yada baska bırseyyy
paşamın buung 10 gun den gunalacagız ısmetse ınsll
en son denızım,happmother ın nısanları gelmıstı sımdı nedır duurm gecmıse oglum uyanmaz ıse bakıcam ınsl bu seferrr
bugun kadın dogumda randevum vardı ama gıtmeyecegımm (catala cıkmak ög :)cunku gecen ay bızm dr dogumyapan ark sordum ne yapoıyor dıye catal cıkartıyor dıkıse bakıyor ustuneoturabılıyormusn deyıp 30 tl alıyor dedı bende oturuyorum dedm ve halen gunluk her wc sonrasında patıkonluyorum oka gıtmeye gerek yok bırde 10 gun sonra sında da gene ıstıyormus(10 gunde bır hast.yenı ucret alıyorrdaa)bende o sorulara cvp ım onaylı oldugu ıcınnn gerek yok deımm ılerkı aylarda devlete gıder smear verırım o kaaaa
sızcede dogru bırsey yapıyormuyumm:26:
canım kg basına 1 yee kasıgı yogurt all 4 kg ıse 4 yemek kasıgı yanı stunu pısır ıster pısırdıgın kapta ıster yenı bır kapta altını ustunu ıce sarr usumesınnsonra kenarından baslaa sutun derecesı bu arada elını yakacak yakmıcakk derecede olucak ınsl anlatabılmısımdır ben her hafa bole mayalıyrum super oluyor mayan hazır yogurt olursa daha da gusel oluyrrr:1
admen cımm dogum dan cıkmısısndır suanda ınsll hayırlısı ılee paşana kavusmususndru dua ıleeeeeeee
ahh cnm inş. ama hiç sanmamsabah biraz karnım sırtım ağrıdı geçti yine... fazla da stres yapmayın kızlar daha da gecikir doğum mazallaahh
ben cuma cumartesi bişeler olcak diye bekliyorum bakalım hayırlısı :26:
ben karar almıştım stres yapmayacak hayırlısı ile sakin sakin bekleyecektim ama insanlar rahat vermiyor telefonum hiiiç susumuyor cekmediği zaman annemi eşimi arayıp duruyorlar kendı kardeslerimde 3-4 saatte bir arıyorlar gün içinde geri dönmezsem kızıyorlar niye cevap vermiyorsun merak ediyoruz diye bıktım valla daha doğurmadım demektenbugun kontrolum var yapın sezeryan kurtulayım dicem nerdeyse
Bende aynı durumdayım canım. İnsanların baskıları piskolajimi bozdu resmenSen daha doğurmadınmı? Tel sessizde taşıyorum yeminederim hiç susmuyor cvp vermiyorum bilerek bazen sonrada fırça yiyorum bir güzel
Kızlaarrr sizi çok iyi anlıyorum son günler çok sıkıcı geçiyor insan biran önce doğurmak istiyor ama ben şimdiden göbüşümü özledimson günlerimde ben de sizin gibi stresten sıkıntıdan tadını çıkaramamıştım şimdi çok üzülüyorum yanlış anlaşılmasın oğlum kucağımda çok şükür bundan büyük mutluluk yoktur herhalde ama hamilelik çok özelmiş gerçekten ben son günlerimin tadını çıkaramadım siz çıkarın bol bol foto çektirin müzik dinleyin göbişinizi sevin insan o kadar özlüyor ki içerdeki kıpırtıları.son günleri bence sakin huzurlu dinlenerek geçirin ki gerçekten doğumdan sonra 1 hafta insan çok yoruluyor kendine gelemiyor moraliniz yüksek doğuma girin.bu bebişler elbet ordan çıkacak günü gelince :) normal olmasa da stres yapmayın sezeryana inş gerek kalmaz ama ben 1 haftada her işimi kendim yapacak duruma geldim avm'ye bile gittim mecbur kalırsanız korkmayın sezeryandan da en önemli şey sağ salim kavuşmak sonuçta..benden şimdilik bu kadar hepinizi seviyorum kolay hayırlı doğumlar kalanlara
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
bence fazla ümitlenme bende 40. haftada sezeryan oldum üstelik son hafta başıma gelenleri hatırlıyosunuz hiçn bi hastane kabul etmemişti dolanıp durduk stresle yinede tık yoktu uslu uslu duruyo benim kızım diyodum şimdi evde 5 kişiyiz beşimizide hizaya getirdi vallabence uslu çoçuklarımız olacak bak sakin sakin karnımızda duruyorlar kendi kendilerine oynuyorlar
woouuuwwwwBiz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
aayyy kız iyi hatırlattın hastane çantama koymuştum ama bizi eve postaladıklarından verememiştim kızıma du verem bugünherkese merhaba kızlar, öncelikle doğuran arkadaşlarımızı tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün minişlerinizi, darısı da hala ben gibi doğuramayanların başına pofff
günler su gibi akıp geçiyor ama benim oğlumda hala tık yok ya, o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam, Allah hakkımızda hayırlısını versin artık ne diyim.
bebişlerinize hurma zemzem suyu tattırdınız mı kızlar, bu konuda fikri olan ?
durmak yok yemeye devamannemler başımdalar, rezene çayı veriyolar bana, ballı süt içiyorum, komposto suları içiyorum, pekmezli teryağlı dolaz diye bişey yapıyolar, ondan yiyiorum. Yemediğim şey kalmadı. Ben doğumdan sonra 53 kiloya düştüm bir haftada, çok halsiz düşüyorum, ellerim ayaklarım titriyo gibi hissediyorum, ondan ne bulursam kendim için yiyorum, yoksa sadece su bile süt için yeterliymiş...
evet hem elevit hem kan hapına devam etmek lazım ben ediyorumkızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?
doymuyor olabilirmi acaba? benimki sütümle doymuyor çünkü fazla sütüm olmuyor ama olduğu kadarını veriyorum uykuyada memede dalmak istiyor ben mamadan sonra veriyorum memeyi, anca öle alıyor.bebeğimiz uyumuyo emmeden, ağladıkça da çok üzülüyorum, ne yapacağız bilmiyorum, sürekli emer pozisyonda olmak istiyo, çok yoruldum ben de( Bugün hiç uyumadı nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?