2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydınlar kızlar kusura bakmayın o ka yogunumkı ugrayamıyorum tam gırıs yapıyporum ya mısafır gelıyorr ya paşam uyanıyor yada baska bırseyyy
paşamın buung 10 gun den gunalacagız ısmetse ınsll

en son denızım,happmother ın nısanları gelmıstı sımdı nedır duurm gecmıse oglum uyanmaz ıse bakıcam ınsl bu seferrr
bugun kadın dogumda randevum vardı ama gıtmeyecegımm (catala cıkmak ög :)cunku gecen ay bızm dr dogumyapan ark sordum ne yapoıyor dıye catal cıkartıyor dıkıse bakıyor ustuneoturabılıyormusn deyıp 30 tl alıyor dedı bende oturuyorum dedm ve halen gunluk her wc sonrasında patıkonluyorum oka gıtmeye gerek yok bırde 10 gun sonra sında da gene ıstıyormus(10 gunde bır hast.yenı ucret alıyorrdaa)bende o sorulara cvp ım onaylı oldugu ıcınnn gerek yok deımm ılerkı aylarda devlete gıder smear verırım o kaaaa
sızcede dogru bırsey yapıyormuyumm:26:

canım kg basına 1 yee kasıgı yogurt all 4 kg ıse 4 yemek kasıgı yanı stunu pısır ıster pısırdıgın kapta ıster yenı bır kapta altını ustunu ıce sarr usumesınnsonra kenarından baslaa sutun derecesı bu arada elını yakacak yakmıcakk derecede olucak ınsl anlatabılmısımdır ben her hafa bole mayalıyrum super oluyor mayan hazır yogurt olursa daha da gusel oluyrrr

admen cımm dogum dan cıkmısısndır suanda ınsll hayırlısı ılee paşana kavusmususndru dua ıleeeeeeee

günaydın :) ben yaptığım şeklini alnatayım diğer arkadaşlarda yazarlar zaten :)

süt biraz soğusun ama çok soğuk olmayacak serçe parmağını yakmayacak şekilde olunca maya için ayırdığın yoğurdun içine 2 -3 kaşık süt ekleyerek iyice karıştır sonra o sütlü yoğurdu tencerenin içine dök güzelce karıştır. ağzını kapatarak üzerine tencerenin ısısını koruması için örtü ört. 4 -5 saat beklet sonra örtüyü açıp 1 saat daha beklet sonra afiyetle yiyebilirsin :)

benim bulunduğum bölge çok sıcak eğer öğleden sonra yaparsam üzerini örtmüyorum bile. ağzını kapatıp kenara koyuyorum 5 -6 saat sonra oluypr doğru dolaba koyuyorum. kolay gelsin

Allah kolaylik versin, hayirlisiyla yavrunu kucagina al insallah :1;

Canım önce mayalayacağın yere bir pike koy sonra neyde mayalıcaksan sütü ona dök ve pikenin üstüne koy.
süt ılınınca yani serçe parmağını içine daldırıp 7 sniye bekleyene kadar kıvam tamam.
1 yemek kaşığı yoğurdu bir kaç kaşık sütten al ılındır ve yoğurdu süte dök kaşıkla alttan alttan hafifçene karıştır besmele çek.sonra üstüne süzgeçi kapak gibi yap.yanlarınıda bir pikeyle veya masa örtüsüyle sar.süzgeçin üstünede tekrar örtü ört ve hiç kıpırdatma sakın akşama doğruda yavaşsa ordan al ve dolaba koy.yoğurdun hazır...

kızlar aynı şeyleri hissediyoruz, hiç böyle hayal etmemiştim ben de.. bebeğim kendiliğinden gelir sancılarım suyum gelir nişanım gelir diye umutlandım hep ama bu sabah kalktım yine ne ağrı var ne sızı ne de bi akıntı.... Rabbim hayırlısını versin ne diyelim...

ben de bıktım et süt yumurta ceviz görmek istemiyorum artık Allahın gücüne gitmesin bulamayanlar da vardır tabi ama tiksindim yani

2de kontrolümüz var kızlar bize dua ediiiiin

hadi güzel haberle gel ya, şöyle açılmaların olsun nişanların gelsin ne bilim ben rahimde incelme felan olsun hadi bakalım biz rahimi inceltemedik sen incelt anacım

admen kucağına almışındır çoktan bebişini şimdiden tebriklerr:)))

Son düzenleme:

Bende iyice gerildim açıkçası stres oldum.bi yandan hayırlısı diyorum vardır bundada bir Hikmet.bir yandan artık ne olacaksa olsun diyorum.yarın sabah kontrolümüz var. Bakalım ne dicek doktorumuz.buarada beklenen doğum tarihlerimizde aynıymış.hayırlısı hepimiz sağ salim alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.

sunı sancıdan korkma tatlım sadece kendı sancını habersız gelıyor sunı ıse damla damla attırıyorlar ve cosmayı beklıyorsunkorkma hıc bır fark yokuss cıddennnn
kızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah
tebrıkler canım darısı bekleyenlere ınsll dua ıleee
ay sorm yaben ıkıncı gunden ıtıbaren korksede takıyrm ama kırısık kırısık heheheh ama olsn pşam kucagımzdaya sukurler olsunnnnnnnnnn

elevit ilk 3 ay değilmi...
ferrum fort doğum sonrasında 1 ay daha devam
elevıt bend eılk ay ıctm baskada yok sımdı ısee yarım cım dr bana vegaferon dıye kan ılacı vermıss demıs folık asıt gıdrıcı mıs ama oda wc de sorun yapıyor kabızlık gıbımm

40+2 olduk bugün ama gelen giden yok. açıklık yok sancı yok. yarın doktora gideceğiz, suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz olmazsa sezeryan artık... riske atmak istemiyorum artık bebişi...
tatlım allah kolaylık versın ınsl bend esunı ıle yaptım cok sukur ılk 5 st normal regl sancısı gıbıydı ve sonrasında 2,5 st ıyı sancım oldu 24 dmalaya aarlaırl ve 2,5 st sonra paşamı kcaıma aldımm cok sukru benm 2 cm dı acıkıgımmm ve bende 40+2 de dogum yaptımm

2 cm açıklık bence çok iyi ya, 2 cm açıklıkla suniyle doğuran çok insan var ben baya sordum etrafıma bende hiç açıklık yok düşün yine de perşembe suni sancıya gireceğim
bende bendeeeeeeeeee
Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
canım kızın ne ka hızlı geldı ınsll dua ıle gozun aydın cnm benımmmm

allah kolaylık versın cnm benımmm du aıle ınslll kavus melegıne ınslll

hadi güzel haberle gel ya, şöyle açılmaların olsun nişanların gelsin ne bilim ben rahimde incelme felan olsun hadi bakalım biz rahimi inceltemedik sen incelt anacım

ahh cnm inş. ama hiç sanmam sabah biraz karnım sırtım ağrıdı geçti yine... fazla da stres yapmayın kızlar daha da gecikir doğum mazallaahh

ben cuma cumartesi bişeler olcak diye bekliyorum bakalım hayırlısı :26:

44

tünaydın canım admenden başka doğuran yok zannedersem :)) bende sütü cevizi bıraktım eşim zorla yediriyor aklına geldikçe o kadar zaten eski iştahım kalmadı sıcaklardan

maşallah alperene annesi :)) ayrıca ben yoğurdu o şekilde mayalıyorum ama sünüyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım:97::97::97::97::97::97::97::97::97:

ben karar almıştım stres yapmayacak hayırlısı ile sakin sakin bekleyecektim ama insanlar rahat vermiyor telefonum hiiiç susumuyor cekmediği zaman annemi eşimi arayıp duruyorlar kendı kardeslerimde 3-4 saatte bir arıyorlar gün içinde geri dönmezsem kızıyorlar niye cevap vermiyorsun merak ediyoruz diye bıktım valla daha doğurmadım demekten bugun kontrolum var yapın sezeryan kurtulayım dicem nerdeyse

gunydnn teyzelerrrrrr
biz uıyandikk geldikk herkes iyi , bebislerde yerinde

admeni arıycam biraz vakit gecsin die bekliyorum , gecmişi okuyalimmm

bugün ist nede ferah dimi kızlar ohhhh püfür püfür esiyor
Admen ferah ferah doğurdu

Bende aynı durumdayım canım. İnsanların baskıları piskolajimi bozdu resmen Sen daha doğurmadınmı? Tel sessizde taşıyorum yeminederim hiç susmuyor cvp vermiyorum bilerek bazen sonrada fırça yiyorum bir güzel

hayırlısı ile rahatlasak bizde artık

Kızlaarrr sizi çok iyi anlıyorum son günler çok sıkıcı geçiyor insan biran önce doğurmak istiyor ama ben şimdiden göbüşümü özledim son günlerimde ben de sizin gibi stresten sıkıntıdan tadını çıkaramamıştım şimdi çok üzülüyorum yanlış anlaşılmasın oğlum kucağımda çok şükür bundan büyük mutluluk yoktur herhalde ama hamilelik çok özelmiş gerçekten ben son günlerimin tadını çıkaramadım siz çıkarın bol bol foto çektirin müzik dinleyin göbişinizi sevin insan o kadar özlüyor ki içerdeki kıpırtıları.son günleri bence sakin huzurlu dinlenerek geçirin ki gerçekten doğumdan sonra 1 hafta insan çok yoruluyor kendine gelemiyor moraliniz yüksek doğuma girin.bu bebişler elbet ordan çıkacak günü gelince :) normal olmasa da stres yapmayın sezeryana inş gerek kalmaz ama ben 1 haftada her işimi kendim yapacak duruma geldim avm'ye bile gittim mecbur kalırsanız korkmayın sezeryandan da en önemli şey sağ salim kavuşmak sonuçta..benden şimdilik bu kadar hepinizi seviyorum kolay hayırlı doğumlar kalanlara

Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş

bende sana katılıyorum canim :) sabirla bekliyorum oglusumu , bu gunlerinde tadini cikarmaya calişiyorum , iyice agirlastik kolay olmuyo ama napalim her isin bi zorlugu var :))

oglusunada masallah suphanallah Allah bagislasin canim

ece yi teyzesine verdim oynaşıyolar bende iki dk size bakıyım dedim

bence uslu çoçuklarımız olacak bak sakin sakin karnımızda duruyorlar kendi kendilerine oynuyorlar
bence fazla ümitlenme bende 40. haftada sezeryan oldum üstelik son hafta başıma gelenleri hatırlıyosunuz hiçn bi hastane kabul etmemişti dolanıp durduk stresle yinede tık yoktu uslu uslu duruyo benim kızım diyodum şimdi evde 5 kişiyiz beşimizide hizaya getirdi valla

Biz geldik
3115gram. 51 cm
normal dogum...
emme sırasında yyazıyorum
iiiiiiizzz
her şey mükemmel
darısı kalanlara
woouuuwwww tebrikleerrr hızlı annneee seniiii rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallaaahh :9.

aayyy kız iyi hatırlattın hastane çantama koymuştum ama bizi eve postaladıklarından verememiştim kızıma du verem bugün

durmak yok yemeye devam ben 16 kilo almışyım 5i kaldı bugün 23 günlüğüz ben kendimmi iyi hissediyorum sadece arada uykusuzluktan başım dönüyo o kadar ama seninki kansızlıktan olabilir canım

kızlar elevıte devam edıyomusunuz sız benım bıttıde tekrar alyımmı?
bıde ferrumford son ana kadar kullanılmalı sanırm dımı?
evet hem elevit hem kan hapına devam etmek lazım ben ediyorum

bebeğimiz uyumuyo emmeden, ağladıkça da çok üzülüyorum, ne yapacağız bilmiyorum, sürekli emer pozisyonda olmak istiyo, çok yoruldum ben de ( Bugün hiç uyumadı nerdeyse.
doymuyor olabilirmi acaba? benimki sütümle doymuyor çünkü fazla sütüm olmuyor ama olduğu kadarını veriyorum uykuyada memede dalmak istiyor ben mamadan sonra veriyorum memeyi, anca öle alıyor.
emzirmek çok yoruyor adamı sırtım kopuyor aynen, ama yapcak bişi yok bazı annelerin sütü sonradan çoğalabiliyomuş benimde tüm umudum o. o yüsden verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…