herkese selam yarın sabah 8 de sezeryanla dogucak oglum ınsallah cok heyecanlıyım:))dualarınızı beklıorum..buarada msc canım ozelden cevap atmama sistem ızın vermıyor burak ağca doktorum hayatım boyunca tanıdıgım en guvenılır doktordur.medıcal parkta olucam canım 1750 medıcal park bır gece sezeryan normal degısmıomus orda bnm dr dısarıdan...boylee.. bakalım sabah nasıl olucakk ılk fırsatta yazacagım ınsallah çok merak edıorum korkuorum endıselıyım mutluyum....öpüorumm oglumla hepınızıı..
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
gözün aydın tatlım
allahım analı babalı büyütsün inşallahh..
Gözün aydın Allah uzun ömürler versin
adrenalin gözünaydınn cnm
bizimde son günlerde gelir böyle inş.
Hadi gözünaydın cnm;darısı başımıza inşallah;
allah analı babalı büyütsünn...
valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumu... beni de millet arayıp korkutuyor yaa suni sancı çok kötü sezeryan ol diyolar kafayı yicem herkes bişey söylüyor
adrenalinww hayırlı olsun bebişin, kendin doğurmuşun ne güzel darısı bize
Ne güzel yavrunu kucağına almışsın,Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin başına..
anaaaa gözün aydin canim :)))) beni nie beklemedinnnn ,
Allah bagislasin kuızunu oyyy
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inş.
Dualarımız seninle canımcım Allah bir avazda kurtarsın ikinizi de inş. Haberlerini bekliyoruz..
sunı sancıdan korkma tatlım sadece kendı sancını habersız gelıyor sunı ıse damla damla attırıyorlar ve cosmayı beklıyorsunkorkma hıc bır fark yokuss cıddennnn
tebrıkler canım darısı bekleyenlere ınsll dua ıleee
ay sorm yaben ıkıncı gunden ıtıbaren korksede takıyrm ama kırısık kırısık heheheh ama olsn pşam kucagımzdaya sukurler olsunnnnnnnnnn
elevıt bend eılk ay ıctm baskada yok sımdı ısee yarım cım dr bana vegaferon dıye kan ılacı vermıss demıs folık asıt gıdrıcı mıs ama oda wc de sorun yapıyor kabızlık gıbımm
tatlım allah kolaylık versın ınsl bend esunı ıle yaptım cok sukur ılk 5 st normal regl sancısı gıbıydı ve sonrasında 2,5 st ıyı sancım oldu 24 dmalaya aarlaırl ve 2,5 st sonra paşamı kcaıma aldımm cok sukru benm 2 cm dı acıkıgımmm ve bende 40+2 de dogum yaptımm
bende bendeeeeeeeeee
canım kızın ne ka hızlı geldı ınsll dua ıle gozun aydın cnm benımmmm
allah kolaylık versın cnm benımmm du aıle ınslll kavus melegıne ınslll
kızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah
7Kızlaarrr sizi çok iyi anlıyorum son günler çok sıkıcı geçiyor insan biran önce doğurmak istiyor ama ben şimdiden göbüşümü özledimson günlerimde ben de sizin gibi stresten sıkıntıdan tadını çıkaramamıştım şimdi çok üzülüyorum yanlış anlaşılmasın oğlum kucağımda çok şükür bundan büyük mutluluk yoktur herhalde ama hamilelik çok özelmiş gerçekten ben son günlerimin tadını çıkaramadım siz çıkarın bol bol foto çektirin müzik dinleyin göbişinizi sevin insan o kadar özlüyor ki içerdeki kıpırtıları.son günleri bence sakin huzurlu dinlenerek geçirin ki gerçekten doğumdan sonra 1 hafta insan çok yoruluyor kendine gelemiyor moraliniz yüksek doğuma girin.bu bebişler elbet ordan çıkacak günü gelince :) normal olmasa da stres yapmayın sezeryana inş gerek kalmaz ama ben 1 haftada her işimi kendim yapacak duruma geldim avm'ye bile gittim mecbur kalırsanız korkmayın sezeryandan da en önemli şey sağ salim kavuşmak sonuçta..benden şimdilik bu kadar hepinizi seviyorum kolay hayırlı doğumlar kalanlara
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
o benim aklıma hiç gelmedi ya hakkaten olabilir iyiki söyledin perşembe doktorla konuşmalıyım bunu kesin
ece yi teyzesine verdim oynaşıyolar bende iki dk size bakıyım dedim
bence fazla ümitlenme bende 40. haftada sezeryan oldum üstelik son hafta başıma gelenleri hatırlıyosunuz hiçn bi hastane kabul etmemişti dolanıp durduk stresle yinede tık yoktu uslu uslu duruyo benim kızım diyodum şimdi evde 5 kişiyiz beşimizide hizaya getirdi valla
woouuuwwwwtebrikleerrr hızlı annneee seniiii rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallaaahh :9.
aayyy kız iyi hatırlattın hastane çantama koymuştum ama bizi eve postaladıklarından verememiştim kızıma du verem bugün
durmak yok yemeye devamben 16 kilo almışyım 5i kaldı bugün 23 günlüğüz ben kendimmi iyi hissediyorum sadece arada uykusuzluktan başım dönüyo o kadar ama seninki kansızlıktan olabilir canım
evet hem elevit hem kan hapına devam etmek lazım ben ediyorum
doymuyor olabilirmi acaba? benimki sütümle doymuyor çünkü fazla sütüm olmuyor ama olduğu kadarını veriyorum uykuyada memede dalmak istiyor ben mamadan sonra veriyorum memeyi, anca öle alıyor.
emzirmek çok yoruyor adamı sırtım kopuyor aynen, ama yapcak bişi yok bazı annelerin sütü sonradan çoğalabiliyomuş benimde tüm umudum o. o yüsden verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum.
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
kızımın yatağını süsledim çok heveslendim ya :126::126::119::119::119:
çookk tatlısın sen yaaaa maşallah kuzuummmBu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
merhaba arkadaşlar.sayfanıza hergün girip okuyorum çok hoşuma gidiyo bende iple çekiyorum bu günleri :) ben 6 aylık oldum bugün itibarıyla daha çooook yolum var yani ama buraya girip sizin tecrübelerinizi okumak iyi geliyo.bende korkuyorum 2 doğum şeklindende ne yapıcaz bakalım :) ilk doğumum olucak kızım oluyo :) ben 5 aylık olana kadar izmirde medical parka gidiyordum dün ilk defa çınarlıya gittim ve oraya devam edicem 22 yıllık sırf doğum hastanesi olduğu için oraya döndüm ekibi falan daha iyi diye duyuyorum hep.doktoruda beğendim iyi ilgilendi hoş diğer doktorumda iyiydi ama ben hastane açısından burayı istiyorum.size sormak istediğim izmirde olan hanımlar bu 2 hastanede doğuranlar deneyimleri olanlar bana yardım ederlerse çok sevinirim.bu arada doğuranların haberleri geliyo hergün allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi :)))
allah korusun ya dikişlerde sorun varsa... ne biliyim enfeksiyon oluşmuş olabilir... kaynamamış olabilir... içerde parça kalmış olabilir... bu zamanda herşeyin kolayı var neden riske atasın ki... git bi görün doktora... hiçbişey senin sağlığından kıymetli değil... ben doğumdan sonra 3 kez kontrole gittim... bu hafta tekrar gidicem kısmet olursa... evet kendimi iyi hissediyorum çok şükür...1 gün bile ağrım olup 5 dk yatmadım hep işimi gücümü yaptım ama teknoloji bu kadar ilerlemişken de beklemek bana acayip geliyo...yine trcih senin tabi...günaydınlar kızlar kusura bakmayın o ka yogunumkı ugrayamıyorum tam gırıs yapıyporum ya mısafır gelıyorr ya paşam uyanıyor yada baska bırseyyy
paşamın buung 10 gun den gunalacagız ısmetse ınsll
en son denızım,happmother ın nısanları gelmıstı sımdı nedır duurm gecmıse oglum uyanmaz ıse bakıcam ınsl bu seferrr
bugun kadın dogumda randevum vardı ama gıtmeyecegımm (catala cıkmak ög :)cunku gecen ay bızm dr dogumyapan ark sordum ne yapoıyor dıye catal cıkartıyor dıkıse bakıyor ustuneoturabılıyormusn deyıp 30 tl alıyor dedı bende oturuyorum dedm ve halen gunluk her wc sonrasında patıkonluyorum oka gıtmeye gerek yok bırde 10 gun sonra sında da gene ıstıyormus(10 gunde bır hast.yenı ucret alıyorrdaa)bende o sorulara cvp ım onaylı oldugu ıcınnn gerek yok deımm ılerkı aylarda devlete gıder smear verırım o kaaaa
sızcede dogru bırsey yapıyormuyumm:26:
canım kg basına 1 yee kasıgı yogurt all 4 kg ıse 4 yemek kasıgı yanı stunu pısır ıster pısırdıgın kapta ıster yenı bır kapta altını ustunu ıce sarr usumesınnsonra kenarından baslaa sutun derecesı bu arada elını yakacak yakmıcakk derecede olucak ınsl anlatabılmısımdır ben her hafa bole mayalıyrum super oluyor mayan hazır yogurt olursa daha da gusel oluyrrr
admen cımm dogum dan cıkmısısndır suanda ınsll hayırlısı ılee paşana kavusmususndru dua ıleeeeeeee
ya benimkide aynı
sürekli kucagımda olmak istiyo emiyo sozde ama yerine yatırıyom 5 dk uyyo sonra gene vıyaaakk
şimdide kucagımda emiyo gozler kapalıhem ter su içinde kalıyoz beraber...
oo elevit kullanmayalı ben cok oldu.. bana kabız yaptı o bırakmıştım gerek yokki kullanmana..
diğerinin ne oldugunu bilmiyorum
sen dogurmadın dimi?
elevit ilk 3 ay değilmi...
ferrum fort doğum sonrasında 1 ay daha devam
oh afiyet olsun :)
benim 5 yıl önce doğum yapmış arkadaşım var oda çatlaklardan şikayetçiydi bio oil diye bir yağ varmış küçük bi şişe 25 tl ye almış ve 3 ay kullanması gerekiyormuş. 2 aydır kullanıyor ve gerçkten faydasını gördüm dedi doğumdan sonra bende alıcam. (benim hanım doğmaya niyetlenirde doğarsa :) )istersen sende dene belki faydasını görürsün...
hayırlısıyla bebısnı al ınsallah canımherkese selam yarın sabah 8 de sezeryanla dogucak oglum ınsallah cok heyecanlıyım:))dualarınızı beklıorum..buarada msc canım ozelden cevap atmama sistem ızın vermıyor burak ağca doktorum hayatım boyunca tanıdıgım en guvenılır doktordur.medıcal parkta olucam canım 1750 medıcal park bır gece sezeryan normal degısmıomus orda bnm dr dısarıdan...boylee.. bakalım sabah nasıl olucakk ılk fırsatta yazacagım ınsallah çok merak edıorum korkuorum endıselıyım mutluyum....öpüorumm oglumla hepınızıı..
ne rahat bi doktormuş o öyle yahuevet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
sadece nstye soktu kadın ne ultrason ne muayene.
sonucu aldım gittim sancı yok olursa gel dedi.
e dedim benim 40 hafta doluyor yarın ya dışkısını yerse ???
olabilir demez miiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ben bilmiyordum olabileceğini!
herkesi sezeryana alamayız bu yüzden cuma nstye gel tekrar dedi.
şimdi ben doktorumu değiştiriyorum kızlar
acayip sinirliyim kadına...
eşimde aynı şekilde..
sanki beni sezeryana al dedim ben hemen...
bu kadar sancısız ağrısız giderken sizce aniden sancı gelip normal doğum yapabilir miyim?
bir kez bile sancı çıkmadı bugüne dek...
kızlar herkeze merhaaabaa
kontrolden geldık bugun doktor hersey normal dedı bısı yok sukurler olsun ama dogum haberıde yok:)
3.200 oglum yuznu gorduk bugun bı gorsenız teyzelerı burnu aynı ben dudaklarıda babası kofte kofte sukur yuznu gosterdı bızım prens
nstde bı ara sancım 50ye kadr cıkdı sonra tekrar 0 lara kadar ındı
doktor bellı olmaz dun bı hastayı bısı yok dıye yolladık gece suyu patlamıs geldı dedı hadı darısı basımıza dedık cıkdık geldık
sizler nasılsınız ben bıde gecmıse bakıyım
belki senden de yakın zamanda doğum haberi alırız tatlımkızlar herkeze merhaaabaa
kontrolden geldık bugun doktor hersey normal dedı bısı yok sukurler olsun ama dogum haberıde yok:)
3.200 oglum yuznu gorduk bugun bı gorsenız teyzelerı burnu aynı ben dudaklarıda babası kofte kofte sukur yuznu gosterdı bızım prens
nstde bı ara sancım 50ye kadr cıkdı sonra tekrar 0 lara kadar ındı
doktor bellı olmaz dun bı hastayı bısı yok dıye yolladık gece suyu patlamıs geldı dedı hadı darısı basımıza dedık cıkdık geldık
sizler nasılsınız ben bıde gecmıse bakıyım
ne rahat bi doktormuş o öyle yahu
sadece sancıya bakıp gönderilir mi son haftadaki insan.
birde olabilir demesi daha sinir bozucu bir durum
git canım bencede başka doktora.
bende de aynı korkular var ya kakasını yaparsa bende farketmezsem bir değişiklik olduğunu diye.
sürekli kontrol halindeyim.
hakkımızda hayırlısı olsun cnaım inşallah biran önce kendi sancılarımız başlarda doğururuz bebişlerimizi.
bu arada dün eşimde doğumla ilgili konuştu benle
onun arkadaşının eşide yakın zamanda doğum yaptı.
oda hep normal istiyormuş ama hiç sancısı çıkmıyormuş tıpkı bizim gibi. doğumundan 2 gün önce bile avm avm geziyordu
ptesi günü kontrole gitmiş hala sancı yokmuş o da o an karar vermiş sezeryana aynı gün girmiş ameliyata. ve ameliyattan çok kısa bir süre sonra bebiş hemen kakasını yapmış. Allah korusun anne karnındaykende yapabilirmiş.
bunu duydum benim iyice gözüm korktu. cuma günü kontrolden sonra daha fazla beklemiycem bende sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?