2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Güzel haberlerini bekliyoruz canımm inşallah bebişînin ameliyatıda çok güzel geçmiştir

Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş

Çok yakışıklıymış tü tü tü

gözün aydın tatlım

allahım analı babalı büyütsün inşallahh..

Gözün aydın Allah uzun ömürler versin

adrenalin gözünaydınn cnm
bizimde son günlerde gelir böyle inş.

Hadi gözünaydın cnm;darısı başımıza inşallah;
allah analı babalı büyütsünn...

Ne güzel yavrunu kucağına almışsın,Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin başına..

anaaaa gözün aydin canim :)))) beni nie beklemedinnnn ,

Allah bagislasin kuızunu oyyy

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inş.

Dualarımız seninle canımcım Allah bir avazda kurtarsın ikinizi de inş. Haberlerini bekliyoruz..

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.

7

haklısın canım Allahım hayırlı zamanda kucağımıza versin inşallh

o benim aklıma hiç gelmedi ya hakkaten olabilir iyiki söyledin perşembe doktorla konuşmalıyım bunu kesin

canım milete desen epüdürale de kırk bahene bulcak ben oldum güzeldi sıkıntı yaşamadık şükür allah rast getirsin cümlemizinkisin

ece kızceyi biliyorum annesi :))) ben kendimi avutuyorum zaman geçsin diye

merhaba arkadaşlar.sayfanıza hergün girip okuyorum çok hoşuma gidiyo bende iple çekiyorum bu günleri :) ben 6 aylık oldum bugün itibarıyla daha çooook yolum var yani ama buraya girip sizin tecrübelerinizi okumak iyi geliyo.bende korkuyorum 2 doğum şeklindende ne yapıcaz bakalım :) ilk doğumum olucak kızım oluyo :) ben 5 aylık olana kadar izmirde medical parka gidiyordum dün ilk defa çınarlıya gittim ve oraya devam edicem 22 yıllık sırf doğum hastanesi olduğu için oraya döndüm ekibi falan daha iyi diye duyuyorum hep.doktoruda beğendim iyi ilgilendi hoş diğer doktorumda iyiydi ama ben hastane açısından burayı istiyorum.size sormak istediğim izmirde olan hanımlar bu 2 hastanede doğuranlar deneyimleri olanlar bana yardım ederlerse çok sevinirim.bu arada doğuranların haberleri geliyo hergün allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi :)))

evasude canım ben de bağcılar medipole gidiyorum sen saat 20'de doğum yapmışsın ya kendi doktorunda yaptın sanırım maliyeti ne kadar oldu acaba ve hangi doktora gidiyordun?

bu arada doğum yapan tüm arkadaşlara bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun...
nete arada bir girebiliyorum malesef...

kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
kızımın yatağını süsledim çok heveslendim ya :126::126::119::119::119:

bu arada ben de hala doğuramayanlardanım 38. haftamdayım bakalım paşam ne zaman gelmeye karar verecek...

canım çınarlı eski bi hastane diye biliyorum ben de, annem orda rahimden bi ameliyat geçirmişti, anestezi uzmanları iyi diye duymuştuk. doktoru o hastanede değildi ama ameliyatı orda yapmıştı. ama annem anesteziden çok zor uyanmıştı. annemlemi ilgilliydi yoksa anetezi uzmanıylamı ilgiliydi bilemiyorum. zaten baya uzzun zaman oldu. Bunun dışında ben de deneyimli bi hastane diye duyuyorum. ama ben doğumumu alsancakta özel ege sağlıkta yapmıştım veee çooook memnundum. Doktorum da evrim berberoğluydu.O da çooook tatlı bi bayandır. Kesinlikle tavsiye ederim. maliyet olarak tabi biraz yüksek oluyor çünkü sgk anlaşması yok. benden fikirler bu kadar sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir hamilelik dilerim

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

selaam kızlarr
Karnımın içinde kıpırdanan oğluşumla biz geldiik..
oturunca artık oğlumu kucağımda hissediyorum baya indi sanırım aşağıya.
cumaya az kaldı bakalım dr bu kontrolde ne diycek

adrenalinw gözünaydın tatlım sende almışsın bebişini kucağına çok sevindim.
admen im sende şuanda kendine gelmişsindir. oğluşunun ilk anlarının tadını çıkartıyorsundur.

allah korusun ya dikişlerde sorun varsa... ne biliyim enfeksiyon oluşmuş olabilir... kaynamamış olabilir... içerde parça kalmış olabilir... bu zamanda herşeyin kolayı var neden riske atasın ki... git bi görün doktora... hiçbişey senin sağlığından kıymetli değil... ben doğumdan sonra 3 kez kontrole gittim... bu hafta tekrar gidicem kısmet olursa... evet kendimi iyi hissediyorum çok şükür...1 gün bile ağrım olup 5 dk yatmadım hep işimi gücümü yaptım ama teknoloji bu kadar ilerlemişken de beklemek bana acayip geliyo...yine trcih senin tabi...

yok cnaım dogrumadım nerdeee elevıt bende de kabız yaptı ama decam edyodum

elevit ilk 3 ay değilmi...
ferrum fort doğum sonrasında 1 ay daha devam

elevıtı hep kullandım kan hapınıda alıyım barı

bende yenı aldım bıo oil ama koca gobegıme sure sure hergun 1 haftad adıbını buldu buna bole lıterelık flan yapsalar

hayırlısıyla bebısnı al ınsallah canım

evet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
sadece nstye soktu kadın ne ultrason ne muayene.
sonucu aldım gittim sancı yok olursa gel dedi.
e dedim benim 40 hafta doluyor yarın ya dışkısını yerse ???
olabilir demez miiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ben bilmiyordum olabileceğini!
herkesi sezeryana alamayız bu yüzden cuma nstye gel tekrar dedi.
şimdi ben doktorumu değiştiriyorum kızlar
acayip sinirliyim kadına...
eşimde aynı şekilde..
sanki beni sezeryana al dedim ben hemen...
bu kadar sancısız ağrısız giderken sizce aniden sancı gelip normal doğum yapabilir miyim?
bir kez bile sancı çıkmadı bugüne dek...

kızlar herkeze merhaaabaa
kontrolden geldık bugun doktor hersey normal dedı bısı yok sukurler olsun ama dogum haberıde yok:)
3.200 oglum yuznu gorduk bugun bı gorsenız teyzelerı burnu aynı ben dudaklarıda babası kofte kofte sukur yuznu gosterdı bızım prens

nstde bı ara sancım 50ye kadr cıkdı sonra tekrar 0 lara kadar ındı
doktor bellı olmaz dun bı hastayı bısı yok dıye yolladık gece suyu patlamıs geldı dedı hadı darısı basımıza dedık cıkdık geldık
sizler nasılsınız ben bıde gecmıse bakıyım

ne rahat bi doktormuş o öyle yahu
sadece sancıya bakıp gönderilir mi son haftadaki insan.
birde olabilir demesi daha sinir bozucu bir durum
git canım bencede başka doktora.
bende de aynı korkular var ya kakasını yaparsa bende farketmezsem bir değişiklik olduğunu diye.
sürekli kontrol halindeyim.
hakkımızda hayırlısı olsun cnaım inşallah biran önce kendi sancılarımız başlarda doğururuz bebişlerimizi.
bu arada dün eşimde doğumla ilgili konuştu benle
onun arkadaşının eşide yakın zamanda doğum yaptı.
oda hep normal istiyormuş ama hiç sancısı çıkmıyormuş tıpkı bizim gibi. doğumundan 2 gün önce bile avm avm geziyordu
ptesi günü kontrole gitmiş hala sancı yokmuş o da o an karar vermiş sezeryana aynı gün girmiş ameliyata. ve ameliyattan çok kısa bir süre sonra bebiş hemen kakasını yapmış. Allah korusun anne karnındaykende yapabilirmiş.
bunu duydum benim iyice gözüm korktu. cuma günü kontrolden sonra daha fazla beklemiycem bende sanırım

benim 1 gün kalmış bir sancı yüzü göremedim senin daha var 2 hafta inş. normal doğurursun cnm bu sancılarla

belki senden de yakın zamanda doğum haberi alırız tatlım

zaten cnm doktorun tavrı benim sinirimi bozan.ne demek ya olabilir yani kakasını yer Allah korusun herşey olabilir demek bu.
sen mi taşıyorsun 9 ay karnında...
bir anne adayıyla nasıl konuşacağını öğrenememiş daha!
bu dışkı yeme olayını çevremde bende çok duydum cnm.sezeryandan alırken kakasını yapmış çocuk bir doğumda geçen.doktor iyi kurtardık demiş...
tamam bunlar olmayadabilir ama bu stresle beklemek saçma.bebekte etkileniyor.
yoksa beklerim 10 gün daha ne olacak...
ama bende hiç sancı olmaması sezeryana gidiyorum düşüncesini oluşturmaya başladı kafamda maalesef
senle günlerimiz aynı bencede cuma iyice bir konuş doktorunla... hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…