2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah
ohh tebrık ederım canım ALLAH analı babalı buytsun ınsallah ne guzle normal dogumla aldn geldn bebgnı daırıs hepmıızn basına

admencım benden once dogrudun haa ben smdı kımle aynı olcam hayırlısıyla bebısnıde senıde beklyorz cnm tebrıkler

kuzum bırakma bak bende 1 hafta bırakdım bebek kılo almamıs smdı yıne abandım sute yogurda yumurtaya cevıze 5gunde 100grm ıyımı kotumu blmyırm ama almıs bsler en azndan

alla alla kımsede bana sormazz noldu ne bttı dıye ne guzel ılgılıler bence benmkıde kotu aranmamak

gunydnn teyzelerrrrrr
biz uıyandikk geldikk herkes iyi , bebislerde yerinde

admeni arıycam biraz vakit gecsin die bekliyorum , gecmişi okuyalimmm

merhaba teyzesı bebısler yerınde
admenden guzle haberlernı beklyorz cnm

Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş

dunya yakısıklısı bı oglun var canım masallah allah bagıslasın

hosgeldın canım cumaya bısı klamadı detaylca bı gorusun doktrounla baklm ama stress yapma annesı

yuhh ınanmıyorum yıyeblırde ne demek bu kadın bunun sonuclarını dusnumuyorumu hıc
sen degstr cnm bencede doktrounu bu ne ılgıszlık ultrsonda kontrol etmesı lazm en ınce detayına kadr nst dedgn nedrkı snır oldm valla

dur bakalm annesı egzersızlere devam et bıraz sıcak su yap belkı ıse yaarar ben kuvete otrup hem keyıf hemde bebısı bıraz rahatlatmayı dusnuyorm sıcaga yakın ılık suyla sende dene ıstersen
olmassada herkes normal yapcak dıye bısı yok yanı sonucda 40hafta dolunca bende beklemeyı cok dusunmuyorm bakalım hayırlısı

belki senden de yakın zamanda doğum haberi alırız tatlım

ayy kuzum umutlandırdın benı ama benden once sıra sende bana gelırse sancılar sana yollcam bak soz senden sonrada dogrsam olur ben noproblem ama ben agustos annesı olcam bakn gorun

yazmelekleri aynen cnm delirmemek elde değil yarın gidicem inş. başka bir doktora bakalım hayırlısı
sen bence ağustosa kalmıcaksın gör bak :)

Son düzenleme:
benim 1 gün kalmış bir sancı yüzü göremedim senin daha var 2 hafta inş. normal doğurursun cnm bu sancılarla

saol cnm ama cok bsı yokdu dktroda gelır yakın zmanda fılan demedı bu hafta ıcınde beklymmı dedım oda hergun beklceksn dedı guldu hamılesn sonucda fılan dedı hadı yaaaaaaa dycekdım gercekden hamilemym ben hanı gelme ıhtmlı vrmı catıya otrmusmu anlmnda sordmkı kendısıde bunu gayet ıyı bılıyor aamaaan suursuz doktorlar..

canım her dogum bır olmyomuskı ben bıkackısye sordm dun muhabbetı gecdı nısanı gelmemıs cogunun anı su patlamasıyla gtmsler kımsıı sacı yokmus kanama gelmıs sunı sancıyla yapmıs bence herkesde farklı oluyor

ayrıca bu sancı denen seyıde ben anlamadm bebek hareket edınce oda yukselıyor bebek normale donnce dusyor. ama ben bı sancı hsstmyrmkı o esnada sancı hsstgm anda da bakıyorm gosterge yerınde sayyo ya ben cozemedm bu ısı yada makına benı cozemedı

valla yaa ağızlarından cımbızla laf alıyoruz dr milletinin ne çektikkkk :)

canım aynen herkesinki farklı.ben doğum sancısı yalancıda olsa hiç bilmiyorum ya o yüzden diyorum acaba normal olmucak mı diye.
ama dediğin gibi de olabilir birden nişan su gelirr hooop hastaneye :)

valla nst olayını bende çözemedim hep bir düz çizgi var bende çocuk oynasa da aynı oynamasa da sancı olsa da...
bizde pek ısınamadık makineyle birbirimize :))

yazmelekleri aynen cnm delirmemek elde değil yarın gidicem inş. başka bir doktora bakalım hayırlısı
sen bence ağustosa kalmıcaksın gör bak :)

gıt canım yarın bencede suursuz 9 ay yazık degılmı tasıdın stresını cekdın karnındakı arıtk bı ınsan bıreyy. bazen ılgısz oluyolar.
hanı allah koruusn oyle bı ıhtmalde var ama kontrollere ona gore bakrız gıbı bı tavrla yaklassa neyse bu ne raahtalık olabılırr sakamıısn ya

bukadar sıtrese gırme canım benım yarın baska bı doktor ne dcek baklm belkı gel alalım dcek belkı hergun duzenlı kontrol altnda normal dogum yapcaksın hakkımızda hep hayırlısı

ay ıcınze oylemı dogdu kızlar ama sıram sızde bak soz

hhahha zaten uzun sure ne makıne nede doktor gormek ıstemyorm
adamlarn gozlernn ıcıne bakıyorz bısı dese dıye kendı kendılerne ultrsonda bakıyo hızlı hızlı hıı evet ıyı hımm evet flan bızde bos bos
bı resım tutstryo elımıze hadı haftaya yıne gel bızde arkamıza baka baka donuyorz eve gel bın soru kafada ınsan bebegı ıcın ne hallere dusyo kendm olsam olmeden hastaneye gtmem oyle bı tııpım yanı ıyı dedımı ahdı eyvallah der kalkarımD:

canım inş. dediğin gibi olur.ilgi alaka o kadar etkiliyor ki insanı.
korkma şöyle yaparız falan dese tamam bekleyeyim ama saldım çayıra mevlam kayıra olur mu yaa...

benim içime öle doğdu senin fazla vaktin yok gibi :)

e hadı baklım
kendılerınde aynı sey olsa gorrm ben onlrı nese sen yarn bı gıt baklm yaz merak ederm. ıyı bı doktra denk gelırısn ınsallah

bence gereksiz yere endişe ediyosun canim , sinirlenmekte haklisin açıklama yapip seni rahatlatması gerekir ,
ama bebegin gunu doldugu an dogaccak , yada o gun kakasını yapacak dıe bişey yok ,
ablamın 10 aylık bebegi oda gunu geçti 10 gun sancılandı doguma girdi dogumda bebek kakasını yapti , acılması olmadi die sezeryana aldilar ki yurt dısınd yasio , bebek dogunca 1 saat kuvezde tuttular cikardilar , vakti gunu dolunca dogucak sonucta , benim gecen cumartesi 80 lerde cıktı sancim , halen bişi yok bekliyorum , tedbirli ol hareketlerini izle kontrollerini aksatmadan kendini sıkmadan beklemeye devam canm , hem 5 dk sonra ne ıolacagini hangimiz biliyoki ???

slm kızlar bu gün kontrolüm vardı mutluyum haftaya perşembe kızıma kavuşuyorum nasipse nst de biraz sancı çıktı ama bilmiyorum cuma günü tekrar nst ye giricem hakkımızda hayırlısı neyse benden bu kadar geçmişi okuyayım da geleyim şekerler

aynen cnm beklemek sorun değil şuanda da olabilir olacak olan bilemeyiz.ama o tavrı asla sindiremem içime ben...
kontrol altında beklemeye devam..

Selam hanımlar;
şimcik kontrolden geldik;
maşallah oğluşum 3200 gr olmuş;51cm de boyu çıktı,suyumuz,hareketlerimiz,kalp atışlarımız gayet güzel;
ama gel görki nst de sancı falan çıkmadı (
doktorum ne acelen var gününü bekle işte dedi,ve bende karar verdim panik yok sonuna kadar bekleyelim bakalım;
buarada cuma günüde doktorum izne çıkıyo,başka bir doktora devretti bizi,
yeni doktorumuzda sezeryana girmişti tanışamadık,haftaya randevu aldık artık,
bu doktor değişikliğide canımı sıktı,bi moralsizleştim nedense ...
günleri geçirecek bi aktivitee arıyorum şimdi kendime ...
tek derdim bebişimi sağlıcakla kucağıma almak artık,ne zaman gelirse yawrum

şimdi bi geçmişi okuyum bakiyim neler kaynatmışsınız bugün:)))

aynen dediğin gibi beklemek değil sıkıntı olan bebeğe bişey olursa korkusu.
birde böyle hikayeler duymak insanı çok tedirgin ediyor. neden riske atayım ki bebeğimi. ben sezeryan fikrine kendimi alıştırmaya başladım açıkçası. birde bebekte büyük baya geçen cuma 3700 dü şimdi ne kadar oldu acaba. büyük bebişlerde doğum esnasında zarar görebiliyor. çok istiyorum normal doğumu ama bebeğimide riske atamam açıkçası

bende ağustos annesi olucamı düşünmeye başladım
bugün ilk defa gündüzde kasılmalarım var bakalım durum ne göstericek heyecanla devamını bekliyorum

sezryanlamı canım dogumun.*

hayırlısıyla cnaım ınsallah ogluslarımızın kılosu aynı:))
bısı olmaz canım allah ın ıznıyle ınsallah en saglıklısından bı dogumla gelceksn:)

maşallah cnmmm , dogru demiş doktor gununu bekle die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…