ohh tebrık ederım canım ALLAH analı babalı buytsun ınsallah ne guzle normal dogumla aldn geldn bebgnı daırıs hepmıızn basınakızçeler
Bende doğurdum ::)))
Dun sabah 07:45 te oğlum merhaba dedi :)
Su an evimizdeyiz. Normal doğum.Hikayemizide paylasıcaz ınsallah
Canlar nezamandır giremiyordum umarım herkes iyidir. Ben bugün Allah nasip ederse oğlumu alıcam kucağıma. Saat 11 de ameliyata giriyorum. Herzaman olduğu gibi yine dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun. Çok öpüyoruz sizleri
admencım benden once dogrudun haa ben smdı kımle aynı olcam
nasılsınız bakalım..
biz iyiyiz şükürr kahvaltımızı yaptık bi bakalım dedik. admen doğuruo bu saatlerde başka doğuran yok şimdilik..
daha uyuyacaktık aama komşumuz uyandırdı süt satan bi teyze varmış sanada getirsinmi istermisin dedi alayım dedim kaynattım şimdi ama yoğurt yapmasını bilmiorumbilen varsa anlatabilirmi
nerdeyse 10 gündür süt içmiyorum bu arada cevizide bırraktım hergün bıkmışım yemekten
kuzum bırakma bak bende 1 hafta bırakdım bebek kılo almamıs smdı yıne abandım sute yogurda yumurtaya cevıze 5gunde 100grm ıyımı kotumu blmyırm ama almıs bsler en azndan
ben karar almıştım stres yapmayacak hayırlısı ile sakin sakin bekleyecektim ama insanlar rahat vermiyor telefonum hiiiç susumuyor cekmediği zaman annemi eşimi arayıp duruyorlar kendı kardeslerimde 3-4 saatte bir arıyorlar gün içinde geri dönmezsem kızıyorlar niye cevap vermiyorsun merak ediyoruz diye bıktım valla daha doğurmadım demektenbugun kontrolum var yapın sezeryan kurtulayım dicem nerdeyse
alla alla kımsede bana sormazz noldu ne bttı dıye ne guzel ılgılıler bence benmkıde kotu aranmamak
gunydnn teyzelerrrrrr
biz uıyandikk geldikkherkes iyi , bebislerde yerinde
admeni arıycam biraz vakit gecsin die bekliyorum , gecmişi okuyalimmm
merhaba teyzesı bebısler yerınde
admenden guzle haberlernı beklyorz cnm
Bu da oluşum teyzeleri hepinizi öpüyormuş
dunya yakısıklısı bı oglun var canım masallah allah bagıslasın
selaam kızlarr
Karnımın içinde kıpırdanan oğluşumla biz geldiik..
oturunca artık oğlumu kucağımda hissediyorum baya indi sanırım aşağıya.
cumaya az kaldı bakalım dr bu kontrolde ne diycek
adrenalinw gözünaydın tatlım sende almışsın bebişini kucağına çok sevindim.
admen im sende şuanda kendine gelmişsindir. oğluşunun ilk anlarının tadını çıkartıyorsundur.
hosgeldın canım cumaya bısı klamadı detaylca bı gorusun doktrounla baklm ama stress yapma annesı
evet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
sadece nstye soktu kadın ne ultrason ne muayene.
sonucu aldım gittim sancı yok olursa gel dedi.
e dedim benim 40 hafta doluyor yarın ya dışkısını yerse ???
olabilir demez miiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ben bilmiyordum olabileceğini!
herkesi sezeryana alamayız bu yüzden cuma nstye gel tekrar dedi.
şimdi ben doktorumu değiştiriyorum kızlar
acayip sinirliyim kadına...
eşimde aynı şekilde..
sanki beni sezeryana al dedim ben hemen...
bu kadar sancısız ağrısız giderken sizce aniden sancı gelip normal doğum yapabilir miyim?
bir kez bile sancı çıkmadı bugüne dek...
yuhh ınanmıyorum yıyeblırde ne demek bu kadın bunun sonuclarını dusnumuyorumu hıc
sen degstr cnm bencede doktrounu bu ne ılgıszlık ultrsonda kontrol etmesı lazm en ınce detayına kadr nst dedgn nedrkı snır oldm valla
ne rahat bi doktormuş o öyle yahu
sadece sancıya bakıp gönderilir mi son haftadaki insan.
birde olabilir demesi daha sinir bozucu bir durum
git canım bencede başka doktora.
bende de aynı korkular var ya kakasını yaparsa bende farketmezsem bir değişiklik olduğunu diye.
sürekli kontrol halindeyim.
hakkımızda hayırlısı olsun cnaım inşallah biran önce kendi sancılarımız başlarda doğururuz bebişlerimizi.
bu arada dün eşimde doğumla ilgili konuştu benle
onun arkadaşının eşide yakın zamanda doğum yaptı.
oda hep normal istiyormuş ama hiç sancısı çıkmıyormuş tıpkı bizim gibi. doğumundan 2 gün önce bile avm avm geziyordu
ptesi günü kontrole gitmiş hala sancı yokmuş o da o an karar vermiş sezeryana aynı gün girmiş ameliyata. ve ameliyattan çok kısa bir süre sonra bebiş hemen kakasını yapmış. Allah korusun anne karnındaykende yapabilirmiş.
bunu duydum benim iyice gözüm korktu. cuma günü kontrolden sonra daha fazla beklemiycem bende sanırım
dur bakalm annesı egzersızlere devam et bıraz sıcak su yap belkı ıse yaarar ben kuvete otrup hem keyıf hemde bebısı bıraz rahatlatmayı dusnuyorm sıcaga yakın ılık suyla sende dene ıstersen
olmassada herkes normal yapcak dıye bısı yok yanı sonucda 40hafta dolunca bende beklemeyı cok dusunmuyorm bakalım hayırlısı
belki senden de yakın zamanda doğum haberi alırız tatlım
ayy kuzum umutlandırdın benı ama benden once sıra sende bana gelırse sancılar sana yollcam bak soz