2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Sezeryan olanlar ikinci cocugun normal dogum olabilmesi icin 5 yil ara gerekiyor, benim ilki sezeryan 1 yil gecti yine sezeryan, bugun biz 1 aylik olduk hayirlisi ile,

allahım analı babalı büyütsün inşallahh. zamanla düzelir demişler doktorlar. kafana takma bence. kötü bişi olsa en kötü haliyle söylerlerdi eminol
hayırlısı buymuş demekki canım. ama şanslısın bence suni sancıyı bile hissetmemişin ne güzel darısı bize artık.
analı babalı büyütün inşallah

selam kızlar biz geldik ,

herkes yerinde duruyor gördüğüm kadariylaa , bizde sabah 8 de cıktık evden yeni gelebildik

maşallah tatlım gerçekten tam bir pamuk oğluşunn
bende inşallah yarın alıcam oğlumu kucağıma

selam kızlar biz geldik ,

herkes yerinde duruyor gördüğüm kadariylaa , bizde sabah 8 de cıktık evden yeni gelebildik
yav bacım sahurda yatıp 8de nasıl çıkıyorsun evden yaa :44::44::44:ben 11.30 da uyandım alıştım iice uykuya
bugün evlilik yıldönümünüz olarak gözüküo yoksa ondanmı heheee

Son düzenleme:
canım şuan hastanedesin büyük ihtimalle minik prensini almaya gittin ne kadar güzelll
hayırlısıyla al kucağına inşallah. benimde bugün büyük ihtimalle son hamiş günüm olucak. çok heyecanlıyım. garip duygular içindeyim.

gözünüzaydınnn canım. sıkıntı yapma kendine hiç düzelicek tatlı kızının ayağı. onlar sandığımızdan daha güçlü olup daha çabuk iyileşiyorlar

canımm hikayeni eşimle birlikte heyecanla okudukk
herşeyi ne kadar güzel yazmışsın hatta ne kadar güzel yaşamışsın. normal doğum diye diretmemen çok iyi olmuş. her şerde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar. çok şükürki güzel kızını sağlıkla almışsın kucağına. darısı biz bekleyenlere inşallah

Sezeryan olanlar ikinci cocugun normal dogum olabilmesi icin 5 yil ara gerekiyor, benim ilki sezeryan 1 yil gecti yine sezeryan, bugun biz 1 aylik olduk hayirlisi ile,
Canım Bende senin gibi biliyordum ama arkadas yeni dogum yaptı. İlki sezeryandı 2 sene sonra hamile kaldı normal doğumla 4 kilo bi bebek dünyaya getirdi .. Hiç bi sorun olmadı. İstanbul da doktoru .. Normal dogum düşünen olursa ilki sezeryan olup adını filan öğrenirim sizin için.. Anne için mükemmel olduğu kadar bebeğin sağlığı acısından da normal dogum cok önemli ... Akciğerlerin o kanaldan geçmesi vs ... Alerji astım bronşiolit gibi hastalıklarda normal doğan bebeğin avantajlı olduğu ve daha az yakalandığı bugun tüm dünyada kabul edilmiş bi şey ,,, öyle olmasa kate middelton neden yeni minik prensi normal doğursun a canım dün öğlen Yani ilki sezeryan diye umutsuz olmayın 2. Ve sonrakiler normal ve tosun gibi doğabilir ... Önemli olan doktorun iyi olması ... Canım doktorum gibi...

Son düzenleme:
Kizlar selam; simdi doktor kontrolunden geldim ,walla yine nst te sanci falan yok,acilma sade e 1cm cik,
anlasilan bu gidisle doguramayanlar kulubu nu acmamiz gerekecek:))
doktorum hafta sonu gunun doluyo,pazartesi gelirsin bi bakariz olmadi biiki gun daha bekleriz suni sanci deneriz dedi;
bu durumda bende galiba kesin agustos annesi olucam )
bnm doktorum izne cikmisti baska bi doktora basladim bugun,ama cok sevdim yeni doktorumu cok tatli kadin;
tek problem acikliga bakarken baya zorladi beni ,suan cok agrim var;
allahtan kaynanama geldim,yatiyorum saolsun oda yemek yapio,
gerci doktor bi bakarsin bu aksam da sancin tutabilir dedi ama tabiki bunlar ihtimal sadece
hee bide benim karnim kucuk duruyo baya,doktor ilk gordugunde bni ayy bebegimiz kucuk galiba baya dedi,
sonra ultrasonda ooo iyiymis durusuna gore ,3600 gr 52 cm cikti )))

Ben de de bi göbek vardı sanırsın 3 üz ama 3155 gram bi fıstık çıktı.. Senin iç karnın geniş demek ki güzel işte ...

Bu arada senin 5 günün var daha.. Zaman dolmamış.. Bekle yahuuu açılır sacılır belki

hadi hayırlısı artık. 1 cm 1 cm dir

Bu arada senin 5 günün var daha.. Zaman dolmamış.. Bekle yahuuu açılır sacılır belki
Bakalim iste umutsuzluga kapiliyorum ben,hayirlisi allhtan ins. Saglikla gelsinde bebisimmm
hadi hayırlısı artık. 1 cm 1 cm dir
Bol bol yurucekmism,gunde 1saat kasiklarinin acidigini hissedene kadar yuru dedi bakalim,artik esimde mecbur ikna olacak oglusum icin nn

Bakalim iste umutsuzluga kapiliyorum ben,hayirlisi allhtan ins. Saglikla gelsinde bebisimmm

Bol bol yurucekmism,gunde 1saat kasiklarinin acidigini hissedene kadar yuru dedi bakalim,artik esimde mecbur ikna olacak oglusum icin nn
akşam 10 dan 11 e kadar yürüdüm çatı kemiğim ağrıo sahurdan beri açılıyormuyum neyim

geçmiş olsun canım cananını sıkma gülerek büyüt bebeğini benim hiç riskim yoktu bebeğim 40 artı sıfırda doğdu kilosu 2185di şimdi büyüyo güzelce

allah bağışlasın canım çok tatlı

allah hepınızın bebişlerını analı babalı buyutsun sızlere bişey sorcam epıdural normal doğum yapanlarınız oldumu olan varsa azcık bılgı verebılırmı

ben yaptım canım 4 cmye kadar kendi sancımı çektim ama dayanılmaz değildi sonra sırtımdan iğneler yapıldı hiç hissetmedim nerdeyse uyuyacaktım heyecandan uyumadım sonra tekrar hissettim ama çok fazla değildi hiç bağırmadan da doğum yaptım çatalda da 5 10 dk kaldım

maşallah canım oğluşuna çok datlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…