allahım analı babalı büyütsün inşallahh. zamanla düzelir demişler doktorlar. kafana takma bence. kötü bişi olsa en kötü haliyle söylerlerdi eminolSelam kizlar dun sabah dogum yaptim.2800 gr bi kizim oldu.ayaginda pozisyonel egiklik var hafif.ama doktor zamanla duzelir dedi.canim sitkin o yuzden.ama teyzoslar bi guzel bakiyor bi guzel kokuyor ki doyamiyorum.ayni esime benziyorbek bi beyaz ben esmerim.boyle iste sezeryan oldum cok memnunum vallaa.iyiki sez olmus.ne agrim var ne sizim.allaha sukur.kizimin ayagi da iyi olursa hersey yolunda yani
hayırlısı buymuş demekki canım. ama şanslısın bence suni sancıyı bile hissetmemişin ne güzel darısı bize artık.Kızım çatıya bir girip bir çıkınca dr.m gel çatına bi bakalım dedi, çatının girişi geniş aşağı taraf basık, ama çatı müsaitliğin sınırda, 2 cm açılman var; normal doğum istiyorsan bebek daha çok kilo almadan yrn gel suni sancı verelim sancılarla çatın genişleyebilir kanalda bebeğin kafası 1-2 cm küçülür normal yaparız Dedi, Kabul ettik..
maşallah tatlım gerçekten tam bir pamuk oğluşunnkızlar baya yazışmışsınız okuyamadım geçmişi doğuran var mı aranızda? ben de pamuk oğlumu sağ sağlim kucağma aldım rabbime şükürler olsun 18 temmuz perşembe günü sabah hastaneye yattım 5 buçuk saat suni sancı sonrasında sadece 1 cm açılmam oldu ve hiç sancı hissetmiyordum. açılma ilerlemeyince saat 3 gibi sezeryana girdim, saat 4te de bebeğim dünyaya geldi:)) çoookkk harika bir duyguu tarif edilemezzzz aslaa... epudiral sezeryan çok kolay geçti ama ayağa kalkıp yürümek çok zordu şuanda 5 günlük olduk ben kendimi daha yeni yeni toparlayabildim. sütüm 2. gün geldi oğlum 4.gün emmeye başladı yani daha 2 gündür emziriyorum, memeyi alması için 2 gün boyunca çok uğraştım denemediğim yöntem kalmadı :))) en sonunda biberonla sütü verip biberonu hemen çıkarıp ağzı açıkken göğsümü vererek kandırdım oğlumu ve çok şükür başardık
bu da benim pamuk oğlum
Eki Görüntüle 762407
rabbim herkesin bebeğini nazarlardan korusun benimkiyle beraber Rabbime kul bize hayırlı evlat olsunlar inşallah
yav bacım sahurda yatıp 8de nasıl çıkıyorsun evden yaa :44::44::44:ben 11.30 da uyandım alıştım iice uykuyaselam kızlar biz geldik ,
herkes yerinde duruyor gördüğüm kadariylaa , bizde sabah 8 de cıktık evden yeni gelebildik
canım şuan hastanedesin büyük ihtimalle minik prensini almaya gittin ne kadar güzelllkızlaarrr ben yarın oğluşumu almaya hastaneye gidiyorum doktor amcamız sbah demişti ama öğleden sonraya kaydırmış bizi neyse biraz daha bekleyebilirim ama valla daha fazlası olllmaaazzz ......
akşam iftar kalabalıktı herkes bi işin peşindeydi bense oğluşumla son gebiş akşamımın keyfini sürdümohhh sefamız olsun demi annem şimdi heyecandan nasıl uyuyaym ki ben sağlıkla sıhhatle oğluşumla evcağızıma döneyim başka bişey istemem kızlaaarrrr ne olur bizim için dua edin şimdiden Allah hepinizden razı olsun doğuramayan gebişler sizlerde sıkmayın canınızı bakın şekil a da göründüğü gibi her şey olacağına varıyor
bu arada nddd cim sende sezeryana giriyormuşsun ben salı sen çarşamba galiba hadi bakalım kuzucuklarımızı selametle alıp gelelim Rabbim doğuma gidecek tüm gebişler güç kuvvet versin hepinize iyi geceler kızlaaarrrrr
gözünüzaydınnn canım. sıkıntı yapma kendine hiç düzelicek tatlı kızının ayağı. onlar sandığımızdan daha güçlü olup daha çabuk iyileşiyorlarSelam kizlar dun sabah dogum yaptim.2800 gr bi kizim oldu.ayaginda pozisyonel egiklik var hafif.ama doktor zamanla duzelir dedi.canim sitkin o yuzden.ama teyzoslar bi guzel bakiyor bi guzel kokuyor ki doyamiyorum.ayni esime benziyorbek bi beyaz ben esmerim.boyle iste sezeryan oldum cok memnunum vallaa.iyiki sez olmus.ne agrim var ne sizim.allaha sukur.kizimin ayagi da iyi olursa hersey yolunda yani
canımm hikayeni eşimle birlikte heyecanla okudukkNormal doğum yapamamak hele ki herşey mükemmelken yapamamak içimde hep ukte kalacak -belki 2. 3. Normal olur-
Ama sezeryanda çok kötü değil ilk 2 gün sıkıntı ağrın oluyor kalkamıyorsun uzanamıyorsun eğilemiyorsun, 3. Gün normale dönmeye başlıyorsun...
Hep dua ettiğim gibi Hayırlısı ne ise o olsun... Hepimiz için... Kızım sizi ve kardeşlerini çok seviyor, öpüyoruzzzz
Canım Bende senin gibi biliyordum ama arkadas yeni dogum yaptı. İlki sezeryandı 2 sene sonra hamile kaldı normal doğumla 4 kilo bi bebek dünyaya getirdi .. Hiç bi sorun olmadı. İstanbul da doktoru .. Normal dogum düşünen olursa ilki sezeryan olup adını filan öğrenirim sizin için.. Anne için mükemmel olduğu kadar bebeğin sağlığı acısından da normal dogum cok önemli ... Akciğerlerin o kanaldan geçmesi vs ... Alerji astım bronşiolit gibi hastalıklarda normal doğan bebeğin avantajlı olduğu ve daha az yakalandığı bugun tüm dünyada kabul edilmiş bi şey ,,, öyle olmasa kate middelton neden yeni minik prensi normal doğursun a canım dün öğlenSezeryan olanlar ikinci cocugun normal dogum olabilmesi icin 5 yil ara gerekiyor, benim ilki sezeryan 1 yil gecti yine sezeryan, bugun biz 1 aylik olduk hayirlisi ile,
Ben de de bi göbek vardı sanırsın 3 üzKizlar selam; simdi doktor kontrolunden geldim ,walla yine nst te sanci falan yok,acilma sade e 1cm cik,
anlasilan bu gidisle doguramayanlar kulubu nu acmamiz gerekecek:))
doktorum hafta sonu gunun doluyo,pazartesi gelirsin bi bakariz olmadi biiki gun daha bekleriz suni sanci deneriz dedi;
bu durumda bende galiba kesin agustos annesi olucam)
bnm doktorum izne cikmisti baska bi doktora basladim bugun,ama cok sevdim yeni doktorumu cok tatli kadin;
tek problem acikliga bakarken baya zorladi beni ,suan cok agrim var;
allahtan kaynanama geldim,yatiyorum saolsun oda yemek yapio,
gerci doktor bi bakarsin bu aksam da sancin tutabilir dedi ama tabiki bunlar ihtimal sadece
hee bide benim karnim kucuk duruyo baya,doktor ilk gordugunde bni ayy bebegimiz kucuk galiba baya dedi,
sonra ultrasonda ooo iyiymis durusuna gore ,3600 gr 52 cm cikti)))
Bu arada senin 5 günün var daha.. Zaman dolmamış.. Bekle yahuuu açılır sacılır belkiKizlar selam; simdi doktor kontrolunden geldim ,walla yine nst te sanci falan yok,acilma sade e 1cm cik,
doktorum hafta sonu gunun doluyo,pazartesi gelirsin bi bakariz olmadi biiki gun daha bekleriz suni sanci deneriz dedi;
bnm doktorum izne cikmisti baska bi doktora basladim bugun,ama cok sevdim yeni doktorumu cok tatli kadin;
gerci doktor bi bakarsin bu aksam da sancin tutabilir dedi ama tabiki bunlar ihtimal sadece
hee bide benim karnim kucuk duruyo baya,doktor ilk gordugunde bni ayy bebegimiz kucuk galiba baya dedi,
hadi hayırlısı artık. 1 cm 1 cm dirKizlar selam; simdi doktor kontrolunden geldim ,walla yine nst te sanci falan yok,acilma sade e 1cm cik,
Bakalim iste umutsuzluga kapiliyorum ben,hayirlisi allhtan ins. Saglikla gelsinde bebisimmmBu arada senin 5 günün var daha.. Zaman dolmamış.. Bekle yahuuu açılır sacılır belki
Bol bol yurucekmism,gunde 1saat kasiklarinin acidigini hissedene kadar yuru dedi bakalim,artik esimde mecbur ikna olacak oglusum icin nnhadi hayırlısı artık. 1 cm 1 cm dir
akşam 10 dan 11 e kadar yürüdüm çatı kemiğim ağrıo sahurdan beri açılıyormuyum neyimBakalim iste umutsuzluga kapiliyorum ben,hayirlisi allhtan ins. Saglikla gelsinde bebisimmm
Bol bol yurucekmism,gunde 1saat kasiklarinin acidigini hissedene kadar yuru dedi bakalim,artik esimde mecbur ikna olacak oglusum icin nn
Kızlar biliyorsunz gebelik zehirlenmesi riskim vardı bundan ötürü doğuma alıyor bu çarşamba dr um. Dua edin bebeğim çok az gelişiyor artık dr veklemenin anlamı kalmadı dedi. Şuan 34 haftalık gözüküyor 2350 gr
kızlar baya yazışmışsınız okuyamadım geçmişi doğuran var mı aranızda? ben de pamuk oğlumu sağ sağlim kucağma aldım rabbime şükürler olsun 18 temmuz perşembe günü sabah hastaneye yattım 5 buçuk saat suni sancı sonrasında sadece 1 cm açılmam oldu ve hiç sancı hissetmiyordum. açılma ilerlemeyince saat 3 gibi sezeryana girdim, saat 4te de bebeğim dünyaya geldi:)) çoookkk harika bir duyguu tarif edilemezzzz aslaa... epudiral sezeryan çok kolay geçti ama ayağa kalkıp yürümek çok zordu şuanda 5 günlük olduk ben kendimi daha yeni yeni toparlayabildim. sütüm 2. gün geldi oğlum 4.gün emmeye başladı yani daha 2 gündür emziriyorum, memeyi alması için 2 gün boyunca çok uğraştım denemediğim yöntem kalmadı :))) en sonunda biberonla sütü verip biberonu hemen çıkarıp ağzı açıkken göğsümü vererek kandırdım oğlumu ve çok şükür başardık
bu da benim pamuk oğlum
Eki Görüntüle 762407
rabbim herkesin bebeğini nazarlardan korusun benimkiyle beraber Rabbime kul bize hayırlı evlat olsunlar inşallah
allah hepınızın bebişlerını analı babalı buyutsun sızlere bişey sorcam epıdural normal doğum yapanlarınız oldumu olan varsa azcık bılgı verebılırmı
kızlar baya yazışmışsınız okuyamadım geçmişi doğuran var mı aranızda? ben de pamuk oğlumu sağ sağlim kucağma aldım rabbime şükürler olsun 18 temmuz perşembe günü sabah hastaneye yattım 5 buçuk saat suni sancı sonrasında sadece 1 cm açılmam oldu ve hiç sancı hissetmiyordum. açılma ilerlemeyince saat 3 gibi sezeryana girdim, saat 4te de bebeğim dünyaya geldi:)) çoookkk harika bir duyguu tarif edilemezzzz aslaa... epudiral sezeryan çok kolay geçti ama ayağa kalkıp yürümek çok zordu şuanda 5 günlük olduk ben kendimi daha yeni yeni toparlayabildim. sütüm 2. gün geldi oğlum 4.gün emmeye başladı yani daha 2 gündür emziriyorum, memeyi alması için 2 gün boyunca çok uğraştım denemediğim yöntem kalmadı :))) en sonunda biberonla sütü verip biberonu hemen çıkarıp ağzı açıkken göğsümü vererek kandırdım oğlumu ve çok şükür başardık
bu da benim pamuk oğlum
Eki Görüntüle 762407
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?