2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hadi hayırlısıyla doğurursun inşallah :)
Zehra'mla aynı gün doğacaktı seninki. Bizimki aceleci çıktı, seninki de tembel :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Maşallah diyelim sana da prensesine de

Ben ennnn son dogurcam karar verdim daha kucukmus benimki belki biraz daha buyur, iyice manyak oldum haaa :111:
daha 1 haftan var canım. birde benim sıpa gibi olursa 2 hafta
o zamana kadar büyür sen hiç merak etme. bol bol ye hurma ye aklına geldikçe meyve ye. oohh yarasıınnn.

Hadi hayırlısıyla doğurursun inşallah :)
Zehra'mla aynı gün doğacaktı seninki. Bizimki aceleci çıktı, seninki de tembel :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
tembelmi yoksa çok mu inatçı bizde bilemedik canım
heyecanla bekliyorum şuanda

Canlar bi sey soracaktım sezeryan olanlar karnınızı sarabiliyor musunuz ya ben cok rahatsız oldum karnım kaldı sarmak istiyorum ama dikislere bi sey olmasından da korkuyorum gerçi hala çok açıyor
benim doktorum korse takabilirsin dedi.ben de arada bir takıyorum
çok tatlı maşallah.allah nazarlardan saklasın yaşı uzun olsun canım.
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım
benim oğlum da çok gazlı.dün kimyon,çörek otu ve zencefilden çay yaptı eşim birkaç kere içtim.işe yaradı gerçekten.yine de sabah gazlandı ağladı baya.biz çekicez daha sanırım.
hayırlı olsun canım.yaşı uzun olsun.doktor ayağı geçer demiş zaten,üzülüp kafana takmamaya çalış onu da canım.
hayırlı olsun canım sorun olmadan sonunda bebeğinşi kucağına almışsın neyseki.dediğin gibi sezaryen veya normal doğum sonuçta hayırlısı neyse o olsun.
allah kolaylık versin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
bebeğin hayırlı olsun yaşı uzun olsun canım.

yav bacım sahurda yatıp 8de nasıl çıkıyorsun evden yaa :44::44::44:ben 11.30 da uyandım alıştım iice uykuya
bugün evlilik yıldönümünüz olarak gözüküo yoksa ondanmı heheee

esimin dr kontrolu vardi canim o yüzden ciktim mecbur , 24 temmuz yıldönümüm nie bugun cikiomus ki , bu arada demeseydin ben umutmustum

burun aspiratörüyle temizleyebilirsin...

esimin dr kontrolu vardi canim o yüzden ciktim mecbur , 24 temmuz yıldönümüm nie bugun cikiomus ki , bu arada demeseydin ben umutmustum
senin yıldönümünde benimde oğluşumun doğum günü olucak inşallah teyzesiii

:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129:

hadi gözün aydin canim cabucak kolayca alirsin bebişini inş kucaginaaa çok sevindim bende dua ettim senin için , hayirli haberlerini bekliyoruz

gözün aydin canim , Allah bagislasinnn

ayy canım yaa çok sevindim senin adına gerçekten o kadan bekledin inşallah gönlüne göre olur inşalllahhh
allahım annalı babalı büyütsün inşallah canım
geçmiş olsun canım. unutma benim koca gibiuyuz bi durum

çoooooooooooook heyecanlandım yahu....
işte bir inatçı tosun daha katılıyor aramıza...
hayırlısıyla-kolaylıkla-sağlıkla-annesini fazla üzmeden gelsin inşallahhhhhh

Ayyyy bebeemm çok sevindim ya valla sezeryan olmanı istemiyordum valla ne yalan söyliyim keşke normal normal doğsa diyordum çok sevindim sağlıcakla bi avazda alırsın inşallh kucağına ama beni beklemiyosun küstümmmmmm :) neyse ACENU'ya yamayayım kendimi onla beraber doğurayım bari :))))))

kızlar benim oğluşumun gözlerinde çapaklanma oluşuyo bide şimdi bi gözünü zor açıyo yapışmış çapaktan ne yapmam lazım :2::2:

kızlar benim oğluşumun gözlerinde çapaklanma oluşuyo bide şimdi bi gözünü zor açıyo yapışmış çapaktan ne yapmam lazım :2::2:

hergün nemli bi mendille içten dışa doğru silebilirsin... korkma ben hergün siliyorum çapak olsa da olmasada...

Buyuk ihtimalle basini usutmus ( banyodan sonra olabilir) ilik dem al bi cay tabagina pamukla yavas yavas silip capagi temizle eger gecmesse dr git damla veriyolar benim ilk kizimda olmustu damla verdi birde dem yap demisti

20 temmuz ctesi gunu spinal anestezi ile oğluşum dunyaya gozlerını actı..annelık çok baska bıseymış kızlar Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…