2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sen napıonnn görüşemedik bayadir

napam yaa klasik bekleme modu..ev işi yaptık akşam 10 da yürüyüşe çıktık geldik o kadan sen kadan çok gezemiyoruz şekerimm[/QUOTE]

sahura kadar oturuyourum sahurda yatıyorum oglen kalkıyorum , aksama kadar geziyorum

Canlar bi sey soracaktım sezeryan olanlar karnınızı sarabiliyor musunuz ya ben cok rahatsız oldum karnım kaldı sarmak istiyorum ama dikislere bi sey olmasından da korkuyorum gerçi hala çok açıyor

ben de saramaıyorum, bakmaya bile korkuyorum, hatta üstüne giydiğim şeyler değse bile tuhaf oluyorum, o kadar dar şeyle hiç duramam heralde..

benide öyle korkular sardı işte her geçen gün gerginlikte artıyor. 40 haftamı bekledim 41 bitiyor ama hala sancım yok. acaba yanlış mı hesapladım diycem ama o kadar eminim ki tarihimden. çünkü evlendiğimiz ilk günden beri bebiş istiyorduk 6. ayda hamiş olduğumu öğrendim. her ayda acaba gecikir mi diye günlerimi hesaplıyordum o yüzden çok net biliyorum son adet tarihimi

amaninn acenu kimle gezion kardeşim oruç az önce bile gelmedi yürüyüşe eşimde işte oruç herkessler eve hapisiz biz

sahura kadar oturuyourum sahurda yatıyorum oglen kalkıyorum , aksama kadar geziyorum
bende aynısnı yapıyorum ama bazı günler öğlen kalkmanın etkisiyle bir tembellik çöküyor bütüünn gün bişey yapmıyorum iftardan sonra yürüyüş ve yine sahura kadar oturmaaaakkk

Canım inşallah öyledir :)) yoksa bende seZeryan yaptırıcm şimdi biraz uyumaya çalışayım bi gelişme olursa yazarım sizleri çok seviyorum
uyuma uyuma uyuyunca geçiyo sancılar. birazcık yürüki bebiş aşağıya inmeye çalışıyosa destek olursun ona

amaninn acenu kimle gezion kardeşim oruç az önce bile gelmedi yürüyüşe eşimde işte oruç herkessler eve hapisiz biz
ben kardeşimi bikaç kere gün içinde çıkardım yürüyüş olsun bana diye. ama sonra iftara kadar nereye yattığını bilemedi tükendi yavrum kıyamam bende eşimin işten çıkmasını bekliyorum 11 de çıkıyo eve gelene kadar nerdeyse 12 oluyo gece yürüyüşü yapıyoruz bizde

oo baya geçmişş. bizde yürüdük bugün devamı gelirse artıkın. kardeşimle 12 ye kadan yatıyoruz bizde. az iş yapoyoruz nete taakılıyoruz tekrar uyuyoruz günler bölee geçioo ama geçmio gibi gelio

bende aynısnı yapıyorum ama bazı günler öğlen kalkmanın etkisiyle bir tembellik çöküyor bütüünn gün bişey yapmıyorum iftardan sonra yürüyüş ve yine sahura kadar oturmaaaakkk

eşimin toto kalkmıyo , ondan hiç hayır yok bana

guzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummm kizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim))) hepinizi optuk teyzeleriii

nazar değmesin bi normal doğum daha allah bağışlasın tatlım hikayeni bekliyoruz..

kızlar baya yazışmışsınız okuyamadım geçmişi doğuran var mı aranızda? ben de pamuk oğlumu sağ sağlim kucağma aldım rabbime şükürler olsun 18 temmuz perşembe günü sabah hastaneye yattım 5 buçuk saat suni sancı sonrasında sadece 1 cm açılmam oldu ve hiç sancı hissetmiyordum. açılma ilerlemeyince saat 3 gibi sezeryana girdim, saat 4te de bebeğim dünyaya geldi:)) çoookkk harika bir duyguu tarif edilemezzzz aslaa... epudiral sezeryan çok kolay geçti ama ayağa kalkıp yürümek çok zordu şuanda 5 günlük olduk ben kendimi daha yeni yeni toparlayabildim. sütüm 2. gün geldi oğlum 4.gün emmeye başladı yani daha 2 gündür emziriyorum, memeyi alması için 2 gün boyunca çok uğraştım denemediğim yöntem kalmadı :))) en sonunda biberonla sütü verip biberonu hemen çıkarıp ağzı açıkken göğsümü vererek kandırdım oğlumu ve çok şükür başardık

bu da benim pamuk oğlum

rabbim herkesin bebeğini nazarlardan korusun benimkiyle beraber Rabbime kul bize hayırlı evlat olsunlar inşallah

[evt cnm sorma,ama dokuz ay boyunc a hep uğraşacak bişiler vardı,şimdi tüm işleri tamamladık beklemek zor geliyo o yüzden; ha gayret diyorum kendimeee :18::18:[/QUOTE]

doğru söylüyosun tatlım yok alışverişti yok temizlikti derken anlamadık hiç bişey şimdi herşey tamam ya bi kuzucuklarımız eksik ondan bu kadar batıyo gözümüze

çok masumm çok tatli Rabbim size bagişlasin canm , maşallah suphanallahh

allah hepınızın bebişlerını analı babalı buyutsun sızlere bişey sorcam epıdural normal doğum yapanlarınız oldumu olan varsa azcık bılgı verebılırmı

Allah yardımcın olsun canım bebişinle bekliyoruz al kuzunu kucağına gel annesi

canım maşallah,bayıldım oğluna inan çok tatlı vallahi
böyle gördükçe resimleri benide acayip heyecan bastı şimdi;bu gece bende gidiversem yaa doğuma
bakalım yarın kntrole gidicem ne diyecek doktorumuz hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…