amaniinn canlı canlı doğummu yoksaaaaİnşallah yaa kendimi hazır hissediyorum :)bekleyelim bakalım bu arada sancılar 13 dk. Ya düştü umarım doğum sancısıdır ya :/
sen napıonnn görüşemedik bayadir
Canlar bi sey soracaktım sezeryan olanlar karnınızı sarabiliyor musunuz ya ben cok rahatsız oldum karnım kaldı sarmak istiyorum ama dikislere bi sey olmasından da korkuyorum gerçi hala çok açıyor
canlı yayınla doğuma bağlandıkkİnşallah yaa kendimi hazır hissediyorum :)bekleyelim bakalım bu arada sancılar 13 dk. Ya düştü umarım doğum sancısıdır ya :/
benide öyle korkular sardı işteo kadar hak veriyiroum ki size, benim sezeryan olacak olmasına rağmen acaba dönermi bebek diye, son güne 2 gün kalana kadar bekledim, içim içimi yedi, bebek hareket etmiyomuş gibi düşünüyodum, sürekli elim karnımda bebeğin hareketlerini sayıyodum, acaba kordonu mu dolandı, kaksını mı yaptı diye neler neler geliyodu aklıma
amaniinn canlı canlı doğummu yoksaaaa
canlı yayınla doğuma bağlandıkk
sahura kadar oturuyourum sahurda yatıyorum oglen kalkıyorum , aksama kadar geziyorum
uyuma uyuma uyuyunca geçiyo sancılar. birazcık yürüki bebiş aşağıya inmeye çalışıyosa destek olursun onaCanım inşallah öyledir :)) yoksa bende seZeryan yaptırıcm şimdi biraz uyumaya çalışayım bi gelişme olursa yazarım sizleri çok seviyorum
ben kardeşimi bikaç kere gün içinde çıkardım yürüyüş olsun bana diye. ama sonra iftara kadar nereye yattığını bilemedi tükendi yavrum kıyamamamaninn acenu kimle gezion kardeşim oruç az önce bile gelmedi yürüyüşe eşimde işte oruç herkessler eve hapisiz biz
oo baya geçmişş. bizde yürüdük bugün devamı gelirse artıkın. kardeşimle 12 ye kadan yatıyoruz bizde. az iş yapoyoruz nete taakılıyoruz tekrar uyuyoruz günler bölee geçioo ama geçmio gibi gelioben kardeşimi bikaç kere gün içinde çıkardım yürüyüş olsun bana diye. ama sonra iftara kadar nereye yattığını bilemedi tükendi yavrum kıyamambende eşimin işten çıkmasını bekliyorum 11 de çıkıyo eve gelene kadar nerdeyse 12 oluyo gece yürüyüşü yapıyoruz bizde
amaninn acenu kimle gezion kardeşim oruç az önce bile gelmedi yürüyüşe eşimde işte oruç herkessler eve hapisiz biz
bende aynısnı yapıyorum ama bazı günler öğlen kalkmanın etkisiyle bir tembellik çöküyor bütüünn gün bişey yapmıyorum iftardan sonra yürüyüş ve yine sahura kadar oturmaaaakkk
guzel anneler doguramam doguramam diyodum en sonunda dogurdummmkizimlan iyiyiz cok sukur 19 temmuz demisti doktorumuz 19 temmuzda dogurdumm kizimin adi naz 49 cm 3280 kilo normal dogum yaptim ))) hepinizi optuk teyzeleriii
kızlar baya yazışmışsınız okuyamadım geçmişi doğuran var mı aranızda? ben de pamuk oğlumu sağ sağlim kucağma aldım rabbime şükürler olsun 18 temmuz perşembe günü sabah hastaneye yattım 5 buçuk saat suni sancı sonrasında sadece 1 cm açılmam oldu ve hiç sancı hissetmiyordum. açılma ilerlemeyince saat 3 gibi sezeryana girdim, saat 4te de bebeğim dünyaya geldi:)) çoookkk harika bir duyguu tarif edilemezzzz aslaa... epudiral sezeryan çok kolay geçti ama ayağa kalkıp yürümek çok zordu şuanda 5 günlük olduk ben kendimi daha yeni yeni toparlayabildim. sütüm 2. gün geldi oğlum 4.gün emmeye başladı yani daha 2 gündür emziriyorum, memeyi alması için 2 gün boyunca çok uğraştım denemediğim yöntem kalmadı :))) en sonunda biberonla sütü verip biberonu hemen çıkarıp ağzı açıkken göğsümü vererek kandırdım oğlumu ve çok şükür başardık
bu da benim pamuk oğlum
Eki Görüntüle 762407
rabbim herkesin bebeğini nazarlardan korusun benimkiyle beraber Rabbime kul bize hayırlı evlat olsunlar inşallah
Kızlar biliyorsunz gebelik zehirlenmesi riskim vardı bundan ötürü doğuma alıyor bu çarşamba dr um. Dua edin bebeğim çok az gelişiyor artık dr veklemenin anlamı kalmadı dedi. Şuan 34 haftalık gözüküyor 2350 gr
kızlar baya yazışmışsınız okuyamadım geçmişi doğuran var mı aranızda? ben de pamuk oğlumu sağ sağlim kucağma aldım rabbime şükürler olsun 18 temmuz perşembe günü sabah hastaneye yattım 5 buçuk saat suni sancı sonrasında sadece 1 cm açılmam oldu ve hiç sancı hissetmiyordum. açılma ilerlemeyince saat 3 gibi sezeryana girdim, saat 4te de bebeğim dünyaya geldi:)) çoookkk harika bir duyguu tarif edilemezzzz aslaa... epudiral sezeryan çok kolay geçti ama ayağa kalkıp yürümek çok zordu şuanda 5 günlük olduk ben kendimi daha yeni yeni toparlayabildim. sütüm 2. gün geldi oğlum 4.gün emmeye başladı yani daha 2 gündür emziriyorum, memeyi alması için 2 gün boyunca çok uğraştım denemediğim yöntem kalmadı :))) en sonunda biberonla sütü verip biberonu hemen çıkarıp ağzı açıkken göğsümü vererek kandırdım oğlumu ve çok şükür başardık
bu da benim pamuk oğlum
Eki Görüntüle 762407
rabbim herkesin bebeğini nazarlardan korusun benimkiyle beraber Rabbime kul bize hayırlı evlat olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?