2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhaba.Bu konuyu yeni keşfettim.Bilgisayarda int. olmadığı için çok geç oldu keşfim ama bi yerden başlamak lazım.Baştan sona nerdeyse herşeyi okudum gerçekten çok güzel şeyler paylaşılmış kıskandım doğrusu .Bende 38+5 haftalık hamileyim.Son zamanlar bekleyemiyomuş insan gerçekten.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün

oncelıkle hayırlı olsun.bende senın gıbı hıc agrı çekmeden doğruyordum 9 cm -10 cm artık dogdu gıbı kafası gorunurken kızımın ve benım kalp atışlarım yavaşlayınca hemen sezryana aldılar.sezeryana gırmeden once bende senın gıbı esımle sohbet edıyorum başkaları doğum yapıyor onların cıglıklarını duyup dalga gecıyorudm ama kızım normal doğmak ıstemedı..suan 11.ayının ıcınde nasıl gectı zaman anlamadım.ama sunu anladım bebegın doğunca anne olmuyorsun onu buyuturken anne oluyormuş ınsan.allah bebısınle sana sglıklı mutlu uzun bır omur nasıp etsın canımm

maaşallah o iğneyı vurduktan sonra agrı hıssetmedın dğilmi şiddetlı olarak bıde memnunmusun epıduraldan

geçmiş olsun canım cananını sıkma gülerek büyüt bebeğini benim hiç riskim yoktu bebeğim 40 artı sıfırda doğdu kilosu 2185di şimdi büyüyo güzelce

Canım yaaa tam moralim berbat haldeyken burda yazılan bi kelime moral veriyor.

Benim de bugun kontrolum vardi. Bebegim 2 haftada hic kilo almamis nerdeyse. Ben bi nezle oldum bi de idrar yolu enf da ilunca mide bulantisi nefes alamama ishal derken besleyemedim heralde. Oyle canım sıkkın ki. Su an onun benden baska beslenebilecegi kimse yok ve ben beceremedim. Su an 2600. Dr bu hafta ne bulursan ye sabah erken saatte basla yemege yatana kadar ye dedi. İyi beslenirsem bu hafta 300 gr bile alirmis. 2-3 gune bir nst isteyecekken boyle olunca her gun nst istedi? Niye oldugunu da anlamadim ya... Ama bak senin bebegin de zayif dogmus Allah uzun onur versin ne gizel buyuyor... Bi umut bana.. İnsallah baska bi prob yoktur, tek zayif olsun cani sagolsun..

maaşallah o iğneyı vurduktan sonra agrı hıssetmedın dğilmi şiddetlı olarak bıde memnunmusun epıduraldan

hissediyorsun canım ama diğerleri kadar çok değil ben memenun kaldım şükür bi sıkıntı yaşamadım ağrın tekrar çoğaldıkça hemşire tekrara ilaç sıktı

canım ben son iki hafta hiç büyümedi çevremden de bildiğim son iki hafta zaten çok kilo almazlarmış ama benimki tamemn durmuştu 2500 geçtikten sonra sorun yok normal kabul ediliyo hem küçük doğan çabuk toparlanıyo benimki daha yeni üç kilo oldu :)

hoşgeldiiinn doğuramayanlar kulübüneee
ama illaki çıkıcak o bebişler ordan başka yolu yookk

:) sagol tatlım yaa gercekten sinirlerim cok bozulmustu biraz iyi geldi soylediklerin :)

Bu arada dogum yapan arkadaslarım ne guzel aldiniz bebeklerinizi kucaklariniza. Allah anali babali buyutsun. Darisi hayirli vakitlerde başımıza :)

amann nazar değmesin çok güzel annesi bu bebiş Allahım ağışlasın uzun vede hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah....

maşallah annesi pek tatlı

hadi hayırlısıyla alırsın inşallah kucağınaa

Masallah canim, hayirli ugurlu olsun :)

maşallah tatlım gerçekten tam bir pamuk oğluşunn
bende inşallah yarın alıcam oğlumu kucağıma

allah bağışlasın canım çok tatlı

maşallah canım oğluşuna çok datlu

çok masumm çok tatli Rabbim size bagişlasin canm , maşallah suphanallahh

çook sağolun kızlarr darısı doğurmayan herkesin başınaa :))) sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağnıza alın inşallaaahh:))

kızllaarrr
kontrolden geldimm
canım oğlumun tombiş yüzünü son kez usg de gördüm
usg kontrolünden önce dr alttan bir muayene edelim dedi.
birde senle birlikte olan herkes doğurdu sen hala bekliyosun var mı ağrın dedi. yoook hiç ağrım dedim her zamanki gibi
doktor bi baktı 3 cm açıklığım varmıışş
birde biraz canımı yakan bir muayene oldu.dr dedi zaten biraz canını yakıcam ama bu sancılarını sıklaştırıcak dedi.
bu gece sancıların artıcak dedi. eğer çok artmazsa sabah 5te hastaneye gel yatışını yap dedi.:18::18:
sezeryan beklerken biranda herşey normale döndüü
bende tekrar sordum dr. a 5te geldiğimde suni sancımı verceksiniz dedim. güldü gerek kalmıycak ona kendi sancınla doğum başlıycak dedi
çok çok heyecanlandım yaaa.
sahurda çok dua ettim oğlum kendi gelsin bu gece diye.
çok şükür kendi geliyor aşkımm oğlummm.
doktorun alttan yaptığı müdahaleyle gerçekten ağrılarım başladı. ara ara sancılarım geliyor.
ne tuhaf canım acıyor diye bile seviniyorum şuanda :111::111::111:

Kızlar dogurdum dun sabah dokuza yırmı kala kızım dunyaya geldı spınal sezeyanla tek zorlugu uyusuklugun gıtmesydı sonrası guzeldı kalktım yurudum kızımla ılgıılendım sımd ıhastandyım ama normal dogum yapms gıbıyım kendıme nazar degdrcem masaallah dıyelım dogum hıkyameı ve fotomu en kısa zamanda paylasrım cok optum

Çok sevindim, hadi insallah normal dogar, bunca zaman bekledin

hadi hayırlı olsun canım çok sevindim

bak yaaa sende benden önce doğurdun
gözünaydın tatlım çok sevindim.
Çok dillendirme ağrım yok diye nazar değer bak
foto bekliyoruz heyecanlaaa

Maşallah diyelim sana da prensesine de

Ben ennnn son dogurcam karar verdim daha kucukmus benimki belki biraz daha buyur, iyice manyak oldum haaa :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…