allahım analı babalı büyütsün canım..darısı bize hayırlısından20 temmuz ctesi gunu spinal anestezi ile oğluşum dunyaya gozlerını actı..annelık çok baska bıseymış kızlar Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın
çookk sağol tatlımmm. benimde dualarım sizinle:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::129::129::129::129::129::129:
hadi gözün aydin canim cabucak kolayca alirsin bebişini inş kucaginaaa çok sevindim bende dua ettim senin için , hayirli haberlerini bekliyoruz
Aminn inşallah canımm. gerçekten çok bekletti benim sıpammayy canım yaa çok sevindim senin adına gerçekten o kadan bekledin inşallah gönlüne göre olur inşalllahhh
allahım annalı babalı büyütsün inşallah canım
geçmiş olsun canım. unutma benim koca gibiuyuz bi durum
çook inatçı çookk Ayliz i geçti inatçılıkta 41 i bile bitirdi nerdeyseçoooooooooooook heyecanlandım yahu....
işte bir inatçı tosun daha katılıyor aramıza...
hayırlısıyla-kolaylıkla-sağlıkla-annesini fazla üzmeden gelsin inşallahhhhhh
bende hep normal istiyordum ama bu kadar beklemek yoruyor beni en iyi sen anlarsınAyyyy bebeemm çok sevindim ya vallasezeryan olmanı istemiyordum valla ne yalan söyliyim keşke normal normal doğsa diyordum çok sevindim sağlıcakla bi avazda alırsın inşallh kucağına ama beni beklemiyosun küstümmmmmm :) neyse ACENU'ya yamayayım kendimi onla beraber doğurayım bari :))))))
canım anne sütü çapaklanmaya çok iyi geliyor. benim kuzenim kocamanken çapaklanması hiç geçmiyordu emziren birinden rica ettiler onun sütünü damlattılar gözlerine öyle iyileşti.bebişede iyi gelir diye düşünüyorum. annem kardeşimede öyle yapardıkızlar benim oğluşumun gözlerinde çapaklanma oluşuyo bide şimdi bi gözünü zor açıyo yapışmış çapaktan ne yapmam lazım :2::2:
son yengeç bebişlerimizden20 temmuz ctesi gunu spinal anestezi ile oğluşum dunyaya gozlerını actı..annelık çok baska bıseymış kızlar Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın
aaa niye kendini yıpratıyorsun tatlım yaa. sezeryanda bir doğum şekli sonuçta.Bgn takvimim bitti ve ven hala doguaramdimkontrolum vardi bgn, yine sifir acilma malesef, aklimda hep 41 e kadar beklemek vardi ama doktorum nst ye gir oyle kar verelim dedi ve beni persembe gunu sezeryan icin cagirdi nst sonucunda ne gordu bilmiyorum ama cuma bile olmaz persembe gel dedi. Normal dogumu o kadar cok istiyodum ki. Hele burdaki hikayeleri okuyunca daha da bir heeslendim. Ama nasip degilmisdemek ki. Moralim bozuk malesef agliyorum, agladikca da kenime kiziyorum kizimi da uzdugum icin bilmiyorum garip duygular icindeyim. Cok istedigim bir seyi yapamiyo olmak can skici. Ama ben boyle umutsuzken kizimin karnimda tepismesi bana daha cok vicdan azabi veriyo onu da gerdigimi dusunuyorum. Allah im herkese saglik sihhat versin, bana ayrica biraz daha akil sagligi...
bende yarın oğluşumu almaya gidiyorum canım. Allah yardımcımız olsun inşallahKızlar benimde buğün kontrolüm vardı. Yarın allahın izniyle bende meleğime kavuşucam inşallah kızlar.Darısı doğumu bekleyen annişlerin başına inşallah.
canım çook teşekkür ederim. sende hiç sıkma bence kendiniCanim senin adina ne kadar sevindim anlatamam. Bekledigine degdi :) Allah hakkinda hayirlisini versin insallah.
bizim için dua edersiniz canımmyarın herkes doğuma gidiyooo yaaaa biz nolacağız burda 3 5 kişi:44::44::44:
aaa niye kendini yıpratıyorsun tatlım yaa. sezeryanda bir doğum şekli sonuçta.
birde şöyle düşün normal doğum için beklerken ya bebeğine bişey olursa!! Allah korusun.birde 41i doldurmayı beklemek inann daha zor. her dakka kontrol halinde olmak acaba hareketi mi yavaşladı noldu kakasını mı yapar kordon mu dolanır diye düşünmek şuanki durumdan daha çok yıpratır. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. bakarsın belki perşembeye kadar kendi gelir bebişin
Canim cok haklisin biliyorum, ama iste dedigim gibi cok degisik duygular icindeyim. Belki sacma ama icten ice kendimi sucliyorum sanirim normal doguramiyorum diyedoktor da 41 i bekleyemem deyince iyice umudum tukendi bi duygu bosalmasi yasadim. Tabi ki onemli olan bebislerimizin ve bizim sagligimiz. Destegin icin gercekten cok tesekkur ederim, Allah yarin senin ve Ali Kagan in yar ve yardimciniz olsun insallah :)
dualarımız sizinlee canım mübarek günleerde...inşallah hepimiz için öle olurbizim için dua edersiniz canımm
bizde sizin için dua ederiz vaktiyle gelsin kuzucuklarınız diye. kendi sancınızla en doğalından inşallah canımm
bende hep normal istiyordum ama bu kadar beklemek yoruyor beni en iyi sen anlarsın
acenu doğurmadan senin fıstık gelir sen hiç merak etme. acenu da ben gibi 41i doldurup öyle alcak Kuzey ini kucağınaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?