kızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba
benim 3 dikişim vardı canım ve ağrılarım sızlamalar yanmalar geçti şükür ama arada yine pansuman yapıyorum ama orası şiş halen benim 15.gün
Eki Görüntüle 767165
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii ,
çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii
dualarinizi esirgemeyinn
kızlar benim kızım dünden beri memeyle bir savaş halinde emmeye başlayana kadar.
homur homur sesler çıkarıyor kendini sıkıyor elleriyle beni tırmıklıyor.çatlıcak gibi ağlıyor kasılıyor falan.
gazı olsa uyumaz diye düşünüyorum.
hele uykudayken büyük insan gibi yorulursunda ağzın açıkken gak guk sesler çıkarırsın ya aynen öyle
bir anlamda veremiyorum.burnunda mı sorun var,bu sinir stres kendini kasmalar niye ?
kıpkırmızı oluyor yavrum ne yapsam bilmiyorum
Günaydın kısçeler ve onların güzel tatlı mı tatlı bebeişleri
Nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor bebişlerlr hayat
Bizde uykusuzluk dışında pek sorun yok maşallah
Canlarım benım yarı kırk yıkamasını nasıl yapıyorsunuz
Kısmetse bızım prrşembe gunu yarı kırkımız çıkıcak
Babaannemıze gezmeye gıdıcez sabah yıkancaz
İnternette baktım hep farklı şeyler var
Bu konu da bır fikri olan var mı?
Merhaba anneler 2 gün korse taktım bugün sıkılıp çıkardım karşı komşumun annesi kızım bağla yoksa o göbek kalır dedi ne de olsa eski toprak bir bildiği var diye düşünüyorum yumuşakken gider hemde kanın daha kolay boşalır dedi, bugün bağladım
Anneler doğum yaptığım hastanedeki doktor uzun bir reçete yazıp bebek hemşiresiyle odama gönderdi bebeklerimiz için hangisi daha sağlıklı burdan paylaşsak öyle bu ilaçları alsak malum her doktor kendi ilacını yazıyor sağlık sektörüne güvenim sıfır
İşte reçetemiz
zinco (gaz damlası)...şu an gaz sancısı yok sonra mı başlayacak acaba?...
humana (süt arttırıcı çay) ...kullanmayacağım rezene içiyorum....
ACD3 damla (15 günlük olunca) ...netten araştırdım D vitamini takviyesi kullanma konusunda kararsızım araştırmalarım devam ediyor....
Babusol solusyon ....kullanmadım göbeği kurumak üzere.....
fikirlerinizi bekliyorum
Bu arada anneler bebeğin kimliğini çıkardık ve aile hekimliğine eşim kaydetti haftası dolmadan getirin topuğundan kan alıcaz dediler hastanede bu işlemi zaten yaptılar, tarama için yaptıkları bişey diye biliyorum, bi daha niye götüreyim ki bebişimi niye acı çeksin ki sizde durum nedir?
Benim 2 dikişim var ama içeride yırtıklar olduğunu söylemişti doktorum
Ben hiç dinlenmeden ve üzerine oturduğum için 1 hafta kadar sürdü
ama şimdi maşallah hiçbir sorunum kalmadı.Kızarıklık ve kaşntı için krem
vermişti onları da sürünce değmeyin keyfimeeeee
Yine gebe kalayım yine normsl doğuracağım bağıra bğıra çatır çatır
ALLAH'ım izin verdiği sürece
Merhaba anneler 2 gün korse taktım bugün sıkılıp çıkardım karşı komşumun annesi kızım bağla yoksa o göbek kalır dedi ne de olsa eski toprak bir bildiği var diye düşünüyorum yumuşakken gider hemde kanın daha kolay boşalır dedi, bugün bağladım
Anneler doğum yaptığım hastanedeki doktor uzun bir reçete yazıp bebek hemşiresiyle odama gönderdi bebeklerimiz için hangisi daha sağlıklı burdan paylaşsak öyle bu ilaçları alsak malum her doktor kendi ilacını yazıyor sağlık sektörüne güvenim sıfır
İşte reçetemiz
ACD3 damla (15 günlük olunca) ...netten araştırdım D vitamini takviyesi kullanma konusunda kararsızım araştırmalarım devam ediyor....
fikirlerinizi bekliyorum
Bu arada anneler bebeğin kimliğini çıkardık ve aile hekimliğine eşim kaydetti haftası dolmadan getirin topuğundan kan alıcaz dediler hastanede bu işlemi zaten yaptılar, tarama için yaptıkları bişey diye biliyorum, bi daha niye götüreyim ki bebişimi niye acı çeksin ki sizde durum nedir?
Selam kizlar
Bugun 40 hafta bitti doktorum ilk kez asagidan muayene yapti anaaaam ne canim yandiiii! Hic gelmeye niyeti yok kiz bunun dedi. Sonra konustuk. esimle zaten ben toparlanip cikana kadar konusmus, dedi ki bebek geriden geliyo bir hafta daha beklerim normalde ama sizin bebeginiz icin riske atmayalim yarin sezeryanla alalim. Yaniii yarin aksamustu 4 gibi Beste kizima kavusuyorum insallah. Temmuza ucundan tutundu kizim :)
İşte reçetemiz
fikirlerinizi bekliyorum
:Yok cnm nişan filan yok da ağrı var sadece şu an hayırlısı bakalım bekliyoruz
Tatlım vizede doktor meme uçlarında kanama olduğu için garmason merhem verdı ama ben emzirirken temızlemedım bişey olur mu sence
Anaam hadi hayırlısı benimde 12 de randevum yarın suni sancı verilecek :/ yada sezeryan olacak aynı gün doğabilirler bebişler
Selam kizlar
Bugun 40 hafta bitti doktorum ilk kez asagidan muayene yapti anaaaam ne canim yandiiii! Hic gelmeye niyeti yok kiz bunun dedi. Sonra konustuk. esimle zaten ben toparlanip cikana kadar konusmus, dedi ki bebek geriden geliyo bir hafta daha beklerim normalde ama sizin bebeginiz icin riske atmayalim yarin sezeryanla alalim. Yaniii yarin aksamustu 4 gibi Beste kizima kavusuyorum insallah. Temmuza ucundan tutundu kizim :)
Anaam hadi hayırlısı benimde 12 de randevum yarın suni sancı verilecek :/ yada sezeryan olacak aynı gün doğabilirler bebişler
Selam kizlar
Ah hadi hayırlısı. Ben de suni sancıdan cok korkuyordum, sezeryandan o kadar degil inan. Temmuzun son anneleri biz olucaz insallah
benmde bıttı.yarın kontrol var snrm bende aynı seylerı duycam benm anca persmbeye olur. ıkmıznde allah yardımıcısı olsun cnm
cnm allah yardımcın olsun ben sunı sancyı gozm yemıyo. umarım senn sezryana gerek kalmaz sunıyle dogmun olur cnm. ama bıguncuk dhaa beklmedn bak yaa aynı gun dogrckdk:)
Hadi inşallah :) eşim doktor arkadaşlarına danışmış suni sancıyı bir anda yoğun şekilde hissettiği için zor gelebilir yoksa hissedeceği ağrı aynı kalacaktır demiş :) sen ortalığı yıkarsın bende bayılırım orda yanında duramam ben diyor :)) hahaha ama bilmiyorum ya suni sancı çekip sezeryana da girebilirim işte orası kötü olur :/
Canım belki aynı olur sancı uzun sürüyormuş çünkü 1 ağustos olabilir yani bizim sıpalar beraber doğurup beraber büyütürüz sağlıcakla inşallaaaahilk parkına da beraber götürürüz
ınsallah cnm allah o gunlerıde gostersın bıze:) yaknmda olman benı cok sevndrdı
darısı bıse evasude cımmmmmBennnn geldimmmmmm kızçemmmmmm babasıyla uyuyorrrr
Tammmmm 1 aylık oldukkkkkk:119::119::119::118::118::118::122::122::124::124::124::124:
Eski günler aklıma geldiii gebeyken haftalarımı kutlardımmm şimdi kızçemle aylarımızı kutluyoruz
Dün randevumuz vardı fışkırarak kusma konusunda biliyorsunuz çok endişelenmiştim
Aman ALLAH'ım bütün hastane yenidoğan kusmasıyla dolup taşmıştı:18::18::26::26:
Kızımın sırasına gelince doktorumuza durumumuzu aktardım kilosunu tartalım dedi eğer
kilo kaybı veya az kilo almışsa sorun vardır dedi...Tartıldık maşallah 560 gr almışız 12 günde 53.5 cm
olmuşuz...nazarlardan korusun RABBİM
Doktorumuz 4 haftalık oldunuz dedi gelmişken aşınızı da vuralım dedi:18::18::18::18::18:
İşte kabusum başlıyor dedim kendi kendime doktor kızçemin başını ölçerken ağlamaya başlamıştı
O arada da aşıyı vurdular hiç anlamadııı:26::26:ben de odadan çıkmadım ve korkumla yüzleştimmm
Ama içim acıdı...Hepatit B aşımızı olduk rahatladık.Ateş yapar dedi dün yapmadı bugün biraz huysuz ateşlendi
şurup vermişti ondan içirdik azıcıkkkk şimdi uyuyor mışıl mışılllll
HER gün bir yerine bir huyuna aşık oluyorum bitmek bilmeyen bir aşk buuuu
dOĞUMdan sonra aniden verdiğim kilolara yenileri de ekleniyor sıcakta emzirirken su gibi oluyorum
40mız çıksınnnn hemen sporaaaaaEtler salınmadan toparlansınnnnnn
Pilatessiz geçen günlerime inattttttt
canım allah kolaylıkla kavusmanı nasıp etsın ınsll dua ılee gel sende kıscenı alda kucgaınaaaaaaSelam kizlar
Ooyy masaallah kuzucuga pek dadlu yavv Rabbim nazarlardan korusun cnm
oyyy maşallahhh
çookk tatlısınız Kuzeyy beeyyy
saçlarıda çok hoşmuş pek yakışıklıyız.
Gözünüzaydın canım. sende aldın artık oğluşunu kucağına çok şükür
maşallh oğlusuna canım
maşşallah canım allah bağşlasın hayırlı olsun
Kızzzzzz KUzeyyyyy'e maşallah
Onun saçına,yakışıklılığa maşallahhhhh ALLAH'IM hepsi birbirinden
güzel,yakışıklı bebişler bunlarrrrrrrrrr
Kurtuldun kızzzzzşükürler olsunnnnnn
Aramıza hoşgeldinnnn
Selam kizlar
:
canım dogurmussundur sen simdi :))
birsey olmaz o kadardan ama istersen prospektusunu ok gec yadıgıman ozur, ancak girebildim
acenuu yerim ben onu, çenesi aynı sen, maasallah cok yakııklı ogluusmuzz. 41,5 kere maasallah uzun omurlu saglıklıolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?