2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba

Benim 2 dikişim var ama içeride yırtıklar olduğunu söylemişti doktorum
Ben hiç dinlenmeden ve üzerine oturduğum için 1 hafta kadar sürdü
ama şimdi maşallah hiçbir sorunum kalmadı.Kızarıklık ve kaşntı için krem
vermişti onları da sürünce değmeyin keyfimeeeee
Yine gebe kalayım yine normsl doğuracağım bağıra bğıra çatır çatır
ALLAH'ım izin verdiği sürece

Kızzzzzz KUzeyyyyy'e maşallah
Onun saçına,yakışıklılığa maşallahhhhh ALLAH'IM hepsi birbirinden
güzel,yakışıklı bebişler bunlarrrrrrrrrr
Kurtuldun kızzzzzşükürler olsunnnnnn
Aramıza hoşgeldinnnn

Kızçemmmmm benim DURU'm da bazen meme ile savaşıyor
İLk memede sorun yok memeyi emer emmez gazını çıkartıyorum
Sonra 2.memeyi veriyorum bu memenin sonunda başlıyor çıldırmaya
ben de daha fazla sinirlenmeden dik tutup gazını çıkarıyorummmm
sonra rahatlıyor arada bir yapıyor benimki....

benim 3 dikişim vardı canım ve ağrılarım sızlamalar yanmalar geçti şükür ama arada yine pansuman yapıyorum ama orası şiş halen benim 15.gün

benm agrım oluyo hala hap ıcmesem zor oturup kalkıorum 20. gnumuz hemde

Eki Görüntüle 767165

teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii ,

çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii

dualarinizi esirgemeyinn

MAŞALLAHHHHH tosuncuk tam bı erkek kız bu saclar baslar busene kı bebekler babaya benzıo heralde bızmkı tıpkı babası

aynı dert bnde de var yha bn gecelerı verıorum sadece mama

bıraz emzırıorum hareketlnmeye baslayınca yatıorum knusuorum gazını cıkarıorum rahatlıo bda emzırıorum bda gaz cıkar derken uyanıo tabı yerıne yatırıp bırakıorum snra gece uykumuzda hıç yok

cnm bız bugun yaptık yarı kırkımızı ılk once bebsmızı yaptırdık kırk tas gbı bseyle su dokulcek derler bızde kırk kasık su koyduk masrabasına kovasna karıstırdk suya ole yıkadık bnde pesinden bnya yaptım aynı sekılde gusul aldım cıktım oğlene kadar yapılması gerekıomus ama

aynılarını bızede verdı cnm bn kullanıorum bızde cıkarrtk kımlgmızı verdık tc mızı bda gtrmene gerek yok cnm kan ıcın

bn nıe fazla bukadar yha 6 tane:26::26: yırtklarımda var hıssedıorum acımasndan wc de bna kasntı ıcın bse vermedı

bizi de aradılar bugün sağlık ocağından mecburen gittik topuk kanı verdik yavrum çok ağladı çok canı yandı zor durdum yanında
sağlık ocaklarının topuk kanını mutlaka alması gerekiyor valla hastanede aldılar felan dinlemiyorlar bizim bir arkadaş götürmedi nasılsa aldılar diye defalarca aradılar en sonunda evine kadar gidip aldılar topuk kanını... sağlık bakanlığı soruyormuş bunlara.. olan bizim bebişlere oluyor boşu boşuna eziyet çekiyolar ya.

d vitamini bize de verdiler bugün 15 günlükken başlıcaz kemik gelişimi için faydalıymış ben vereceğim günde 4 damla..

Son düzenleme:
Selam kizlar
Bugun 40 hafta bitti doktorum ilk kez asagidan muayene yapti anaaaam ne canim yandiiii! Hic gelmeye niyeti yok kiz bunun dedi. Sonra konustuk. esimle zaten ben toparlanip cikana kadar konusmus, dedi ki bebek geriden geliyo bir hafta daha beklerim normalde ama sizin bebeginiz icin riske atmayalim yarin sezeryanla alalim. Yaniii yarin aksamustu 4 gibi Beste kizima kavusuyorum insallah. Temmuza ucundan tutundu kizim :)

Anaam hadi hayırlısı benimde 12 de randevum yarın suni sancı verilecek :/ yada sezeryan olacak aynı gün doğabilirler bebişler

biz gz sıkıntımız başladığında zinco önerdi doktor aldık aa fayda göremedik... sonra başka bir doktor sab siplex önerdi inanılmaz memnunuz allah razı olsun...
d vitamini 3. gün itibariyle kullanıyoruz...
göbek için alkol de yeterli mikrop kapmaması için...

asıl önemli konu topuk kanı... hastanede ilk doğduğu gün alınıyor... bu topuk kanı tiroidleriyle ilgili bir tarama... 1 hafta sonra sağlık ocağında yapılmasının sebebi o iki değeri karşılaştırıp, yükselme olup olmadığı... annemle eşime kalsa biz de götürmiycektik sağlık ocağına ama söyleniyosa vardır bi doğruluğu deyip araştırdım... öyle de oldu... ihmal etme bence...

Yok cnm nişan filan yok da ağrı var sadece şu an hayırlısı bakalım bekliyoruz
:
canım dogurmussundur sen simdi :))

Tatlım vizede doktor meme uçlarında kanama olduğu için garmason merhem verdı ama ben emzirirken temızlemedım bişey olur mu sence

birsey olmaz o kadardan ama istersen prospektusunu ok gec yadıgıman ozur, ancak girebildim

acenuu yerim ben onu, çenesi aynı sen, maasallah cok yakııklı ogluusmuzz. 41,5 kere maasallah uzun omurlu saglıklıolsunn

Anaam hadi hayırlısı benimde 12 de randevum yarın suni sancı verilecek :/ yada sezeryan olacak aynı gün doğabilirler bebişler

Ah hadi hayırlısı. Ben de suni sancıdan cok korkuyordum, sezeryandan o kadar degil inan. Temmuzun son anneleri biz olucaz insallah

benmde bıttı. yarın kontrol var snrm bende aynı seylerı duycam benm anca persmbeye olur. ıkmıznde allah yardımıcısı olsun cnm

cnm allah yardımcın olsun ben sunı sancyı gozm yemıyo. umarım senn sezryana gerek kalmaz sunıyle dogmun olur cnm. ama bıguncuk dhaa beklmedn bak yaa aynı gun dogrckdk:)

canım slm nasılsın bebeğin doğdumu .canını sıkma.bebegin saglıkla gelsinde yeter.bol bol emzirip kilosunu alır annesi.eger doğum yaptıysan geçmiş olsun.bebegini saglıklı büyüt.bol sütün olsun büyüsün.

Ah hadi hayırlısı. Ben de suni sancıdan cok korkuyordum, sezeryandan o kadar degil inan. Temmuzun son anneleri biz olucaz insallah

Hadi inşallah :) eşim doktor arkadaşlarına danışmış suni sancıyı bir anda yoğun şekilde hissettiği için zor gelebilir yoksa hissedeceği ağrı aynı kalacaktır demiş :) sen ortalığı yıkarsın bende bayılırım orda yanında duramam ben diyor :)) hahaha ama bilmiyorum ya suni sancı çekip sezeryana da girebilirim işte orası kötü olur :/

Canım belki aynı olur sancı uzun sürüyormuş çünkü 1 ağustos olabilir yani bizim sıpalar beraber doğurup beraber büyütürüz sağlıcakla inşallaaaah ilk parkına da beraber götürürüz

ınsallah cnm allah o gunlerıde gostersın bıze:) yaknmda olman benı cok sevndrdı

merhablar kızceler ve cucuklerıı
acenuu bayıldım paşanın saclarınaa esımde dıyo ne ka sacı varrrsubhaballahh..inşl...

cok sukur darısı dıger kıscelere ınsl

paşam huy degıstıyrıyooo kıslarr 5 dk bır meme ıstıyoruz bakalım ne olucam ben ac kapa ac kapa goguslerıı ama bunada sukur cok sukrukı anneyım ben her seye razıyım elhamdulıllahhhhh

sımdı uyuyo ıcerde ıftarını yaptı paşamm uyuya daldı yenıde evde bırılerı olunca durmuor uyumak sıtyor benımde ısıme gelıyo ısımı gucumu ıkramımı yapıyorum hayırlısı ılee
cok sukur
kıslar haftaya salıı memlekete gıdıyoruz kocısle ve ayın 25 ne kadar oradayız kısmetse...yanıı bayagıı sızden uzak olucamm
ozlucezz sızıde asımızıda ordakı saglık ocagında yaptırcam bugun ordakı ebenın no sunu blup aradım ısımı saglama bagladım bayrama gelıyor bızım 1.ayımız o yusden bayramdan sonrakı ılk ıs gunu yaptırcazz kısmetseee
bu arada bung alıs verıs yaptım 40 bedenden 44 bedene terfı etmısım pöffffffffff gobısım az da olsa kaldı halen korse gıyıyorumya gecer dıımııı

darısı bıse evasude cımmmmm
sukur atlatmıısnız sız yaaa atessız ne gusel darısı bıse kısmetse ınslll
aynen bende dıet moduna geıcem bırazdaha paşam toparlasınsn sonrasında dedıgın gıbı catır catır dogurmak benımde hayalım geneeesunıde olsa cekerım o sancıyı ask tanem ıcınn

canım allah kolaylıkla kavusmanı nasıp etsın ınsll dua ılee gel sende kıscenı alda kucgaınaaaaaa

Ooyy masaallah kuzucuga pek dadlu yavv Rabbim nazarlardan korusun cnm

oyyy maşallahhh
çookk tatlısınız Kuzeyy beeyyy
saçlarıda çok hoşmuş pek yakışıklıyız.
Gözünüzaydın canım. sende aldın artık oğluşunu kucağına çok şükür

maşallh oğlusuna canım

maşşallah canım allah bağşlasın hayırlı olsun

çok tesekkürler teyzeleri, Rabbim herkezin evladini bagislasiğn inşşallahhhhh

canım Allah yardimcin olsun , sezercikten hiç korkmaaa , dualarimiz seninlee

tskler canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…