merhaba kızlar bende tık yok halasuan motora baglamıs bı sekılde esımle ev temızlıyorz.. dıp kose bı soluklanyım dedım. otrdm ama fena mayısdım kalkmam lazım yoksa yarına bu enerjıyı bulamam. yarn kontrolmuz var ne dcek baklm kanala ınmıs bebek beklemı yoksa persembe alalımmı dcek ben artık hangsne karr vercgmı sasrdm. hakkmda hayırlısı..
Eki Görüntüle 767165
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii ,
çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii
dualarinizi esirgemeyinn
az kaldı canım sende aramıza katılcaksın yakında. inşallah çok gaz sıkıntısından bahsetmeyizBu kadar icine dert ettiysen canım ara sen de senin yuzunden sutum kesildi yavrumun hakkina girdin taaa ordan de belki vicdan azabi ceker, gerci eşin bir sey deyecekse oyle yap bi de onunla tartisma. Ne kadar dusuncesiz insanlar..
Bende bugun yine sanci cikmadi. Yarin son gun, muayenem var bakalim doktor ne diyecek.
Yarim, nddd ve tum diger doguran arkadaslar cok kiskaniyorum haaa :) ben de gazdan sutten bahsetmek istiyorum artiiik, beni de araniz alin. Acenu bile dogurdu yahu
ben sordum söylemediler kaç dikiş olduğunu. ama şuan çok bi ağrım yok oturabiliyorum çok şükürkızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba
çatlaklar gitmez ki canım. sadece rengi değişçek zamanlaKizlar catlaklari icin bisey yapan ve sonuc alan var mi? Ben sezeynla dogum yaptim bugun tam 7 gun oldu 7kilom gitti 11 kilo almstm zaten kilo kalmiyorda catlaklar kotu:/ dikislerm bile belli degil catlaklar gibi
oyyy maşallahhhEki Görüntüle 767165
çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii
dualarinizi esirgemeyinn
cok uslu cok sakinn sen ölee sannn ahhh ahhhhhhhhhhh
canım gözünüzaydın çok sevindim. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah sizenasılsınız.
ben çok mutlyum bugün. akşam 5 gibi hastaneye gideceğim ve bugün kızımla uyuyacağım inşallah5 gece oldu ayrı ayrı uyuyalı ilk ve son olur inşallah.. çok rahat uyuyordu sabah gittiğimde. çok ağlıyo diyo hemşireler ama ben daha 1 kere uyanıkken gördüm hep uyuyordu. annesine uslu gzüküo korkutmuo galiba kuzum benim..
Kizlar sezeryan olali 20 gun oldu korse giysemmi su kilot seklinde olanlardan gitmiyo bu kololar yahuuuu
Eki Görüntüle 767165
dualarinizi esirgemeyinn
kızlar benim kızım dünden beri memeyle bir savaş halinde emmeye başlayana kadar.
homur homur sesler çıkarıyor kendini sıkıyor elleriyle beni tırmıklıyor.çatlıcak gibi ağlıyor kasılıyor falan.
gazı olsa uyumaz diye düşünüyorum.
hele uykudayken büyük insan gibi yorulursunda ağzın açıkken gak guk sesler çıkarırsın ya aynen öyle
bir anlamda veremiyorum.burnunda mı sorun var,bu sinir stres kendini kasmalar niye ?
kıpkırmızı oluyor yavrum ne yapsam bilmiyorum
nasılsınız.
ben çok mutlyum bugün. akşam 5 gibi hastaneye gideceğim ve bugün kızımla uyuyacağım inşallah5 gece oldu ayrı ayrı uyuyalı ilk ve son olur inşallah.. çok rahat uyuyordu sabah gittiğimde. çok ağlıyo diyo hemşireler ama ben daha 1 kere uyanıkken gördüm hep uyuyordu. annesine uslu gzüküo korkutmuo galiba kuzum benim..
merhaba kızlar bende tık yok halasuan motora baglamıs bı sekılde esımle ev temızlıyorz.. dıp kose bı soluklanyım dedım. otrdm ama fena mayısdım kalkmam lazım yoksa yarına bu enerjıyı bulamam. yarn kontrolmuz var ne dcek baklm kanala ınmıs bebek beklemı yoksa persembe alalımmı dcek ben artık hangsne karr vercgmı sasrdm. hakkmda hayırlısı..
Eki Görüntüle 767165
dualarinizi esirgemeyinn
hayırlısı olsun canım ıkınız ıcınde sezeryan derse korkma ben normal olsun ıstedım oğlumun kafası sıkışmıs 36cm doğdu kafası doğduğunda yanlarda ızler vardı o yuzden hayırlısı olsun
desınler benm ısım bıttı:)))))) hazırımsen yine çok yorma canım kendini, malum takvimi bitirdik, olur da geliyoooozzz diye çıkıp pat diye geliverirler:) bu kadar zaman sabrettik, Allahın izniyle her şey çok güzel olacak, o ya da bu şekilde bu hamilelik sonlanacak nasılsa, en fazla 3-5 gün daha sürecek... kalbini ferah tut, bol bol dua edelim Rabbim karşılıksız bırakmayacaktır...
sezercik derse hiç kasmaaaa , hayırlıısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?