2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar akşam üstünden beri düzensiz seyreden sancılarım vardı, artmasını bekledim ki şiddeti giderek arttı, artmaya da devam ediyo... tecrübelilerin söylediklerini dinleyip sıcağa yakın duş aldım, hemen sonrasında nişan denilen kanamam oldu... birazdan çıkacağız acile gideceğiz, ama sancı sıklığının daha bir artmasını bekliyoruz... nolur dualarınızı eksik etmeyin. acayip korkuyorum heyecan deseniz zirvede... Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnn

Allah kurtarsın CANIM benım dualarımız seninle
Hayırlısıyla nebisini kucağına alırsın inş

kızlar bende ek olarak mama verıyorum.doymuyo cunku bide ben sadece kolsuz cıtcıtla duruyo bebegım zaten sıcak

Mrb. Ben agustos anneleri topigindeyim. Amaa temmuz annesi oldum sezeryan oldugumdan. Sizlere bi sorum olacak. Dogum oncesi ayaklarim sisti ama d.sonrasi inecegine daha da fazla sisti ve bacaklarima da yurudu. Dun gece agri kesici almak zorunda kaldim. Bugun 7.gunumuz. Zamanla gecer mi yoksa dr a mi gitmeliyim.

Bir de bebegimin kakasi hep sulu ishal mi degil mi karar veremiyorum. Tesekkurler..

canım bana doktor ilk ay kakası ishal gibi olur vücudunda isilik gibi kızarıklıklar olur. pul pul dökülmeler olur vücudunda dedi. bizimde bugün 7. günümüz. ödem için doktorunla görüş bi bence. benim şişliklerim baya indi

kızlarrr cybernuran da bu sabah 7 de bebişini doğurmuş
yazmelekleri sen ne durumdasın tatlım ??
pinu sende bugün gidiyordun çok merak ediyorummm

Canım ben de spinal sezeryan oldum dediğin gibi bacaklarım sezeryandan sonra 2 katına çıktı sadece ayaklarım değil bacaklarımamda çıktı şişlik.doktorum 2 haftaya iner dedi yavaş yavaş bol bol su iç dedi.benim de 4-5 gunden sonra inmeye başladı ama sen yine de için rahat etmeZse doktorunu ara bence

Selam kizlar nasilsiniz.ben biraz kizima uzuldum bugun ama cok sukur gecti.zeynep kizim melek kizim hic uzmuyordu beni gazinida alttan ustten yapiyordu ama sabah ikina ikina duramadi yavrum hemen bir gaz masaji videosu bulup izleyip yptim bebisime yaparken hem gazini hem kakasini yapti rahatladi melegim masallah uyuyor simdi.gaz sorunu yasayan varsa deneyin bence kizlar

Cok tsk ederim. Dayanamadim o.snra icin dahiliyeden randevu aldim. Cunku dayanamiyorum oldukca sikinti veriyor. Kuzumu da sarilik icin goturucem. En son 13,9du. İnsallah dusmustur. Allah yavrulariniza ve sizlere saglik versin

Kuzum sütüm nasıl diye sormuşssun şu an bunları yazarken
gözyaşı gibi akmaya başladılarYani biraz fazlalar
ALLAH'ım hep böyle kalsın hepimizin...Benim kızçem de emerken
ağzından taşırıyor bazen kenarlardan akıyor böyle yanaklarında
kalıyor bayılıyorum o görüntüye

ALLAH kolaylık versın canım saglıcakla kucgaına al ınsllll dua ılee
Hepberaber sessizliği dinleyelim gözlerimizi kapatıp çünkü deneyimli arkadaşların dediğine göre bir daha evimiz sessiz olmayacakmış
evettt gayet dogru oldugunda ıse uykuya kosmak ıstıceksınn yada ıslermı yapım derdıne dusueksın kendımdn bahsedıyomm su st lerdeegeceden berı uyku muyku pek yokdaa:26:
ayyyyyyyyyyyyyy canım benım ınsl su st lerde dogurmussundur ve melegınle emısıyorsundur o duyguyu en kısa zamanda tattıdıgnı duymak dılegımleee ıns

dün gece...
oglum 11 de uyandı aksam ve gece nın 2 sıne kadar oglumla harap olduk sölekııı uyanınca 5 dk emdıı sonrasında ıse benım uyku geldı st ooldu 12 paşamı yenıdne emsırdımm 5 dk emdıı o kaa sonrasında ıse uyuyan paşa uyumadım gecenın 2 ne kadar ben hrap oldum her seyı deneıdm oglum yok AlLAH yok ne uyku ne emme yokk derken yalancımemeyı verdım onu alıyo memeyi almıyo cıglıgı basıyo derken bır garıp oldum esımı uyandırdım al sen bak goluna dıye dum oldumm pöff esım uyandı benım yaptıklarımı yaptı dısarı rusgarlıdı pencereyı kapamıstım kalktı pencereyı actı ben lohusa oldum ıcın usuyorum halenn ama esım cok sıca da dedı ondandır dedı actı bısde oturma odasına gectık derken emısmeden sonra 1,5 st gecıstı dedı memeyı yenıden ver verdım kı aldıı ayyy 5 dk sonra uykuya daldı o ka mutlu oldumkı derkennn sahhur vaktı geldıı ve esımle mutfa gectık bana gene uyku yokkk söle böle derkenn 4 de uyumusumm paşamda sabah hatırladım kadarı ılee 5 de uyandı sanırm halende uykusuzlukdan dolayı hatırlamıyom yaa sonra ıse esım gıderken uyandım hemen dalmısım gerıı derken 8 de uyandıkk paşamla yat kalk yat kalkk sımdı uyuyoo paşazademm bende temslık yaptım aksam ııcn fasulye ayıklıcam sımdıı uyanıncada paşamı yıkıcazz sonra nelerr olur bılmemm pöfff ama söle delıklı 4-5 st lık uyku o aa ıyı gelıcekı onu cok ıı bılıyorum nasıl yaparım onuda bılmıyom esımın geldı st 5,5 o gelse yatsam desemm 6 olurr ee o zamanda kerahat vaktı ve lohusa lıkda hıc tercıh etmıcem bır uyku st ve esımde ızın vermes o st de uyumama...
ee ne yapım ben akıl varmı teknık varmı sızdede bana verıcekk ancak pazar gunu esım evde oluyo oda bır ıhtımal ıs olmaz saa:44::44::44:ayy ne cok konusmusumm yaaaaaaaaaa

evasudee

uyku
problemını nasıl cözdun senınkinıı yanıı
yad a cözduu yoksam sarhos gıbımısın sende bnm gıbıı

evasudee

uyku
problemını nasıl cözdun senınkinıı yanıı
yad a cözduu yoksam sarhos gıbımısın sende bnm gıbıı

Kuzum ben de uyku sorunu yok.Gayet iyiyimmm
Kızçemi 2 saatte bir emziriyorum gündüzleri
Geceleri de bazen kendisi uyansın diye bırakıyorum
O da maksimum 3 saat uyuyor.Ne bileyim ben alıştım
Ama bazen saatlerce uyumayı istiyorum.Annem ben de
Eşim deçok yardımcı oluyor.Eşim saat 22.30 gibi spora gidiyor.
00.30 gibi geliyor ben o arada uyumuş oluyorum.Eğer kızçem uyandıysa
onunla ilgileniyor altını alıyor bana emzirmek kalıyor.Sonra gazdır alt almadır
emzirmekti derken açılıyorum zaten 2-3 saat sonra yine kalkıyorum
Öyle çok şiddetli gaz sorunumuz olmadı şükürler olsun mışıl mışıl uyumayı
seviyor kızçemmmmm

Bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor.. Ben bi damla bi şey olsa değiştiriyorum günde 20 bez oluyo ya parça parça mı yapıyo ki.. Miktarı ne kadar

Bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor.. Ben bi damla bi şey olsa değiştiriyorum günde 20 bez oluyo ya parça parça mı yapıyo ki.. Miktarı ne kadar

Canım benimki 4-5 kere okkalı yapıyo onun dışında da dediğin gbi nerdeyse her bezinde minik bişey oluyo sanırım gaz çıkarırken kaçırıyo

tatlım gozun aydın hic korkma cok kolay gececek, regl sancısının zaman zaman fazlası olacak gibi dusun son saatlerde...allah kolaylık versin..bu arada sancım gelince yurumeye calısıyordum daha iyi geliyor aklında bulunsun..optum

canım bizimki kronik uykusuz oldugundan cok yabancı degil bunlar...bizimki de cok ac oldugunda memyi versem de hırsından almıyor agzını surup surup geri cekyorbiraz sakinlemesini bekliyorum oyle emiyor ancak...hele bir kez uykusundanuyandırdık diye gun boyu emmedi ac kaldı agladı..asabiyiz biraz anlayacagın

canım ben 20 kez degistirmiyorum bilmiyorum 10 oluyor mu ama soyle dusun dogdu dogalı bugune kadar 3 paket bez bitirdik, ayın 4unde dogmustu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…