Eki Görüntüle 767165
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii ,
çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii
dualarinizi esirgemeyinn
kızlar bebek doktoru 15 günlük olunca kullanmamız için ACD damla yazmış sanırım D vitamini takviyesi bu gerekli mi ? bebeğine bu damladan kullanan var mı?
Eki Görüntüle 767165
teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii ,
çok kısa olan hikayemizi yazicazzz , tamamen babainin kopyasi olan oglusumuzun resmii
dualarinizi esirgemeyinn
25 temmuz gece 02.00 de normal yolla doğum yaptım önceki mesajlarımdan biliyorsunuzdur doktorum çatın müsait değil normal doğum mümkün değil yapamazsın demişti 2 hafta boyunca ne doğru ne yanlış diye kime güvensem diye ölmüştüm ama çok şükür Allah yardım etti doktorumu değiştirdim ve doğumum normal yolla hem de dikişsiz gerçekleşti, hala inanamıyorum mucize diyorum başka bişey değil..
Benim sütum gitti kaynanamin yuzunden:.. ( daha bebeğim on bes günlük. Kaynanamin patavatsizlik yapmasina kadar iyi gidiyoduk. Bebisim 3800 dogmustu hastaneden cikarken ödem atmisti3600 cikmistik. On gun sonra doktora gittigimizde eski kilosuna gelmisti. O gunun aksami kaynanam baska memlekette internetten bebege bakcam dedi girdik neyse cocugu gorur gormez bana hoc bakamamisin sen buna sütün yaramamis dedi ben de sutum var dedim bana bir doktora gorun hastalikli olabilir sütün cocugu zehirliyodur ondan zayiftir dedi kahroldum o gun akan sutum kesildi goguslerim bosaldi ne yaptiysam gelmiyo bebegim ac kaliyo agliyo surekli uyumuyo memeyi cekiyo bos olunca daha cok agliyo kahroluyorum ne yapcami bilemiyorum bugun cikip mama almak gecti aklimdan ne yapcam ben yaa icim parcalaniyo((((
Gaz başlar kolik olur vs korkumdan doğru dürüst birşey yemiyorum 15 kilo almıştım 10 günde 10 kilo gitti, daha fazla vermek istemiyorumm
siz ne yiyip ne içiyorsunuz?? Çorba olarak yemmek olarak ??
kızlar benim kızım dünden beri memeyle bir savaş halinde emmeye başlayana kadar.
homur homur sesler çıkarıyor kendini sıkıyor elleriyle beni tırmıklıyor.çatlıcak gibi ağlıyor kasılıyor falan.
gazı olsa uyumaz diye düşünüyorum.
hele uykudayken büyük insan gibi yorulursunda ağzın açıkken gak guk sesler çıkarırsın ya aynen öyle
bir anlamda veremiyorum.burnunda mı sorun var,bu sinir stres kendini kasmalar niye ?
kıpkırmızı oluyor yavrum ne yapsam bilmiyorum
canım yoğurt, şehriye ve tarhana çorbaları, sebze et yemekleri olabilir.. rezene humana da içebilirsin.. baklagil turşu kuruyemiş karpuz şeftali yememeli bence.. gerçi gaz her halde oluyor ama çok çok olmaz inş.
canım gaz sorunu 3 hafta sonra başlıyor belki öyle olmuştur hırsını memeden alıyordur düzenli emzirmeye çalış sancılandığında hemen memeye koyma gezdir pışpışla vs.. acısı hafiflesin..
Günaydın kısçeler ve onların güzel tatlı mı tatlı bebeişleri
Nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor bebişlerlr hayat
Bizde uykusuzluk dışında pek sorun yok maşallah
Canlarım benım yarı kırk yıkamasını nasıl yapıyorsunuz
Kısmetse bızım prrşembe gunu yarı kırkımız çıkıcak
Babaannemıze gezmeye gıdıcez sabah yıkancaz
İnternette baktım hep farklı şeyler var
Bu konu da bır fikri olan var mı?
kızlar benim kızım dünden beri memeyle bir savaş halinde emmeye başlayana kadar.
homur homur sesler çıkarıyor kendini sıkıyor elleriyle beni tırmıklıyor.çatlıcak gibi ağlıyor kasılıyor falan.
gazı olsa uyumaz diye düşünüyorum.
hele uykudayken büyük insan gibi yorulursunda ağzın açıkken gak guk sesler çıkarırsın ya aynen öyle
bir anlamda veremiyorum.burnunda mı sorun var,bu sinir stres kendini kasmalar niye ?
kıpkırmızı oluyor yavrum ne yapsam bilmiyorum
bende duvar modunda gezıyom ama yardım edıcek kısmeler yok bunada sukur neysee... Hapsurmak hepsınde var cnm ya bnm paşasa gunde 3-4 kes hapsuruyooohatta 2-3 gunde bır oksuruyo bılemm:44:
DOKTOR GİYME FALANMI DEDİ CANIM. BEN 2. GÜNDEN BERİ GİYİYORUM
ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH...DİKİŞSİZ OLMASI ÇOOOOK SÜPPER BENCE MAŞALLAH ÇATIN DARMIŞ MÜSAİT OLSA NE OLACAKMIŞ ACABA:
BEN SORMADIM HİÇ YA. 5 GÜN OLDU ACISI AZALDI BENİM DAHA RAHATIM
HOŞGELDİNİİZZ...
MAŞALLAH YAA TOSUNCUK GİBİİ.. GERÇEKTEN BENZİO EŞİNE. SAÇLARADA TOKA TAKARSINIZ ARTIK MAŞALLAHH ÜZÜM GİBİ. ÇOOK TATLIII
Maşallah maşallah nasıl tatlı nasıl huzurlu oyle
maşallahhhhh :) kıyamam yavruma yaaa.... ne güzel...
canım ya bebisin cok tatlı maasallah saclar da super valla Allah bagislasin canim
ErkekimmmMaşşallah sanaa, tarak lazım bu saçlara
ACENU Maşallah bebişine. Allahım nazardan saklasın
Gözün aydın canım. allahım analı babalı buyütsün
Canım çok üzüldüm. Bu ne yaemziren anneye böyle şeyler söylenir mi? Bence de kesin ara söyle kv vicdan yapması da seni rahatlatır inan. Sütün inşallah geri gelir yeter ki sen inan ve rahat ol. Süt uremesi beğinde başlar. Allah yardımcın olsun.
Yarı kırk yıkaması ney yaff?? O kadar değişik şey duydumki lohusalığımda,,kırk uçurması..kırk basması..adetli kişinin 40ı çıkmadan bebişin yanına gitmesi ii deilmiş.. Bakalım daha neler öğrencem:):):)Bi araştırayım yarı kırk yıkamasını da:):)
Acenu
Allah nazarlardan saklasın oğluşunu:):)Az daha beklese sırtında çanta ,,okula gidiorum diye çıkacaktı ,,saçları yine iyi az uzamış Yerim onu ben,,temmuz bebişlerinin hepsi birbirinden tatlı yaff,,bal damlıo bunlardann
merhaba kızlar bende tık yok halasuan motora baglamıs bı sekılde esımle ev temızlıyorz.. dıp kose bı soluklanyım dedım. otrdm ama fena mayısdım kalkmam lazım yoksa yarına bu enerjıyı bulamam. yarn kontrolmuz var ne dcek baklm kanala ınmıs bebek beklemı yoksa persembe alalımmı dcek ben artık hangsne karr vercgmı sasrdm. hakkmda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?