- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
annelik işte...hapşırınca bende üşüttüm mü acaba diye panikliyorum. aslında doktorda dedi hapşırır normal diye ama yinede tedirgin oluoyorum
kuru ıncırYarim ve ndd canlarım sizden cevap beklıyorum sütüm nasıl çoğalır
rezene cayı
hosaf
bulgur pılvı*corbası
kuru sogan
karpuz
cörek otu
yaa dr dr demıcem bır baskasını denıcennn cnm tebrıklerr cok sukru sende kavustun bebegınee allah bagıslasın ınsll25 temmuz gece 02.00 de normal yolla doğum yaptım önceki mesajlarımdan biliyorsunuzdur doktorum çatın müsait değil normal doğum mümkün değil yapamazsın demişti 2 hafta boyunca ne doğru ne yanlış diye kime güvensem diye ölmüştüm ama çok şükür Allah yardım etti doktorumu değiştirdim ve doğumum normal yolla hem de dikişsiz gerçekleşti, hala inanamıyorum mucize diyorum başka bişey değil..
haydı hayırlısı ınsl cnm benım du aıle kolayından kavus bebegineeeeeeedoktordan geldik, nst'de yoğun sancılar çıktı, bebeğin durumu iyi olunca da doktor son tarih olarak 5 ağustosu verdieğer bu hafta herhangi bir gelişme olmazsa önümüzde pazartesi hastaneye yatacağım, önce suni sancı ile normal doğum denenecek, bir sonuç alınmazsa sezercikle oğluşum doğacak... inşallah o kadar beklemek gerekmez... Rabbim herkesin tüm dertlerini gidersin inşallah...
hehe benıı kac kez yaptı hemdekakasını halasınada yaptı hehehkızlaar az önce altını değiştirirken oğlum yine çişinide yaptıiki kez teyzesine bir kezde babasına yapmıştı
bugün yakaladım çişinisonrada oğluşumun göbüşü düştü çok şüküürr
benımkıde 10.gunden sonra oturdum ama halen dusmedııı happmtoher ın dedıı gıbı halatla dıkt heralde bugn 23.gunnnkızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba
ayy cnm benım bnm paşada ogle vucud kıl dolu olsunn kılısını oprım ben onunnneevt canım rapunzel gibi , enseyi bi görsenn baglanıo :) vücüduda kıl içindee
bız kullanyor gunesden geelen vıtamın gunde 3 damlaa bıngıladakın kapanması ıcn gereklı bır vıtamın cnm kullan sendee benceeekızlar bebek doktoru 15 günlük olunca kullanmamız için ACD damla yazmış sanırım D vitamini takviyesi bu gerekli mi ? bebeğine bu damladan kullanan var mı?
haydı yaa banada ozelde n nyaz belım goremessemSpiral taktıran kimi duyduysam hamile kaldı. Bu cuma doktorumdan randevum var.. Bakalım su korunma olayında derin mevzulara giricezNe önerecek bakalım, haber ederim
ya nıe kıı bend eıse yaradı tuhhh ınsl sıfan olurrsuzancım en sogan denedim ama etki etmedi ya.simdi madecassol diye bi ilac kullaniyorum ise yarayacak gibi
bende ablamdan duydumu yaptım banyo suyununıcıne alyansımı attımm kucuk cay uzecındende su doktum vuducuna tmm dır aynı su ıle kendımıde yıkadım heheGünaydın kısçeler ve onların güzel tatlı mı tatlı bebeişleri
Nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor bebişlerlr hayat
Bizde uykusuzluk dışında pek sorun yok maşallah
Canlarım benım yarı kırk yıkamasını nasıl yapıyorsunuz
Kısmetse bızım prrşembe gunu yarı kırkımız çıkıcak
Babaannemıze gezmeye gıdıcez sabah yıkancaz
İnternette baktım hep farklı şeyler var
Bu konu da bır fikri olan var mı?
ALLAH kOLAYLIK VERSIN INSLL CNM BENIM kucagına a eıne gıtmek de nasıp olur ınslllnasılsınız.
ben çok mutlyum bugün. akşam 5 gibi hastaneye gideceğim ve bugün kızımla uyuyacağım inşallah5 gece oldu ayrı ayrı uyuyalı ilk ve son olur inşallah.. çok rahat uyuyordu sabah gittiğimde. çok ağlıyo diyo hemşireler ama ben daha 1 kere uyanıkken gördüm hep uyuyordu. annesine uslu gzüküo korkutmuo galiba kuzum benim..