2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hapşırınca bende üşüttüm mü acaba diye panikliyorum. aslında doktorda dedi hapşırır normal diye ama yinede tedirgin oluoyorum
annelik işte...

Yarim ve ndd canlarım sizden cevap beklıyorum sütüm nasıl çoğalır
kuru ıncır
rezene cayı
hosaf
bulgur pılvı*corbası
kuru sogan
karpuz
cörek otu

yaa dr dr demıcem bır baskasını denıcennn cnm tebrıklerr cok sukru sende kavustun bebegınee allah bagıslasın ınsll
haydı hayırlısı ınsl cnm benım du aıle kolayından kavus bebegineeeeeee
hehe benıı kac kez yaptı hemdekakasını halasınada yaptı heheh
kızlar kac dıkışnz var normal catır dıe doguranlar bnm 20. gunm hala acıo agrıo hap ıçmesem oturamırum sızdede bolemı acaba
benımkıde 10.gunden sonra oturdum ama halen dusmedııı happmtoher ın dedıı gıbı halatla dıkt heralde bugn 23.gunnn
eevt canım rapunzel gibi , enseyi bi görsenn baglanıo :) vücüduda kıl içindee
ayy cnm benım bnm paşada ogle vucud kıl dolu olsunn kılısını oprım ben onunnnesıme dıyom enseyı baglasakyaa hehe
kızlar bebek doktoru 15 günlük olunca kullanmamız için ACD damla yazmış sanırım D vitamini takviyesi bu gerekli mi ? bebeğine bu damladan kullanan var mı?
bız kullanyor gunesden geelen vıtamın gunde 3 damlaa bıngıladakın kapanması ıcn gereklı bır vıtamın cnm kullan sendee benceee
Spiral taktıran kimi duyduysam hamile kaldı. Bu cuma doktorumdan randevum var.. Bakalım su korunma olayında derin mevzulara giricez Ne önerecek bakalım, haber ederim
haydı yaa banada ozelde n nyaz belım goremessem
suzancım en sogan denedim ama etki etmedi ya.simdi madecassol diye bi ilac kullaniyorum ise yarayacak gibi
ya nıe kıı bend eıse yaradı tuhhh ınsl sıfan olurr
bende ablamdan duydumu yaptım banyo suyununıcıne alyansımı attımm kucuk cay uzecındende su doktum vuducuna tmm dır aynı su ıle kendımıde yıkadım hehe
ALLAH kOLAYLIK VERSIN INSLL CNM BENIM kucagına a eıne gıtmek de nasıp olur ınslll

kızlar oglumun kakası halen sarı ve tanelı duruyor bazende cok sulu(ıshl modu)
bgun 23 gunluk olduk ve gobısınden gurul pıtır pıtır sesler gelıyo usuttumu dıyomm ama karnını sarıyorum yeleksız kaldırmamaya ozen gosterıyorum ceyranda hıcc bırakmama calıyomm sızınkıler ne alemde o seslerden sızdenden gelıyormu kııı bır söleyın bakemm:44::44::44:

benımkıde aynı canım.Hiç bitmiyor sesler.16 günlük.Normaldir herhalde.

Kızlar
İzmirdeyim ben ve bebeğim 16 günlük.Sıcaktan durmuyor.Uyumuyor.Resmen çığlık atıyor.Camı acıyoruz dışarıdan resmen alev geliyor.Bugun ilk kez klıma açtık.30 derecede.Ancak oyle uyudu kuzucum.Cok üzülüyorum böyle bunalmasına sıcaktan.Ama korkuyoruzda üşütür diye.

Siz ne yapıyorsunuz?Klima acıyor musunuz?Kac derecede?Üstünede uzun kollu gıydırıyorum henüz.
Yardım edın lütfen.

benımkıde aynı canım.Hiç bitmiyor sesler.16 günlük.Normaldir herhalde.
ınsl cnm yaa
canım happmother arkadasımız da ızmırde yasıyordu ve klıma acıyorduu bılgınee

Yazmelekleri, lovelypink, acenu ve destek olan diger arkadaslar sagolun. Yarin hepimiz icin iyi haberlerle baslasin ve bitsin umarim.

Slm .
Ben de Antalya da yaşıyorum ama şuan yayladayım kaçtım,kaçırdım oğlumu sıcaklardan.
Buraya gelene kadar 24 saat klima çalıştırıyorduk.isilik olmasın kuzum ve de sıcaklardan bunalmasın diye.direk üzerine getirmiyordum.ortamı serin tutmaya çalışıyordum ne de olsa mekanik hava bunun için bir de pencere hep Açıktı doğal hava girsin diye.27-28 derece iyi oluyordu .
Gece üzerine ince bir zıbın ve patikli tulum giydiriyordum.gece dış ortadaki hava sıcaklığı da düştüğü için gündüze göre biraz daha serin oluyordu.
Ama hiç klimasız yatmadık.yazık yavrucaklara.
Yaylaya gitmeden doktor kontrolüne gittik.doktor da dedi klima açın bu sene havalar sıcak bu sıcağa gelemez bebekler,direk üzerine gelmesin klima ona dikkat edin dedi.
Yaylaya kaçıyoruz dedim ben de :)))

Son düzenleme:

Slm canım bende izmirdeyim havalar çok sıcak bende klima kullanıyorum doktorumuz 26 derece idal dedi bu sıcaklarda bişey olmaz endişe etme. Benim kız bir haftalık kısa kollu çıtçıtlı badiyle bırakıyorum gayet rahat.Sadece çorap ve eldiven kullanıyoruz kollar bacaklar açıkta:)))) Sıcağı hiç sevmiyor kuzumm.

Yazmelekleri, lovelypink, acenu ve destek olan diger arkadaslar sagolun. Yarin hepimiz icin iyi haberlerle baslasin ve bitsin umarim.

amin cnm yarın sen doguma ben kontrole cybernuran doguma pınu naptı blmyorm merk edyorm:)
o yzuden hepmız ıcın hakkmzda hayırlısı ınsallah guzel haberlerle donerız

canım ben de uzun kollu giydiriyordum sonra çocuğum isilik olmaya başladı kısa kollu zıbınlar giydiriyorum bide penye bahtaniye benimkiside 17 günlük

Kızlar selam;
bugün hiç giremedim bakamadım size;
malum yarın büyük gün 31 temmuz :)) yarın hayırlısıyla bebişim kucağımda olcak inşallah;
bugün bütün gün heyecandan temzilik yaptım,vakit geçsin diye ,bide bellimi olur sabah bi bakar doktor açılma var falan der:)
tabi bu bi umut ama yarın gayet sezeryana hazır bi şekilde ailecek gidicez;

doktorum sabahtan bi bakıcak açılma varmı diye;yoksa eğer öğlene kadar bebeğimi sezeryanla kucağıma almış olucam;
hastaneden mutlaka yazıcam size telefondan; haberdar edicem sizi..
çok heyecanlıyım birazda garip duygular var:)
dua edin bana kızlarr lütfen...

Ayy hadi hayırlısı bakalım ;yarın ben öğlen doğurcam sende aksama doğru :)))
hadi kalmasın 31 temmuzz
yazmelekleri sendende bekliyoruz yarına bi atraksiyon :)

cybernuran;essra ve bennn :))) (süpriz bi şekilde yazmelekleri) temmuzun son anneleri :))

Canim bende fethiyedeyim ama dogumum ankarad oldu bayramda gecicrm eve bakalim nasil olcsk.ankarada iyydik patikli tulumu ustunde battaniyesyle rahat prensesim ama fethiye sicagndan bende korkuyorum:/klimaa ac bence bende acmayi planliyorum

bebısım hayırlı dogumlar olsun seklı onemlı degıl ıknızıde sag salım gelın ınsalllah. bende yarn haber vercem ne oldgunuı ama yarn dogmcagı kesın 1 gunle abı olcak senn oglun :)

bebısım hayırlı dogumlar olsun seklı onemlı degıl ıknızıde sag salım gelın ınsalllah. bende yarn haber vercem ne oldgunuı ama yarn dogmcagı kesın 1 gunle abı olcak senn oglun :)

saol canım bnm; seninde güzel haberlerini bekliyoruz yarın;
bencede artık doğumun şekli önemli değil,yarın akşam bu saatlerde koynumda olacağını bilmek heyecanlandırıyo beni :))

Hepberaber sessizliği dinleyelim gözlerimizi kapatıp çünkü deneyimli arkadaşların dediğine göre bir daha evimiz sessiz olmayacakmış

Hepberaber sessizliği dinleyelim gözlerimizi kapatıp çünkü deneyimli arkadaşların dediğine göre bir daha evimiz sessiz olmayacakmış

aslında uyku depolamak lazım ama gel görki uyuyamıyorum heyecandan; bi eksik varmı diye sağda solda geziniyorum evde :))
bide doktor sabah 6 dan sonra bişey yeme dedi; birazdan eşimle sahur yapıyım karnımı doyurıyım,yarın bidaha kaçta yeriz kimbilir :
)))

Ayyy seni çok iyi anlıyorum gidip yatamıyorum yatağıma biraz daha geçsin zaman diye bekliyorum nedense hiç eksiğimiz kalmadı bizim :) hadi sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza hepinize dua edicem bu gece

kızlar sağolun cevaplar için.şimdi emerken dik tutuyorum biraz emip gaz çıkarıyoruz sonra devam.bittikten sonra da çıkarıyoruz rahatladı biraz ama 1:30dan beri kaka yapmak için çırpınıyor yapamıyor birde ona çare bulsam süper olacak

evasude cnm sen bir seferde iki meme veriyorum demişsin ya ikisini birden boşaltabiliyor mu?benimki o kadar uyanık kalamıyor her zaman malum.bazen 1-1 buçuk saat kaldığında diğerine geçebiliyoruzz

şu sarılık geçmedi gitti yaaa iki saatte bir emmekten oda bende bittikkk.

25-26 derecede klima hep açık uzun kollu zıbın ayaklı patik ince battaniye arada evi havalandıryrm,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…