ay ne gusel maaslalah cnm ya bnm esım haenuz pek o tarafalrda dılll gercı solesem yapar aam ıs st lerı cok uzun oldu ıcın bene kıyamıyom bırde sahura kaldkınca tam oluyr dun gece bıle cokdusundum uyandırmadan once ama bayagı dolmustum en son uyanınca agladım bendee oda dırek bebeyı aldı sakınlastırdı ıımısıdee:26:
Kuzum ben de uyku sorunu yok.Gayet iyiyimmm
Kızçemi 2 saatte bir emziriyorum gündüzleri
Geceleri de bazen kendisi uyansın diye bırakıyorum
O da maksimum 3 saat uyuyor.Ne bileyim ben alıştım
Ama bazen saatlerce uyumayı istiyorum.Annem ben de
Eşim deçok yardımcı oluyor.Eşim saat 22.30 gibi spora gidiyor.
00.30 gibi geliyor ben o arada uyumuş oluyorum.Eğer kızçem uyandıysa
onunla ilgileniyor altını alıyor bana emzirmek kalıyor.Sonra gazdır alt almadır
emzirmekti derken açılıyorum zaten 2-3 saat sonra yine kalkıyorum
Öyle çok şiddetli gaz sorunumuz olmadı şükürler olsun mışıl mışıl uyumayı
seviyor kızçemmmmm
Bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor.. Ben bi damla bi şey olsa değiştiriyorum günde 20 bez oluyo ya parça parça mı yapıyo ki.. Miktarı ne kadar
ayy ALLAH kolaylık versın cnmbenım ya zor ıs ya canlı bır varlıga care olamamakkktatlım gozun aydın hic korkma cok kolay gececek, regl sancısının zaman zaman fazlası olacak gibi dusun son saatlerde...allah kolaylık versin..bu arada sancım gelince yurumeye calısıyordum daha iyi geliyor aklında bulunsun..optum
canım bizimki kronik uykusuz oldugundan cok yabancı degil bunlar...bizimki de cok ac oldugunda memyi versem de hırsından almıyor agzını surup surup geri cekyorbiraz sakinlemesini bekliyorum oyle emiyor ancak...hele bir kez uykusundanuyandırdık diye gun boyu emmedi ac kaldı agladı..asabiyiz biraz anlayacagın
canım ben 20 kez degistirmiyorum bilmiyorum 10 oluyor mu ama soyle dusun dogdu dogalı bugune kadar 3 paket bez bitirdik, ayın 4unde dogmustu
ay ne gusel maaslalah cnm ya bnm esım haenuz pek o tarafalrda dılll gercı solesem yapar aam ıs st lerı cok uzun oldu ıcın bene kıyamıyom bırde sahura kaldkınca tam oluyr dun gece bıle cokdusundum uyandırmadan once ama bayagı dolmustum en son uyanınca agladım bendee oda dırek bebeyı aldı sakınlastırdı ıımısıdee:26:cok sukur genede her gunumuzeeeeeeee
gaz sonuru bıızmde pek yok cok sukru kendısı halledıyoo
ayy ALLAH kolaylık versın cnmbenım ya zor ıs ya canlı bır varlıga care olamamakkk
kızlar sağolun cevaplar için.şimdi emerken dik tutuyorum biraz emip gaz çıkarıyoruz sonra devam.bittikten sonra da çıkarıyoruz rahatladı biraz ama 1:30dan beri kaka yapmak için çırpınıyor yapamıyor birde ona çare bulsam süper olacak
evasude cnm sen bir seferde iki meme veriyorum demişsin ya ikisini birden boşaltabiliyor mu?benimki o kadar uyanık kalamıyor her zaman malum.bazen 1-1 buçuk saat kaldığında diğerine geçebiliyoruzz
şu sarılık geçmedi gitti yaaaiki saatte bir emmekten oda bende bittikkk.
Hepberaber sessizliği dinleyelim gözlerimizi kapatıpçünkü deneyimli arkadaşların dediğine göre bir daha evimiz sessiz olmayacakmış
sanmam canım bişey olduğunu. aman sen yinede dikkatli ol kuzummkızlar ya ben emzirirken bir iki lkez baska seye daldım yavrumun burnu kapandı kurtardı kendini ama sizce bi zararı olmus mudur ona?
benim sıpada öyle emmeyi çok seviyor bazen 40 dk kalıyor memede bazende 10 dk da emip doyuyorr.
Bazen tek memede doyuyor bazen 2 memede canım
Her zaman aynı değil...Ben doktorumuza emme süreleri çok
farklı oluyor bazen 2 meme bazen tek meme.Bazen 5 dakika
bazen ise 20 dakika şaşırıyorum acaba doyuyor mu diye sorunca?
Doktorum çok güzel birşey söylemişti:EMME SÜRESİNİ BEBEĞİNİZ BELİRLER
Yani siz merak etmeyi o doyuyordur.Bizim için ilk 5 dakika çok önemli
Çoğu bebek ilk 5 dakikada doyuyor daha sonra memede oyun oynamak
istiyor deyince rahatlamıştım
bende istanbuldayım.gündüz kısa kollu çıtçıtlı badi ve hava çok sıcaksa şort giydiriyorum.serinse ince ayaklı pijama giydiyorum.bizim ev zemin kat fazla güneş görmüyor oyüzden herzaman çok sıcak olmuyor.dün dışarı çıktık dra kontrol vardı.oğlumu bebek arabasına koyduk yürüyerek gittik.hava çok sıcaktı dr gittimizde kilosunu ölçmek için vücudunu soydugumda ateş gibi yanmıştı vücudu.18 günde 250 gram kilo almış emme sorunumuz bazen devam ediyor.bende sadece çıtçıtlı badi ile arabasına koyup eve götürdüm.eve gelince ıık su ile yıkadık rahatladı bebek.bazen ev çok sıcaksa hastane çıkışı bile onu yakıyor sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum ayagına çorap.akşamları yatarken evimiz serin olduğu için cam açmıyorum çıtçıtlı badi ve ince ayaklı pijama giydiriyorum ayaklarının üstüne incecik battaniye örtüyorum gece üşümesin diye.kimi evler çok sıcak cam açınca bile serinlemiyor ince giydirilse yeter.ama üzerine örtü örtülmeli.Istanbulda oturanlar bebeklerinizi gunduz nasil giydiriyorsunuz, gece nasil
Rabbim annenin içine öyle bir sevgi veriyor ki o acının ardından bebişi görüp kokusunu duyunca herşey biranda geçip gidiyor unutuluyor.
Evet sessiz olmayacak ama bebişiniz uyuduğu zaman sesliliği bile
özleyeceksiniz bebişinizi çok özleyeceksinizzzzz.Gebeliğinin tadını
çıkarın Rabbim herşeyi öyle güzel yaratmışkiiii
Biran önce sağlıklı bir şekilde meleklerinize kavuşmanız dileğiyle kızçelerrrrr
kızlar benim oğluş pek kilo almadı.1 ayın sonunda en az 500-600 gr kilo alması gerekirmiş.ama zor oğluş bazen emmiyor yada memede uyuyor.sizin bebişler doğduktan sonra kaç gram aldı.biz suan 3700 grm ama zaten kilosu iyi doğmuştu.off uyumaması için ne yapmalıyım ki...mamada hiç vermiyorum artık.çok gaz yapıyor mama.kilo almıyor offf.sizin bebişler aldı mı.
canım benim bebiş 3kilo doğdu, 12. günde 3300 geldi doktor iyi demişti. hiç mi kilo almadı kaç doğmuştu şuanda kaç kilo?
canım benim bebiş 3kilo doğdu, 12. günde 3300 geldi doktor iyi demişti. hiç mi kilo almadı kaç doğmuştu şuanda kaç kilo?
canım kupon sadece pazar günü veriliyo ve ogün geçerli oluyoKıslarrrrr e-bebek ind kuponu olan var mı ?
Pompa almak istiyorum da :)
Kızlar
İzmirdeyim ben ve bebeğim 16 günlük.Sıcaktan durmuyor.Uyumuyor.Resmen çığlık atıyor.Camı acıyoruz dışarıdan resmen alev geliyor.Bugun ilk kez klıma açtık.30 derecede.Ancak oyle uyudu kuzucum.Cok üzülüyorum böyle bunalmasına sıcaktan.Ama korkuyoruzda üşütür diye.
Siz ne yapıyorsunuz?Klima acıyor musunuz?Kac derecede?Üstünede uzun kollu gıydırıyorum henüz.
Yardım edın lütfen.
canım maşallah bebişine.ben günde en fazla 2 kere 45 ml mama veriyordum ve çok gaz yapıyordu.anne sütü sagarak biberonla verdim hep.bebiş on günlükken mama ve biberonu bıraktırdım 1 haftadır mama ve sağdıgım sütü bile biberonla vermiyorum çünkü biberon verince gögsümü istemiyor.sütümü bazen sağıp kaşıkla ağzına verdim.bazende tıkanmasın diye sağdım döktüm.biberona bizimki 10 günde çok alıştı.yapay meme ucuylada güzel emziremedim hep üstü giysisi ıslandı.suan emiyor ama az emiyor.bizim kilomuz 10. günden sonra arttı ama çok zorlandım.gündüzleri emzirmek için hep uyandırıyorum.senin bebişin anne sütü-biberon karmaşası yaşamıyor mu.bizimki çok yaşadı...şuan yapay meme ucu olmadan emiyor ama yoruluyor...evin sıcaksa uzun kollu falan giydirme.ben bile sıcaklarda evde atletle dolaşıyorum ona ragmen hep terliyorum.yazık bebişe isilik olur vucudu kızarırKıslar bizim Nebil 3450 doğdu 3400 ile hastaneden çıktık
Doğum sonrası 3.gün kontrole gittiğimizde sarılıktan dolayı kılo vermişti 3120 gr düştü
Şimdi kızım 19 günlük kilosu 3920 mama ve anne sütü ile
Bide bende istanbuldayım ve havalar çok sıcak kızıma uzun kollu çıtçıtlı ile tulum giydiriyorum acaba çok mu
canım kupon sadece pazar günü veriliyo ve ogün geçerli oluyo
canım maşallah bebişine.ben günde en fazla 2 kere 45 ml mama veriyordum ve çok gaz yapıyordu.anne sütü sagarak biberonla verdim hep.bebiş on günlükken mama ve biberonu bıraktırdım 1 haftadır mama ve sağdıgım sütü bile biberonla vermiyorum çünkü biberon verince gögsümü istemiyor.sütümü bazen sağıp kaşıkla ağzına verdim.bazende tıkanmasın diye sağdım döktüm.biberona bizimki 10 günde çok alıştı.yapay meme ucuylada güzel emziremedim hep üstü giysisi ıslandı.suan emiyor ama az emiyor.bizim kilomuz 10. günden sonra arttı ama çok zorlandım.gündüzleri emzirmek için hep uyandırıyorum.senin bebişin anne sütü-biberon karmaşası yaşamıyor mu.bizimki çok yaşadı...şuan yapay meme ucu olmadan emiyor ama yoruluyor...evin sıcaksa uzun kollu falan giydirme.ben bile sıcaklarda evde atletle dolaşıyorum ona ragmen hep terliyorum.yazık bebişe isilik olur vucudu kızarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?