2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ay ne gusel maaslalah cnm ya bnm esım haenuz pek o tarafalrda dılll gercı solesem yapar aam ıs st lerı cok uzun oldu ıcın bene kıyamıyom bırde sahura kaldkınca tam oluyr dun gece bıle cokdusundum uyandırmadan once ama bayagı dolmustum en son uyanınca agladım bendee oda dırek bebeyı aldı sakınlastırdı ıımısıdee:26:cok sukur genede her gunumuzeeeeeeee

gaz sonuru bıızmde pek yok cok sukru kendısı halledıyoo
Bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor.. Ben bi damla bi şey olsa değiştiriyorum günde 20 bez oluyo ya parça parça mı yapıyo ki.. Miktarı ne kadar

ayy ALLAH kolaylık versın cnmbenım ya zor ıs ya canlı bır varlıga care olamamakkk

evet canım ya birsey degil ne zavallı yavrumun derdini anlayabiliyorum ne de care bulabiliyorum hele uykusuzluk da eklenince bir iki kez yavruma kızıyordum bir daha emzirmeyecegim mama verecegim ne istedigin belli degil diye..utanıyorum kendimden

kızlar ya ben emzirirken bir iki lkez baska seye daldım yavrumun burnu kapandı kurtardı kendini ama sizce bi zararı olmus mudur ona?

Bazen tek memede doyuyor bazen 2 memede canım
Her zaman aynı değil...Ben doktorumuza emme süreleri çok
farklı oluyor bazen 2 meme bazen tek meme.Bazen 5 dakika
bazen ise 20 dakika şaşırıyorum acaba doyuyor mu diye sorunca?
Doktorum çok güzel birşey söylemişti:EMME SÜRESİNİ BEBEĞİNİZ BELİRLER
Yani siz merak etmeyi o doyuyordur.Bizim için ilk 5 dakika çok önemli
Çoğu bebek ilk 5 dakikada doyuyor daha sonra memede oyun oynamak
istiyor deyince rahatlamıştım

Hepberaber sessizliği dinleyelim gözlerimizi kapatıp çünkü deneyimli arkadaşların dediğine göre bir daha evimiz sessiz olmayacakmış

Evet sessiz olmayacak ama bebişiniz uyuduğu zaman sesliliği bile
özleyeceksiniz bebişinizi çok özleyeceksinizzzzz.Gebeliğinin tadını
çıkarın Rabbim herşeyi öyle güzel yaratmışkiiii
Biran önce sağlıklı bir şekilde meleklerinize kavuşmanız dileğiyle kızçelerrrrr

benim sıpada öyle emmeyi çok seviyor bazen 40 dk kalıyor memede bazende 10 dk da emip doyuyorr.
bu 5 dk yı öğrendiğim iyi oldu benimde. aç kalmasın sıpacıklarr

Istanbulda oturanlar bebeklerinizi gunduz nasil giydiriyorsunuz, gece nasil
bende istanbuldayım.gündüz kısa kollu çıtçıtlı badi ve hava çok sıcaksa şort giydiriyorum.serinse ince ayaklı pijama giydiyorum.bizim ev zemin kat fazla güneş görmüyor oyüzden herzaman çok sıcak olmuyor.dün dışarı çıktık dra kontrol vardı.oğlumu bebek arabasına koyduk yürüyerek gittik.hava çok sıcaktı dr gittimizde kilosunu ölçmek için vücudunu soydugumda ateş gibi yanmıştı vücudu.18 günde 250 gram kilo almış emme sorunumuz bazen devam ediyor.bende sadece çıtçıtlı badi ile arabasına koyup eve götürdüm.eve gelince ıık su ile yıkadık rahatladı bebek.bazen ev çok sıcaksa hastane çıkışı bile onu yakıyor sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum ayagına çorap.akşamları yatarken evimiz serin olduğu için cam açmıyorum çıtçıtlı badi ve ince ayaklı pijama giydiriyorum ayaklarının üstüne incecik battaniye örtüyorum gece üşümesin diye.kimi evler çok sıcak cam açınca bile serinlemiyor ince giydirilse yeter.ama üzerine örtü örtülmeli.

Rabbim annenin içine öyle bir sevgi veriyor ki o acının ardından bebişi görüp kokusunu duyunca herşey biranda geçip gidiyor unutuluyor.
hayat biranda bebeğin oluveriyor.
canım oğlumu bazen koynumda uyutuyorum o kadar tatlı oluyorki. bütün kokusu içime doluyor.
sevgisi kalbime sığmıyor oğlumun
çok şükür Allah a bizlere bu güzel duyguyu yaşattı.
İsteyen herkese yaşatsın inşallah Rabbim.
Doğum için hastaneye gittiğimde her sancımda bebeği olmayanlar için dua ettim. Rabbim onlarada yaşatsın bu sevgiyi diye.

kızlar benim oğluş pek kilo almadı.1 ayın sonunda en az 500-600 gr kilo alması gerekirmiş.ama zor oğluş bazen emmiyor yada memede uyuyor.sizin bebişler doğduktan sonra kaç gram aldı.biz suan 3700 grm ama zaten kilosu iyi doğmuştu.off uyumaması için ne yapmalıyım ki...mamada hiç vermiyorum artık.çok gaz yapıyor mama.kilo almıyor offf.sizin bebişler aldı mı.

canım benim bebiş 3kilo doğdu, 12. günde 3300 geldi doktor iyi demişti. hiç mi kilo almadı kaç doğmuştu şuanda kaç kilo?

canım benim bebiş 3kilo doğdu, 12. günde 3300 geldi doktor iyi demişti. hiç mi kilo almadı kaç doğmuştu şuanda kaç kilo?

Kıslar bizim Nebil 3450 doğdu 3400 ile hastaneden çıktık
Doğum sonrası 3.gün kontrole gittiğimizde sarılıktan dolayı kılo vermişti 3120 gr düştü
Şimdi kızım 19 günlük kilosu 3920 mama ve anne sütü ile

Bide bende istanbuldayım ve havalar çok sıcak kızıma uzun kollu çıtçıtlı ile tulum giydiriyorum acaba çok mu

3500 doğdu 10 günlükken dra gittik 50 gr verdi 3450 oldu.18 .günde tekrar gittiğimizde 3700 kg dedi 250 gr almış yani.bugün 19 günlük olduk.

kızlar
yazmelekleri sezeryana giricek 5-6 gibi , hastanede suan bekliyo , hayirlisi ile bebegini alir kucagina inş , dua edelim ,

canım antalyadayım doğduğu günden bri 27 derece duruyo kilmayı 27ye ayarladım 24 saat hem de doktorlar da aç dedi

canım maşallah bebişine.ben günde en fazla 2 kere 45 ml mama veriyordum ve çok gaz yapıyordu.anne sütü sagarak biberonla verdim hep.bebiş on günlükken mama ve biberonu bıraktırdım 1 haftadır mama ve sağdıgım sütü bile biberonla vermiyorum çünkü biberon verince gögsümü istemiyor.sütümü bazen sağıp kaşıkla ağzına verdim.bazende tıkanmasın diye sağdım döktüm.biberona bizimki 10 günde çok alıştı.yapay meme ucuylada güzel emziremedim hep üstü giysisi ıslandı.suan emiyor ama az emiyor.bizim kilomuz 10. günden sonra arttı ama çok zorlandım.gündüzleri emzirmek için hep uyandırıyorum.senin bebişin anne sütü-biberon karmaşası yaşamıyor mu.bizimki çok yaşadı...şuan yapay meme ucu olmadan emiyor ama yoruluyor...evin sıcaksa uzun kollu falan giydirme.ben bile sıcaklarda evde atletle dolaşıyorum ona ragmen hep terliyorum.yazık bebişe isilik olur vucudu kızarır

Son düzenleme:

CANIM benım saolasın
Bizim 3.günden sonra kılo kaybımız çok olduğu için doktor aptamil 1 verdi ilk başlarda 30 ml günde ıkı defa sonrasında 60 çıkardık 14 günlükten sonrada 90 ml yapıyorum artık mama yediğinde 3 saat uyuyo uyandığında anne sütü emiyo ama memede yaklaşık 2 saat temız kalıyor cek uyuyo uyanıyor arada cekıyo memeden alınca hmn uyanıyor.
Mamayı sevdi bır sorun yasamadık şükür maşallah subhanallah gazını da rahatlıkla alttan üstten çıkarıyor.
Emıyo ama eğer halen doymadıysa ve aranıyorsa azmama yapıyorum mamayı yıyor anne göğsünü ederek uyuyo benım kısçe de :)
Mamayı sen neden kesitin kı tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…