gögsümü emmediği için.biberon daha rahat geliyor.kiloda almayınca mamayı bıraktım çünkü ben sadece gece verdim ona ragmen mama gaz yaptı gündüzde anne sütü veriyordum daha önce biberonla.artık biberon vermiyorum gögsümü zor aldı...CANIM benım saolasın
Bizim 3.günden sonra kılo kaybımız çok olduğu için doktor aptamil 1 verdi ilk başlarda 30 ml günde ıkı defa sonrasında 60 çıkardık 14 günlükten sonrada 90 ml yapıyorum artık mama yediğinde 3 saat uyuyo uyandığında anne sütü emiyo ama memede yaklaşık 2 saat temız kalıyor cek uyuyo uyanıyor arada cekıyo memeden alınca hmn uyanıyor.
Mamayı sevdi bır sorun yasamadık şükür maşallah subhanallah gazını da rahatlıkla alttan üstten çıkarıyor.
Emıyo ama eğer halen doymadıysa ve aranıyorsa azmama yapıyorum mamayı yıyor anne göğsünü ederek uyuyo benım kısçe de :)
Mamayı sen neden kesitin kı tatlım
kızlar oglumun kakası halen sarı ve tanelı duruyor bazende cok sulu(ıshl modu)
bgun 23 gunluk olduk ve gobısınden gurul pıtır pıtır sesler gelıyo usuttumu dıyomm ama karnını sarıyorum yeleksız kaldırmamaya ozen gosterıyorum ceyranda hıcc bırakmama calıyomm sızınkıler ne alemde o seslerden sızdenden gelıyormu kııı bır söleyın bakemm:44::44::44:
dün gece...
oglum 11 de uyandı aksam ve gece nın 2 sıne kadar oglumla harap olduk sölekııı uyanınca 5 dk emdıı sonrasında ıse benım uyku geldı st ooldu 12 paşamı yenıdne emsırdımm 5 dk emdıı o kaa sonrasında ıse uyuyan paşa uyumadım gecenın 2 ne kadar ben hrap oldum her seyı deneıdm oglum yok AlLAH yok ne uyku ne emme yokk derken yalancımemeyı verdım onu alıyo memeyi almıyo cıglıgı basıyo derken bır garıp oldum esımı uyandırdım al sen bak goluna dıye dum oldumm pöff esım uyandı benım yaptıklarımı yaptı dısarı rusgarlıdı pencereyı kapamıstım kalktı pencereyı actı ben lohusa oldum ıcın usuyorum halenn ama esım cok sıca da dedı ondandır dedı actı bısde oturma odasına gectık derken emısmeden sonra 1,5 st gecıstı dedı memeyı yenıden ver verdım kı aldıı ayyy 5 dk sonra uykuya daldı o ka mutlu oldumkı derkennn sahhur vaktı geldıı ve esımle mutfa gectık bana gene uyku yokkk söle böle derkenn 4 de uyumusumm paşamda sabah hatırladım kadarı ılee 5 de uyandı sanırm halende uykusuzlukdan dolayı hatırlamıyom yaa sonra ıse esım gıderken uyandım hemen dalmısım gerıı derken 8 de uyandıkk paşamla yat kalk yat kalkk sımdı uyuyoo paşazademm bende temslık yaptım aksam ııcn fasulye ayıklıcam sımdıı uyanıncada paşamı yıkıcazz sonra nelerr olur bılmemm pöfff ama söle delıklı 4-5 st lık uyku o aa ıyı gelıcekı onu cok ıı bılıyorum nasıl yaparım onuda bılmıyom esımın geldı st 5,5 o gelse yatsam desemm 6 olurr ee o zamanda kerahat vaktı ve lohusa lıkda hıc tercıh etmıcem bır uyku st ve esımde ızın vermes o st de uyumama...
ee ne yapım ben akıl varmı teknık varmı sızdede bana verıcekk ancak pazar gunu esım evde oluyo oda bır ıhtımal ıs olmaz saa:44::44::44:ayy ne cok konusmusumm yaaaaaaaaaa
gögsümü emmediği için.biberon daha rahat geliyor.kiloda almayınca mamayı bıraktım çünkü ben sadece gece verdim ona ragmen mama gaz yaptı gündüzde anne sütü veriyordum daha önce biberonla.artık biberon vermiyorum gögsümü zor aldı...
b ence bi hayli çok canım. bizim 7. günümüz evde çok sıcak. bebişim bunalıyor sıcaktan. kısa kollu çıtçıtlı bodiyle patikli pijama giydiriyorum ben gün içinde. gecede uzun kollu çıtçıtlı bodi yine altına patikli pijama.Kıslar bizim Nebil 3450 doğdu 3400 ile hastaneden çıktık
Doğum sonrası 3.gün kontrole gittiğimizde sarılıktan dolayı kılo vermişti 3120 gr düştü
Şimdi kızım 19 günlük kilosu 3920 mama ve anne sütü ile
Bide bende istanbuldayım ve havalar çok sıcak kızıma uzun kollu çıtçıtlı ile tulum giydiriyorum acaba çok mu
hemn kolaylıga alışıolar bnde gecelerı verıodum sadece 30 cc verıodum yetıodu bnı emdkten snra bu sefer gogsmu almıodu cekmıodu hazr akmasını bekledı kestım hemde mamayı verıodum gaz sorunu cıkaramıodu bde her mama verdgmde fşkırarak kusuodu sutum allaha cok sukur yetıo bnde mamayı kestım inş kılo kaybı yasamayız:26::26:
b ence bi hayli çok canım. bizim 7. günümüz evde çok sıcak. bebişim bunalıyor sıcaktan. kısa kollu çıtçıtlı bodiyle patikli pijama giydiriyorum ben gün içinde. gecede uzun kollu çıtçıtlı bodi yine altına patikli pijama.
b ence bi hayli çok canım. bizim 7. günümüz evde çok sıcak. bebişim bunalıyor sıcaktan. kısa kollu çıtçıtlı bodiyle patikli pijama giydiriyorum ben gün içinde. gecede uzun kollu çıtçıtlı bodi yine altına patikli pijama.
canım isilik olduysa sıcaktan olmuştur biraz az giydir bence. bende öyle sımsıkı giydirip kundaklıyordum. bir gün hiç durmadı sürekli ağladı susturamadım. memede bile huysuzlandı gazı yoktu karnı toktu uyutamadım. ertesi gün bende evi havalandırdım serinlettim bide kısa kollu çıtçıtlı giydirdim üstünüde çok örtmedim rahatladı kuzum. şimdide kızarıklıkları iyice azaldı.bn gydıremıorm kısa kolu fln kolsuz cıtcıtlı uzerne hastne cıkıslarını gydırıorum ayagna corap ve patıklı pantln tek kundak uzerıne uyurken bakıorum yanakları soguk bıle oluyo ama isilk oldu yavrum yhanapıcagmı şaşırdm ıyıce :44::44:
ayyy çok heyecanlandıımm bütün temmuz annişleri aldı kuzularını kucağına çok şükürrrkızlar
yazmelekleri sezeryana giricek 5-6 gibi , hastanede suan bekliyo , hayirlisi ile bebegini alir kucagina inş , dua edelim ,
biz farkedemiyoruz ama onlar hemen alışıyorlar dış ortama. bende üşür diye korktum hep. ama üşümüyorlar. çok sıcak zaten. oda alıştı şimdi çokta huzurlu. 1 hafta sonrada bacakları özgürleştiricemCanım bende bugun üstünde yzun kollu çıtçıtlı bacakları açık bıraktım
Kucagımda kontrol edıyorum acaba üşür mü diye ama sıcacık halen
Yavrum demek sıcaktan huysuzlanıyomuş
Hele tenı dopdugunda uzun kollu cıtcıtlı tulum ve battanıyeye sardurıyolardı ya
biz farkedemiyoruz ama onlar hemen alışıyorlar dış ortama. bende üşür diye korktum hep. ama üşümüyorlar. çok sıcak zaten. oda alıştı şimdi çokta huzurlu. 1 hafta sonrada bacakları özgürleştiricem
deneye yanıla öğreniyoruz bişeyleri. bilmemek zor cidden. bigün çok sıkıntı çekip ertesi gün yeni bişey deniyoruz. iyi gelirse öyle devamkuzucuklar anlatamıyor dertlerini bizde keşfetmeye çabalıyoruz napalım
canım isilik olduysa sıcaktan olmuştur biraz az giydir bence. bende öyle sımsıkı giydirip kundaklıyordum. bir gün hiç durmadı sürekli ağladı susturamadım. memede bile huysuzlandı gazı yoktu karnı toktu uyutamadım. ertesi gün bende evi havalandırdım serinlettim bide kısa kollu çıtçıtlı giydirdim üstünüde çok örtmedim rahatladı kuzum. şimdide kızarıklıkları iyice azaldı.
İnşallah canım benım kilo kaybınız olmaz
İnş çooook kilo almıştır bebiş
Ay o halatlar ben de de bi kopsa .....2 tane dıkışm dustuuuuu hele sukur yhaaaahalatlar koptu sonndaa
Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.
Ay o halatlar ben de de bi kopsa .....
Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?