2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gögsümü emmediği için.biberon daha rahat geliyor.kiloda almayınca mamayı bıraktım çünkü ben sadece gece verdim ona ragmen mama gaz yaptı gündüzde anne sütü veriyordum daha önce biberonla.artık biberon vermiyorum gögsümü zor aldı...

cnm aynı bızdede ama ben dr sordum sadace anne sutu ıctıgı ıcın normal ddı ıshal fln deıl yanı sıvı bı sekılde yaptıgı ıcın bnce karnıda gurul gurul bde gaz cıkarıo yha ondandır dıe tahmn edıorum

bızde oleyız yha gece 12 de anca yatıoruz 3 e kadar uyuyo 3 te kalkıo bucuga kadar emıo 5 te kalkıo bda oğlen 12 ye kadar yarı saatlık uykularladuruo uyuyo uyanıo tabı bnde hıc uyku yokoğlnde bı uyutuorum bu sfr 3 saat yne uyuyo 3 saat te bır uyanıo bu sferde bn temızlıktı yemektı bn uyumuorum tekım de evde saf gbıyım anlıcanız keraat vaktı uyudm bıkere eşim evdeydı o baktı bebsmıze bn uyım ddm nerden uyudum kalktgmda bı suru sey sacmalamısım kendme gelemedm 1 saat eger bı teknık bulursan bnada solermısn cnm yha

hemn kolaylıga alışıolar bnde gecelerı verıodum sadece 30 cc verıodum yetıodu bnı emdkten snra bu sefer gogsmu almıodu cekmıodu hazr akmasını bekledı kestım hemde mamayı verıodum gaz sorunu cıkaramıodu bde her mama verdgmde fşkırarak kusuodu sutum allaha cok sukur yetıo bnde mamayı kestım inş kılo kaybı yasamayız:26::26:

b ence bi hayli çok canım. bizim 7. günümüz evde çok sıcak. bebişim bunalıyor sıcaktan. kısa kollu çıtçıtlı bodiyle patikli pijama giydiriyorum ben gün içinde. gecede uzun kollu çıtçıtlı bodi yine altına patikli pijama.

İnşallah canım benım kilo kaybınız olmaz
İnş çooook kilo almıştır bebiş

bn gydıremıorm kısa kolu fln kolsuz cıtcıtlı uzerne hastne cıkıslarını gydırıorum ayagna corap ve patıklı pantln tek kundak uzerıne uyurken bakıorum yanakları soguk bıle oluyo ama isilk oldu yavrum yha napıcagmı şaşırdm ıyıce :44::44:

Canım bende bugun üstünde yzun kollu çıtçıtlı bacakları açık bıraktım
Kucagımda kontrol edıyorum acaba üşür mü diye ama sıcacık halen
Yavrum demek sıcaktan huysuzlanıyomuş
Hele tenı dopdugunda uzun kollu cıtcıtlı tulum ve battanıyeye sardurıyolardı ya

canım isilik olduysa sıcaktan olmuştur biraz az giydir bence. bende öyle sımsıkı giydirip kundaklıyordum. bir gün hiç durmadı sürekli ağladı susturamadım. memede bile huysuzlandı gazı yoktu karnı toktu uyutamadım. ertesi gün bende evi havalandırdım serinlettim bide kısa kollu çıtçıtlı giydirdim üstünüde çok örtmedim rahatladı kuzum. şimdide kızarıklıkları iyice azaldı.

kızlar
yazmelekleri sezeryana giricek 5-6 gibi , hastanede suan bekliyo , hayirlisi ile bebegini alir kucagina inş , dua edelim ,
ayyy çok heyecanlandıımm bütün temmuz annişleri aldı kuzularını kucağına çok şükürrr

biz farkedemiyoruz ama onlar hemen alışıyorlar dış ortama. bende üşür diye korktum hep. ama üşümüyorlar. çok sıcak zaten. oda alıştı şimdi çokta huzurlu. 1 hafta sonrada bacakları özgürleştiricem
deneye yanıla öğreniyoruz bişeyleri. bilmemek zor cidden. bigün çok sıkıntı çekip ertesi gün yeni bişey deniyoruz. iyi gelirse öyle devam kuzucuklar anlatamıyor dertlerini bizde keşfetmeye çabalıyoruz napalım

Kızlar evim o kadar sıcakkı sadece kısa kollu cıtcıtlı badı ayagına da corap gıydırıorum uzerıne de penye battanıye deıl tulbent ortuorum..Emzırmeye basladıgımızda bıle kanter ıcınde kalıoruz (Erkek cocugu bırde sıcagı sevmez derler hakketen oyleymıs sımdıden bızımkı uzerını bıle acmaya basladı yazık bunalıorlar bu sıcakta bebıslerımız (

karnına kadar ortuyorum bnde ama balkn kapmz hep acık oldgndan korkuyorum hasta ederm dıe kv bugun geldı cocugn ustunu ortmmı dıe soruo ort dıo aslında yok ddm bnde. her gelen bebek o uşur ddı kafmı ıyıce karıstrdılar yha

Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.

Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum

Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.

cnm kırkımız cıkıcak dıe bılıorum bn bnde bı kac gundur yoktu yenıden basladı kanamm yavas yavs bıtıcek bnce

Ay o halatlar ben de de bi kopsa .....

en kısa zamnda kopar ınş cnm sendede

Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum

gozn aydn cnm saglıcakla kucagna alırsn ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…