bayramda ne gydıorunz bebslere bn bse bulamadım yhaaa:26::26::26: offfff
bn gydıremıorm kısa kolu fln kolsuz cıtcıtlı uzerne hastne cıkıslarını gydırıorum ayagna corap ve patıklı pantln tek kundak uzerıne uyurken bakıorum yanakları soguk bıle oluyo ama isilk oldu yavrum yhanapıcagmı şaşırdm ıyıce :44::44:
Canim bende istnbuldyim ince tulum icine kisa kollu citcitli giydiriyorumcanım maşallah bebişine.ben günde en fazla 2 kere 45 ml mama veriyordum ve çok gaz yapıyordu.anne sütü sagarak biberonla verdim hep.bebiş on günlükken mama ve biberonu bıraktırdım 1 haftadır mama ve sağdıgım sütü bile biberonla vermiyorum çünkü biberon verince gögsümü istemiyor.sütümü bazen sağıp kaşıkla ağzına verdim.bazende tıkanmasın diye sağdım döktüm.biberona bizimki 10 günde çok alıştı.yapay meme ucuylada güzel emziremedim hep üstü giysisi ıslandı.suan emiyor ama az emiyor.bizim kilomuz 10. günden sonra arttı ama çok zorlandım.gündüzleri emzirmek için hep uyandırıyorum.senin bebişin anne sütü-biberon karmaşası yaşamıyor mu.bizimki çok yaşadı...şuan yapay meme ucu olmadan emiyor ama yoruluyor...evin sıcaksa uzun kollu falan giydirme.ben bile sıcaklarda evde atletle dolaşıyorum ona ragmen hep terliyorum.yazık bebişe isilik olur vucudu kızarır
İstanbul da olsam kesin bulurdum bu bafra da niye bir şey yok yaaa bende sinir oldum bakmadığım bebek mağazası kalmadı heralde
Herkeste bir giydirme problemi var heralde :))
kızlar bugün eşimle dışarı çıktık birşeyler aldım kendime.
öyle iyi geldi ki...
kızıda anneme bıraktık çok şükür kazasız belasız hallettik bugünü.
kızlar bu arada samsun ve bizim ev öyle soğuktuki ben çıtçıtlı badi tulum/takım ve penye battaniyeyle dolaştırdım bugüne kadarr.
ama 2 gündür sıcak,yüzünde kırmızı noktalar oluşmuş.
banyo yapıyoruz hergün cam açamıyorum odasında üşütür diye.
yaz annesi olmak ne zormuşşş :)
bayramda yola çıkıyoruz 8 saat Allah yardımcımız olsun nasıl geçecek bakalım :26:
haftaya doktora götürücez tekrar sarılığı azalmış olsun inş. yavrumunnnn
yazmelekleri bebeğini kucağına almıştır sanırım .Rabbim analı babalı büyütsün inş.
.
ayy uykusuzluk sınır bosuyor tatalımm merak etme duselıcez kırk ları cıkınca ınsllevet canım ya birsey degil ne zavallı yavrumun derdini anlayabiliyorum ne de care bulabiliyorum hele uykusuzluk da eklenince bir iki kez yavruma kızıyordum bir daha emzirmeyecegim mama verecegim ne istedigin belli degil diye..utanıyorum kendimden
ayy su st lerde emısıyrordur ıns odaa bebbgı ıle cok sukur temmuz annlerıde kavustu meleklerıne ınsllkızlar
yazmelekleri sezeryana giricek 5-6 gibi , hastanede suan bekliyo , hayirlisi ile bebegini alir kucagina inş , dua edelim ,
aynen temılsık so su derkenn oho uyanma st gelıyor tek ım bende o yusdne bole dınlenenemkk bencedeeeeecnm aynı bızdede ama ben dr sordum sadace anne sutu ıctıgı ıcın normal ddı ıshal fln deıl yanı sıvı bı sekılde yaptıgı ıcın bnce karnıda gurul gurul bde gaz cıkarıo yha ondandır dıe tahmn edıorum
bızde oleyız yha gece 12 de anca yatıoruz 3 e kadar uyuyo 3 te kalkıo bucuga kadar emıo 5 te kalkıo bda oğlen 12 ye kadar yarı saatlık uykularladuruo uyuyo uyanıo tabı bnde hıc uyku yokoğlnde bı uyutuorum bu sfr 3 saat yne uyuyo 3 saat te bır uyanıo bu sferde bn temızlıktı yemektı bn uyumuorum tekım de evde saf gbıyım anlıcanızkeraat vaktı uyudm bıkere eşim evdeydı o baktı bebsmıze bn uyım ddm nerden uyudum kalktgmda bı suru sey sacmalamısım kendme gelemedm 1 saat eger bı teknık bulursan bnada solermısn cnm yha
2 tane dıkışm dustuuuuu hele sukur yhaaaahalatlar koptu sonndaa
benımkılerde duruyor ne yapcaz kıne yaaaaAy o halatlar ben de de bi kopsa .....
ozel hayat ıcın 40 dolması gerek cnm ama namaz kılmak oruc tutmak(emzıklısın gercıde)KURAN okumak ıcn oluyorr gusul alıp devam edıyorsun hayatına ama 40 gun esın den ııznlı oluyorsun rabb ıznı ıle benım bıldıgımmmKizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.
özun aydın olsun cnm ınsl evınıze donersınzı kısa zamanda dua ıle ınsl hayırlı evlatlar olsunlarrrrHerkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum
benım paşamınkı hazır bılemm ılk alıs verıısnde almıstımmmmbayramda ne gydıorunz bebslere bn bse bulamadım yhaaa:26::26::26: offfff
kızlar normal dogum yapanlar kanamanız halen devam edıyormu????
benım bugn 24.gunden st aldıkk
ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff
Eki Görüntüle 768879 ve bu altınada mavı pıjamanın beyazını aldımmmm güle gle gıyrdımek nasıp olur ınsll
ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff
merhaba kızlar
Ne zormuş be annelik.Nefes almaya vakit kalmıyor :):)
Bebişim 17 günlük oldu. ilk hafta iyiydi de bu hafta sürekli ağlıyor.Sıcaktan mı neden anlamadık gitti.Karnı tok.azıcık da isilik oldu ya. Nasıl geçer bu isilik.arkadaşlarında dediği gibi bende açtım klima ama yinede isilik oldu maalesef
Sizlerin bebişler nasıl?
Hepinizi optuk teyzeleri.
Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum
bugün bende bişe bulamadım kızıma zaten herşey büyük geliyor.bizim gibi olan var mı kızlar.kilosu çok düşükte değil.ne yapsam yenisini mi alsam küçük bişeler bilmiyorum.
e hergün büyüyor onlarda elimde kalacaklar büyük ihtimal
bayramda ne gydıorunz bebslere bn bse bulamadım yhaaa:26::26::26: offfff
geçen ciwile gittim ve hiç bişi bulamadım yaw hep 6 aydan başlıyo bende zıbın aldım yeni giysin diye
bnde sımdı e bebekten buldum tulum hemde ucuz ama nası malı onu bılmıorum alsammı almasammı dsarıda cıkamıorum napıcagmı şaşrdm yaaaaa kendmede cıkmm lazm alşverşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?