2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Herkeste bir giydirme problemi var heralde :))

kızlar bugün eşimle dışarı çıktık birşeyler aldım kendime.
öyle iyi geldi ki...
kızıda anneme bıraktık çok şükür kazasız belasız hallettik bugünü.

kızlar bu arada samsun ve bizim ev öyle soğuktuki ben çıtçıtlı badi tulum/takım ve penye battaniyeyle dolaştırdım bugüne kadarr.
ama 2 gündür sıcak,yüzünde kırmızı noktalar oluşmuş.
banyo yapıyoruz hergün cam açamıyorum odasında üşütür diye.
yaz annesi olmak ne zormuşşş :)

bayramda yola çıkıyoruz 8 saat Allah yardımcımız olsun nasıl geçecek bakalım :26:
haftaya doktora götürücez tekrar sarılığı azalmış olsun inş. yavrumunnnn

yazmelekleri bebeğini kucağına almıştır sanırım .Rabbim analı babalı büyütsün inş.
.

bugün bende bişe bulamadım kızıma zaten herşey büyük geliyor.bizim gibi olan var mı kızlar.kilosu çok düşükte değil.ne yapsam yenisini mi alsam küçük bişeler bilmiyorum.
e hergün büyüyor onlarda elimde kalacaklar büyük ihtimal

Canim bende istnbuldyim ince tulum icine kisa kollu citcitli giydiriyorum
Usuyor evde pencereler kapali duruyoruz ama bende usuyorum iki pike ile uyuyorum birde oglum usuduginde yesil kaka yapiyo

Herkeste bir giydirme problemi var heralde :))

havaları anlayamadm kı bı ole bı bole puffff

samsun bnde bafradayım şaşırttm oğlma ne gydrcegmı havalar yagslıyken sıkı sıkı gydrdm isilik yaptım oğlsmu smdıde kolsuz çtçtlı ve tulum uzernede kundak ortuyorum terlemıo ıyı dıe dusunuorum yha zor valla yaz annesı olmak

heheyyttt bır ıftar sofrasını daha 4 4 luk kurdum kocısı beklıyom fırına gıttı oglumda ILAHI IDNLERKEN UYUMUSS HHEHYTTTTTTT

KISLAR BENIM DIKISLER DURMAYA DEVAM EDIYOO YAA BUGN 24 .GUNLUK OLDUKK BILEEEEEEEEE

ayy uykusuzluk sınır bosuyor tatalımm merak etme duselıcez kırk ları cıkınca ınsll
kızlar
yazmelekleri sezeryana giricek 5-6 gibi , hastanede suan bekliyo , hayirlisi ile bebegini alir kucagina inş , dua edelim ,
ayy su st lerde emısıyrordur ıns odaa bebbgı ıle cok sukur temmuz annlerıde kavustu meleklerıne ınsll

aynen temılsık so su derkenn oho uyanma st gelıyor tek ım bende o yusdne bole dınlenenemkk bencedeeeee

cnm banyo yaptırmak cok ıse yarıyor bencee benımkı suyu sevıyr sonrasındada uyuyo esımde ölemıs kv dıyo uyumayınca suya sokardım hemen uyurdu dıye sende deneseneeee
2 tane dıkışm dustuuuuu hele sukur yhaaaa halatlar koptu sonndaa

Ay o halatlar ben de de bi kopsa .....
benımkılerde duruyor ne yapcaz kıne yaaaa
20.gune kadar batıkonladım sımdı ıse normle dondum ama dıkısler ıcene duruyorr

Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.
ozel hayat ıcın 40 dolması gerek cnm ama namaz kılmak oruc tutmak(emzıklısın gercıde)KURAN okumak ıcn oluyorr gusul alıp devam edıyorsun hayatına ama 40 gun esın den ııznlı oluyorsun rabb ıznı ıle benım bıldıgımmm
Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum
özun aydın olsun cnm ınsl evınıze donersınzı kısa zamanda dua ıle ınsl hayırlı evlatlar olsunlarrrr

bayramda ne gydıorunz bebslere bn bse bulamadım yhaaa:26::26::26: offfff
benım paşamınkı hazır bılemm ılk alıs verıısnde almıstımmmm

Eklentiler

• $Fotoğraf0035.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
ve bu altınada mavı pıjamanın beyazını aldımmmm güle gle gıyrdımek nasıp olur ınsll

kızlar normal dogum yapanlar kanamanız halen devam edıyormu????
benım bugn 24.gunden st aldıkk
ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff

ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff

ben 8 temmuzda sezeryan ile doğum yaptım. Kanama hala devam ediyo, rengi de hala kırmızı.. Hatta bazen fazla geldiği bile oluyo :)

merhaba kızlar

Ne zormuş be annelik.Nefes almaya vakit kalmıyor :):)
Bebişim 17 günlük oldu. ilk hafta iyiydi de bu hafta sürekli ağlıyor.Sıcaktan mı neden anlamadık gitti.Karnı tok.azıcık da isilik oldu ya. Nasıl geçer bu isilik.arkadaşlarında dediği gibi bende açtım klima ama yinede isilik oldu maalesef

Sizlerin bebişler nasıl?
Hepinizi optuk teyzeleri.

Eki Görüntüle 768879 ve bu altınada mavı pıjamanın beyazını aldımmmm güle gle gıyrdımek nasıp olur ınsll

bızmdeee varr bndannnbn altna bse almdm işte sorun o

aynn cnm bnmde ole bazen kırmızı şekılde oluyobn batıkon kullnmadım bebgn gobek bagı dussun dıe verdıgı babusol dıe ilacı kendmede kullndm daha faydalı ıstersenız sızde alıp kullnn bıraz can yakıo ama halatlarıda koparıo

nazarr degmiştr annesı bol bol oku . bnmkıde huy deıstrdı uykuya dalarken aglıo sınırlenıo anlamdm nıe yapıo. isilik bzdede var dr sorucm bn bu hafta gdrz önce gden olursa haber versın

Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum

geçmiş olsun tatlım hayırlı evlatlar olsun

benim de büyük geliyo hele ilk zamanlar 2200dü her şey döküdü üstünden şimdi bi kaç üstü oluyo :)

geçen ciwile gittim ve hiç bişi bulamadım yaw hep 6 aydan başlıyo bende zıbın aldım yeni giysin diye

bnde sımdı e bebekten buldum tulum hemde ucuz ama nası malı onu bılmıorum alsammı almasammı dsarıda cıkamıorum napıcagmı şaşrdm yaaaaa kendmede cıkmm lazm alşverşe

bnde sımdı e bebekten buldum tulum hemde ucuz ama nası malı onu bılmıorum alsammı almasammı dsarıda cıkamıorum napıcagmı şaşrdm yaaaaa kendmede cıkmm lazm alşverşe

ben bugün kendim için çıktım oğluşu kv bıraktım yaw 40beden giyiyordum şimdi 42 44 üst altta 46 oluyo ama güzel şeyler buldum ama biraz tuzlu oldu alışverişim güzel birşey bulduysan alsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…