2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...

Kizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
ve oglusumu 16.20itibariyle sezeryanla kucagima aldim...
dunyanin en guzel seyi oglum kizlar,
dikislerim aciyo sonra yazarim opuldunuz canlar....

sırayla herkes bebeğini kucağına aldı
2013 temmuz anneleri topiğinin gözüaydın olsun

Son düzenleme:
Canlarrrr
Biz saat 2 de uyandık mamamızı yedık uyumayay calışıyoruz.
Benım sızlere bır sorum olacak
Bebeğiniz gece uyurken odada ısık yanıyor mu yoksa karanlık mı

Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum

tatlım çok geçmiş olsun.kızın besteyle inş en kısa zamanda eve dönersiniz.Allah sağlık şifa versin.güzel haberler alırız inş senden.duamız seninle.hadi artık sende aramıza bebekle katıl...

Canlarrrr

canım ben giriş kolidorun ışığını hep açık bırakıyorum.o ışık bütün odalarımıza yansıyor.emzirirkende oturma odasında emziriyorum.yatak odasında olmuyor rahat edemiyorum.gece odada ışık pek açmıyorum sadece altını pislettiyse açıyorum.ışık açık uyumasını alışmasını istemiyorum.gece lambası bile düşündüm ama gerekmedi.zaten sahura kadar uyumuyoruz şimdilik.o yüzden sahurdan sonra ara kolidor ışığı yetiyor.bence yattığı odaya ışığa alıştırma..biraz büyüsün 7 aylık falan olunca kolidor ışığını da söndürücem yakmam.

kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...

hayırlı olsun normal doğum yapmana çok sevindim bebişinle mutlu günler:)))

Kizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
ve oglusumu 16.20itibariyle sezeryanla kucagima aldim...
dunyanin en guzel seyi oglum kizlar,
dikislerim aciyo sonra yazarim opuldunuz canlar....

aynı benim gibi olmuş senin de canım bizim bebişler çok inatçı çıktı:) inşallah en kısa zamanda toparlarsın doğum saatlerimiz de birbirine yakın benim oğluşum da 16.05 te doğmuştu:))) bebeğin hayırlı olsun, dünyanın en güzel şeyi işte:)

Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum

hayırlı olsun canım, inşallah hemen toparlar bebeğin kendisini... sağlıkla kucağna alırsın inşallah..

kızlar buarada benim de kanamam açık kırmızıya döndü sulu bi şekilde az az geliyor.. valla Allahım biliyor ya kanamam biraz daha sürsün diye dua ediom çünkü bu molaya çok ihtiyacım vardı.. şimdi kanamam bitince namaz başlayacak, uyku düzenimiz pek oturmadığı için emzirip yatıyom emzirip yatıom namaz başlarsa bi de namaz saatlerini beklemem gerekecek, Allahım bana biraz daha müsaade etse diyorum şöyle 40ıma kadar dinlensem töbe töbe

bi de bu sabah farkettim oğlum büyüyor ya ... üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. bu tatlı günleri bi daha geri gelmeyecek... uyuyacaktım valla gözüme büyümüş göründü boşver uykuyu dedim oğlumla vakit geçirdim sabahtan bu yana yeni uyudu... bu tatlı hallerini uyuyarak kaçırmak istemiyorum ama uykusuzluk da çok fena :)))

Son düzenleme:
4. Levent te
sabah 8 aksam 5
21 aylık ve 1 aylık 2 bebeğime
benimle beraber evde iken bakacak
bana yardımcı olacak
tercihen eğitimli
900 lira maaş ile bakıcı arıyorum
acil...
Özelimden teşefonlaşabilirix

Canlarrrr

Evet canım benım los bır ışık acıyorum ben kendımde karanlıkta uyuyamam zaten.Hıc kapkaranlık odada uyumadım korkuyorum karanlıktan:) onun için odamızda ışık hep acık.

Seninle ayniyiz hemen hemen benim kizim agustosta 18 aylik olucak diger kizimda 36 gunluk senin ilki kiskanclik yapiyormu hic yada seni paylasamama?
Benim kizim sadece meme ve mama verirken yapisik ikiz gibi oluyoruz hemen ustume geliyor yatiyor sirtima sariliyor falan bide daha acir kucuk olayina hakim olmadigi icin severken aglatiyoruz arada:)

Aynı sayılır emcem demiyo umutsamıyo ama ben sevecem ben kucağıma alıcam diyo küçüğü severken yıpratıyor , elini kolunu çekiyor.. Hevesi geçse rahatlıcaz da brnim oğlan aşırı hareketli evde sıkılıyo bize sarıyo bu sıcaklarda can sıkıntısından...

Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.

Doktorun bilgi vermedi mi?
Benim doktor 2 ay ilişki yok.2 ay sonra kontrole geldiğinde konuşuruz demişti.
Sezeryandı benim doğumda.

Canlarrrr

Herkesin özellikle de bebeklerin karanlık odada uyuması gerekir.bağışıklık sistemi karanlık odada uykuda kuvvetlenşyormuş.aydınlık odada uyuyan
Özellikle kadınların göğüs kanserine yakalanma riskinin arttığınıza dair araştırma yapılmış.

Aydınlıkta uyuyamam ben de.odada da gece lambasını sevmem.koridor ışığı açık mecburen.öksürüyor tıksırıyor kendim hemen görmek istiyorum bebeği.zamanla o ışıkta kapanacak tabiki.

Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.

kanaman bitse bile özel hayat için 40 gün beklemen lazım... kırkın çıkana kadar lohusasın...

Herkese merhaba,

Gozun aydin canim sag salim cikarsiniz insllh

gozun aydin canim hayirli evlT olurlar insllh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…