kızlar oglumun kakası halen sarı ve tanelı duruyor bazende cok sulu(ıshl modu)
bgun 23 gunluk olduk ve gobısınden gurul pıtır pıtır sesler gelıyo usuttumu dıyomm ama karnını sarıyorum yeleksız kaldırmamaya ozen gosterıyorum ceyranda hıcc bırakmama calıyomm sızınkıler ne alemde o seslerden sızdenden gelıyormu kııı bır söleyın bakemm:44::44::44:
Mrb. Ben agustos anneleri topigindeyim. Amaa temmuz annesi oldum sezeryan oldugumdan. Sizlere bi sorum olacak. Dogum oncesi ayaklarim sisti ama d.sonrasi inecegine daha da fazla sisti ve bacaklarima da yurudu. Dun gece agri kesici almak zorunda kaldim. Bugun 7.gunumuz. Zamanla gecer mi yoksa dr a mi gitmeliyim.
Bir de bebegimin kakasi hep sulu ishal mi degil mi karar veremiyorum. Tesekkurler..
Kuzum sütüm nasıl diye sormuşssun şu an bunları yazarken
gözyaşı gibi akmaya başladılarYani biraz fazlalar
ALLAH'ım hep böyle kalsın hepimizin...Benim kızçem de emerken
ağzından taşırıyor bazen kenarlardan akıyor böyle yanaklarında
kalıyor bayılıyorum o görüntüye
Gündüz kolsuz çıtçıt badi + çorap geçe üstüne ince tulumIstanbulda oturanlar bebeklerinizi gunduz nasil giydiriyorsunuz, gece nasil
evet canım ya birsey degil ne zavallı yavrumun derdini anlayabiliyorum ne de care bulabiliyorum hele uykusuzluk da eklenince bir iki kez yavruma kızıyordum bir daha emzirmeyecegim mama verecegim ne istedigin belli degil diye..utanıyorum kendimden
cnm aynı bızdede ama ben dr sordum sadace anne sutu ıctıgı ıcın normal ddı ıshal fln deıl yanı sıvı bı sekılde yaptıgı ıcın bnce karnıda gurul gurul bde gaz cıkarıo yha ondandır dıe tahmn edıorum
bızde oleyız yha gece 12 de anca yatıoruz 3 e kadar uyuyo 3 te kalkıo bucuga kadar emıo 5 te kalkıo bda oğlen 12 ye kadar yarı saatlık uykularladuruo uyuyo uyanıo tabı bnde hıc uyku yokoğlnde bı uyutuorum bu sfr 3 saat yne uyuyo 3 saat te bır uyanıo bu sferde bn temızlıktı yemektı bn uyumuorum tekım de evde saf gbıyım anlıcanızkeraat vaktı uyudm bıkere eşim evdeydı o baktı bebsmıze bn uyım ddm nerden uyudum kalktgmda bı suru sey sacmalamısım kendme gelemedm 1 saat eger bı teknık bulursan bnada solermısn cnm yha
Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.
kanaman bitse bile özel hayat için 40 gün beklemen lazım... kırkın çıkana kadar lohusasın...
kızlar normal dogum yapanlar kanamanız halen devam edıyormu????
benım bugn 24.gunden st aldıkk
ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff
kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...
Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum
Kizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
ve oglusumu 16.20itibariyle sezeryanla kucagima aldim...
dunyanin en guzel seyi oglum kizlar,
dikislerim aciyo sonra yazarim opuldunuz canlar....
Bizde yanmıyor her yeri kapatıyoruz ama yatak odasına dışarıdan biraz ışık geliyor o bize yetiyor.Canlarrrr
Biz saat 2 de uyandık mamamızı yedık uyumayay calışıyoruz.
Benım sızlere bır sorum olacak
Bebeğiniz gece uyurken odada ısık yanıyor mu yoksa karanlık mı
ben bugün kendim için çıktım oğluşu kv bıraktım yaw 40beden giyiyordum şimdi 42 44 üst altta 46 oluyoama güzel şeyler buldum ama biraz tuzlu oldu alışverişim güzel birşey bulduysan alsana canım
kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...
Canlarrrr
kız anaları kız analarııııı sorularım var sizlere =)
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
2. 14 günlüğüz kaç kez kaka yapıyor anne sütü alanlar?
3.göbeğimiz hergün kıyafete bulaşacak kadar kanıyor sizce normal mi?
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
şimdiden sağolun kızlarrr...
kızı uyuttum bende bir duş alıp uyucam inşşşşşşşşşşşşş
Bugün biz 1 aylık olduk Allaha şükürler olsunve bizde de aynı. Kız zaten bebişlerde sulu olur kakası, bi de sarı olsun da yeşil olmasın. O sesler se araştırdım hava parçaçıkları emerken bebişin bağırsaklarından geliyor (dün şu gaz problemini araştırıkan okumuştum) ve sonradan gaz olarak çıkıyor
Geçer canım. Bende de olmuştu ama 1 haftada gitti. Benimki normal doğumdu ve hastaneden çıkınca hiç yatmadım normal işimi gördüm belki onun için.
Maşallah
Gündüz kolsuz çıtçıt badi + çorap geçe üstüne ince tulum
Annesi o daha bebek ne yapsın onu da canı sıkılıyor.
Aynı beni günlük hayatımı yazmışsınvallaevde mumya gibi geziyorum. Dün eşim hatta istersen bir yardımcı alırız dedi halımı görünce.
Katılıyorum yarime
Canım kanaman bitse de kahverengi sonra sarı akıntı geliyor en sonunda beyaza yakın olması lazım. Bence de 40 cıkmasını bekle.
Canım bene açık kahverengi sarıya yakın akıntı var 31 ün oldu heralde 40 çıkınca biter inşaallah.
Gözünüz aydın kızlar. Allahım inşaallah analı babalı buyütsünTemmuzun son anneleri.
Bizde yanmıyor her yeri kapatıyoruz ama yatak odasına dışarıdan biraz ışık geliyor o bize yetiyor.
Genital bölgesinin her tarafını temizlicejsin .. Beyazlıklar hiç normal değil ... Şimdi bi güzelce suyla yıka sonra araları hep açıp sil... Vajinal yapışıklık olur iltihap olur Allah korusun
kız anaları kız analarııııı sorularım var sizlere =)
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
2. 14 günlüğüz kaç kez kaka yapıyor anne sütü alanlar?
3.göbeğimiz hergün kıyafete bulaşacak kadar kanıyor sizce normal mi?
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
şimdiden sağolun kızlarrr...
kızı uyuttum bende bir duş alıp uyucam inşşşşşşşşşşşşş
wuuu bnmkı daha az mı s o vakıtt:44:ben 8 temmuzda sezeryan ile doğum yaptım. Kanama hala devam ediyo, rengi de hala kırmızı.. Hatta bazen fazla geldiği bile oluyo :)
bendede vaa hıc alklıma gelmedıı ve dustude geceebızmdeee varr bndannnbn altna bse almdm işte sorun o
aynn cnm bnmde ole bazen kırmızı şekılde oluyobn batıkon kullnmadım bebgn gobek bagı dussun dıe verdıgı babusol dıe ilacı kendmede kullndm daha faydalı ıstersenız sızde alıp kullnn bıraz can yakıo ama halatlarıda koparıo
:44:benim 17.gün halen daha geliyo kanamam
ayy cok sevndm cnmm gounuz aydın olsunnnnnnnnnkızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...
aala bagıslasın cnmm olsun cok sukur kavustunya beegıneeeKizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
sırayla herkes bebeğini kucağına aldı
2013 temmuz anneleri topiğinin gözüaydın olsun
bız henus mavı os ısık kullanıyos ttalım gece klakıp emzırmek fılan sorun oluor ama ılerde tamamenn kapatıp perdeyı acmayo dusunuyorummmCanlarrrr
biz memlekettyıs ve suan bıle orası 25 derece cnm soguk yanii yayla gıbımm acıkk alannn kv bıle aksmları dısarı oturamıyoz dıyo gunduzlerı ıse ruzgar var dıyoo bebgım ıcın de soguk dur yanıı:26:nasıl giydiriceksiniz bu sıcakta uzun kolluları yazk çocuklara...
süpersınnnnnBugün biz 1 aylık olduk Allaha şükürler olsunve bizde de aynı. Kız zaten bebişlerde sulu olur kakası, bi de sarı olsun da yeşil olmasın. O sesler se araştırdım hava parçaçıkları emerken bebişin bağırsaklarından geliyor (dün şu gaz problemini araştırıkan okumuştum) ve sonradan gaz olarak çıkıyor
Geçer canım. Bende de olmuştu ama 1 haftada gitti. Benimki normal doğumdu ve hastaneden çıkınca hiç yatmadım normal işimi gördüm belki onun için.
Maşallah
Gündüz kolsuz çıtçıt badi + çorap geçe üstüne ince tulum
Annesi o daha bebek ne yapsın onu da canı sıkılıyor.
Aynı beni günlük hayatımı yazmışsınvallaevde mumya gibi geziyorum. Dün eşim hatta istersen bir yardımcı alırız dedi halımı görünce.
Katılıyorum yarime
Canım kanaman bitse de kahverengi sonra sarı akıntı geliyor en sonunda beyaza yakın olması lazım. Bence de 40 cıkmasını bekle.
Canım bene açık kahverengi sarıya yakın akıntı var 31 ün oldu heralde 40 çıkınca biter inşaallah.
Gözünüz aydın kızlar. Allahım inşaallah analı babalı buyütsünTemmuzun son anneleri.
Bizde yanmıyor her yeri kapatıyoruz ama yatak odasına dışarıdan biraz ışık geliyor o bize yetiyor.
ayliz düne kadar günde en az 10 kez sulu sarı kaka yapıyodu... çok şükür gaz sorunumuz çözüldü ama dünden beri kakasını yapmakta zorlanıyo... bildiğiniz kıvranıyo... ah bi çıkarabilse yine sulu ve sarı ama çıkarana kadar kahroluyo bebeğim:18::18::18: dün bütün gün uyumadı kıvranmaktan gece kakasını yapabildi ancak o zaan dalabildi... bugün de aynı durumdayız hep bi mızızlama modnda... dr aradım 4 güne kadar çok normal diyo.. karnına poposuna masajlar yaptım.... egzrsizler yaptırdım ama yok arkadaş dellenicem denemediğim şey kalmadı napıca ben
bu arada gaglama ve pırtlamasında sorun yok ama kaka bizi bozdu...
dikişlerinizin düştüğünü nasıl anlıyosunuz kızlar 1 aylık olucaz yarın ama ben ip mip görmedim... ağrım sızı da yok şükür...
Temizliğini yaparken ele geliyo, elinde kalıveriyodikişlerinizin düştüğünü nasıl anlıyosunuz kızlar 1 aylık olucaz yarın ama ben ip mip görmedim... ağrım sızı da yok şükür...
haydı aynı gunlerde dusuyooo hehytt bnımkıler hep gıttıııı heheytttttttttttttttHalatlardan biri koptu
kaldı bi tane
Bu arada ilk bebeğimde 12 ay hasta olmamıştım.. Hasta olmaya başladım gelecek ay hamile kaldım ... Süt korumuştu baya bi ... Ama yine de emzirmeye cok güvenmemek lazım.. Mazallah
dun temıslık sonrasınkurulamada peceteye geldı cnm sonrasındda ıncedım paşamın sunnetındekı ıpler bensıyor dıkısıde aynı hehehdikişlerinizin düştüğünü nasıl anlıyosunuz kızlar 1 aylık olucaz yarın ama ben ip mip görmedim... ağrım sızı da yok şükür...
ıslak mendılı sanırmmmyarimm
dalının neyını kullanıosun pişik yapmıo cnm
Kizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?