2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba güzel tospiklerin güzel anneleriiiiii :81:
ne güzel anne olduk demi yaa
valla düşününce kendimle gurur duyuyorum
hayatta yaptığımız en güzel şey bu gayette başarılı olduğumu düşünüyorum :81:
bugün 38 günlük olduk teyzeleriiiii ellerinizden öper ECE'm
uykularımızda yavaş yavaş düzene girmeye başladı, en azından 2 sa. aralıksız uyuyabiliyoruz ıkına sıkılada olsa
kakamızıda günde 1 yada günaşırı kendimiz yapabiliyoruz artık:81:
yanlız gece rezene anason veriyorum gazınıda alsın rahatlasın diye huzurlu uyuyor o zaman, böle 4-5 sa. aralıksız uyursada hiç uyandırmıyorum acıkınca kendi uyanıyor zaten, biraz önden emziriyorum olduğu kadar işte sonra mama yapıyorum biraz oyalanıyoruz oynaşıyoruz tekrar uyuyor
yanlız yattığı yerde uyutmaya alıştıramadım henüz hep kucakta sallaya sallaya malesef ve yüzüstü yatmaya bayılıyo sırtüstü yatmayı unuttu bile diyebilirim, bende uyusunda nası olursa olsun diyorum çok komik oluyor ama bi foto gönderirim çekiyimde son halini size
kızımdan haberler böle, bende dün regl oldum ya çok erken değilmi? ne çalışkan hormon varmış anacım daha lohusalığı tamamlamadan ben herkesten duyardım 2 ay sonra 4 ay sonra hatta 6 ay sonra bile olan varmış,
hiç rahat vermezmi bu hormonlar???
sizler nasılsınız bu arada kadromuz tamamlandımı daha geçmişi okuyamadım hemen yazıyım dedim, en son acenu doğurmaya gitmişti, sonrasını bilmiyorum, yurtdışından kuzenim fln geldi ailesiyle yatılı, sonra kv. görümcek fln. giremediydim bi kaç gündür

Selam kızlar,
Bugün bizim bıcırık gece ne yaptı bi bilseniz.
Ensesinden çıkmış resmen. Halbuki yatırmadan önce altını deiştirmiştim.
Ne üst baş kalmış, ne yatak.
Garibim uyanmış, ağlamıyor da. Ihlaya ıhlaya bakınıyo etrafa. Kucağıma alayım diye bi uzandım, garibim pislik içinde.
Gece gece banyoda yaptıramadım, ıslak havluyla sildim bi güzel.
2 günde bir yapıyo kakasını. Herhalde o aralıkta boşaltım başladı
Şimdi emzirdim uyuyor.

Emzirdikten sonra da sütümü sağdım, iki göğsümden toplamda 50ml çıktı. Az mı szce?

Bugün biz 1 aylık olduk Allaha şükürler olsun ve bizde de aynı. Kız zaten bebişlerde sulu olur kakası, bi de sarı olsun da yeşil olmasın. O sesler se araştırdım hava parçaçıkları emerken bebişin bağırsaklarından geliyor (dün şu gaz problemini araştırıkan okumuştum) ve sonradan gaz olarak çıkıyor

Geçer canım. Bende de olmuştu ama 1 haftada gitti. Benimki normal doğumdu ve hastaneden çıkınca hiç yatmadım normal işimi gördüm belki onun için.

Maşallah

Istanbulda oturanlar bebeklerinizi gunduz nasil giydiriyorsunuz, gece nasil
Gündüz kolsuz çıtçıt badi + çorap geçe üstüne ince tulum

Annesi o daha bebek ne yapsın onu da canı sıkılıyor.

Aynı beni günlük hayatımı yazmışsın vallaevde mumya gibi geziyorum. Dün eşim hatta istersen bir yardımcı alırız dedi halımı görünce.

Kizlar biraz ozel oluck ama 22 gunluguz kanamam bir iki gundur hic gelmiyo sumdi abdest alabiliyomuuyum yoksa 40 cikmasini beklicekmiyim ozel hayat icin sezeryanliyim ama.
kanaman bitse bile özel hayat için 40 gün beklemen lazım... kırkın çıkana kadar lohusasın...

Katılıyorum yarime
Canım kanaman bitse de kahverengi sonra sarı akıntı geliyor en sonunda beyaza yakın olması lazım. Bence de 40 cıkmasını bekle.

kızlar normal dogum yapanlar kanamanız halen devam edıyormu????
benım bugn 24.gunden st aldıkk
ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff

Canım bene açık kahverengi sarıya yakın akıntı var 31 ün oldu heralde 40 çıkınca biter inşaallah.

kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...
Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum

Kizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
ve oglusumu 16.20itibariyle sezeryanla kucagima aldim...
dunyanin en guzel seyi oglum kizlar,
dikislerim aciyo sonra yazarim opuldunuz canlar....

Gözünüz aydın kızlar. Allahım inşaallah analı babalı buyütsün Temmuzun son anneleri.

Canlarrrr
Biz saat 2 de uyandık mamamızı yedık uyumayay calışıyoruz.
Benım sızlere bır sorum olacak
Bebeğiniz gece uyurken odada ısık yanıyor mu yoksa karanlık mı
Bizde yanmıyor her yeri kapatıyoruz ama yatak odasına dışarıdan biraz ışık geliyor o bize yetiyor.

kız anaları kız analarııııı sorularım var sizlere =)

1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizi değiştirdik

2. 14 günlüğüz kaç kez kaka yapıyor anne sütü alanlar?

3.göbeğimiz hergün kıyafete bulaşacak kadar kanıyor sizce normal mi?

4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???

5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))

şimdiden sağolun kızlarrr...

kızı uyuttum bende bir duş alıp uyucam inşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

pufff aynı bnde oleyım valla 44 u bulur ust ablma gecende eşofmn al gel ddm hıc bseyım olmuyo l al ddm olmadı anneme oldu kendımı cok kotu hıssettm bn bukadar kılolumuyum dıye vucudum resmen dumduz yha pskljım bozuldu eskı ftlarıma baktıkca snr oluyorum artk oğlşma buldum bakalım oğlşmn teysesı bakıcaktı kyafet malum bız dsarı cıkamıoruz bulamzssa nettn alıcm artk

kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...

aynı bnm gbı bnde 5 de yattım 11 25 gece anne oldum hayırlı evlat olsun ınş cnmm

Canlarrrr

korıdorun ışğnı yanık bırakıorum bn ses cıkardgnda kustumu ettmı dıe bakımak ıcınama gozune ısık gelmıo

cnm bn oğln annesıyım ama gobek bagnı cevaplayabılırım kanaması normal deıl bnce bız hıc ole bse yasamadık cnku dr sor bı ıstersen

kaka yıda cevaplım barı 2 3 kez yapıo bızmkı sureklı bez deıstıorum

kyafetttt offf utulemekten sıkıldım gnde 2 takım desıoruz kundakla beraber ben emzırırken agız bezı koyuyorum cenesınn altına yoksa her emzırmede deıstrmm gerekıo ıslandıgı ıcın

benden bu kadar bır oğlan annsı olrakdan

ıyı olur yardmcı cnm valla ben bazen yemek yapmıorum yatgmı bıle toparlayamıorum yatıorum yoksa gecelerı cok zor oluyo uyanmm allah yardmcımz olsun

Genital bölgesinin her tarafını temizlicejsin .. Beyazlıklar hiç normal değil ... Şimdi bi güzelce suyla yıka sonra araları hep açıp sil... Vajinal yapışıklık olur iltihap olur Allah korusun

Genital bölgesinin her tarafını temizlicejsin .. Beyazlıklar hiç normal değil ... Şimdi bi güzelce suyla yıka sonra araları hep açıp sil... Vajinal yapışıklık olur iltihap olur Allah korusun

bnde oğlmda olmus sunnet derısını bı kaldırdm beyaz beyaz seyler nebılım ılk once anlamadm ama temızlemessn ılthap olurmus cok dıkkat etmems lasımmmm

Halatlardan biri koptu
kaldı bi tane
Bu arada ilk bebeğimde 12 ay hasta olmamıştım.. Hasta olmaya başladım gelecek ay hamile kaldım ... Süt korumuştu baya bi ... Ama yine de emzirmeye cok güvenmemek lazım.. Mazallah

1- biz dalin kullanıyoruz çok da memnunuz... vücudunun herhangi bir yerinde (yüzü dahil) çizik yada kızaıklık yada tahribat oluşursa hemen sürüyorum geçiyo...ayrıca bez olarak huggies yeni bebek kullanıyoruz... pamuklu olduğundan hiiç sıkıntı yaratmadı.. pişik kremi poposuna hiç kullanmadım nerdeyse...
2- biz düne kadar günde 10-12 kez kaka yapıyoduk... bugün 29. günümüz.
3- o kadar kan lekesi noral ama 14 günde neden düşmedi ki göbeğiniz... bizim 6. günde düşmştü...
4- ben yıkarken çok derine inmeden yıkıyodum vajinasını zamanla duş aldıkça azalıyo korkma...
5- sabah akşam değişiyoruz sebebi de gündüz kolsuz gece uzun kollu giyiyoruz... önlük veya mendil kullanmayı denesen...

her gun huy degısıyoo pasanın

yaff sımdıd uykuya dalmada problem yasıyozz 12 de uyandı 13:00 den berı uyu uyan yapıyor kucakdan ınıce uyanıyo hmene ya kucga mı alıstı kı paşm yaaaaaaaa

hayırlısı bunada sukurler olsun..asala şikayet degıl bilgi akımı olsun dıe yazıyommmm

ayakta sallamaya basladık suanda cok zevklı yaaa gözüne tülbent kapatmayıda becerdımkı gunduz gece ve ortam dan etkılenmesın dıye alıştırmak ıtyrdumm alışıyoo da sanırımmm

veeeee dünnn gece dikişlerim döküldüüü koca bır ıp geldı o ıkı dıkısdı sanırımm sahurdada tanesi geldi tamamdırrrrrrrrrrrrr
darısı düşmeyen ark.dikilerine ınsl...

ben 8 temmuzda sezeryan ile doğum yaptım. Kanama hala devam ediyo, rengi de hala kırmızı.. Hatta bazen fazla geldiği bile oluyo :)
wuuu bnmkı daha az mı s o vakıtt:44:
bendede vaa hıc alklıma gelmedıı ve dustude gecee
benim 17.gün halen daha geliyo kanamam
:44:
ayy cok sevndm cnmm gounuz aydın olsunnnnnnnnn
Kizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
aala bagıslasın cnmm olsun cok sukur kavustunya beegıneee
sırayla herkes bebeğini kucağına aldı
2013 temmuz anneleri topiğinin gözüaydın olsun

Canlarrrr
bız henus mavı os ısık kullanıyos ttalım gece klakıp emzırmek fılan sorun oluor ama ılerde tamamenn kapatıp perdeyı acmayo dusunuyorummm
nasıl giydiriceksiniz bu sıcakta uzun kolluları yazk çocuklara...
biz memlekettyıs ve suan bıle orası 25 derece cnm soguk yanii yayla gıbımm acıkk alannn kv bıle aksmları dısarı oturamıyoz dıyo gunduzlerı ıse ruzgar var dıyoo bebgım ıcın de soguk dur yanıı:26:

süpersınnnnn

ayliz düne kadar günde en az 10 kez sulu sarı kaka yapıyodu... çok şükür gaz sorunumuz çözüldü ama dünden beri kakasını yapmakta zorlanıyo... bildiğiniz kıvranıyo... ah bi çıkarabilse yine sulu ve sarı ama çıkarana kadar kahroluyo bebeğim:18::18::18: dün bütün gün uyumadı kıvranmaktan gece kakasını yapabildi ancak o zaan dalabildi... bugün de aynı durumdayız hep bi mızızlama modnda... dr aradım 4 güne kadar çok normal diyo.. karnına poposuna masajlar yaptım.... egzrsizler yaptırdım ama yok arkadaş dellenicem denemediğim şey kalmadı napıca ben

bu arada gaglama ve pırtlamasında sorun yok ama kaka bizi bozdu...

dikişlerinizin düştüğünü nasıl anlıyosunuz kızlar 1 aylık olucaz yarın ama ben ip mip görmedim... ağrım sızı da yok şükür...

aynn bızdede ole sorun var zorlanıo kıvranıo gazını zor cıkarıo zaten yapıo kabız da deıl nıe bu kadar zorlanıosa anlamadım gttı yha

dikişlerinizin düştüğünü nasıl anlıyosunuz kızlar 1 aylık olucaz yarın ama ben ip mip görmedim... ağrım sızı da yok şükür...

cnm wc de tamızlıgını yaparken selpakta gordum bn resmen tğğüm atmıs kadın yha

haydı aynı gunlerde dusuyooo hehytt bnımkıler hep gıttıııı heheyttttttttttttttt
dun temıslık sonrasınkurulamada peceteye geldı cnm sonrasındda ıncedım paşamın sunnetındekı ıpler bensıyor dıkısıde aynı heheh tecrubem oldu dıkıslerden hehe belkı dıkkatlı bakmamsıındır dusmusturde cnm yaa:44:

yarimm

dalının neyını kullanıosun pişik yapmıo cnm
ıslak mendılı sanırmmm

kızlar paşma düne kadar markasız bır ıslak mendıl alıp yıkayıp temsıledım ama dunden berı o bıttı bebeyagı ve sampuanımızla aynı marka olan unı bayb nın kını aldım ıslak mednıl ve dun ılk defa kullandım ama yıkamadan deneyım dedım öle olunca poposunu arası kırmısı noktalar olmus hep ya pısıkmı kıı ben pısık kremii filan kulanmıyomm saf zeytın yagı suruyorum mendıldenmı oldu dersınız ya bez olarak moltıfx ve ve bol kakalı gunler ıcın pedo kullandım(bıttı gercı)

gözün aydin cnm ,

Allah bagislasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…