2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hımmm olablerr

pamuk nıe kullanmıosun bn hıc ıslak mendıl kullnmadım prmann aldım mısafrlıkte kullanırım dıe bı tek pişik kırmızı oluyo cnm hertarafı ıslk mendılıde yıkada kulln cnm guvn olmuyo ıslk mendıllerıne

Herkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum
gözünaydın tatlımm
inşallah hemencecik ev,nize gidersiniz canımm
kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...
hadi gözünaydın canım.
bütün temmuz hamişlerimiz anne oldu artıkk
Kizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
ve oglusumu 16.20itibariyle sezeryanla kucagima aldim...
dunyanin en guzel seyi oglum kizlar,
dikislerim aciyo sonra yazarim opuldunuz canlar....
dünyanın ennn güzel şeyi anne olmak sende şükür kavuştun oğluşuna canım
Canlarrrr
Biz saat 2 de uyandık mamamızı yedık uyumayay calışıyoruz.
Benım sızlere bır sorum olacak
Bebeğiniz gece uyurken odada ısık yanıyor mu yoksa karanlık mı
ben geceleri ışığı kapatıyorum canım. mutfağımız açık oranın ışığını açık bırakıyorum. sadece altını değiştirirken açıyorum ışığı

dune kadar hep kullandım bu yanı saf dogal dıe bır seferlıkkullanmadım oda pısık yaptı ask tanemın totosuna yaaannesı yesinn dötüsünü
pamuk da yusune kullandım sılmek ıcın ama totoya denemedım kıı pöff
dogru guven yok mendıllere yaaa
gecmesse deneyım pamugu yaaa acımasında tekk
pısık kremıde zaten almadım zeytın yagı suruyomm hepp yaglyorm gurese hazırlıyomm ask tanemııı

ütüm var azz ask anemın kıyafetlerıı yenı yıkadım ask tane mm uyananaa kadarr yapimmmmmm

aksamda ıftara davetlıyızz ohh yemek derdm yokkkkkkkk

kizlar oglusmla biz geldik. carsmba kontrole dye cikdk bi anda kndmi sezeryn.masasnda bulusverdm. hytmda yasadgm en.korkunc tecrubediyfi. ama oglum glnce butun korklrm gtti. amlyata aglyrk grdm.mutluljk goz yaslryla cikdim. oglm boynna 2tur kordon dolmis teyzeleri yaramazlik ypmis. doktirda acil aldi sezryna. ne cok uyyim.nde cok.kotu araara agrlar bastryor. yarn tabyrxu olucaz. fitmzla brlkde hkymzi pylascaz. bu arada emir im com istahli. memyi ckrdgm an.basyor ciyagii:))

benimki estetik yaptım demişti ama oraya estetiğe ne gerek varki kafa yapmıştır herhalde...

ben hep pamuk kullnıorum cnm pişik kremıde kullnıorum pişk olmadn surım dıe bde boyun altları koltuk altları kulak arkalarına ıyı bakın kızlar bnm pşamın boynu kızarmıstı pşk kremı kullnıorumallhtn suanda sorunmz yok bebek yagmızıda kullnıoruz pişk olms inş. saf zeytn yagı bulmdm bn :26::26:

bnde yıkadım bırazdaha kurumasını beklıorum 2 gnde bır paşmn kıyftlerı yıkanıo maknde bızden cok oluyo valla

canım
olsun cok sukur kavustunya melegıne ınsallah saglıklıca buyurr
amanınn genekı sezercıke gırmssın yaa ordondan korkarım cok sukru temmuz annelerı kapanısı yaptıııııııı ve kavust meleklerıneeeeeeeeee
haydı saglıgına kavus ınsl bır an once usutme sakın gercı antalya gıbı bır yer ama lohusasın terledım deme yelek ve terlık corap ayagıdan cıkarma tmm ben halende gıyıyommm

cok optukk senı ve emırını alperen ım leeeeeeeee

aynen..cıs kacırıyosruzdaaa
neyse ben utumun basına gecım gorusmek uzere cnm
evet dıkkat etmek gerek hava almayınca cıss oluyor pişiyoo:26::18:

piişk kremimiz dalin
aa yenı duydum pısık kremınıı:26:

ayh en sonnda sende kavustun cnm cok sevndm hayrlısı bolymıs..maşllahhh işthanda cnm

benimki estetik yaptım demişti ama oraya estetiğe ne gerek varki kafa yapmıştır herhalde...

yok cnm estetık yapıolar bnda ole dedı dıkıs ızı bellı olmuyomus ole kafa yapmams senle

cnm aynı sıkıntı bizde de var pancar gibi oluyoruz kaka yapıcaz diye...

yarim neslihan göbeğimiz düştü 7 günde kızlar ama hala kenarları kuru kan oluyor doktora gidince sorucam inş.
bende ağız bezi kullanıyorum yine de bulaşıyor işte emzirirken.allahtan annem yıkıyor ütülüyor ne yapardım bilmem.size kolay gelsin vallahi ...

bu arada ben bübchenin pişik kremini baştan beri az az sürdüm.prima bitince molfixe geçtik zaten çok sık değiştiriyoruz diye.ama accukk pişik olduk işte.birde bepantheni denicem bakalım..

Son düzenleme:

heee göbeii düştükten sonra neden kanarki... bencede dr sor bi önemli olabilir...

Kızlaaaaaa
Pamuk çizmiyo mu kuzularınızı yaaaaa
brn cildime pamuk değirdim mi çizik gibi oluyo kırç kırç ayol... Brnim cildim mi cok hassas ...
Oldum olası ellemeyi sevmem pamuğu

ahh canımm geçmiş olsun.
oğluşunla ilgilenirken ağrılar geçicek hiç merak etme. Allah güç veriyor insana o ağlayınca dayanamıyor kalkıyorsun enerji geliveriyor.
Artık sende anne oldun. İnşallah hep güzel geçsin oğluşunuzla günleriniz

Kızlaaaaaa
brn cildime pamuk değirdim mi çizik gibi oluyo kırç kırç ayol... Brnim cildim mi cok hassas ...
bende pek elleyemiyorum pamuğu bak düşününce bile içim ürperdi parmaklarım uyuştu

cevap 1: ben sudacrem kullanıyorum canım3 günde geçirdi pişiklerini çok memnunum molfikste aynen bizde pişik olduk primadan sonra şimdi canbebe ye geçtim. 38 günlüğüz 4. jumbo paketimiz
cevap 2: annesütü artı mamayla günde 5-6 kez yapıyordu
cevap3 : göbeği yoktu benim kızın bu konuda bilemiyorum
cevap 4: benimkininde beyaz beyaz birikiyor sadece banyoda şöle bezle hafifçe alıyorum alındığı kadar oda.
cevap 5:hergün banyo yaptığımız için herbanyodan sonra ve gece yatarken, kustuğumuzda fln
hade iyi uykular şekerciiimmmm

ilacını kullnmıomusn cnm dustukten sonrada dr a sor ama bızmkı hıc kanamadı kanarsa getr demıstı bna dıkkat et cnm...

kolay gelsın kı kolay gelsın vallhı sureklı aynı döngü ıversındeyız yıka as utule pıslensın molfix yapabılır cnm bız daha pişk olmadık prma kullnıoruz

Kızlaaaaaa

yok tatlım cızermı hıc ılık suyla ısladıgmz zmn hıc bsecık olmuyo sadce suyla temızlemıs oluyoruz en azından

Oğlumun da göbeği 13.gün düştü ama tamamen değil.az birşey vardı içerde kurusun diye beklerken 2 gün sonra ufak ufak akıntı olmaya başladı doktora götürdük.enfekte olmaya başlamış yakmamız gerek kalan kısmı dedi ve yaktı.kalan kısım da birkaç gün içinde parça parça kuruyarak döküldü.ağrılı bir işlem değil yakma işlemi.dün de kontrolü vardı şükür iyileşmiş göbiş.

şkanaması iyi değil bence vakit kaybetmeden bir danış doktora istersen.

Benimki 3 ay emmisti o bakimdan rahatim benim kizimda ayni hamileyken son ana kadar sabahtan parka oglen uykusundan sonra pusetle gezerdik simdi cikamiyor eskisi gibi surekli ariza halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…