haydı aynı gunlerde dusuyooo hehytt bnımkıler hep gıttıııı heheyttttttttttttttt
dun temıslık sonrasınkurulamada peceteye geldı cnm sonrasındda ıncedım paşamın sunnetındekı ıpler bensıyor dıkısıde aynı hehehtecrubem oldu dıkıslerden hehe belkı dıkkatlı bakmamsıındır dusmusturde cnm yaa:44:
ıslak mendılı sanırmmm
kızlar paşma düne kadar markasız bır ıslak mendıl alıp yıkayıp temsıledım ama dunden berı o bıttı bebeyagı ve sampuanımızla aynı marka olan unı bayb nın kını aldım ıslak mednıl ve dun ılk defa kullandım ama yıkamadan deneyım dedım öle olunca poposunu arası kırmısı noktalar olmus hep ya pısıkmı kıı ben pısık kremii filan kulanmıyomm saf zeytın yagı suruyorum mendıldenmı oldu dersınız ya bez olarak moltıfx ve ve bol kakalı gunler ıcın pedo kullandım(bıttı gercı)
gözünaydın tatlımmHerkese merhaba,
Hastaneden yaziyorum. Sezeryan oldum kizim 2900 dogdu ama cigerlerindeki suyu tam atamamis o yuzden kuvezde kalicak birkac gun. Sukur baska dert vermesin Rabbim. Dualarinizi eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum
hadi gözünaydın canım.kızlaaaar ayy çook mutluyum... Hepiniz mutlu olun... Sabah beş buçukta hastaneye yAttım onbirde oğlumun çığlıklarıyla hayatım değişti. Acenuuuuu anne oldum ben :) detaylar sonra inşallah...
dünyanın ennn güzel şeyi anne olmak sende şükür kavuştun oğluşuna canımKizlar bugun sbh hastaneye yatisim yapildi,3-4 saat suni sanci verildl,ama acilmam olmadi,
ve oglusumu 16.20itibariyle sezeryanla kucagima aldim...
dunyanin en guzel seyi oglum kizlar,
dikislerim aciyo sonra yazarim opuldunuz canlar....
ben geceleri ışığı kapatıyorum canım. mutfağımız açık oranın ışığını açık bırakıyorum. sadece altını değiştirirken açıyorum ışığıCanlarrrr
Biz saat 2 de uyandık mamamızı yedık uyumayay calışıyoruz.
Benım sızlere bır sorum olacak
Bebeğiniz gece uyurken odada ısık yanıyor mu yoksa karanlık mı
dune kadar hep kullandım bu yanı saf dogal dıe bır seferlıkkullanmadım oda pısık yaptı ask tanemın totosuna yaahımmm olablerr
pamuk nıe kullanmıosun bn hıc ıslak mendıl kullnmadım prmann aldım mısafrlıkte kullanırım dıe bı tek pişik kırmızı oluyo cnm hertarafı ıslk mendılıde yıkada kulln cnm guvn olmuyo ıslk mendıllerıne
aynn bızdede ole sorun var zorlanıo kıvranıo gazını zor cıkarıo zaten yapıo kabız da deıl nıe bu kadar zorlanıosa anlamadım gttı yha
cnm wc de tamızlıgını yaparken selpakta gordum bn resmen tğğüm atmıs kadın yha
yarimm
dalının neyını kullanıosun pişik yapmıo cnm
dune kadar hep kullandım bu yanı saf dogal dıe bır seferlıkkullanmadım oda pısık yaptı ask tanemın totosuna yaaannesı yesinn dötüsünü
pamuk da yusune kullandım sılmek ıcın ama totoya denemedım kıı pöff
dogru guven yok mendıllere yaaa
gecmesse deneyım pamugu yaaa acımasında tekk
pısık kremıde zaten almadım zeytın yagı suruyomm hepp yaglyorm gurese hazırlıyomm ask tanemııı
ütüm var azz ask anemın kıyafetlerıı yenı yıkadım ask tane mm uyananaa kadarr yapimmmmmm
aksamda ıftara davetlıyızz ohh yemek derdm yokkkkkkkk
canımkizlar oglusmla biz geldik. carsmba kontrole dye cikdk bi anda kndmi sezeryn.masasnda bulusverdm. hytmda yasadgm en.korkunc tecrubediyfi. ama oglum glnce butun korklrm gtti. amlyata aglyrk grdm.mutluljk goz yaslryla cikdim. oglm boynna 2tur kordon dolmis teyzeleri yaramazlik ypmis. doktirda acil aldi sezryna. ne cok uyyim.nde cok.kotu araara agrlar bastryor. yarn tabyrxu olucaz. fitmzla brlkde hkymzi pylascaz. bu arada emir im com istahli. memyi ckrdgm an.basyor ciyagii:))
piişk kremimiz dalin
aynen..cıs kacırıyosruzdaaaben hep pamuk kullnıorum cnm pişik kremıde kullnıorum pişk olmadn surım dıe bde boyun altları koltuk altları kulak arkalarına ıyı bakın kızlar bnm pşamın boynu kızarmıstı pşk kremı kullnıorumallhtn suanda sorunmz yok bebek yagmızıda kullnıoruz pişk olms inş. saf zeytn yagı bulmdm bn:26::26:
bnde yıkadım bırazdaha kurumasını beklıorum 2 gnde bır paşmn kıyftlerı yıkanıo maknde bızden cok oluyo valla
aa yenı duydum pısık kremınıı:26:piişk kremimiz dalin
ayh en sonnda sende kavustun cnm cok sevndmkizlar oglusmla biz geldik. carsmba kontrole dye cikdk bi anda kndmi sezeryn.masasnda bulusverdm. hytmda yasadgm en.korkunc tecrubediyfi. ama oglum glnce butun korklrm gtti. amlyata aglyrk grdm.mutluljk goz yaslryla cikdim. oglm boynna 2tur kordon dolmis teyzeleri yaramazlik ypmis. doktirda acil aldi sezryna. ne cok uyyim.nde cok.kotu araara agrlar bastryor. yarn tabyrxu olucaz. fitmzla brlkde hkymzi pylascaz. bu arada emir im com istahli. memyi ckrdgm an.basyor ciyagii:))
benimki estetik yaptım demişti ama oraya estetiğe ne gerek varki kafa yapmıştır herhalde...
ayliz düne kadar günde en az 10 kez sulu sarı kaka yapıyodu... çok şükür gaz sorunumuz çözüldü ama dünden beri kakasını yapmakta zorlanıyo... bildiğiniz kıvranıyo... ah bi çıkarabilse yine sulu ve sarı ama çıkarana kadar kahroluyo bebeğim:18::18::18: dün bütün gün uyumadı kıvranmaktan gece kakasını yapabildi ancak o zaan dalabildi... bugün de aynı durumdayız hep bi mızızlama modnda... dr aradım 4 güne kadar çok normal diyo.. karnına poposuna masajlar yaptım.... egzrsizler yaptırdım ama yok arkadaş dellenicem denemediğim şey kalmadı napıca ben
bu arada gaglama ve pırtlamasında sorun yok ama kaka bizi bozdu...
cnm aynı sıkıntı bizde de var pancar gibi oluyoruz kaka yapıcaz diye...
yarim neslihan göbeğimiz düştü 7 günde kızlar ama hala kenarları kuru kan oluyor doktora gidince sorucam inş.
bende ağız bezi kullanıyorum yine de bulaşıyor işte emzirirken.allahtan annem yıkıyor ütülüyor ne yapardım bilmem.size kolay gelsin vallahi ...
bu arada ben bübchenin pişik kremini baştan beri az az sürdüm.prima bitince molfixe geçtik zaten çok sık değiştiriyoruz diye.ama accukk pişik olduk işte.birde bepantheni denicem bakalım..
ahh canımm geçmiş olsun.kizlar oglusmla biz geldik. carsmba kontrole dye cikdk bi anda kndmi sezeryn.masasnda bulusverdm. hytmda yasadgm en.korkunc tecrubediyfi. ama oglum glnce butun korklrm gtti. amlyata aglyrk grdm.mutluljk goz yaslryla cikdim. oglm boynna 2tur kordon dolmis teyzeleri yaramazlik ypmis. doktirda acil aldi sezryna. ne cok uyyim.nde cok.kotu araara agrlar bastryor. yarn tabyrxu olucaz. fitmzla brlkde hkymzi pylascaz. bu arada emir im com istahli. memyi ckrdgm an.basyor ciyagii:))
bende pek elleyemiyorum pamuğu bak düşününce bile içim ürperdi parmaklarım uyuştuKızlaaaaaa
Pamuk çizmiyo mu kuzularınızı yaaaaa
brn cildime pamuk değirdim mi çizik gibi oluyo kırç kırç ayol... Brnim cildim mi cok hassas ...
Oldum olası ellemeyi sevmem pamuğu
kız anaları kız analarııııı sorularım var sizlere =)
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
2. 14 günlüğüz kaç kez kaka yapıyor anne sütü alanlar?
3.göbeğimiz hergün kıyafete bulaşacak kadar kanıyor sizce normal mi?
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
şimdiden sağolun kızlarrr...
kızı uyuttum bende bir duş alıp uyucam inşşşşşşşşşşşşş
cnm aynı sıkıntı bizde de var pancar gibi oluyoruz kaka yapıcaz diye...
yarim neslihan göbeğimiz düştü 7 günde kızlar ama hala kenarları kuru kan oluyor doktora gidince sorucam inş.
bende ağız bezi kullanıyorum yine de bulaşıyor işte emzirirken.allahtan annem yıkıyor ütülüyor ne yapardım bilmem.size kolay gelsin vallahi ...
bu arada ben bübchenin pişik kremini baştan beri az az sürdüm.prima bitince molfixe geçtik zaten çok sık değiştiriyoruz diye.ama accukk pişik olduk işte.birde bepantheni denicem bakalım..
Kızlaaaaaa
Pamuk çizmiyo mu kuzularınızı yaaaaa
brn cildime pamuk değirdim mi çizik gibi oluyo kırç kırç ayol... Brnim cildim mi cok hassas ...
Oldum olası ellemeyi sevmem pamuğu
kız anaları kız analarııııı sorularım var sizlere =)
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
2. 14 günlüğüz kaç kez kaka yapıyor anne sütü alanlar?
3.göbeğimiz hergün kıyafete bulaşacak kadar kanıyor sizce normal mi?
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
şimdiden sağolun kızlarrr...
kızı uyuttum bende bir duş alıp uyucam inşşşşşşşşşşşşş
Aynı sayılır emcem demiyo umutsamıyo ama ben sevecem ben kucağıma alıcam diyo küçüğü severken yıpratıyor , elini kolunu çekiyor.. Hevesi geçse rahatlıcaz da brnim oğlan aşırı hareketli evde sıkılıyo bize sarıyo bu sıcaklarda can sıkıntısından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?