kız anaları kız analarııııı sorularım var sizlere =)
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
2. 14 günlüğüz kaç kez kaka yapıyor anne sütü alanlar?
3.göbeğimiz hergün kıyafete bulaşacak kadar kanıyor sizce normal mi?
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
şimdiden sağolun kızlarrr...
kızı uyuttum bende bir duş alıp uyucam inşşşşşşşşşşşşş
kızlar normal dogum yapanlar kanamanız halen devam edıyormu????
benım bugn 24.gunden st aldıkk
ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff
Canlarrrr
Biz saat 2 de uyandık mamamızı yedık uyumayay calışıyoruz.
Benım sızlere bır sorum olacak
Bebeğiniz gece uyurken odada ısık yanıyor mu yoksa karanlık mı
Bugün biz 1 aylık olduk Allaha şükürler olsunve bizde de aynı. Kız zaten bebişlerde sulu olur kakası, bi de sarı olsun da yeşil olmasın. O sesler se araştırdım hava parçaçıkları emerken bebişin bağırsaklarından geliyor (dün şu gaz problemini araştırıkan okumuştum) ve sonradan gaz olarak çıkıyor
Geçer canım. Bende de olmuştu ama 1 haftada gitti. Benimki normal doğumdu ve hastaneden çıkınca hiç yatmadım normal işimi gördüm belki onun için.
Maşallah
Gündüz kolsuz çıtçıt badi + çorap geçe üstüne ince tulum
Annesi o daha bebek ne yapsın onu da canı sıkılıyor.
Aynı beni günlük hayatımı yazmışsınvallaevde mumya gibi geziyorum. Dün eşim hatta istersen bir yardımcı alırız dedi halımı görünce.
Katılıyorum yarime
Canım kanaman bitse de kahverengi sonra sarı akıntı geliyor en sonunda beyaza yakın olması lazım. Bence de 40 cıkmasını bekle.
Canım bene açık kahverengi sarıya yakın akıntı var 31 ün oldu heralde 40 çıkınca biter inşaallah.
Gözünüz aydın kızlar. Allahım inşaallah analı babalı buyütsünTemmuzun son anneleri.
Bizde yanmıyor her yeri kapatıyoruz ama yatak odasına dışarıdan biraz ışık geliyor o bize yetiyor.
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
Kızlaaaaaa
Pamuk çizmiyo mu kuzularınızı yaaaaa
brn cildime pamuk değirdim mi çizik gibi oluyo kırç kırç ayol... Brnim cildim mi cok hassas ...
Oldum olası ellemeyi sevmem pamuğu
kizlar oglusmla biz geldik. carsmba kontrole dye cikdk bi anda kndmi sezeryn.masasnda bulusverdm. hytmda yasadgm en.korkunc tecrubediyfi. ama oglum glnce butun korklrm gtti. amlyata aglyrk grdm.mutluljk goz yaslryla cikdim. oglm boynna 2tur kordon dolmis teyzeleri yaramazlik ypmis. doktirda acil aldi sezryna. ne cok uyyim.nde cok.kotu araara agrlar bastryor. yarn tabyrxu olucaz. fitmzla brlkde hkymzi pylascaz. bu arada emir im com istahli. memyi ckrdgm an.basyor ciyagii:))
benim sol göğsüm sert sağıyorum 50 ml gibi süt çıkıyor. sağ göğsüm yumuşak onu sağıyorum 100 ml çıkıyor yaklaşık. göğüslerin ucunun açık olmasıyla mı alakalı bende anlayamadım.Göğüslerin sert ve şişkin olması ile süt varlığı arasında bi bağlantı var mı.. Yumuşak göğsünden de yeterli süt sagan oluyo mu?
Benim göğüslerim bazen yumuşacık oluyo da azaldı mı diye merak ediyordum.. Teşekkür ederim canım..benim sol göğsüm sert sağıyorum 50 ml gibi süt çıkıyor. sağ göğsüm yumuşak onu sağıyorum 100 ml çıkıyor yaklaşık. göğüslerin ucunun açık olmasıyla mı alakalı bende anlayamadım.
cevap 1: ben sudacrem kullanıyorum canım3 günde geçirdi pişiklerini çok memnunum molfikste aynen bizde pişik olduk primadan sonra şimdi canbebe ye geçtim. 38 günlüğüz 4. jumbo paketimiz
cevap 2: annesütü artı mamayla günde 5-6 kez yapıyordu
cevap3 : göbeği yoktu benim kızın bu konuda bilemiyorum
cevap 4: benimkininde beyaz beyaz birikiyor sadece banyoda şöle bezle hafifçe alıyorum alındığı kadar oda.
cevap 5:hergün banyo yaptığımız için herbanyodan sonra ve gece yatarken, kustuğumuzda fln
hade iyi uykular şekerciiimmmm
ilacını kullnmıomusn cnm dustukten sonrada dr a sor ama bızmkı hıc kanamadı kanarsa getr demıstı bna dıkkat et cnm...
kolay gelsın kı kolay gelsın vallhı sureklı aynı döngü ıversındeyız yıka as utule pıslensınmolfix yapabılır cnm bız daha pişk olmadık prma kullnıoruz
yok tatlım cızermı hıc ılık suyla ısladıgmz zmn hıc bsecık olmuyo sadce suyla temızlemıs oluyoruz en azından
Oğlumun da göbeği 13.gün düştü ama tamamen değil.az birşey vardı içerde kurusun diye beklerken 2 gün sonra ufak ufak akıntı olmaya başladı doktora götürdük.enfekte olmaya başlamış yakmamız gerek kalan kısmı dedi ve yaktı.kalan kısım da birkaç gün içinde parça parça kuruyarak döküldü.ağrılı bir işlem değil yakma işlemi.dün de kontrolü vardı şükür iyileşmiş göbiş.
şkanaması iyi değil bence vakit kaybetmeden bir danış doktora istersen.
Canim brnmde kizim 10 gunluk bez hugies kullaniyorum azcik totosu kizardi medicassol vrmsti doktor gogsum icin bebegin totosunuda surebilirsn demisti surdum grcrdi. O akintyida siliyorum ben fazls gordukce. Gobegide tam 7 gunlukken dustu simdi normal hic kanama olmadi.8 krz kaka yappiyor gunde . Ve ağız bezi kullaniyirum kendimde de gogus pedi sorun olmuyor canim
Bende erkek annesiyim ama bazı sorunlarımız aynı
Benım bebegımınde kanyor gobegı azıcık.Doktora gıttık bazen damarlardan bırınde ınce bır sızıntı olur cok olursa sıkıntı ama azıcık olması sorun degıl zamanla duzelır dedı.20.gunumuz bızımde.Bakalım salı tekrar kontrol var.
Bizde her gun yıkıyoruz ve kıyafetı degısıyor bırde kusuyor bazen onun ıcınde degıstırıyoruz.Bızden cok kirlisi oluyor :)
Ben prima kullanıyorum ve earth mama angel baby pişik kremi.Memnunum.
Kakasıda degısıyor ama sıvı olmasına rağmen zorlanıyor yaparken kuzucuk.
Islak mendıl olarak ben ebebekten baby and me adlı saf su ve pamuk olan mendılı aldım.Memnunum.
Bende erkek annesiyim ama bazı sorunlarımız aynı
Benım bebegımınde kanyor gobegı azıcık.Doktora gıttık bazen damarlardan bırınde ınce bır sızıntı olur cok olursa sıkıntı ama azıcık olması sorun degıl zamanla duzelır dedı.20.gunumuz bızımde.Bakalım salı tekrar kontrol var.
Bizde her gun yıkıyoruz ve kıyafetı degısıyor bırde kusuyor bazen onun ıcınde degıstırıyoruz.Bızden cok kirlisi oluyor :)
Ben prima kullanıyorum ve earth mama angel baby pişik kremi.Memnunum.
Kakasıda degısıyor ama sıvı olmasına rağmen zorlanıyor yaparken kuzucuk.
Benim göğüslerim bazen yumuşacık oluyo da azaldı mı diye merak ediyordum.. Teşekkür ederim canım..
dune kadar hep kullandım bu yanı saf dogal dıe bır seferlıkkullanmadım oda pısık yaptı ask tanemın totosuna yaaannesı yesinn dötüsünü
pamuk da yusune kullandım sılmek ıcın ama totoya denemedım kıı pöff
dogru guven yok mendıllere yaaa
gecmesse deneyım pamugu yaaa acımasında tekk
pısık kremıde zaten almadım zeytın yagı suruyomm hepp yaglyorm gurese hazırlıyomm ask tanemııı
ütüm var azz ask anemın kıyafetlerıı yenı yıkadım ask tane mm uyananaa kadarr yapimmmmmm
aksamda ıftara davetlıyızz ohh yemek derdm yokkkkkkkk
ayliz düne kadar günde en az 10 kez sulu sarı kaka yapıyodu... çok şükür gaz sorunumuz çözüldü ama dünden beri kakasını yapmakta zorlanıyo... bildiğiniz kıvranıyo... ah bi çıkarabilse yine sulu ve sarı ama çıkarana kadar kahroluyo bebeğim:18::18::18: dün bütün gün uyumadı kıvranmaktan gece kakasını yapabildi ancak o zaan dalabildi... bugün de aynı durumdayız hep bi mızızlama modnda... dr aradım 4 güne kadar çok normal diyo.. karnına poposuna masajlar yaptım.... egzrsizler yaptırdım ama yok arkadaş dellenicem denemediğim şey kalmadı napıca ben
bu arada gaglama ve pırtlamasında sorun yok ama kaka bizi bozdu...
Bizimki de günde 4-5 defa yapardı, son 1 haftadır gün aşırı kakasını yapıyor. Sürekli ıkınma halinde yavrum.
Uykuya dalması çok zor oluyo bu yüzden..
ya yokmudur bunun bi çözümü.... kuzum uykusuzluktan deliriyo... sinirleniyo... ağlıyo morarana kadar... bugün damla uyku uyumadı, dr götürücektir, az önce koltuğa bıraktım sızdı kendi kendine uyanınca gidicez galiba... inşallah uyur güzelce uykusunu alır meleğim çok yoruldu bugün...
Bizimkide uyumadı, aç sandım mama verdim, ama hala meme arıyodu, emerken de resmen kavga ediyo benimle, kollar bacaklar sürekli hareket halinde, ıkınıyo, bacaklarıyla direniyo falan.
20:30gibi biraz emdi,uyudu.
Gece uykusunda pek sorun yok ama gündüz uyumuyo bizimkide. Çözüm bulamadık biz.
bide çok sık sıçramaları var ellerini ayaklarını tepindirerek sık nefes alış veriişi... korkuyorum yaaa...
canım penyeye benzer lycralı kumaştan ince yarım atletler var hani şu dikişsiz kilot alıyoruz ya ona benziyo kumaşı. sutyen gibi ama çok ince ve esnek, normal askılı bide çok rahat ettim. onun içine yapıştırıyorum pedleri hiç oynamıyo emzirirkende yukarı sıyırıyorum çok rahat oluyo. emzirme atletide sutyenide aldım ama kullanamıyorum askılarındaki o plastikler,kalın, çok rahatsız ediyo. bende heyheyliyim biraz bana gelmedi onlarkızlar çok çok sağolun cevaplar için,çok yardımcı oldunuz...
yaa bu göğüs pedleri beni deli edecek,sütyen takamıyorum malum bu sıcakta.sade tişört giyiyorum onunda göğüs kısmına yapıştırıyorum düşüyor bir tuhaf görünüyor başka çare bulan var mı???
cnm benimkide ıkınmaktan uyku uyuyamıyordu kakasını yapamadığındanda olabilir dedi dr. ama yaptığında bile ıkınıyosa gazın verdiği rahatsızlıktır 2-3 ay normal dedi. ilk 15 günden sonra makat çıkışı kendini kapatır bolca ıkınarak kendi çabasıyla yapması gerekir dedi. öle çok elini ayağını hareket ettiriyo ve sıçrıyoduki kendini uyandırıyodu. bizde kollarını battaniyeye sarıp uyuttuk bi dönem geçti sonra.bide çok sık sıçramaları var ellerini ayaklarını tepindirerek sık nefes alış veriişi... korkuyorum yaaa...
Göğüslerin sert ve şişkin olması ile süt varlığı arasında bi bağlantı var mı.. Yumuşak göğsünden de yeterli süt sagan oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?