2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canim brnmde kizim 10 gunluk bez hugies kullaniyorum azcik totosu kizardi medicassol vrmsti doktor gogsum icin bebegin totosunuda surebilirsn demisti surdum grcrdi. O akintyida siliyorum ben fazls gordukce. Gobegide tam 7 gunlukken dustu simdi normal hic kanama olmadi.8 krz kaka yappiyor gunde . Ve ağız bezi kullaniyirum kendimde de gogus pedi sorun olmuyor canim

kızlar normal dogum yapanlar kanamanız halen devam edıyormu????
benım bugn 24.gunden st aldıkk
ve halen gunluk ped degıstrıyormm rengıde hardal sarısı kıvamıda akıntı gıbım pöffffffffffffffff

canım 28. gun daha yeni sarımtrak oldu doktor 15gune bitmeli demisti ama neredeee

Canlarrrr
Biz saat 2 de uyandık mamamızı yedık uyumayay calışıyoruz.
Benım sızlere bır sorum olacak
Bebeğiniz gece uyurken odada ısık yanıyor mu yoksa karanlık mı

canım bazne koridorun ısıgıını yakıyoruz bir de ampulu kocam ojeyle kırmızıya boyamıs gece lambası yaptık bazen onu kullanıyoruzx, odasına da asamalı aydınlanan priz taktık minimumda emzirirken acıyorum

haklısın cnım da o kafayla abrayamadım ama artık daha cici anne olacagım soz :))

canım gobegi icin bir ikiden fazla kanarsa k vitamini ignesi yaparız demsiti bizim doktor, pisik icin hametan kullanıyorum,

kız annesi bir buyugum pisik kremi kullanmıyorum ama her gun belden asagısını tuzlu suyla yıkıyorum demisti ve hic pisik olmadı demisti

Kızlaaaaaa
Pamuk çizmiyo mu kuzularınızı yaaaaa
brn cildime pamuk değirdim mi çizik gibi oluyo kırç kırç ayol... Brnim cildim mi cok hassas ...
Oldum olası ellemeyi sevmem pamuğu

canım pamugu kaynamıs suyla ıslatıyorum bir kaba koyup bi de dilersen bikac damla bebe yagı ekleyebilirsin dolayısıyla yumusacık ouyor :)

Göğüslerin sert ve şişkin olması ile süt varlığı arasında bi bağlantı var mı.. Yumuşak göğsünden de yeterli süt sagan oluyo mu?

Bende erkek annesiyim ama bazı sorunlarımız aynı

Benım bebegımınde kanyor gobegı azıcık.Doktora gıttık bazen damarlardan bırınde ınce bır sızıntı olur cok olursa sıkıntı ama azıcık olması sorun degıl zamanla duzelır dedı.20.gunumuz bızımde.Bakalım salı tekrar kontrol var.
Bizde her gun yıkıyoruz ve kıyafetı degısıyor bırde kusuyor bazen onun ıcınde degıstırıyoruz.Bızden cok kirlisi oluyor :)
Ben prima kullanıyorum ve earth mama angel baby pişik kremi.Memnunum.
Kakasıda degısıyor ama sıvı olmasına rağmen zorlanıyor yaparken kuzucuk.

Bende erkek annesiyim ama bazı sorunlarımız aynı

Benım bebegımınde kanyor gobegı azıcık.Doktora gıttık bazen damarlardan bırınde ınce bır sızıntı olur cok olursa sıkıntı ama azıcık olması sorun degıl zamanla duzelır dedı.20.gunumuz bızımde.Bakalım salı tekrar kontrol var.
Bizde her gun yıkıyoruz ve kıyafetı degısıyor bırde kusuyor bazen onun ıcınde degıstırıyoruz.Bızden cok kirlisi oluyor :)
Ben prima kullanıyorum ve earth mama angel baby pişik kremi.Memnunum.
Kakasıda degısıyor ama sıvı olmasına rağmen zorlanıyor yaparken kuzucuk.

Islak mendıl olarak ben ebebekten baby and me adlı saf su ve pamuk olan mendılı aldım.Memnunum.

hayırlı olsun canım

Göğüslerin sert ve şişkin olması ile süt varlığı arasında bi bağlantı var mı.. Yumuşak göğsünden de yeterli süt sagan oluyo mu?
benim sol göğsüm sert sağıyorum 50 ml gibi süt çıkıyor. sağ göğsüm yumuşak onu sağıyorum 100 ml çıkıyor yaklaşık. göğüslerin ucunun açık olmasıyla mı alakalı bende anlayamadım.

Benim göğüslerim bazen yumuşacık oluyo da azaldı mı diye merak ediyordum.. Teşekkür ederim canım..

kızlar çok çok sağolun cevaplar için,çok yardımcı oldunuz...
yaa bu göğüs pedleri beni deli edecek,sütyen takamıyorum malum bu sıcakta.sade tişört giyiyorum onunda göğüs kısmına yapıştırıyorum düşüyor bir tuhaf görünüyor başka çare bulan var mı???

Benim göğüslerim bazen yumuşacık oluyo da azaldı mı diye merak ediyordum.. Teşekkür ederim canım..

Canım benim de eskisi gibi şiş ve sert değil ama bebişim ağlamıyo uyuyo herşeyi normal ben de yeterli süt vardır diye düşünüyorum umarım öyledir sanırım artık minikler daha iyi emiyo

Canım ben hep primanın ıslak mendilini kullandım şimdiye kadar, öyle yıkamadan direkt yani. Çok nadir olarak da Nivea'nın pişik önleyici kreminden sürüyorum. Hiçbir sorun olmadı çok şükür. İnşaallah olmaz da.

Bizimki de günde 4-5 defa yapardı, son 1 haftadır gün aşırı kakasını yapıyor. Sürekli ıkınma halinde yavrum.
Uykuya dalması çok zor oluyo bu yüzden..

Bizimki de günde 4-5 defa yapardı, son 1 haftadır gün aşırı kakasını yapıyor. Sürekli ıkınma halinde yavrum.
Uykuya dalması çok zor oluyo bu yüzden..

ya yokmudur bunun bi çözümü.... kuzum uykusuzluktan deliriyo... sinirleniyo... ağlıyo morarana kadar... bugün damla uyku uyumadı, dr götürücektir, az önce koltuğa bıraktım sızdı kendi kendine uyanınca gidicez galiba... inşallah uyur güzelce uykusunu alır meleğim çok yoruldu bugün...

Bizimkide uyumadı, aç sandım mama verdim, ama hala meme arıyodu, emerken de resmen kavga ediyo benimle, kollar bacaklar sürekli hareket halinde, ıkınıyo, bacaklarıyla direniyo falan.
20:30gibi biraz emdi,uyudu.
Gece uykusunda pek sorun yok ama gündüz uyumuyo bizimkide. Çözüm bulamadık biz.

bide çok sık sıçramaları var ellerini ayaklarını tepindirerek sık nefes alış veriişi... korkuyorum yaaa...

canım penyeye benzer lycralı kumaştan ince yarım atletler var hani şu dikişsiz kilot alıyoruz ya ona benziyo kumaşı. sutyen gibi ama çok ince ve esnek, normal askılı bide çok rahat ettim. onun içine yapıştırıyorum pedleri hiç oynamıyo emzirirkende yukarı sıyırıyorum çok rahat oluyo. emzirme atletide sutyenide aldım ama kullanamıyorum askılarındaki o plastikler,kalın, çok rahatsız ediyo. bende heyheyliyim biraz bana gelmedi onlar

bide çok sık sıçramaları var ellerini ayaklarını tepindirerek sık nefes alış veriişi... korkuyorum yaaa...
cnm benimkide ıkınmaktan uyku uyuyamıyordu kakasını yapamadığındanda olabilir dedi dr. ama yaptığında bile ıkınıyosa gazın verdiği rahatsızlıktır 2-3 ay normal dedi. ilk 15 günden sonra makat çıkışı kendini kapatır bolca ıkınarak kendi çabasıyla yapması gerekir dedi. öle çok elini ayağını hareket ettiriyo ve sıçrıyoduki kendini uyandırıyodu. bizde kollarını battaniyeye sarıp uyuttuk bi dönem geçti sonra.

Pisik olayi bizdede var sanirim sicaklarin etkisi cok fazla beze bagli degil, ben 18 aylik kizima hep molfix kullandim premature dogmustu bide hic sorun yasamadim bu kizimdada kullandim pisik oldu bende ilk bezden dedim prima care aldim beyaz onun islak mendili kulkaniyorum ayni havvadan kesin cunku diger kizimdada bez yerleri pisik oldu kasinip duruyor, ben pisik kremi popolin, bepanten ve sudocrem kullaniyorum gerci sudocremi masajdada kullcaniyorum ben banyodan sonra yagliyorum sonra sudocremle tum vucuduna masaj yapiyorum ozellikle sirtini yogurt surmus gibi oluyo sonra vucut emiyo sudocrem rahatlatici ozelligide var,
Memede yada mamada kavga ediyorsa mutlaka gazi vardir yada karni agriyodur benim kizimda oyle, kakasi icin problem yasiyanlar mama veriyosaniz bir ogunune yarim cay kasigi zeytinyagi ekleyin aninda etki ediyor ben diger kizimda cok sorun yasiyodum dr demisti, meme verenler cay kasigina sut sagip karistirip yavas yavas verin, agizdan kasikla dikkatli verin tikayabilir yag ben eczaneden damlalik almistim ona cekip vermistim daha guvenli bunada oyle yapiyorum sorun oldugunda, cocuklara iskence cektirmemek icin

Aynı şeyi bende merak ediyorum.bi ara göğüslerim taş gibiydi sütler ucunda duruyordu,şimdi yumuşak yumuşak ama sıkıca sütüm geliyo kızımda çok çok emiyor çözemedim ben bu durumu.

kızlar deli gibi özledim burayı ve meraktan ölüyorum telefondan gremiyorum kv de de net yok orada kalıyoruz. oğlum çok mızmız devamlı ağlıyor doktor tam bi gaz bombası var karnında dedi. çok zorlanıyoruz hiç uyumuyor devamlı ağlıyor ayakları karnında. devamlı spor yaptırıyoruz hareket ettiriyoruz öyle biraz çıkarıyor. ağlatmamaya çalışıyorum ağlayınca krize giriyor 3 kez nefesi gitti. birde benim göğülerim iyleşmedi devamlı kanıor dahada beter oldu oğlum kan kusuyor kustumu doktor olsun vermeye devam et dedi değilse sütün kesilir. birde bu ara kilo alımı durdu oğlumun doktor alması lazım bu hafta almamış dedi takibe aldı. herkes çok ağlıor enerjisini harcıyor uyumuyor ondn almıuor diyor. ilk aşımızı olduk sonrasında ateş olmadı ama bundan sonra 3 tane daha aşı var 2. ayını doldurnca o zor bi aşı olacakmış sağlık ocağından deiklerine göre. iki bacaktan bir koldan yapacağız glmeden bir kaşık ateş düşürücü ver banyo yaptır 3 gün banyo yapmayacak dedi. ateş olacak dedi ani zorlu bi gün olacak o aşıda sizde durumlar ne nddd doğum yaptımı çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…