kızlar deli gibi özledim burayı ve meraktan ölüyorum telefondan gremiyorum kv de de net yok orada kalıyoruz. oğlum çok mızmız devamlı ağlıyor doktor tam bi gaz bombası var karnında dedi. çok zorlanıyoruz hiç uyumuyor devamlı ağlıyor ayakları karnında. devamlı spor yaptırıyoruz hareket ettiriyoruz öyle biraz çıkarıyor. ağlatmamaya çalışıyorum ağlayınca krize giriyor 3 kez nefesi gitti. birde benim göğülerim iyleşmedi devamlı kanıor dahada beter oldu oğlum kan kusuyor kustumu doktor olsun vermeye devam et dedi değilse sütün kesilir. birde bu ara kilo alımı durdu oğlumun doktor alması lazım bu hafta almamış dedi takibe aldı. herkes çok ağlıor enerjisini harcıyor uyumuyor ondn almıuor diyor. ilk aşımızı olduk sonrasında ateş olmadı ama bundan sonra 3 tane daha aşı var 2. ayını doldurnca o zor bi aşı olacakmış sağlık ocağından deiklerine göre. iki bacaktan bir koldan yapacağız glmeden bir kaşık ateş düşürücü ver banyo yaptır 3 gün banyo yapmayacak dedi. ateş olacak dedi ani zorlu bi gün olacak o aşıdasizde durumlar ne nddd doğum yaptımı çok merak ediyorum
aynısı bizde de var uyku yok devamlı ıknma halindeyiz.ya yokmudur bunun bi çözümü.... kuzum uykusuzluktan deliriyo... sinirleniyo... ağlıyo morarana kadar... bugün damla uyku uyumadı, dr götürücektir, az önce koltuğa bıraktım sızdı kendi kendine uyanınca gidicez galiba... inşallah uyur güzelce uykusunu alır meleğim çok yoruldu bugün...
gaz bizi öldürecek nasıl çözdünüz?ayliz düne kadar günde en az 10 kez sulu sarı kaka yapıyodu... çok şükür gaz sorunumuz çözüldü ama dünden beri kakasını yapmakta zorlanıyo... bildiğiniz kıvranıyo... ah bi çıkarabilse yine sulu ve sarı ama çıkarana kadar kahroluyo bebeğim:18::18::18: dün bütün gün uyumadı kıvranmaktan gece kakasını yapabildi ancak o zaan dalabildi... bugün de aynı durumdayız hep bi mızızlama modnda... dr aradım 4 güne kadar çok normal diyo.. karnına poposuna masajlar yaptım.... egzrsizler yaptırdım ama yok arkadaş dellenicem denemediğim şey kalmadı napıca ben
bu arada gaglama ve pırtlamasında sorun yok ama kaka bizi bozdu...
walla ben uzun giydiriyorum hep evin içi serin oluyor.nasıl giydiriceksiniz bu sıcakta uzun kolluları yazk çocuklara...
ya aslında yanlış bir cümle oldu yapmışlardır ama hikayeleri görmedim :)canim dogurmayan kalmadi ben dahil
kız anaları kız analarııııı sorularım var sizlere =)
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
2. 14 günlüğüz kaç kez kaka yapıyor anne sütü alanlar?
3.göbeğimiz hergün kıyafete bulaşacak kadar kanıyor sizce normal mi?
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
şimdiden sağolun kızlarrr...
kızı uyuttum bende bir duş alıp uyucam inşşşşşşşşşşşşş
ayliz düne kadar günde en az 10 kez sulu sarı kaka yapıyodu... çok şükür gaz sorunumuz çözüldü ama dünden beri kakasını yapmakta zorlanıyo... bildiğiniz kıvranıyo... ah bi çıkarabilse yine sulu ve sarı ama çıkarana kadar kahroluyo bebeğim:18::18::18: dün bütün gün uyumadı kıvranmaktan gece kakasını yapabildi ancak o zaan dalabildi... bugün de aynı durumdayız hep bi mızızlama modnda... dr aradım 4 güne kadar çok normal diyo.. karnına poposuna masajlar yaptım.... egzrsizler yaptırdım ama yok arkadaş dellenicem denemediğim şey kalmadı napıca ben
bu arada gaglama ve pırtlamasında sorun yok ama kaka bizi bozdu...
dikişlerinizin düştüğünü nasıl anlıyosunuz kızlar 1 aylık olucaz yarın ama ben ip mip görmedim... ağrım sızı da yok şükür...
Eki Görüntüle 768879 ve bu altınada mavı pıjamanın beyazını aldımmmm güle gle gıyrdımek nasıp olur ınsll
merhaba kızlar
Ne zormuş be annelik.Nefes almaya vakit kalmıyor :):)
Bebişim 17 günlük oldu. ilk hafta iyiydi de bu hafta sürekli ağlıyor.Sıcaktan mı neden anlamadık gitti.Karnı tok.azıcık da isilik oldu ya. Nasıl geçer bu isilik.arkadaşlarında dediği gibi bende açtım klima ama yinede isilik oldu maalesef
Sizlerin bebişler nasıl?
Hepinizi optuk teyzeleri.
1. bepanthen pişik kremi kullanan var mı molfix sağolsun pişik yaptı bizideğiştirdik
4. en önemlisi bebişlerinin vajinasının iç kısımlarını temizliyor musunuz?ben temizlenmez biliyoırum ama bayağı beyaz beyaz olmuş ne yapmalı ???
5. günde kaç kez kıyafet değişiyorsunuz Allahım biz bir emiyoruz üst baş süt sarhoş adamlar gibi =)))
kızlar merhaba bende temmuz annesiyim..12 temmuzda kızım GÖKÇE yi kucağıma aldım çok şükür....ama bizim
göbeğimiz düşmedi daha 16 gün oldu...inş daha fazla beklemeyiz...acaba bizim gibi olan varmı aranızda...
Kızlar iyi geceler bugün 26 günlük olduk. Adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz, bakarsa bebeğin yüzünde kızarıklık falan oluşur derler ya. Bugün iftara davetliydik sevdiğim insanlar gitmezsem kırılırlar diye gittim. Orada yakınımızın kızı adetliymiş bebeği çok da görmek istiyordu adetlisin bakmamalısın da diyemedim, bozulur kalbi kırılır diye çünkü kızımı görmek için çok hevesle girdi odaya. Biraz sevdi kızımı ama sonra keşke söyleseydim dedim canım sıkıldı. Sizce doğru mudur bu adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz adeti. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
canım penyeye benzer lycralı kumaştan ince yarım atletler var hani şu dikişsiz kilot alıyoruz ya ona benziyo kumaşı. sutyen gibi ama çok ince ve esnek, normal askılı bide çok rahat ettim. onun içine yapıştırıyorum pedleri hiç oynamıyo emzirirkende yukarı sıyırıyorum çok rahat oluyo. emzirme atletide sutyenide aldım ama kullanamıyorum askılarındaki o plastikler,kalın, çok rahatsız ediyo. bende heyheyliyim biraz bana gelmedi onlar
merhaba arkadaşlar,
öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun. sağlıkla büyürler inş..ben de aranıza yeni katıldım.. 1 temmuz da ikinci oğlumuz katıldı çekirdek ailemize.. ben de sizler gibi aynı sıkıntıları ve de mutlulukları yaşıyorum diyebilirim.. burda da insan benzer sıkıntıları paylaştıkça biraz rahatlıyor, akıl danışıyor... velhasıl bundan sonra ben de sizinleyim (kabul ederseniz tabi:)) )...
kızlar çok çok sağolun cevaplar için,çok yardımcı oldunuz...
yaa bu göğüs pedleri beni deli edecek,sütyen takamıyorum malum bu sıcakta.sade tişört giyiyorum onunda göğüs kısmına yapıştırıyorum düşüyor bir tuhaf görünüyor başka çare bulan var mı???
Kızlar iyi geceler bugün 26 günlük olduk. Adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz, bakarsa bebeğin yüzünde kızarıklık falan oluşur derler ya. Bugün iftara davetliydik sevdiğim insanlar gitmezsem kırılırlar diye gittim. Orada yakınımızın kızı adetliymiş bebeği çok da görmek istiyordu adetlisin bakmamalısın da diyemedim, bozulur kalbi kırılır diye çünkü kızımı görmek için çok hevesle girdi odaya. Biraz sevdi kızımı ama sonra keşke söyleseydim dedim canım sıkıldı. Sizce doğru mudur bu adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz adeti. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Bunu ilk defa duyuyorum ama bunlardan cok var. herbirini ciddiye almaya kalksak ne olur halimiz bilmem. Boyle seyleri nasil, kim uyduruyo bilmiorum ama insan da ister istemez etkisinde kalio. Dememekle cok iyi etmissin cnm, bir insanin kalbini kirmaya deger mi. Yuzunde kizariklik olusacaksa zaten olusur, sicaktan, opmekten olur o da. Allah nazardan, kotu gozden korusun, bakan kotu baktiktan sonra adetli olmus olmamis ne farkeder. Allah koruduktan sonra da hicbirinin onemi yok zaten. Hic canini sikma bence.
merhaba arkadaşlar,
öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun. sağlıkla büyürler inş..ben de aranıza yeni katıldım.. 1 temmuz da ikinci oğlumuz katıldı çekirdek ailemize.. ben de sizler gibi aynı sıkıntıları ve de mutlulukları yaşıyorum diyebilirim.. burda da insan benzer sıkıntıları paylaştıkça biraz rahatlıyor, akıl danışıyor... velhasıl bundan sonra ben de sizinleyim (kabul ederseniz tabi:)) )...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?