2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim dogurmayan kalmadi ben dahil

aynısı bizde de var uyku yok devamlı ıknma halindeyiz.

gaz bizi öldürecek nasıl çözdünüz?

nasıl giydiriceksiniz bu sıcakta uzun kolluları yazk çocuklara...
walla ben uzun giydiriyorum hep evin içi serin oluyor.

canim dogurmayan kalmadi ben dahil
ya aslında yanlış bir cümle oldu yapmışlardır ama hikayeleri görmedim :)

1.ben pişik kremi kullanmıyorum sadece banyodan sonra çok az sürüyorum
şükürler olsun birşeyimiz yokPrima kullanıyorum
çok memnunum...

2..Benimkinin öyle belli bir sayısı yok bazen günde 1 kere ama en sağlamından
bazen ise günde 3-4 kez

3...Bizim göbeğimiz hiç kanamadı...Düşene kadar yıkamadım kızçemi
alkolde sürmedim 7.gün düştü rahatladık.Kanaması normal mi bilmiyorum
canım...Doktoruna sor bence

4...Çok içeriye dalmadan siliyorum banyoda sudan temzilenmiş oluyor
5...Günde 4-5 kez kıyafet değiştiriyoruz.Emerken çok terliyor
ıslak ıslak yatmaısn diyorum değiştiriyorum

Canım benim telaş etme biliyorum kıvrandıklarını görmek içimii acıtıyor ama
yapacaktır annesi telaş etme sen masaj yapmaya devam et..3-4 güne kadar
yapmaması normalmiş canım

dikişlerinizin düştüğünü nasıl anlıyosunuz kızlar 1 aylık olucaz yarın ama ben ip mip görmedim... ağrım sızı da yok şükür...

Al benden de o kadar ben de dikiş filan kalmamış ele gelen de birşey yok ağrım sızım da yok sen gibi
Yarın randevum var doktorumla bakalım neler diyecek doktorum:18:

40ına kadar 40 defa huy değiştirir derler ya bebek için bişzimki de öyle. önce emziriyodum, yatırıyodum 3 saat fiilan uyuyodu, oh bee ne kolaymış diyodum ki çocuk bi tuhaflaştı, gündüzleri ağlamaya başladı, anlamamakta çok kötü, sadece bizimki mi ağlıyo acaba diye düşünüyorum bazen..

Kızlar iyi geceler bugün 26 günlük olduk. Adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz, bakarsa bebeğin yüzünde kızarıklık falan oluşur derler ya. Bugün iftara davetliydik sevdiğim insanlar gitmezsem kırılırlar diye gittim. Orada yakınımızın kızı adetliymiş bebeği çok da görmek istiyordu adetlisin bakmamalısın da diyemedim, bozulur kalbi kırılır diye çünkü kızımı görmek için çok hevesle girdi odaya. Biraz sevdi kızımı ama sonra keşke söyleseydim dedim canım sıkıldı. Sizce doğru mudur bu adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz adeti. Siz olsanız nasıl davranırdınız?

merhaba arkadaşlar,
öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun. sağlıkla büyürler inş..ben de aranıza yeni katıldım.. 1 temmuz da ikinci oğlumuz katıldı çekirdek ailemize.. ben de sizler gibi aynı sıkıntıları ve de mutlulukları yaşıyorum diyebilirim.. burda da insan benzer sıkıntıları paylaştıkça biraz rahatlıyor, akıl danışıyor... velhasıl bundan sonra ben de sizinleyim (kabul ederseniz tabi:)) )...

Bizim bebeğin de göbeği kanadı, biz de bi kaç gün sonra doktora gittik, doktor k vitamini iğnesi yaptı, bi de göbeğini yaktı, çok basit bi işlemdi, sonra çok şükür kalıntılar döküldü, sonra da bi daha kanaması olmadı, bence hemen doktora götürün..

Bizim de dusmedi henuz bugun 16 gunluk olduk. Doktor 3 hafta dolunca dusmezse biz aliriz, tahlil fln yapmamiz gerekir dedi. Insallah gerek kalmadan duser. Saglik ocagindaki hemsire de daha erken duser dedi, gayet rahatti, bilemedim ben de.

Bunu ilk defa duyuyorum ama bunlardan cok var. herbirini ciddiye almaya kalksak ne olur halimiz bilmem. Boyle seyleri nasil, kim uyduruyo bilmiorum ama insan da ister istemez etkisinde kalio. Dememekle cok iyi etmissin cnm, bir insanin kalbini kirmaya deger mi. Yuzunde kizariklik olusacaksa zaten olusur, sicaktan, opmekten olur o da. Allah nazardan, kotu gozden korusun, bakan kotu baktiktan sonra adetli olmus olmamis ne farkeder. Allah koruduktan sonra da hicbirinin onemi yok zaten. Hic canini sikma bence.

cnm nasıl birşey kullandığın bir link atsana sana zahmet :)

evasude deneme kızlar sağolun cevaplar içinnn

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza tatlım

Son düzenleme:

Merhaba canım
1-biz kızımıza önce prima kullandık ıkı pkt sonra esım yanlışlıkla huggies almış onu kullandık ve ona deam ediyoruz şükür pişik falan yapmadı hiç sızdırması da yok ve öndeki gösterge güzel altını acmadan görebılıyorsun
2-pişik kremı olarak bepantol kullanıyorum arada sürüyorum pişik olmasın die
3-anne sütünü her içtiğinde genellıkle kaka yapıyor canım ama bız mama da verıyoruz ve halen doymuyor
4-biz bugün 21 günlük olduk göbeğimiz 5.günde cıktı hiç kanamadı hiç alkol falan da kullnmadık
5-biz prima ıslak mendıl kullanıyoruz bır sorun yasamadık vajına temızlıgınde ıse hergun yıkanıyoruz pek öle bi akıntı görmedım
6-biz pek üst değiştirmıyoruz canım batırmıyo kızım :)

Günaydın güzel anneler ve tospikleri
Kimse uyanmamış anlaşılan
Biz 6 dan bu yana uyanık oldugumuz için gece de pek uyumadıgımız için form gecmişini okuyoruz genelde

Nasılsınız anişler nasıl gidiyor annelık bklım zorlanıyor musunuz?

Kıslarrr tv 8 de yaşam sağlıkla güzel diye bir program başladı yenıdoğan bebeklerde görülen hastalıklar huysuzluklar vs hak bılgı verecek

Zamanınız varsa ızleyın derım

Benim de düğmeli geceliklerden düşüyor evde küçük çengelli iğnelerle dışından tutturuyorum valla.sinir geldi yürürken önüme düşmesinden. İlkinde sorun yok ama emzirmek için aç kapa aç kapa tutmuyor bir süre sonra

Katılıyorum. Aynısını ben de söyliyecektim. Geçen hafta oğluşumun halası geldi görmeye mesala o da adetliydi. Allaha şükür bi şey olmadı.

Hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…