Kıslarrr tv 8 de yaşam sağlıkla güzel diye bir program başladı yenıdoğan bebeklerde görülen hastalıklar huysuzluklar vs hak bılgı verecek
Zamanınız varsa ızleyın derım
devam devamm dr kımmışşşşşcanım 28. gun daha yeni sarımtrak oldu doktor 15gune bitmeli demisti ama neredeee
canım bazne koridorun ısıgıını yakıyoruz bir de ampulu kocam ojeyle kırmızıya boyamıs gece lambası yaptık bazen onu kullanıyoruzx, odasına da asamalı aydınlanan priz taktık minimumda emzirirken acıyorum
haklısın cnım da o kafayla abrayamadım ama artık daha cici anne olacagım soz :))
canım gobegi icin bir ikiden fazla kanarsa k vitamini ignesi yaparız demsiti bizim doktor, pisik icin hametan kullanıyorum,
kız annesi bir buyugum pisik kremi kullanmıyorum ama her gun belden asagısını tuzlu suyla yıkıyorum demisti ve hic pisik olmadı demisti
canım pamugu kaynamıs suyla ıslatıyorum bir kaba koyup bi de dilersen bikac damla bebe yagı ekleyebilirsin dolayısıyla yumusacık ouyor :)
civil in sitesınde varrrbende istiyorum budan link at şekerim nerden aldın netten aldıysan eğer :)
batıl dedıler bende ses etmedım bırı geldıkce okudumm dua larıı ALLAH ıa emanetızKızlar iyi geceler bugün 26 günlük olduk. Adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz, bakarsa bebeğin yüzünde kızarıklık falan oluşur derler ya. Bugün iftara davetliydik sevdiğim insanlar gitmezsem kırılırlar diye gittim. Orada yakınımızın kızı adetliymiş bebeği çok da görmek istiyordu adetlisin bakmamalısın da diyemedim, bozulur kalbi kırılır diye çünkü kızımı görmek için çok hevesle girdi odaya. Biraz sevdi kızımı ama sonra keşke söyleseydim dedim canım sıkıldı. Sizce doğru mudur bu adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz adeti. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
hos geldınızzzzzzmerhaba arkadaşlar,
öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun. sağlıkla büyürler inş..ben de aranıza yeni katıldım.. 1 temmuz da ikinci oğlumuz katıldı çekirdek ailemize.. ben de sizler gibi aynı sıkıntıları ve de mutlulukları yaşıyorum diyebilirim.. burda da insan benzer sıkıntıları paylaştıkça biraz rahatlıyor, akıl danışıyor... velhasıl bundan sonra ben de sizinleyim (kabul ederseniz tabi:)) )...
canım ben aptamil kullanıyorum, süt pompasıda elektriklide kullandım normalde ikiside zor bana göre, manuel olan wee markaydı.kızlar mama kullananlar ne kullanıor birde süt pompası ne almalıyım sizce
ya çok göreceli bi konu aslında. ben ameliyatlı olduğumuz için enfeksiyon riski var dedim ve kimseyi evime davet etmedim henüz, sormadan gelenlerede kibarca odasının kapısından öle yatağında tülün arkasından falan baktırıyorum. uygun bi dille izah ediyorum.Kızlar iyi geceler bugün 26 günlük olduk. Adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz, bakarsa bebeğin yüzünde kızarıklık falan oluşur derler ya. Bugün iftara davetliydik sevdiğim insanlar gitmezsem kırılırlar diye gittim. Orada yakınımızın kızı adetliymiş bebeği çok da görmek istiyordu adetlisin bakmamalısın da diyemedim, bozulur kalbi kırılır diye çünkü kızımı görmek için çok hevesle girdi odaya. Biraz sevdi kızımı ama sonra keşke söyleseydim dedim canım sıkıldı. Sizce doğru mudur bu adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz adeti. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
canım bu ip askılı olanı bide kalın askılı olanı var sporcu tipi. hangisiyle rahat edersen artık. ben çok rahat ettim, göğsümün altını falanda tutuyor hergün değişitiriyorum temiz temiz giyiyorum, varlığı yokluğu bir. bi dene bana dua edersincnm nasıl birşey kullandığın bir link atsana sana zahmet :)
evasude deneme kızlar sağolun cevaplar içinnn
canım bende sütyen kullanmıyorum. pentiden aldığım atletler vardı benim sımsıkı vücudu sarıyor. onları giyiyorum. yapıştırmadan göğsümün üstüne göğüs pedini koyuyorum. hiç kaymıyor. yapıştırınca zor oluyor onla uğraşması.kızlar çok çok sağolun cevaplar için,çok yardımcı oldunuz...
yaa bu göğüs pedleri beni deli edecek,sütyen takamıyorum malum bu sıcakta.sade tişört giyiyorum onunda göğüs kısmına yapıştırıyorum düşüyor bir tuhaf görünüyor başka çare bulan var mı???
kızlar paşma düne kadar markasız bır ıslak mendıl alıp yıkayıp temsıledım ama dunden berı o bıttı bebeyagı ve sampuanımızla aynı marka olan unı bayb nın kını aldım ıslak mednıl ve dun ılk defa kullandım ama yıkamadan deneyım dedım öle olunca poposunu arası kırmısı noktalar olmus hep ya pısıkmı kıı ben pısık kremii filan kulanmıyomm saf zeytın yagı suruyorum mendıldenmı oldu dersınız ya bez olarak moltıfx ve ve bol kakalı gunler ıcın pedo kullandım(bıttı gercı)
şu kırkı çıkana kadar yapılması ve yapılmaması gerekenler beni inanılmaz geriyor ve anlamsız buluyorum.benim kız kardeşim bende kalıyor yardım için. adetinin 3. günü kucağınada alıyor seviyor altını temizlerken bana yardım ediyor hiçte bişey olmadı. adetli kişi deilde bence hasta kişi yaklaşmamalı bebeğe. regl bir hastalık değil nihayetinde..Kızlar iyi geceler bugün 26 günlük olduk. Adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz, bakarsa bebeğin yüzünde kızarıklık falan oluşur derler ya. Bugün iftara davetliydik sevdiğim insanlar gitmezsem kırılırlar diye gittim. Orada yakınımızın kızı adetliymiş bebeği çok da görmek istiyordu adetlisin bakmamalısın da diyemedim, bozulur kalbi kırılır diye çünkü kızımı görmek için çok hevesle girdi odaya. Biraz sevdi kızımı ama sonra keşke söyleseydim dedim canım sıkıldı. Sizce doğru mudur bu adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz adeti. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
kizlar oglusmla biz geldik. carsmba kontrole dye cikdk bi anda kndmi sezeryn.masasnda bulusverdm. hytmda yasadgm en.korkunc tecrubediyfi. ama oglum glnce butun korklrm gtti. amlyata aglyrk grdm.mutluljk goz yaslryla cikdim. oglm boynna 2tur kordon dolmis teyzeleri yaramazlik ypmis. doktirda acil aldi sezryna. ne cok uyyim.nde cok.kotu araara agrlar bastryor. yarn tabyrxu olucaz. fitmzla brlkde hkymzi pylascaz. bu arada emir im com istahli. memyi ckrdgm an.basyor ciyagii:))
kızlar deli gibi özledim burayı ve meraktan ölüyorum telefondan gremiyorum kv de de net yok orada kalıyoruz. oğlum çok mızmız devamlı ağlıyor doktor tam bi gaz bombası var karnında dedi. çok zorlanıyoruz hiç uyumuyor devamlı ağlıyor ayakları karnında. devamlı spor yaptırıyoruz hareket ettiriyoruz öyle biraz çıkarıyor. ağlatmamaya çalışıyorum ağlayınca krize giriyor 3 kez nefesi gitti. birde benim göğülerim iyleşmedi devamlı kanıor dahada beter oldu oğlum kan kusuyor kustumu doktor olsun vermeye devam et dedi değilse sütün kesilir. birde bu ara kilo alımı durdu oğlumun doktor alması lazım bu hafta almamış dedi takibe aldı. herkes çok ağlıor enerjisini harcıyor uyumuyor ondn almıuor diyor. ilk aşımızı olduk sonrasında ateş olmadı ama bundan sonra 3 tane daha aşı var 2. ayını doldurnca o zor bi aşı olacakmış sağlık ocağından deiklerine göre. iki bacaktan bir koldan yapacağız glmeden bir kaşık ateş düşürücü ver banyo yaptır 3 gün banyo yapmayacak dedi. ateş olacak dedi ani zorlu bi gün olacak o aşıdasizde durumlar ne nddd doğum yaptımı çok merak ediyorum
göğüs ucu için lansinoh krem gerçekten harika bişeymiş bende onu kullandım hemen iyileşti uçlar.Cnm cok gecmiş olsun ınsllh bıran once duzene gırer oglusun. Gaz ıcın bısey onerıcem denersen belkı ıyı gelebılır. Kımyon cayı. Bır tatlı kasıgı kımyon cayını cezvede kaynat suzgecle suz ve ıc hem senın gazını alır hem bebegın ve ayrıca sut yapar. Göğüs ucun ıcın de lansinoh marka krem kullanıorum ben cok ıyı geldı
aayyy yakışıklıya bakın heleeeeEki Görüntüle 770270
benim oğlumada maşallah deyin kızlar
bugün bizde evimize geldik;daha doğrusu annemdeyiz;dikişlerim sebebiyle pek bişey yapamıyorum kızlar
sezeryandan kaynaklı ağrılar malum; oğluşumu emzirmek tek görevim şuan :)))
dünyanın en güzel şeyi anne olmak heralde
doğum hikayemide yazmak için sabırsızlanıyorum...
göğüs ucu için lansinoh krem gerçekten harika bişeymiş bende onu kullandım hemen iyileşti uçlar.
aayyy yakışıklıya bakın heleeeemaşallaahhh kuzumaaa
ağrıların geçer bikaç güne inşallah canım.
annelik harikaaaa bişeyy.
Çok şükür Rabbime bize bugünleri yaşattıı
nddd siftahını yapmışsın sendeKızlar dün gece ilk gaz sancımızı yaşadık. İçimden bi parça koptu sanki. o kadar çok ağladıki yavrum
tam iftara yakın başladı ağlamaya 1 saat nerdeyse durmadı. karnı tok altı temiz. aslında gazınıda çıkardı ama durmadı kuzum. bi arkadaşım gaz sancısı için anasonla rezene kaynat içir demişti daha doğumdan önce o çok faydasını görmüş. bende hemen anneme yaptırdım. çay kaşığıyla bir damla verdim kuzuma. 10 dk sonra kendine geldi uyudu. tamda hadi doktora götürelim demiştik kendine geldi. rahatladım bende. oturduk yemeğimizi yedik. oğlum sakinleşti diye kv yle eşimin kardeşide eve gittiler. sonra oğlum yine uyandı. altını değiştirdik yine karnını doyurdum. yine başladı ağlamaya. 1 saat hiç durmadan ağladı yinehemen gittik bizde bu kez acile.doktor biraz gazı var bide pişik olmuş dedi. pişik kremi söyledi bi tane. zaten oraya gittiğimizde susmuştu sıpam.
bizde aldık pişik kremini döndük eve. ama geldiğimiz gibi yine başladı oğlum. gece 1 e kadar hiç durmadan ağladıbende ağlamamak i,çin zor tutuyorum tabi kendimi bu arada güçlü anneyim ya. baktım susmuyorum bende doktoru aradım saati umursamadan. oda gaz sancısı için bir damla ismi verdi. eşimle kardeşi onu almaya gittiler. o arada da kvyle annem battaniyeye koyup oğluşumu salladılar. o zamanda sakinleşti oğlum ama tam uykuya dalamadı.
gaz için damlayı verip emzirdikten sonra deriinn bir uykuya daldı nihayet oğlum. ama benimde ömrümden ömür gitti.
maşallah barekallah rabbim uzun sağlıklı ömürler versin kuzucuğunaaaaaEki Görüntüle 770270
benim oğlumada maşallah deyin kızlar
bugün bizde evimize geldik;daha doğrusu annemdeyiz;dikişlerim sebebiyle pek bişey yapamıyorum kızlar
sezeryandan kaynaklı ağrılar malum; oğluşumu emzirmek tek görevim şuan :)))
dünyanın en güzel şeyi anne olmak heralde
doğum hikayemide yazmak için sabırsızlanıyorum...
bunlara inanma ya hurafe resmen banada 40 çıkmaan çıkarma dediler gaz sancısını tek araba ile dolaşmak kesiyor bindirip gezdiriyorum.Kızlar iyi geceler bugün 26 günlük olduk. Adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz, bakarsa bebeğin yüzünde kızarıklık falan oluşur derler ya. Bugün iftara davetliydik sevdiğim insanlar gitmezsem kırılırlar diye gittim. Orada yakınımızın kızı adetliymiş bebeği çok da görmek istiyordu adetlisin bakmamalısın da diyemedim, bozulur kalbi kırılır diye çünkü kızımı görmek için çok hevesle girdi odaya. Biraz sevdi kızımı ama sonra keşke söyleseydim dedim canım sıkıldı. Sizce doğru mudur bu adetli kadın kırkı çıkmamış bebeğe bakamaz adeti. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
kimyon fayda etmedi canım ya. kremi kullanmayada yeni başladım inşallah düzelirCnm cok gecmiş olsun ınsllh bıran once duzene gırer oglusun. Gaz ıcın bısey onerıcem denersen belkı ıyı gelebılır. Kımyon cayı. Bır tatlı kasıgı kımyon cayını cezvede kaynat suzgecle suz ve ıc hem senın gazını alır hem bebegın ve ayrıca sut yapar. Göğüs ucun ıcın de lansinoh marka krem kullanıorum ben cok ıyı geldı
canım bende de çok oluyor bu 3 aydan sonra düzelir dediler kerize griyor resmenKızlar dün gece ilk gaz sancımızı yaşadık. İçimden bi parça koptu sanki. o kadar çok ağladıki yavrum
tam iftara yakın başladı ağlamaya 1 saat nerdeyse durmadı. karnı tok altı temiz. aslında gazınıda çıkardı ama durmadı kuzum. bi arkadaşım gaz sancısı için anasonla rezene kaynat içir demişti daha doğumdan önce o çok faydasını görmüş. bende hemen anneme yaptırdım. çay kaşığıyla bir damla verdim kuzuma. 10 dk sonra kendine geldi uyudu. tamda hadi doktora götürelim demiştik kendine geldi. rahatladım bende. oturduk yemeğimizi yedik. oğlum sakinleşti diye kv yle eşimin kardeşide eve gittiler. sonra oğlum yine uyandı. altını değiştirdik yine karnını doyurdum. yine başladı ağlamaya. 1 saat hiç durmadan ağladı yinehemen gittik bizde bu kez acile.doktor biraz gazı var bide pişik olmuş dedi. pişik kremi söyledi bi tane. zaten oraya gittiğimizde susmuştu sıpam.
bizde aldık pişik kremini döndük eve. ama geldiğimiz gibi yine başladı oğlum. gece 1 e kadar hiç durmadan ağladıbende ağlamamak i,çin zor tutuyorum tabi kendimi bu arada güçlü anneyim ya. baktım susmuyorum bende doktoru aradım saati umursamadan. oda gaz sancısı için bir damla ismi verdi. eşimle kardeşi onu almaya gittiler. o arada da kvyle annem battaniyeye koyup oğluşumu salladılar. o zamanda sakinleşti oğlum ama tam uykuya dalamadı.
gaz için damlayı verip emzirdikten sonra deriinn bir uykuya daldı nihayet oğlum. ama benimde ömrümden ömür gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?