2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gunaydınlar hanımlarr nasılsınız cucuklerınız naısl bakalımmm
cok sukur bız ıyıyızzz
uykumuz bu gece dusenlıydı sukurler olsun o yusden ayakatayım bu st dee hehe artık delıksız olsun 2 st olsun modundayımm heheh uyku olarakdann
haftaya salı memlekete yolculuk var sımdıden aygıdayım hasta olurmuyuz nasıl yaparız unutmamam gereken cok sey var fılan...cunku 2.bır valızl gıdecegız ılk defaaaa

bu arada kanaman kırmızıya dondü geriiiiiiiiiiii25.günnnnnnnnnn

devam devamm dr kımmışşşşş:26:

bende istiyorum budan link at şekerim nerden aldın netten aldıysan eğer :)
civil in sitesınde varrr
batıl dedıler bende ses etmedım bırı geldıkce okudumm dua larıı ALLAH ıa emanetız
hos geldınızzzzzz

kızlar mama kullananlar ne kullanıor birde süt pompası ne almalıyım sizce
canım ben aptamil kullanıyorum, süt pompasıda elektriklide kullandım normalde ikiside zor bana göre, manuel olan wee markaydı.

ya çok göreceli bi konu aslında. ben ameliyatlı olduğumuz için enfeksiyon riski var dedim ve kimseyi evime davet etmedim henüz, sormadan gelenlerede kibarca odasının kapısından öle yatağında tülün arkasından falan baktırıyorum. uygun bi dille izah ediyorum.

cnm nasıl birşey kullandığın bir link atsana sana zahmet :)

evasude deneme kızlar sağolun cevaplar içinnn
canım bu ip askılı olanı bide kalın askılı olanı var sporcu tipi. hangisiyle rahat edersen artık. ben çok rahat ettim, göğsümün altını falanda tutuyor hergün değişitiriyorum temiz temiz giyiyorum, varlığı yokluğu bir. bi dene bana dua edersin
İp Askılı Yarım Atlet (153)
hee bak dur, kalın askılı olanıda şu;
Nike Indy Kadın Racerback Beyaz Yarım Atlet | Sporcum.com

canım bende sütyen kullanmıyorum. pentiden aldığım atletler vardı benim sımsıkı vücudu sarıyor. onları giyiyorum. yapıştırmadan göğsümün üstüne göğüs pedini koyuyorum. hiç kaymıyor. yapıştırınca zor oluyor onla uğraşması.

Kızlar dün gece ilk gaz sancımızı yaşadık. İçimden bi parça koptu sanki. o kadar çok ağladıki yavrum
tam iftara yakın başladı ağlamaya 1 saat nerdeyse durmadı. karnı tok altı temiz. aslında gazınıda çıkardı ama durmadı kuzum. bi arkadaşım gaz sancısı için anasonla rezene kaynat içir demişti daha doğumdan önce o çok faydasını görmüş. bende hemen anneme yaptırdım. çay kaşığıyla bir damla verdim kuzuma. 10 dk sonra kendine geldi uyudu. tamda hadi doktora götürelim demiştik kendine geldi. rahatladım bende. oturduk yemeğimizi yedik. oğlum sakinleşti diye kv yle eşimin kardeşide eve gittiler. sonra oğlum yine uyandı. altını değiştirdik yine karnını doyurdum. yine başladı ağlamaya. 1 saat hiç durmadan ağladı yine hemen gittik bizde bu kez acile.doktor biraz gazı var bide pişik olmuş dedi. pişik kremi söyledi bi tane. zaten oraya gittiğimizde susmuştu sıpam.
bizde aldık pişik kremini döndük eve. ama geldiğimiz gibi yine başladı oğlum. gece 1 e kadar hiç durmadan ağladı bende ağlamamak i,çin zor tutuyorum tabi kendimi bu arada güçlü anneyim ya. baktım susmuyorum bende doktoru aradım saati umursamadan. oda gaz sancısı için bir damla ismi verdi. eşimle kardeşi onu almaya gittiler. o arada da kvyle annem battaniyeye koyup oğluşumu salladılar. o zamanda sakinleşti oğlum ama tam uykuya dalamadı.
gaz için damlayı verip emzirdikten sonra deriinn bir uykuya daldı nihayet oğlum. ama benimde ömrümden ömür gitti.

Kızlar 2 gündür tavsiye üzerine maden suyu içiyorum.süte de etki etti.gazlı diye içmiyordum ama içenler afederainiz ama inek gibi geziyorduk dediler.günde 2 tane.sıvı dengesi için de faydalıymış.
Bebek de gazını daha kolay çıkartır dediler öyle de oldu.

Kurusunu yemedim ama taze incir de iyi geldi.

Çörekotu gaz yapmaz ama 1 er hafta arayla denedim.oğlum çok huzursuzdu yediğim günlerde.
Bir de kuru soğan süt yapar derler o da oğlumda aşırı gaz yaptı.çiğ tüketmiyorum artık.

Hepsinden önemlisi ne yersek yiyelim suyu yeterli içmezsek süt üretimi de yeterli olmayacaktır.

suzancım unıbabyı bana hastaneden cıkarken vermıslerdı oğlumda pişik yapmadı bende sen gibi saf zeytinyağı sürüyorum o kadar krem losyon boşuna almışım

şu kırkı çıkana kadar yapılması ve yapılmaması gerekenler beni inanılmaz geriyor ve anlamsız buluyorum.benim kız kardeşim bende kalıyor yardım için. adetinin 3. günü kucağınada alıyor seviyor altını temizlerken bana yardım ediyor hiçte bişey olmadı. adetli kişi deilde bence hasta kişi yaklaşmamalı bebeğe. regl bir hastalık değil nihayetinde..

gözün aydın canım kavustun oğlusuna

Cnm cok gecmiş olsun ınsllh bıran once duzene gırer oglusun. Gaz ıcın bısey onerıcem denersen belkı ıyı gelebılır. Kımyon cayı. Bır tatlı kasıgı kımyon cayını cezvede kaynat suzgecle suz ve ıc hem senın gazını alır hem bebegın ve ayrıca sut yapar. Göğüs ucun ıcın de lansinoh marka krem kullanıorum ben cok ıyı geldı

benim oğlumada maşallah deyin kızlar
bugün bizde evimize geldik;daha doğrusu annemdeyiz;dikişlerim sebebiyle pek bişey yapamıyorum kızlar
sezeryandan kaynaklı ağrılar malum; oğluşumu emzirmek tek görevim şuan :)))
dünyanın en güzel şeyi anne olmak heralde
doğum hikayemide yazmak için sabırsızlanıyorum...

göğüs ucu için lansinoh krem gerçekten harika bişeymiş bende onu kullandım hemen iyileşti uçlar.

aayyy yakışıklıya bakın heleeee maşallaahhh kuzumaaa
ağrıların geçer bikaç güne inşallah canım.
annelik harikaaaa bişeyy.
Çok şükür Rabbime bize bugünleri yaşattıı

göğüs ucu için lansinoh krem gerçekten harika bişeymiş bende onu kullandım hemen iyileşti uçlar.

bende dün hemen eşimi hastaneden aradım;dedim hemen şu kremi al gel;şuan için iyi walla :)
bide annem bana karbonatlı su yaptı;emzirmeden göğsümü onunla siliyorum;hem bebeğin ağzı pamukcuk olmuyo hemde göğüslerede iyiymiş; emzirdikten sonrada lansinoh sürüyorum;biraz acı var gene ama yinede iyiyim...oğlumun karnı doysunda yeter :))

aayyy yakışıklıya bakın heleeee maşallaahhh kuzumaaa
ağrıların geçer bikaç güne inşallah canım.
annelik harikaaaa bişeyy.
Çok şükür Rabbime bize bugünleri yaşattıı

çooookk şükür rabbime cnmm :))) benimki aranıyo dudaklarıyla acıktı galiba biraz daha emziriyimm ,görüşürzz kızlarr..

Mrb kızlar. ağustos anneleri topiğindeyim. Ben doğum yapalı 9 gün oldu. Ancak hala kuzumun keyfine varabilmiş değilim. Sakin bir gebelik geçirmeme rağmen doğum sonrası tüm aksilikleri yaşıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra bacak ve ayaklarımda aşırı ödem oluştu. Dün dahiliyeye gittim ve usg sonucu rahmimin küçülmediği sağ böbrek ve kanallara baskı yaptığı bu nedenle idrarı tam boşaltamadığım ortaya çıktı. Bu durum uzun sürerse damarlarda pıhtılaşma oluyormuş ve akciğere pıhtı atıyormuş. Kadın doğumcum rahmin zamanla küçüleceğini söyledi ancak dahiliyecinin israrı ile rahmi kasması için bir ilaç verdi sadece 4 gün kullan belki faydası olur dedi. Ama içinde anne sütünü azalttığı ve bebek zehirlenmesine yol açabildiği yazıyor kullanmak istemiyorum. Topikte bu problemi gebeliğinde yaşayan arkadaşlar vardı. Ama nasıl tedavi oldular hatırlayamıyorum. Yaşayan arkadaşlar dr’ları nasıl bir tedavi yöntemi izledi bana özelden msj atabilir mi? Topiği takip edemiyorum. Rahmim küçülmediğinden dikiş ağrılarımda geçmiyor ve hareketim kısıtlı. Yavrumun keyfine varamadım. Şimdiden tşk ederim.

nddd siftahını yapmışsın sende
rabbim beterini göstermesin bundan sonra. 2-3 ay normal diyolar ama inş. o kadar sürmez

maşallah barekallah rabbim uzun sağlıklı ömürler versin kuzucuğunaaaaa:119::81:

Merhaba kızlar geçmişi okuyamıyorum affedin herkese çok geçmişolsun yavrularınızı Allah nazarlardan korusun kim doğum yaptı yapmadı bilemiyorum umarım hepiniz yavrularınızı kucaklamışsınızdır ...13. gün doğum hikayemi yeni yazdım .. bu arada bir sorum olacak sağdığınız sütü bebeğinize bir öğünde kaç ml veriyorsunuz? ben 50 ml veriyorum çokmu azmı bilemiyorum:26: pişik için ben nivea pişik kremi kullanıyorum her altını açışımızda sürüyoruz hiç pişiği yok bez olarakta molfix bize iyi geldi canbebe aldım onu beğenmedim bütün bebişlerin popişi farklı aslında soracak çok şeyim vardı unuttm aklıma gelince sorarım artık..

bunlara inanma ya hurafe resmen banada 40 çıkmaan çıkarma dediler gaz sancısını tek araba ile dolaşmak kesiyor bindirip gezdiriyorum.

kimyon fayda etmedi canım ya. kremi kullanmayada yeni başladım inşallah düzelir

canım bende de çok oluyor bu 3 aydan sonra düzelir dediler kerize griyor resmen

Son düzenleme:
merhaba tekrar...ben bikaç gün önce bebeğimin göbeği hala düşmedi diye yazıp benim gibi olan var mı diye sormuştum..saolsun 2 arkadaş da cevap yazmış...bugün 21 günlük ve sonunda sabah göbeğimiz düşmüş...çok sevindim...doktorumuzu aramıştım 2 gün önce o da bactroban diye bi krem verdi ve 2 günde göbeği düştü...bizim durumumuzu yaşayan olursa diye haber vermek istedim....kızımı artık misler gibi yıkayacağım.allahım hepimizin yavrularını korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…