2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar kac gunur gazimiz var kaka yapamiyoruz her seyi denedik olmadi SAM SİMPKEX diye bi ilac var damla tan etkisi yok rahatlikla kullanilabiliyor mamaya 7 damla cocugum aksamina dolu dolu yapti kakasini deneyin derimmmmmmmm

Kizlar kac gunur gazimiz var kaka yapamiyoruz her seyi denedik olmadi SAM SİMPKEX diye bi ilac var damla tan etkisi yok rahatlikla kullanilabiliyor mamaya 7 damla cocugum aksamina dolu dolu yapti kakasini deneyin derimmmmmmmm

eşimde o damladan almıs bende cok memnun kaldım ayrıca annem kundak yapıyo oda ıyı geliyo

nddd siftahını yapmışsın sende
rabbim beterini göstermesin bundan sonra. 2-3 ay normal diyolar ama inş. o kadar sürmez
yaptık valla canım ne fena bişeymiş. inşallah öyle 2-3 ay sürmez. doktorun verdiği ilaç iyi geldi bakalım bu gece görücez tam etkisini

ben sütü ne kadar verdiğime pek bakmıyorum canım. ama sağdığımda 15 dk da 50-60 ml çıkıyor bir göğsümden diğerinden 10 dk da daha fazla çıkıyor. bende her seferinde farklı göğsümden emziriyorum. bence 50-60 ml yeterlidir. ben bir de mama almıştım kullanmıyorum şimdi ama orda yeni doğan bebek için 60 ml verilmeli yazıyor. anne sütüde 50-60 ml yeter diye düşünüyorum.zaten doymasa daha ister.

bana doktor colinox diye bir ilaç söyledi canım bende onu verdim. hemen rahatladı uyudu yavrum. bugünde 2 kez kakasını yaptı hemde baya dolu dolu eğer tekrar sıkıntı yaşarsak bu ilaçta aklımda

Biz akşamüstü banyo yapıyoduk sonra değiştirdik akşam yatmadan önce yaptırıyrz öyle çok güzel uyuyo, birde gaz yapıcı şeyler yediğimde yada ara sıra kimyon tohumu rezene anason çayı bunları demleyip içiyrm
Ama süte geçmesi 1-2 saati buluyo hemen rtki etmiyo

Evrt kesin su çünkü su içiyrm içiyrm tuvalete çıkmyrm ne gzel

rezeneyi bende hergün mutlaka içiyorum 2-3 kez. akşam bende yıkayalım çocuğu dedim ama 40 ı çıkmadan gece çocuk yıkanmazmış yıkattırmadılar. zaten şu 40 ı çıkmadan yapılan yapılmayan şeyler çok can sıkıcı. kimseyede bişey söylemek istemiyorum ama çok huzursuz ediyor beni. sürekli bi yasaklama engelleme

Bizimkide geceleri maşallah çok güzel uyuyo, ama gündüz kırk takla atıyorum uyutmak için.
Sürekli aç gibi meme arıyor, gazından dolayı dalamıyo uykuya. Sabah 8'de uyandı, daha demin uyudu tekrar(14:30'da)
Yorulmuyomu anlamadımki. Bi de içli içli ağlıyo bazen dayanamıyorum yavruma

Bizim bebekler çok benziyo birbirine, bizimki de aynen böyle.. Şaşırdm ben de emzirmem mi lazım diye her aqğladığında emzirmeye çalışıyorum, bu sefer de karnı davul gibi oluyo, sürekli kaka yapıyo, ya da yapmaya çalışıyo ıkına sıkıla, sürekli kucağımızda durmak istiyo yatağına yatırır yatırmaz uyanıyo, bu arada biz tinny love ev tipi ana kucağı almıştık. onun titreşim özelliği var, maşallah onu açınca çok rahat ediyo. İyi ki almışız diyorum..

çok sukur oglusum yenı uyuduuuuuuuuuu banyo yaptırdım öle ancak yaa karnısı agrıyormus paşamın cunku kakası cok suludu karnını ufeledım banyo yaptırdım ve bırazda göbısını sardım gunese koydummm ıyı geldı emdı uyudu sukur yaa...
ay ne zor uyuyamamasıı kaka-gaz-uyku sorunu ama her halımıze sukurler olsunnn

suzancım unıbabyı bana hastaneden cıkarken vermıslerdı oğlumda pişik yapmadı bende sen gibi saf zeytinyağı sürüyorum o kadar krem losyon boşuna almışım
aynenn zeytın yagı super bırsey tatlım yaa
unıbayb de gusel de ben yıkamadan hıc kullanmadım ıcın sorun oluyr sanırımm

canım cok tatlıı oglusunn ALLAH bagıslasın ınslll hayırlı evlatlar olurlarr

kızlar 27 temmuz saat 11.40'da oğluşum doğdu... normal doğum yaptım... oğluşum da ben de sağlıklıyız çok şükür... geçmişi çok okuyamadım doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz... doğum hikayemi daha sonra anlatıcam inşallah...

Hakkaten sen anlatırken benim kız geliyo gözümün önüne:)
Babaannesi alıyo gezdiriyo evin koridorlarında,bi de türkü tutturuyo o zaman hiç sesi yok.
Omzunda yada kucağında uyuyo,yerine bırakınca uyanıyo hemen :)
Ben de emzirmekten yorulunca ona bırakıp işlerimi hallediyorum, sonra tekrar emişmeye

OĞLUSUMDAN SİZE TATLI BIR TEBESSUM GETIRDIM
maasallah subhanallah la halve vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımmmm

emışme sonrası annesıne tebessum ederek sadakasını verdı oglumm bu arada hayırlı cuma lar ınsl...

çokk sukur ALLAH Bagıslasın tatalım ıns lhayırlı evlatlar olurlar dua ıleeeeeeee

oyyyy tosbike bakıınn gülücükler saçarmışş.
anneciğine teşekkür etmiş doyurduğu için
maşallah Alpereneee

oyyyy tosbike bakıınn gülücükler saçarmışş.
anneciğine teşekkür etmiş doyurduğu için
maşallah Alpereneee
COK SUKURRRRRRRRRRR
kızlar be gıt gıde asık oluyorum uyurken ılk uyandıgımda ona bakıyorum ozluyorum kokusuna doyamıyoru ask tanem o benım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 5 sene onsuz nasıl dayanmısız rabb ım sabrını nasılda vermıssssssss

ne aclıgım ne uykusuzlugum onu gorunce aklıma gelıyor taa oglen yemek yıyom oda sut olsun dıye yoksa hıc alıma wc gıtmek bılem bossssssss

ozelımden yenı fotolara bakabılrısın ızzzzzzz kızlarr ark..listemdekılerrr

gözün aydin allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…