Kizlar kac gunur gazimiz var kaka yapamiyoruz her seyi denedik olmadi SAM SİMPKEX diye bi ilac var damla tan etkisi yok rahatlikla kullanilabiliyor mamaya 7 damla cocugum aksamina dolu dolu yapti kakasini deneyin derimmmmmmmm
yaptık valla canım ne fena bişeymiş. inşallah öyle 2-3 ay sürmez. doktorun verdiği ilaç iyi geldi bakalım bu gece görücez tam etkisininddd siftahını yapmışsın sende
rabbim beterini göstermesin bundan sonra. 2-3 ay normal diyolar ama inş. o kadar sürmez
kızlar mama kullananlar ne kullanıor birde süt pompası ne almalıyım sizce
ben sütü ne kadar verdiğime pek bakmıyorum canım. ama sağdığımda 15 dk da 50-60 ml çıkıyor bir göğsümden diğerinden 10 dk da daha fazla çıkıyor. bende her seferinde farklı göğsümden emziriyorum. bence 50-60 ml yeterlidir. ben bir de mama almıştım kullanmıyorum şimdi ama orda yeni doğan bebek için 60 ml verilmeli yazıyor. anne sütüde 50-60 ml yeter diye düşünüyorum.zaten doymasa daha ister.Merhaba kızlar geçmişi okuyamıyorum affedin herkese çok geçmişolsun yavrularınızı Allah nazarlardan korusun kim doğum yaptı yapmadı bilemiyorumumarım hepiniz yavrularınızı kucaklamışsınızdır ...13. gün doğum hikayemi yeni yazdım .. bu arada bir sorum olacak sağdığınız sütü bebeğinize bir öğünde kaç ml veriyorsunuz? ben 50 ml veriyorum çokmu azmı bilemiyorum:26: pişik için ben nivea pişik kremi kullanıyorum her altını açışımızda sürüyoruz hiç pişiği yok bez olarakta molfix bize iyi geldi canbebe aldım onu beğenmedim bütün bebişlerin popişi farklı aslında soracak çok şeyim vardı unuttm aklıma gelince sorarım artık..
bana doktor colinox diye bir ilaç söyledi canım bende onu verdim. hemen rahatladı uyudu yavrum. bugünde 2 kez kakasını yaptı hemde baya dolu doluKizlar kac gunur gazimiz var kaka yapamiyoruz her seyi denedik olmadi SAM SİMPKEX diye bi ilac var damla tan etkisi yok rahatlikla kullanilabiliyor mamaya 7 damla cocugum aksamina dolu dolu yapti kakasini deneyin derimmmmmmmm
Kızlar dün gece ilk gaz sancımızı yaşadık. İçimden bi parça koptu sanki. o kadar çok ağladıki yavrum
tam iftara yakın başladı ağlamaya 1 saat nerdeyse durmadı. karnı tok altı temiz. aslında gazınıda çıkardı ama durmadı kuzum. bi arkadaşım gaz sancısı için anasonla rezene kaynat içir demişti daha doğumdan önce o çok faydasını görmüş. bende hemen anneme yaptırdım. çay kaşığıyla bir damla verdim kuzuma. 10 dk sonra kendine geldi uyudu. tamda hadi doktora götürelim demiştik kendine geldi. rahatladım bende. oturduk yemeğimizi yedik. oğlum sakinleşti diye kv yle eşimin kardeşide eve gittiler. sonra oğlum yine uyandı. altını değiştirdik yine karnını doyurdum. yine başladı ağlamaya. 1 saat hiç durmadan ağladı yinehemen gittik bizde bu kez acile.doktor biraz gazı var bide pişik olmuş dedi. pişik kremi söyledi bi tane. zaten oraya gittiğimizde susmuştu sıpam.
bizde aldık pişik kremini döndük eve. ama geldiğimiz gibi yine başladı oğlum. gece 1 e kadar hiç durmadan ağladıbende ağlamamak i,çin zor tutuyorum tabi kendimi bu arada güçlü anneyim ya. baktım susmuyorum bende doktoru aradım saati umursamadan. oda gaz sancısı için bir damla ismi verdi. eşimle kardeşi onu almaya gittiler. o arada da kvyle annem battaniyeye koyup oğluşumu salladılar. o zamanda sakinleşti oğlum ama tam uykuya dalamadı.
gaz için damlayı verip emzirdikten sonra deriinn bir uykuya daldı nihayet oğlum. ama benimde ömrümden ömür gitti.
Kızlar 2 gündür tavsiye üzerine maden suyu içiyorum.süte de etki etti.gazlı diye içmiyordum ama içenler afederainiz ama inek gibi geziyorduk dediler.günde 2 tane.sıvı dengesi için de faydalıymış.
Bebek de gazını daha kolay çıkartır dediler öyle de oldu.
Kurusunu yemedim ama taze incir de iyi geldi.
Çörekotu gaz yapmaz ama 1 er hafta arayla denedim.oğlum çok huzursuzdu yediğim günlerde.
Bir de kuru soğan süt yapar derler o da oğlumda aşırı gaz yaptı.çiğ tüketmiyorum artık.
Hepsinden önemlisi ne yersek yiyelim suyu yeterli içmezsek süt üretimi de yeterli olmayacaktır.
rezeneyi bende hergün mutlaka içiyorum 2-3 kez. akşam bende yıkayalım çocuğu dedim ama 40 ı çıkmadan gece çocuk yıkanmazmış yıkattırmadılar.Biz akşamüstü banyo yapıyoduk sonra değiştirdik akşam yatmadan önce yaptırıyrz öyle çok güzel uyuyo, birde gaz yapıcı şeyler yediğimde yada ara sıra kimyon tohumu rezene anason çayı bunları demleyip içiyrm
Ama süte geçmesi 1-2 saati buluyo hemen rtki etmiyo
Evrt kesin su çünkü su içiyrm içiyrm tuvalete çıkmyrm ne gzel
40ına kadar 40 defa huy değiştirir derler ya bebek için bişzimki de öyle. önce emziriyodum, yatırıyodum 3 saat fiilan uyuyodu, oh bee ne kolaymış diyodum ki çocuk bi tuhaflaştı, gündüzleri ağlamaya başladı, anlamamakta çok kötü, sadece bizimki mi ağlıyo acaba diye düşünüyorum bazen..
Bizimkide geceleri maşallah çok güzel uyuyo, ama gündüz kırk takla atıyorum uyutmak için.
Sürekli aç gibi meme arıyor, gazından dolayı dalamıyo uykuya. Sabah 8'de uyandı, daha demin uyudu tekrar(14:30'da)
Yorulmuyomu anlamadımki. Bi de içli içli ağlıyo bazen dayanamıyorum yavruma
aynenn zeytın yagı super bırsey tatlım yaasuzancım unıbabyı bana hastaneden cıkarken vermıslerdı oğlumda pişik yapmadı bende sen gibi saf zeytinyağı sürüyorum o kadar krem losyon boşuna almışım
canım cok tatlıı oglusunn ALLAH bagıslasın ınslll hayırlı evlatlar olurlarrEki Görüntüle 770270
benim oğlumada maşallah deyin kızlar
bugün bizde evimize geldik;daha doğrusu annemdeyiz;dikişlerim sebebiyle pek bişey yapamıyorum kızlar
sezeryandan kaynaklı ağrılar malum; oğluşumu emzirmek tek görevim şuan :)))
dünyanın en güzel şeyi anne olmak heralde
doğum hikayemide yazmak için sabırsızlanıyorum...
Bizim bebekler çok benziyo birbirine, bizimki de aynen böyle.. Şaşırdm ben de emzirmem mi lazım diye her aqğladığında emzirmeye çalışıyorum, bu sefer de karnı davul gibi oluyo, sürekli kaka yapıyo, ya da yapmaya çalışıyo ıkına sıkıla, sürekli kucağımızda durmak istiyo yatağına yatırır yatırmaz uyanıyo, bu arada biz tinny love ev tipi ana kucağı almıştık. onun titreşim özelliği var, maşallah onu açınca çok rahat ediyo. İyi ki almışız diyorum..
çokk sukur ALLAH Bagıslasın tatalım ıns lhayırlı evlatlar olurlar dua ıleeeeeeeekızlar 27 temmuz saat 11.40'da oğluşum doğdu... normal doğum yaptım... oğluşum da ben de sağlıklıyız çok şükür... geçmişi çok okuyamadım doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz... doğum hikayemi daha sonra anlatıcam inşallah...
OĞLUSUMDAN SİZE TATLI BIR TEBESSUM GETIRDIM
maasallah subhanallah la halve vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımmmm
emışme sonrası annesıne tebessum ederek sadakasını verdı oglumm bu arada hayırlı cuma lar ınsl...
Eki Görüntüle 770408
oyyyy tosbike bakıınn gülücükler saçarmışş.OĞLUSUMDAN SİZE TATLI BIR TEBESSUM GETIRDIM
maasallah subhanallah la halve vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımmmm
emışme sonrası annesıne tebessum ederek sadakasını verdı oglumm bu arada hayırlı cuma lar ınsl...
Eki Görüntüle 770408
oy maşallah
COK SUKURRRRRRRRRRRoyyyy tosbike bakıınn gülücükler saçarmışş.
anneciğine teşekkür etmiş doyurduğu için
maşallah Alpereneee
kızlar 27 temmuz saat 11.40'da oğluşum doğdu... normal doğum yaptım... oğluşum da ben de sağlıklıyız çok şükür... geçmişi çok okuyamadım doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz... doğum hikayemi daha sonra anlatıcam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?