OĞLUSUMDAN SİZE TATLI BIR TEBESSUM GETIRDIM
maasallah subhanallah la halve vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımmmm
emışme sonrası annesıne tebessum ederek sadakasını verdı oglumm bu arada hayırlı cuma lar ınsl...
Eki Görüntüle 770408
Eki Görüntüle 770270
benim oğlumada maşallah deyin kızlar
bugün bizde evimize geldik;daha doğrusu annemdeyiz;dikişlerim sebebiyle pek bişey yapamıyorum kızlar
sezeryandan kaynaklı ağrılar malum; oğluşumu emzirmek tek görevim şuan :)))
dünyanın en güzel şeyi anne olmak heralde
doğum hikayemide yazmak için sabırsızlanıyorum...
cok sukur hergunumuzeeeeeeeeemaşallahhhh sana
Hoşgeldin aramıza tatlım
Katılıyorum. Aynısını ben de söyliyecektim. Geçen hafta oğluşumun halası geldi görmeye mesala o da adetliydi. Allaha şükür bi şey olmadı.
Hoş geldin canım
gunaydınlar hanımlarr nasılsınız cucuklerınız naısl bakalımmm
cok sukur bız ıyıyızzz
uykumuz bu gece dusenlıydı sukurler olsun o yusden ayakatayım bu st dee hehe artık delıksız olsun 2 st olsun modundayımm heheh uyku olarakdann
haftaya salı memlekete yolculuk var sımdıden aygıdayım hasta olurmuyuz nasıl yaparız unutmamam gereken cok sey var fılan...cunku 2.bır valızl gıdecegız ılk defaaaa
bu arada kanaman kırmızıya dondü geriiiiiiiiiiii25.günnnnnnnnnn
devam devamm dr kımmışşşşş:26:
civil in sitesınde varrr
batıl dedıler bende ses etmedım bırı geldıkce okudumm dua larıı ALLAH ıa emanetız
hos geldınızzzzzz
Mrb kızlar. ağustos anneleri topiğindeyim. Ben doğum yapalı 9 gün oldu. Ancak hala kuzumun keyfine varabilmiş değilim. Sakin bir gebelik geçirmeme rağmen doğum sonrası tüm aksilikleri yaşıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra bacak ve ayaklarımda aşırı ödem oluştu. Dün dahiliyeye gittim ve usg sonucu rahmimin küçülmediği sağ böbrek ve kanallara baskı yaptığı bu nedenle idrarı tam boşaltamadığım ortaya çıktı. Bu durum uzun sürerse damarlarda pıhtılaşma oluyormuş ve akciğere pıhtı atıyormuş. Kadın doğumcum rahmin zamanla küçüleceğini söyledi ancak dahiliyecinin israrı ile rahmi kasması için bir ilaç verdi sadece 4 gün kullan belki faydası olur dedi. Ama içinde anne sütünü azalttığı ve bebek zehirlenmesine yol açabildiği yazıyor kullanmak istemiyorum. Topikte bu problemi gebeliğinde yaşayan arkadaşlar vardı. Ama nasıl tedavi oldular hatırlayamıyorum. Yaşayan arkadaşlar drları nasıl bir tedavi yöntemi izledi bana özelden msj atabilir mi? Topiği takip edemiyorum. Rahmim küçülmediğinden dikiş ağrılarımda geçmiyor ve hareketim kısıtlı. Yavrumun keyfine varamadım. Şimdiden tşk ederim.
OĞLUSUMDAN SİZE TATLI BIR TEBESSUM GETIRDIM
maasallah subhanallah la halve vela guvvete ılla bıllahıl aluyyul azımmmm
emışme sonrası annesıne tebessum ederek sadakasını verdı oglumm bu arada hayırlı cuma lar ınsl...
Eki Görüntüle 770408
COK SUKURRRRRRRRRRR
kızlar be gıt gıde asık oluyorum uyurken ılk uyandıgımda ona bakıyorum ozluyorum kokusuna doyamıyoru ask tanem o benım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 5 sene onsuz nasıl dayanmısız rabb ım sabrını nasılda vermıssssssss
ne aclıgım ne uykusuzlugum onu gorunce aklıma gelıyor taa oglen yemek yıyom oda sut olsun dıye yoksa hıc alıma wc gıtmek bılem bossssssss
ozelımden yenı fotolara bakabılrısın ızzzzzzz kızlarr ark..listemdekılerrr
Hakkaten sen anlatırken benim kız geliyo gözümün önüne:)
Babaannesi alıyo gezdiriyo evin koridorlarında,bi de türkü tutturuyo o zaman hiç sesi yok.
Omzunda yada kucağında uyuyo,yerine bırakınca uyanıyo hemen :)
Ben de emzirmekten yorulunca ona bırakıp işlerimi hallediyorum, sonra tekrar emişmeye
Canım aynısı bizde de var, ağlaması var mı?
Bizimki ağlamıyor, ıkınıyo sadece, uykuya dalamıyo o yüzden, uyanıkkende sürekli emmek istiyo
aynısı bizde de var uyku yok devamlı ıknma halindeyiz.
gaz bizi öldürecek nasıl çözdünüz?
walla ben uzun giydiriyorum hep evin içi serin oluyor.
ya aslında yanlış bir cümle oldu yapmışlardır ama hikayeleri görmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?