2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oy kuzum benimm
maşallahhh

kızlar bu akşam gemliğe gidiyoruz inşallah bizim oğluş durur da annesini üzmez yolculuk yaparken bayramdan sonra dönücez inş ini orada takip edebilirim gerçi pc de götürecem daha rahat girmek için sizden ayrı kalmak istemiyorum
ay bugün oğlum uyutmadı ya sabah 6 da bi kalktı taaa 2 de uyudu sonra bende uyudum ardından 3,30 da kalktım emzirdim şimdi gene uyuyo huyu değişti yaa
bide bu emzirme örtüleri çok rahat kızlar gecen dışarıya çıktık sonra bizimki uyandı ağlamaya başladı arabada hemen örtüyü taktım rahat rahat emzirdim çok rahattı

Hoşgeldin aramıza tatlım

Katılıyorum. Aynısını ben de söyliyecektim. Geçen hafta oğluşumun halası geldi görmeye mesala o da adetliydi. Allaha şükür bi şey olmadı.

Hoş geldin canım

hepinize çok teşekkür ederim.. hoşbulduuum

birçokanne gibi bizim de uykusuzluk sorunumuz var.. çok az uyuyor.. ve bu ay oğlum 750 gr almış.. boyu 4 cm uzamış.. sanırım az kilo almış.. biz bir de anne sütü yetmediği için mama kullanıyoruz.. ilk oğlumda inatla anne sütü dışında birşey vermeyeceğim diye inat ederek çocuğa bir ay kilo verdirmiştim.. doktorun inat etme artık demesi ile mama takviye ettik.. o yüzden ben artık genetik bir durum olduğunu düşündüğüm için mama veriyorum kimseyi dinlemiyorum..
aylık kontrolüne giden var mı? siz de durumlar nasıl..

canım kiraz sapının üzerine sıcak su dök iç kiraz sapı çok iyi ödem atıyormuş. benimde çok şişti bacaklarım ve karnım tamamen geçmedi daha ama bayagı hafifledi

Annelik hikayesi ...

1. Okudum ki: Doğduğunda mutlaka sadece anne sütü verilecek. Yoksa biberona alışabilir veya "emzik karıştırma sorunu" yaşayabilirmiş.
Yaşadım ki: Bebişin kilosu önemli miktarda azalır ve doktor formula ver derse, aynen formula takviyesini dayıyormuşuz.

2. Okudum ki: Sallayarak uyutmaya alıştırmamak lazımmış.
Yaşadım ki: İlk 3 ay bebişin uyuması için her yol mübahmış.

3. Okudum ki: Bebeğimizi memede veya biberonda uyutmamak lazımmış.
Yaşadım ki: Bebiş uyuyacaksa uyusunmuş, ister memede, ister biberonda, ister bacakta sallanırken...

4. Duydum ki: Aman her gak guk dediğinde bebeği kucağa almayın; kucağa alışırmış, şımarırmış.
Yaşadım ki: Kucağa alışma diye diye birşey yokmuş. bebişimizi bol bol kucaklayıp, sarılıp öpecekmişiz. Güven duygusunun gelişmesi için ağladığında cevap verecekmişiz. Sonra çombak zaten kucaktan kaçmak için solucan gibi kıvranacakmış.

5. Okudum ki: 6-7 aylıktan sonra gece beslemelerini kesecekmişiz.
Yaşadım ki: Bu lafi edenler yavrularımız gece uyanıp ağladığında mıçlarında pireler uçuşarak beşinci uykularını uyuyorlarmış. Biz ise gidip güzelce beslemeye devam ediyormuşuz.

6. Okudum ki: İlk dişler ortalama 6. ayda çıkarmış.
Yaşadım ki: İlk dişler 11. - 12. ayda da çıkabilirmiş.

7. Okudum ki: Bebeklere TV seyrettirilmemesi gerekirmiş.
Yaşadım ki: Yavruya yapılacak başka animasyon kalmadığında ve yavru sıkıntıdan sınır küpü olduğunda (az da olsa) TV imdadımıza yetişirmiş.

8. Okudum ki: 1 yaşını geçtiğinde biberonla süt/su vermeyi bırakmak gerekirmiş.
Yaşadım ki: Başka türlü süt içmeyi kabul etmiyorsa biberonla vermeye devam edilirmiş.

9. Duydum ki: Çocuklar 1 yaşından evvel tuvalete alıştırılabilirmiş. (Ya da: annem, ben, kardeşim vs)
Yaşadım ki: Yavru hazır olmadan hiçbirşeyi zorla yaptıramazmışsınız.

10. Düşündüm ki: Biyoloji bilgilerime dayanarak ailede çoğunluk sarışın ise ben de kabak kafalı bebish bekleyebilirim.
Yaşadım ki: Çocuğun kesinlikle sana benzemeyebilir hatta uzak atalarından birine bile çekebilirmiş.

11. Düşündüm ki: Sonsuza kadar yavruşumu emzireceğim.
Yaşadım ki: Sütüm tahminimden evvel azalabilirmiş, hatta kesilebilirmiş.

12. Düşündüm ki: Bunların hepsini ben tek başına yaparım. Kimseye ihtiyacım yok.
Yaşadım ki: Annem olmasa bu çocuk 2 aylık olmazmıs. Belki olurmuş ama o zaman ben böyle olmazmışım.

13. Duydum ki: Ooooo onların zamanında onlar yokmuş, bunlar yokmuş, annelik çok zormuş.
Yaşadım ki: Annelik hala zor.

(Yazı internetten buluntu)

senin o ağzini burnunu yer yanacıklarını da mıncırırım maaşallah sanaaa kuzucuk

Kontrole gittim ....
Büytn dikişler düşmüüüüüüüşşşş..
Gayet güzel dedi . Ultrasonla da baktı .. Fito krem devam dedi.. Bi de vajinal bi fitil verdi.. Biokadın diye bi şey.. Etrafı derleyip toplama temizleme babında
sonraaaaaaaa.
Canım cicim doktorum banaaaaa kesiiiinnnm bi korunma lütfeeeeeennnn didimmmmmm
bundan sonra şakaya gelmez .. Yaptık işte bi kız bi erkek bebek... Bitti gitttiiiiii .. Benden bu kadar dedim

güldü.. Tamam ama 40 ın çıktıktan sonra konuşalım .. Kırkın çıkana ilişki yok sonra bana gel korunmayı konulalım dedi... Spiral ya da emziren annelerin kullanabildihi hap var.. Beraber konuşur karar veririz dediiiiiii.
Bi de seni cok iyi gördüm maşallah yakışmış yeni kısa saçların dediiiiiii
ben dere artık kendimle ilgileniyorum bitti koca göbek dediiiiimmmmmm

Acenudan sonra doğum yapan annişler kimler tebrik ediyorum..temmuz annelerinden doguramayan var mı?? gecmisi pek okuyamadım bizim de yarın kırkımiź çıkıyor teyzelerii tosbik olduk biz artıkın Allah kuzularımızı bize bagışlasın

yaa benim arkadas listemde kimse yok nasil ekleniyor ya da ben cepten girdigim icin mi olmuyooorr

biz geldik kızımılaaaaaaa:119::119::119::119::124::124::124::124::124::129::129::129::118::118::118::118:
salı günü akşama doğru girdik hastaneye bugün 5 te çıktık. çok şükür birşeyi yokmuş kızımın. bugün evimizde uyuyacağız hala inanamıyorum. eşimle bu bizimmi şimdi deyip duruyoruz. çok mutluyuz. allahım kimseye yavrusunun acısını göstermessin..

Kızlarrrr ben geldimmmm 3500.sayfaya yazamadım yaaaaa
Bu akşam eşimle dernek iftraına gittik kızçem anneannesi,dedesi ve dayısıyla
kaldı süt sağmıştım maşallah 120 cl içmiş
Şimdi uyuyor uyanmasını bekliyorum kakamızı yapmadık bugün beklemedeyiz
bakalım:18::18::18::18:
Öğlen de doktoruma gittim hani ben de dikiş filan düşmüyor demiştim ya
yanılmışım kontrol ederken birkaç tane içeriden düşmüş bana gösterdi şok oldum
Yırtıkların ipiGayet iyi gördü 40ın çıktıktan sonra tekrar gideceğiz ve korunma
yöntemlerini konuşacağız.Emziren kadınlar için hap mı ne varmış onu anlatacağım
dedi bir de başka yöntemlerden filan...İçim rahatladı şükürler olsun

Yeni doğum yapanlara annelik hayatında başarılar diliyorum
SUZANNNNNN ayyyy yerim kıssss senin paşanııııı yerimmmm

34 günlük olduk bizzzzzz aşığım aşıkkkkkkk mavİŞ DURU'Ma

İyi gecelerrrrr

:) bu arada siz de bilgisayar öğretmenisiniz galiba... Ben de bilgisayar öğretmeniyim.. Sanki tanışıyomuşuz gibi geldi :)

Canlarrrrr... Ve artık onların dünyaya gözlerini açan minik melekleri.. Biz geldik sonundaa. Nete giremedim uzun zamandır. Memlekette olduğum için çok yoğunum gelen gidenlerden sağolsunlar. Bir de kızımla çok gezenti olduk arabamıza atlayıp geziyoruz memleketimizde. Yarın dönüyoruz artık evimize, sabah hastaneden sonra çıkacağız yola. Cimcimemin kalça ultrasonu için randevu aldık sabah. Her neyse doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün canlarım. Özledim valla ya, eve geçince bol bol girerim artık burada fırsatım olmadı ama aklım hep sizdeydi.. Bu arada benim cimcimem 45 günlük oldu teyzeleri kocaman kız olduk fotosunu yükleyeceğim eve geçince.. Hepinize iyi geceler, bol sütlü ve emzirmeli günler bebişlerinizle..

sab simplex diye bi damla kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…