2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım benım doktorumda hemen giy dedi karnın sarkar yoksa dedi bel korselerinden aldım ama kanamam azaldı artık bel kalca giyecem ama genede bıngıl bıngıl
walla bilmiyorum ki caım bana nomal yapsan ok ama sezeryanlısın olmaz dedi.

lansinoh kullandım hiç işe yaramadı ya

hangi modeli link atabilir misin

işte canım yanar mı diye korkuyorum bende

Geçmiş olsun :/ Allahım beterinden korusun , Şükür ki kendi kendine iyileşebilirmiş yads tedavisi varmış bak, Allahım dermansız dert tedavisi olmayan hastalıklar vermesin, atlatıcaksız inşallah cnm bnm sen metanetli olmaya çalış , yavruna sütün lazım ilgin lazım, pozitf enerjin lazım, minnicikler ama hissediyorlar herşeyi,

walla bilmiyorum ki caım bana nomal yapsan ok ama sezeryanlısın olmaz dedi.

lansinoh kullandım hiç işe yaramadı ya

hangi modeli link atabilir misin

işte canım yanar mı diye korkuyorum bende

valla bu doktorlar farklı farklı canım sen nasıl rahatsan öle yap bence,benımde lansnoh elektrıklı pompam var goguslerım yarayken sağdığımda acıtmamıstı ama ben pompayı ıkı kere kullandım daha cok kullanan arkadaslar daha ıyı yardımcı olurlar

hiç giremiyorum ben artık buraya da,bebeğinin ayağının nesi var canım,çok geçmiş olsun
tabiki dualarımız seninle canım.ama şükür ki daha ciddi bir damak yarığı değilmiş.bak kendi kendine düzelme ihtimali bile varmış.inşallah iyi olur bebeğin
oğluna maşallah benim oğlumun biraz daha beyazı benzettim baya bu fotoda.
maşallah çok tatlı kızın
bir de ben cesaret edebilsem biz de gidicez ama hasta ederiz diye çok korkuyorum ya

Hasta etmezsin alışsın azıcık .. Brnim büyük cocugu alıştırdık yollarda büyüdü, daha bi kez bile ağrı kesici calpol dahi kullanmadık.. Bi şeycik olmaz tosununa. Yaz zaten

canımm allah yardımcın olsun Rabbim en kısa zamanda şifasını versin.. ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum, Rabbim sana da güç kuvvet versin inşallah dua edeceğim bebeğin ve senin için...

Allah şifa versin bebeğine canım..

Doğumda farkedilmedi mi canım
böylr vakalarda şogum anında bakılır hemen bizin üniversiteye getirilir ameliyata kadar geçici bi plak yapılır normalde ...
Sen istersen bi Antalya Üniversitesi diş hekimliği cene yüz cerrahisi bölümüne uğra.. Bize her gün be vakalar gelirdi, hem seninki cok basit Allah tan

Allah yardimciniz olsun canim ,,

buralarda varsa temin edelim gönderelim hemen ?

burda var sanki canim , bi bak haber ver ona göre yardimci olabilirsek ne mutlu.

canım cok gecmış olsun inşallah kendiliğinden düzelir aradıgın ız bıberon bu mu acaba
Medela Yarık Damak Dudak Biberonu - Emzik ve Biberonlar - Medela -

Evet canım hissediyorlar eşimde kızıyor üzülme diye ama ana yüreği işte

Allah razı olsun canım çok teşekkürler :.(

Allah razı olsun canım :.(

Yüreğime su serptin canım çok teşekkür ederim doğumda farkedildi ama ben önemli değildir sandım doktorlar çok önem vermedi ama zayıfladığını görünce işin ciddiyetini anladık :.( pazartesi üniversiteye gidicez orda bi plastik cerrah varmış uzmanlığı bebeklerde damak dudak yarıklığıymış birde o nedenle çok sevindim inşallah bi sorun olmaz

Allah yardimciniz olsun canim ,,

buralarda varsa temin edelim gönderelim hemen ?

burda var sanki canim , bi bak haber ver ona göre yardimci olabilirsek ne mutlu.

Canım eşim ıspartadan bulmuş galiba ama sipariş vermişler bakalım o olmazsa senden isteyebilirim yardımcı olmanı :.(

canım cok gecmış olsun inşallah kendiliğinden düzelir aradıgın ız bıberon bu mu acaba
Medela Yarık Damak Dudak Biberonu - Emzik ve Biberonlar - Medela -

Evet canım aynen bu ama stoklarda yok hiçbiyerde yok inşallah sipariş verdiğimiz yer erkenden gönderir :.( çok şükür şuanda güzelce besliyoruz ama zor oluyor böyle ya kaşıkla veriyoruz yada biberonu ağzına fışkırtıyoruz emme yutma refleksi var ama çekiş zayıf dik pozisyonda veriyoruz mamayı ciğerlerine kaçma riski var diye Allah yardımcımız olsun
:.(

Canım eczanelik bi durum olursa eşimin abisi ve eltim Antalya da eczacı.. Haberin olsun ...
Gercekten basit bi ameliyat olucak geniz eti ameliyatından bile basit ... Yani aslında ameliyat bile demeyelim.. Hiç korkma..

Canım eczanelik bi durum olursa eşimin abisi ve eltim Antalya da eczacı.. Haberin olsun ...
Gercekten basit bi ameliyat olucak geniz eti ameliyatından bile basit ... Yani aslında ameliyat bile demeyelim.. Hiç korkma..

Çok teşekkür ederim canım eşim bi gelsin olmazsa yardımını isteriz

Canlarrr biz geldik yine.. Sonunda evimize kavuştuk artıkım. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama benim cimcime biraz rahatsız. Bir hastalık atlatmaya çalışıyoruz ilk defa duydum hastalığı. Hastalığın adı "altıncı hastalık" Ateşli bir hastalık ve cildinde kızarıklıklar oluştu kızımın. 2 gündür perişan oldum Aslında hastalık olumlu etkileyecekmiş kızımı, bağışıklık kazanacakmış bu hastalıkla ama ateşi yükseldiğinde o kadar bitkin oluyor ki gözlerinin feri gidiyor. tabi benim de içimden, ciğerimden bir şeyler kopuyor. Bugün 3. günümüz genellikle 3-4 gün sürüyormuş. Çok şükür ateş olmadı bugün, kızarıklıklar da yavaş yavaş geçiyor sanırım atlatıyoruz şükürler olsun Rabbime. Bu arada cybernuran geçmiş olsun canım yeter ki şifasız hastalık olmasın miniklerimiz..
benim cimcimem 47 günlük oldu artık teyzeleri size fotosunu atayım.. Ara sıra girmeye çalışırım hanımlar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi..

geçmiş olsun.çok da şekermiş maşallah.40 ı da çıkınca gülümsemelere falan başlamış minik.

cokmutluyumm
en sonunda paşamın rahatını saglayabıldık helekı sukru znco adlı gaz ılacı fayda verdı 3 ogun 4 damla ıse yarıyor uykusu dusene gırmeye basldı emerken pırt pırt kkasını yapıyoo sonra varsa agızdanda cıkartıyomm emerken artık tepınmıyoo veee uykuya dalınca uyanmıyooo cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrALLAH KIMSEYE VERMESN GAZ SIKNTISINDAN YAAAA:26:SIMDI EMISTIK AYAGIMDA YALANCI MEMEIS ILE UYKUYA DALDI SIZE BAKIM DEDIM YARIN MLKETE GIDICEZ VE AY SONUNA CA ORDAYIZ merek etmeyın bısı emii

35 gunlukken e bayramdan dolayı ILK ASIMIZI VURDURCAZ ORADAA ebe ıle gorsutum ok dedı

AZ ONCEDE SAGLIK OCAGINDAN GELDIMM hamıslıktekı stres kasıntım gene oldu ya kasınınca kabarıyorda özellıkle goguslerım bacaklarım fılan dr kre m verdı surdm ya ınsl gecerr
dua ıle valıs hazırlıcm bayb kıyafelerını yıkadımkurumustur toplanıp utulenece alıze konacakk aksama yemek hazırlanacakk

ee kendıme henuz kıyafet bulamdım bır ıkı parca yenı aldım am 20 gun ordayımm kg me donemmdımden eskı kıyafetlerımde zor oluyo ne yapim ya pardusem bılem zor oldu hamızlıkdekını gıyccem gene sanırm

maasallah cnm oglusuna yaa
anamm ne ka tatlısn sen cücükkk:)
bizde de 2 gündür gaz sancısı başladı sancı girdikçe çığlık atıyor yavrum bişey yapamamak çok kötü
allah kolaylık versın zınco adlı ılacı kullanmanı tavsıye ederım yarım lerde simplex adlı lacı kullanıyor super kaka yapıyor hemde full gök gurultulu karnındakı otmelerde gıtı cok sukurr 3 ogun 4 damla ok..

canım damagının altındakı bagını dıyon sanırm bızım ar..ogluda ememıyordu hast.gıttı 3-4 gunluktu sanırım ufak bır ceraahı ıslemle hemen ılestı sımdı habur hupur emısıyorlarr cok basıt ıslem kafanı takma derım tmm bıs lohusayız ver herseye kafa yormamaız gerekıyor tm cnm
tospik senıı gıbı topımızın buyk ablalarındann maaslal sana cnm allah hayırı yerlere getırsın ınsll

merhaba kızlar doktordan geldik moralimiz çok bozuk bebeğimin bıngıldağı genişmiş alle yaptığı muayenede kalça çkıkılığı çıktı kulaç boyu kısa dedi bi de troidi yüksek çıkmışt offf

Çok teşekkür ederim canım beslemek çok yorucu oluyor sadece sürekli pompayla süt sağıyoruz

Canım teşekkürler . Arkadaşının bebeği nasıl 3-4 günlükken operasyon geçirmiş anlamadım bize 9 aylıkken filan yaptırmalısınız dedi hep doktorlar tam damağının sonu küçük dilinin orda yumuşak dokuda yarık var ??

canım oncelıkle allah kolaylık versın sabır versın ve enn acılınden şifa versın ınsl..dua ılee

kı bır dr mu hepsını soledın bunların yanı ust uste nasıl anlarkı ve kalca cıkıklıgı elle degıl ultrasonla anlasılmıyormuu kac gunluksunkı yapıldı bu muayeneler cnm:26:

sennkı farklı o zaman kucuk dılın o rdaysa ark..ki dıl altındakıı bagı yapısıkmıstı dr hemen kesıp acmıs ama snnkı kucuk dılın orrda dıyorsunn yanı aneztesızız bır ıslem oldug ıcın hemen yapmıs drr

benim kızıma da ebe bıngıldağı küçük dedi, eniştemablam doktor onlar baktı bi sorun yok dediler, 2 tane çocuk doktoruna götürdük onlar da normal dedi. bi kaç defa baktırmak lazım. bi de şu anda 17 yaşında olan bi tanıdığımız var onun da bıngıldağına büyük demişler, hiç bi sorunu yok. kalça çıkığı da geçer inş. tiroidine neden bakıldı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…