walla bilmiyorum ki caım bana nomal yapsan ok ama sezeryanlısın olmaz dedi.canım benım doktorumda hemen giy dedi karnın sarkar yoksa dedi bel korselerinden aldım ama kanamam azaldı artık bel kalca giyecem ama genede bıngıl bıngıl
lansinoh kullandım hiç işe yaramadı yacanım ben lansınoh elektrıklı kullanıyorum emdıkten sonra sagdım 80 cc cıktı ama o gece oğlum hiç doymadı bı dahada pompa ile sağmadım sutum az zannedersem
göğüs kanaması ıcın evıcap,lansınoh,medicassol surdum baya toparlandım ama ılk baslarda canım yana yana emzırdım ne zordu bence memenı vermekle en ıyısını yapıyorsun
hangi modeli link atabilir misinCanım benimde meme uçlarım yara ama bende veriyorum memeyi bebeğime onun dışında bende elektronik aventin pompası var bebek emisi gücüne sahip tahrip olmuş göğsünü acitmiyor süt çekerken tavsiye ederim tüm avent biberonları ile uyumlu.
işte canım yanar mı diye korkuyorum bendecanım bende lansinoh pompa var. elektrikli çift göğüs sağabiliyor. sağarlen hiç canın yanmıyor. benimde göğüs uçlarım çok kanamıştı. lansinoh krem iyi geldi bana.yumuşattı uçlarını. oğlum ilk emmeye başlarken yine acıyor ama dayanılmıycak gibi değil. sonra emerken geçiyor zaten acısı.bence al pompa. hem süt kanallarının daha çabuk açılmasınıo sağlıyor. o zamanda bebiş daha kolay emiyor.
Kızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(
walla bilmiyorum ki caım bana nomal yapsan ok ama sezeryanlısın olmaz dedi.
lansinoh kullandım hiç işe yaramadı ya
hangi modeli link atabilir misin
işte canım yanar mı diye korkuyorum bende
hiç giremiyorum ben artık buraya da,bebeğinin ayağının nesi var canım,çok geçmiş olsunNassiniz canlarim.uzun zamandir giremiuorim.malum ayagi ile ugrasiyoruz bebegin.bi de sarilik atlattik.surekli hastanedeyiz.simdi de bebisin kakasi yesiloluyor iki gundur ablam kulagi agriyordur diyor.hic goturmek istemiyorum hastaneyw o kadar biktim.resmen eziyet ediyorlar yavrumaagrisa aglamaz mi.ee sizde ne var ne yok
tabiki dualarımız seninle canım.ama şükür ki daha ciddi bir damak yarığı değilmiş.bak kendi kendine düzelme ihtimali bile varmış.inşallah iyi olur bebeğinKızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(
oğluna maşallah benim oğlumun biraz daha beyazı benzettim baya bu fotoda.Selamlar güzel teyzeler ve oğlumun minnak arkadaşları :) bugün miniğim 38 gunlukoldu heyecanla kırkımızı bekliyoruz her gören kırkıyla ilgii bişey söylüyo ya ( 40 ı çıksın değişir,40ına kadar 40 çeşide girer,şmdi ağlamıyo ama 40 ı çıkınca açılır vs gibi )bakalım nolcak 2 gün sonra cumartesi gününü hastanede geçirdik oğlum süt sarılığı olmuş bir dr arkadaş görmüştü mutlaka hastaneye götür bu bebişte sarılık var dedi tabi bnm ömrümden ömür gitti hastaneye gittik ertesi gün dr da onayladı ve ekledi sonradan olan sarılığı pek istemeyiz dedi tahlille yapmamız lazım hemen dedi.miniğimden 3 tüp kan aldılar yavrum çok ağladı çok şükür sonuçlar temiz dolayısıyla anne sütü sarılığı diyebilirz dedi doktorumuz.ve de 3 aya kadar sürermiş yapacak bişey yokmuş.bizden haberler böyle anneler onun dışında her gün yeni bişey çıkarıyo oğlum bazen çok güzel uyuyo bazen bütün gündüz uyumuyo yuvarlanıp gidiyoruz.bu arada bebişler çooook tatlı evasude suzan nisay yaz melekleri raginda hatırladıklarım.bide aklımdayken söyliyim kızlar bu 40ı çıkınca huy değiştirme muhabbetini çözdüm galiba bebişlerde dönem dönem büyüme atakları oluyomuş ilki 6-8 haftalıkken ve bu dönemde çok huysuz olurlarmış zamanınız olursa bi okuyun "büyüme atağı" ve bu da işte tam 40.günlere denk geliyo :) bebikler birrden uyumamaya başlarlarsa moralimizi bozmayalım geçici bir durum diye paylaşayım dedim bu da minnak oğlum Eki Görüntüle 772636
Bide unuttum nefidecim oğlun çook yakışıklı maşaallah canım
maşallah çok tatlı kızınherkese merhaba. çok uzun zaman oldu giremedim. doğumdu falan. şükür bir sorunumuz yok. sadece sıcaklardan dolayı isilik oldu kızım. şöyle güzel bir foto da ben ekleyeyim. henüz 25 günlüğüz. son gittiğimizde 4500 olmuştuk herhalde 5 olmuştur.Eki Görüntüle 772753 Eki Görüntüle 772755
işte böyleyiz bizde.
bir de ben cesaret edebilsem biz de gidicez ama hasta ederiz diye çok korkuyorum yaO değil de benim hala ödemim gitmedi.. Yani şişlik duruyo vücutta .. Ardarda hamilelikten midir anlamadım .. İnş gider bir an önce..
Bugune gazsız geldi AHu kuzum .. Bakalım bundan sonra olucak mı?
Biz haftaya tatile çıkıyoruz .. 2 bebek ve çılgın bi koca ile..Ordan naklen yayın yaparım artık size..
Hamileliğimde dünya üzerinde gitmediği yer kalmadıydı kızımın, sindi de devam edicek... Asımızı bile yaban ellerde başka diyarlarda olucaz...Eylül ortasında döneriz herhalde .. Çünkü işywrimden ücretsiz izin başlatmam gerekiyor ...
Bebişleriniz cok tatlı maşallah...
Bizim babamız sevmez sanal ortamı bize yasak,,,,
sizibkileri seviyom burdan benonlara...
Hasta etmezsin alışsın azıcık .. Brnim büyük cocugu alıştırdık yollarda büyüdü, daha bi kez bile ağrı kesici calpol dahi kullanmadık.. Bi şeycik olmaz tosununa. Yaz zatenhiç giremiyorum ben artık buraya da,bebeğinin ayağının nesi var canım,çok geçmiş olsun
tabiki dualarımız seninle canım.ama şükür ki daha ciddi bir damak yarığı değilmiş.bak kendi kendine düzelme ihtimali bile varmış.inşallah iyi olur bebeğin
oğluna maşallah benim oğlumun biraz daha beyazı benzettim baya bu fotoda.
maşallah çok tatlı kızın
bir de ben cesaret edebilsem biz de gidicez ama hasta ederiz diye çok korkuyorum ya
Kızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Nassiniz canlarim.uzun zamandir giremiuorim.malum ayagi ile ugrasiyoruz bebegin.bi de sarilik atlattik.surekli hastanedeyiz.simdi de bebisin kakasi yesiloluyor iki gundur ablam kulagi agriyordur diyor.hic goturmek istemiyorum hastaneyw o kadar biktim.resmen eziyet ediyorlar yavrumaagrisa aglamaz mi.ee sizde ne var ne yok
Doğumda farkedilmedi mi canımKızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Geçmiş olsun :/ Allahım beterinden korusun , Şükür ki kendi kendine iyileşebilirmiş yads tedavisi varmış bak, Allahım dermansız dert tedavisi olmayan hastalıklar vermesin, atlatıcaksız inşallah cnm bnm sen metanetli olmaya çalış , yavruna sütün lazım ilgin lazım, pozitf enerjin lazım, minnicikler ama hissediyorlar herşeyi,
hiç giremiyorum ben artık buraya da,bebeğinin ayağının nesi var canım,çok geçmiş olsun
tabiki dualarımız seninle canım.ama şükür ki daha ciddi bir damak yarığı değilmiş.bak kendi kendine düzelme ihtimali bile varmış.inşallah iyi olur bebeğin
oğluna maşallah benim oğlumun biraz daha beyazı benzettim baya bu fotoda.
maşallah çok tatlı kızın
bir de ben cesaret edebilsem biz de gidicez ama hasta ederiz diye çok korkuyorum ya
canımm allah yardımcın olsun Rabbim en kısa zamanda şifasını versin.. ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum, Rabbim sana da güç kuvvet versin inşallah dua edeceğim bebeğin ve senin için...
Allah şifa versin bebeğine canım..
Doğumda farkedilmedi mi canım
böylr vakalarda şogum anında bakılır hemen bizin üniversiteye getirilir ameliyata kadar geçici bi plak yapılır normalde ...
Sen istersen bi Antalya Üniversitesi diş hekimliği cene yüz cerrahisi bölümüne uğra.. Bize her gün be vakalar gelirdi, hem seninki cok basit Allah tan
Allah yardimciniz olsun canim ,,
buralarda varsa temin edelim gönderelim hemen ?
burda var sanki canim , bi bak haber ver ona göre yardimci olabilirsek ne mutlu.
canım cok gecmış olsun inşallah kendiliğinden düzelir aradıgın ız bıberon bu mu acaba
Medela Yarık Damak Dudak Biberonu - Emzik ve Biberonlar - Medela -
Canım eczanelik bi durum olursa eşimin abisi ve eltim Antalya da eczacı.. Haberin olsun ...Evet canım hissediyorlareşimde kızıyor üzülme diye ama ana yüreği işte
Allah razı olsun canım çok teşekkürler :.(
Allah razı olsun canım :.(
Yüreğime su serptin canım çok teşekkür ederim doğumda farkedildi ama ben önemli değildir sandım doktorlar çok önem vermedi ama zayıfladığını görünce işin ciddiyetini anladık :.( pazartesi üniversiteye gidicez orda bi plastik cerrah varmış uzmanlığı bebeklerde damak dudak yarıklığıymış birde o nedenle çok sevindim inşallah bi sorun olmaz
Canım eşim ıspartadan bulmuş galiba ama sipariş vermişler bakalım o olmazsa senden isteyebilirim yardımcı olmanı :.(
Evet canım aynen bu ama stoklarda yok hiçbiyerde yok inşallah sipariş verdiğimiz yer erkenden gönderir :.( çok şükür şuanda güzelce besliyoruz ama zor oluyor böyle ya kaşıkla veriyoruz yada biberonu ağzına fışkırtıyoruz emme yutma refleksi var ama çekiş zayıf dik pozisyonda veriyoruz mamayı ciğerlerine kaçma riski var diye Allah yardımcımız olsun
:.(
Canım eczanelik bi durum olursa eşimin abisi ve eltim Antalya da eczacı.. Haberin olsun ...
Gercekten basit bi ameliyat olucak geniz eti ameliyatından bile basit ... Yani aslında ameliyat bile demeyelim.. Hiç korkma..
Canlarrr biz geldik yine.. Sonunda evimize kavuştuk artıkım. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama benim cimcime biraz rahatsız. Bir hastalık atlatmaya çalışıyoruz ilk defa duydum hastalığı. Hastalığın adı "altıncı hastalık" Ateşli bir hastalık ve cildinde kızarıklıklar oluştu kızımın. 2 gündür perişan oldumAslında hastalık olumlu etkileyecekmiş kızımı, bağışıklık kazanacakmış bu hastalıkla ama ateşi yükseldiğinde o kadar bitkin oluyor ki gözlerinin feri gidiyor. tabi benim de içimden, ciğerimden bir şeyler kopuyor. Bugün 3. günümüz genellikle 3-4 gün sürüyormuş. Çok şükür ateş olmadı bugün, kızarıklıklar da yavaş yavaş geçiyor sanırım atlatıyoruz şükürler olsun Rabbime. Bu arada cybernuran geçmiş olsun canım yeter ki şifasız hastalık olmasın miniklerimiz..
benim cimcimem 47 günlük oldu artık teyzeleri size fotosunu atayım.. Ara sıra girmeye çalışırım hanımlar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi..
Eki Görüntüle 773656
Eki Görüntüle 773657
maasallah cnm oglusuna yaaSelamlar güzel teyzeler ve oğlumun minnak arkadaşları :) bugün miniğim 38 gunlukoldu heyecanla kırkımızı bekliyoruz her gören kırkıyla ilgii bişey söylüyo ya ( 40 ı çıksın değişir,40ına kadar 40 çeşide girer,şmdi ağlamıyo ama 40 ı çıkınca açılır vs gibi )bakalım nolcak 2 gün sonra cumartesi gününü hastanede geçirdik oğlum süt sarılığı olmuş bir dr arkadaş görmüştü mutlaka hastaneye götür bu bebişte sarılık var dedi tabi bnm ömrümden ömür gitti hastaneye gittik ertesi gün dr da onayladı ve ekledi sonradan olan sarılığı pek istemeyiz dedi tahlille yapmamız lazım hemen dedi.miniğimden 3 tüp kan aldılar yavrum çok ağladı çok şükür sonuçlar temiz dolayısıyla anne sütü sarılığı diyebilirz dedi doktorumuz.ve de 3 aya kadar sürermiş yapacak bişey yokmuş.bizden haberler böyle anneler onun dışında her gün yeni bişey çıkarıyo oğlum bazen çok güzel uyuyo bazen bütün gündüz uyumuyo yuvarlanıp gidiyoruz.bu arada bebişler çooook tatlı evasude suzan nisay yaz melekleri raginda hatırladıklarım.bide aklımdayken söyliyim kızlar bu 40ı çıkınca huy değiştirme muhabbetini çözdüm galiba bebişlerde dönem dönem büyüme atakları oluyomuş ilki 6-8 haftalıkken ve bu dönemde çok huysuz olurlarmış zamanınız olursa bi okuyun "büyüme atağı" ve bu da işte tam 40.günlere denk geliyo :) bebikler birrden uyumamaya başlarlarsa moralimizi bozmayalım geçici bir durum diye paylaşayım dedim bu da minnak oğlum Eki Görüntüle 772636
Bide unuttum nefidecim oğlun çook yakışıklı maşaallah canım
anamm ne ka tatlısn sen cücükkk:)herkese merhaba. çok uzun zaman oldu giremedim. doğumdu falan. şükür bir sorunumuz yok. sadece sıcaklardan dolayı isilik oldu kızım. şöyle güzel bir foto da ben ekleyeyim. henüz 25 günlüğüz. son gittiğimizde 4500 olmuştuk herhalde 5 olmuştur.Eki Görüntüle 772753 Eki Görüntüle 772755
işte böyleyiz bizde.
allah kolaylık versın zınco adlı ılacı kullanmanı tavsıye ederım yarım lerde simplex adlı lacı kullanıyor super kaka yapıyor hemde full gök gurultulu karnındakı otmelerde gıtı cok sukurr 3 ogun 4 damla ok..bizde de 2 gündür gaz sancısı başladısancı girdikçe çığlık atıyor yavrum bişey yapamamak çok kötü
canım damagının altındakı bagını dıyon sanırm bızım ar..ogluda ememıyordu hast.gıttı 3-4 gunluktu sanırım ufak bır ceraahı ıslemle hemen ılestı sımdı habur hupur emısıyorlarr cok basıt ıslem kafanı takma derım tmm bıs lohusayız ver herseye kafa yormamaız gerekıyor tm cnmKızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
tospik senıı gıbı topımızın buyk ablalarındann maaslal sana cnm allah hayırı yerlere getırsın ınsllCanlarrr biz geldik yine.. Sonunda evimize kavuştuk artıkım. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama benim cimcime biraz rahatsız. Bir hastalık atlatmaya çalışıyoruz ilk defa duydum hastalığı. Hastalığın adı "altıncı hastalık" Ateşli bir hastalık ve cildinde kızarıklıklar oluştu kızımın. 2 gündür perişan oldumAslında hastalık olumlu etkileyecekmiş kızımı, bağışıklık kazanacakmış bu hastalıkla ama ateşi yükseldiğinde o kadar bitkin oluyor ki gözlerinin feri gidiyor. tabi benim de içimden, ciğerimden bir şeyler kopuyor. Bugün 3. günümüz genellikle 3-4 gün sürüyormuş. Çok şükür ateş olmadı bugün, kızarıklıklar da yavaş yavaş geçiyor sanırım atlatıyoruz şükürler olsun Rabbime. Bu arada cybernuran geçmiş olsun canım yeter ki şifasız hastalık olmasın miniklerimiz..
benim cimcimem 47 günlük oldu artık teyzeleri size fotosunu atayım.. Ara sıra girmeye çalışırım hanımlar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi..
Eki Görüntüle 773656
Eki Görüntüle 773657
Canlarrr biz geldik yine.. Sonunda evimize kavuştuk artıkım. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama benim cimcime biraz rahatsız. Bir hastalık atlatmaya çalışıyoruz ilk defa duydum hastalığı. Hastalığın adı "altıncı hastalık" Ateşli bir hastalık ve cildinde kızarıklıklar oluştu kızımın. 2 gündür perişan oldumAslında hastalık olumlu etkileyecekmiş kızımı, bağışıklık kazanacakmış bu hastalıkla ama ateşi yükseldiğinde o kadar bitkin oluyor ki gözlerinin feri gidiyor. tabi benim de içimden, ciğerimden bir şeyler kopuyor. Bugün 3. günümüz genellikle 3-4 gün sürüyormuş. Çok şükür ateş olmadı bugün, kızarıklıklar da yavaş yavaş geçiyor sanırım atlatıyoruz şükürler olsun Rabbime. Bu arada cybernuran geçmiş olsun canım yeter ki şifasız hastalık olmasın miniklerimiz..
Eki Görüntüle 773656
Eki Görüntüle 773657
cokmutluyumm
en sonunda paşamın rahatını saglayabıldık helekı sukru znco adlı gaz ılacı fayda verdı 3 ogun 4 damla ıse yarıyor uykusu dusene gırmeye basldı emerken pırt pırt kkasını yapıyoo sonra varsa agızdanda cıkartıyomm emerken artık tepınmıyoo veee uykuya dalınca uyanmıyooo cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrALLAH KIMSEYE VERMESN GAZ SIKNTISINDAN YAAAA:26: SIMDI EMISTIK AYAGIMDA YALANCI MEMEIS ILE UYKUYA DALDI SIZE BAKIM DEDIM YARIN MLKETE GIDICEZ VE AY SONUNA CA ORDAYIZ merek etmeyın bısı emii
35 gunlukken e bayramdan dolayı ILK ASIMIZI VURDURCAZ ORADAA ebe ıle gorsutum ok dedı
AZ ONCEDE SAGLIK OCAGINDAN GELDIMM hamıslıktekı stres kasıntım gene oldu ya kasınınca kabarıyorda özellıkle goguslerım bacaklarım fılan dr kre m verdı surdm ya ınsl gecerr
dua ıle valıs hazırlıcm bayb kıyafelerını yıkadımkurumustur toplanıp utulenece alıze konacakk aksama yemek hazırlanacakk
ee kendıme henuz kıyafet bulamdım bır ıkı parca yenı aldım am 20 gun ordayımm kg me donemmdımden eskı kıyafetlerımde zor oluyo ne yapim ya pardusem bılem zor oldu hamızlıkdekını gıyccem gene sanırm
maasallah cnm oglusuna yaa
anamm ne ka tatlısn sen cücükkk:)
allah kolaylık versın zınco adlı ılacı kullanmanı tavsıye ederım yarım lerde simplex adlı lacı kullanıyor super kaka yapıyor hemde full gök gurultulu karnındakı otmelerde gıtı cok sukurr 3 ogun 4 damla ok..
canım damagının altındakı bagını dıyon sanırm bızım ar..ogluda ememıyordu hast.gıttı 3-4 gunluktu sanırım ufak bır ceraahı ıslemle hemen ılestı sımdı habur hupur emısıyorlarr cok basıt ıslem kafanı takma derım tmm bıs lohusayız ver herseye kafa yormamaız gerekıyor tm cnm
tospik senıı gıbı topımızın buyk ablalarındann maaslal sana cnm allah hayırı yerlere getırsın ınsll
canım oncelıkle allah kolaylık versın sabır versın ve enn acılınden şifa versın ınsl..dua ıleemerhaba kızlar doktordan geldik moralimiz çok bozuk bebeğimin bıngıldağı genişmiş alle yaptığı muayenede kalça çkıkılığı çıktı kulaç boyu kısa dedi bi de troidi yüksek çıkmışt offf
sennkı farklı o zaman kucuk dılın o rdaysa ark..ki dıl altındakıı bagı yapısıkmıstı dr hemen kesıp acmıs ama snnkı kucuk dılın orrda dıyorsunn yanı aneztesızız bır ıslem oldug ıcın hemen yapmıs drrÇok teşekkür ederim canım beslemek çok yorucu oluyor sadece sürekli pompayla süt sağıyoruz
Canım teşekkürler . Arkadaşının bebeği nasıl 3-4 günlükken operasyon geçirmiş anlamadım bize 9 aylıkken filan yaptırmalısınız dedi hep doktorlartam damağının sonu küçük dilinin orda yumuşak dokuda yarık var ??
merhaba kızlar doktordan geldik moralimiz çok bozuk bebeğimin bıngıldağı genişmiş alle yaptığı muayenede kalça çkıkılığı çıktı kulaç boyu kısa dedi bi de troidi yüksek çıkmışt offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?