2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Cybernuran merlin ve deragun cok gecmis olsun Allah bebeklerinize acil şifalar versin deragun kulac kisaligi ne demek bide tiroid e nedwn baktılar tekrar geçmiş olsun

Bize de dr muayene de kuyruk sokumunda delik var demisti ultrason istedi.cektirdik ama Bisey cikmadi. Doktor bide norologa götürmenizi tavsiye ederim mr cekilsin dedi ama henuz gitmedik. Bayram sontai baska doktora gidicez. Sizlerde kuyruk sokumuna bskmislarmiydi muayenede?

Hmm anladım canım bizimki biraz farklı maalesef pazartesi bi doktora götürelim de

Cybernuran merlin ve deragun cok gecmis olsun Allah bebeklerinize acil şifalar versin deragun kulac kisaligi ne demek bide tiroid e nedwn baktılar tekrar geçmiş olsun

Çok teşekkürler Allah razı olsun

canım bir aylıktan iki üç gün büyük benimki bacaklardaki boğumlardaki çizgilerde eşitsizlik vardı yarın ultrasonla bakılacak işte sonra başka doktora da göstercem

inşalah canım sorun yoktur ben troid hastası olduğpum için bakıldı troide kollarını da mezro ile ölçtü

sağol canım kuyruk sokumuna baktı mı bilmiyorum dikkat etmedim

sağol canım kuyruk sokumuna baktı mı bilmiyorum dikkat etmedim

Bircok doktor gozden kacirabiliyormus ama deligin arkasi aciksa omurilige acikligi varsa sinir sistemini etkiliyormus. Baxi bebeklerde kendiligindn kapanabiliyormus.insallah birsey cikmaz kendiliginden kapanmisti r diye dua ediyorum Allah herkess sifa versin

amin canım inşallah hiç birimizinkinde sorun yoktur

canım bir aylıktan iki üç gün büyük benimki bacaklardaki boğumlardaki çizgilerde eşitsizlik vardı yarın ultrasonla bakılacak işte sonra başka doktora da göstercem
hmm demk ölede anlaslyoo hakımızda hayırlışı ınsl..dua ıle şifaa ıstyrm rabbım den ınll
Hmm anladım canım bizimki biraz farklı maalesef pazartesi bi doktora götürelim de

Çok teşekkürler Allah razı olsun
ınl bır sey cımaz cıksada beterın beterı var öle dusunmee calış cnmm bılıyorumm zor ama
görumcemın oglundada varr o delıkdenn cnmm,suan 6 yasında cok sukur bır sorunuda yokkk

kızlar oglum durmyoo bana musade yarın öglen memlekte gıdıyoruz paşamlaaa inşl.ayın 23 den sonra donecegız bızı orada neler beklyoo hıc bılmyrm ınll gusel bır tatıl olurr

dua larda bulusmak dılegıme bızı unutmayın ınsll he gıremessemm

canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin, bıngıldağı genişse ne oluyorki geniş olsun nasıl bir zararı var? kalça çıkıklığına ne önerdi doktor?

Peki kapandi mi? Yada mr filan cektirmisler miydi nette biraz bâktim omurilige acikligi varsa el ve ayak hareketlerinde sıkıntı olabiliyormus ( ben bayram sonrasi baska bir doktora daha gotyrup gerekirse mr cektireyim diyorum ama mr a nasıl dayanir ki 5 saat ac kalmasi gerek iyormus(

merhaba anneler lohusalıkta elevit ve kan ilacı kullanmaya devam eden var mı? benim doktorum bişey demedi ama bazı doktorlar devam etmemiz gerektiğini öneriyor.

Kızlar dün geceye kadar gayet sütüm vardı daha doğrusu bebişime yetiyodu;
doğduktan sonra verdiği 200 gr mı ;bgunki kontrolde aldığını gördük;hatta doktor 6günde geri alması çok güzel dedi...
ama bugün yawrumu birtürlü doyuramadım;acaba sütmü yetmiyoda bukadar huzursuz dedim,makineyle bi sağıyım dedim
walla yok çok az geliyo;niye azaldı anlamadım gayette güzel geliyodu ...
off çok stress oldum yaa;
napıyım acaba mama falan alıyımmı;dktor bugün mamaya gerek yok dedi ama,yavrum uyumuyo bile 2-3 saat çok güzel uyuyup zorla uyandırdığım bebişim 1 saatte kalkıyo..
napıyım kızlar yaaa ??

dere otuuuuuuuu ye cnm çok iyi gelio

Kızlar biraz geçmişe göz atıyım dedimde; walla hasta olan bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun dualarım sizinle ..
bizimde şu anki derdimiz sarılık problemi 15e yükselmiş,bayramın birinci günü tekrar gidicez,bi kan testi daha olcak,
eğer 18e çıkmadıysa yırttık,ama 18 olursa fototerapi diyo...off offf
tabiki allah daha büyük hastalıklar vermesin ama inanın hiç kıyamıyorum yawruma,
allahım bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin bize rabbimm..

dere otuuuuuuuu ye cnm çok iyi gelio

kayısı kompostosuna çok yükleniyodum günlerdir,aldırdım anneme dere otu yicem cnm ,
butun gün hurma yedim su içtim resmen...
sende durumlar nasıl gidiyo, dikişlerin geçtimi, sarılık durumu oldumu ,sütün varmı :))hadi bakalım sorgu başlasın:)

Canım benim de arada öyle oluyor nedenşni çözemedim ama ilk olduğunda ağlamıştım eşimi gece eczaneye mama almaya yollıycaktım da eşim gitmedi sen bgn iyi uyumaya çalış bide semiOtu ve tahin helvası ye bakalım bana çok iyi gelmişti ama en çok süt yapan uyku bence

Canim yaa sen dik duracaksın ki hersey daha guzel olacak, senin sıkıntından bile etkilenir. Dualariniz seninle. Kendiliginden iyilesir, mis gibi de beslenir, buyur. Allah buyuk tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…