sennkı farklı o zaman kucuk dılın o rdaysa ark..ki dıl altındakıı bagı yapısıkmıstı dr hemen kesıp acmıs ama snnkı kucuk dılın orrda dıyorsunn yanı aneztesızız bır ıslem oldug ıcın hemen yapmıs drr
Cybernuran merlin ve deragun cok gecmis olsun Allah bebeklerinize acil şifalar versin deragun kulac kisaligi ne demek bide tiroid e nedwn baktılar tekrar geçmiş olsun
canım oncelıkle allah kolaylık versın sabır versın ve enn acılınden şifa versın ınsl..dua ılee
kı bır dr mu hepsını soledın bunların yanı ust uste nasıl anlarkı ve kalca cıkıklıgı elle degıl ultrasonla anlasılmıyormuu kac gunluksunkı yapıldı bu muayeneler cnm:26:
benim kızıma da ebe bıngıldağı küçük dedi, eniştemablam doktor onlar baktı bi sorun yok dediler, 2 tane çocuk doktoruna götürdük onlar da normal dedi. bi kaç defa baktırmak lazım. bi de şu anda 17 yaşında olan bi tanıdığımız var onun da bıngıldağına büyük demişler, hiç bi sorunu yok. kalça çıkığı da geçer inş. tiroidine neden bakıldı ki?
Bize de dr muayene de kuyruk sokumunda delik var demisti ultrason istedi.cektirdik ama Bisey cikmadi. Doktor bide norologa götürmenizi tavsiye ederim mr cekilsin dedi ama henuz gitmedik. Bayram sontai baska doktora gidicez. Sizlerde kuyruk sokumuna bskmislarmiydi muayenede?
sağol canım kuyruk sokumuna baktı mı bilmiyorum dikkat etmedim
Bircok doktor gozden kacirabiliyormus ama deligin arkasi aciksa omurilige acikligi varsa sinir sistemini etkiliyormus. Baxi bebeklerde kendiligindn kapanabiliyormus.insallah birsey cikmaz kendiliginden kapanmisti r diye dua ediyorum Allah herkess sifa versin
hmm demk ölede anlaslyoo hakımızda hayırlışı ınsl..dua ıle şifaa ıstyrm rabbım den ınllcanım bir aylıktan iki üç gün büyük benimki bacaklardaki boğumlardaki çizgilerde eşitsizlik vardı yarın ultrasonla bakılacak işte sonra başka doktora da göstercem
ınl bır sey cımaz cıksada beterın beterı var öle dusunmee calış cnmm bılıyorumm zor amaHmm anladım canım bizimki biraz farklı maalesef pazartesi bi doktora götürelim de
Çok teşekkürler Allah razı olsun
görumcemın oglundada varr o delıkdenn cnmm,suan 6 yasında cok sukur bır sorunuda yokkkBize de dr muayene de kuyruk sokumunda delik var demisti ultrason istedi.cektirdik ama Bisey cikmadi. Doktor bide norologa götürmenizi tavsiye ederim mr cekilsin dedi ama henuz gitmedik. Bayram sontai baska doktora gidicez. Sizlerde kuyruk sokumuna bskmislarmiydi muayenede?
merhaba kızlar doktordan geldik moralimiz çok bozuk bebeğimin bıngıldağı genişmiş alle yaptığı muayenede kalça çkıkılığı çıktı kulaç boyu kısa dedi bi de troidi yüksek çıkmışt offf
hmm demk ölede anlaslyoo hakımızda hayırlışı ınsl..dua ıle şifaa ıstyrm rabbım den ınll
ınl bır sey cımaz cıksada beterın beterı var öle dusunmee calış cnmm bılıyorumm zor ama
görumcemın oglundada varr o delıkdenn cnmm,suan 6 yasında cok sukur bır sorunuda yokkk
Kızlar dün geceye kadar gayet sütüm vardı daha doğrusu bebişime yetiyodu;
doğduktan sonra verdiği 200 gr mı ;bgunki kontrolde aldığını gördük;hatta doktor 6günde geri alması çok güzel dedi...
ama bugün yawrumu birtürlü doyuramadım;acaba sütmü yetmiyoda bukadar huzursuz dedim,makineyle bi sağıyım dedim
walla yok çok az geliyo;niye azaldı anlamadım gayette güzel geliyodu ...
off çok stress oldum yaa;
napıyım acaba mama falan alıyımmı;dktor bugün mamaya gerek yok dedi ama,yavrum uyumuyo bile 2-3 saat çok güzel uyuyup zorla uyandırdığım bebişim 1 saatte kalkıyo..
napıyım kızlar yaaa ??
dere otuuuuuuuu ye cnm çok iyi gelio
Kızlar dün geceye kadar gayet sütüm vardı daha doğrusu bebişime yetiyodu;
doğduktan sonra verdiği 200 gr mı ;bgunki kontrolde aldığını gördük;hatta doktor 6günde geri alması çok güzel dedi...
ama bugün yawrumu birtürlü doyuramadım;acaba sütmü yetmiyoda bukadar huzursuz dedim,makineyle bi sağıyım dedim
walla yok çok az geliyo;niye azaldı anlamadım gayette güzel geliyodu ...
off çok stress oldum yaa;
napıyım acaba mama falan alıyımmı;dktor bugün mamaya gerek yok dedi ama,yavrum uyumuyo bile 2-3 saat çok güzel uyuyup zorla uyandırdığım bebişim 1 saatte kalkıyo..
napıyım kızlar yaaa ??
Kızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?