merhaba kızlar doktordan geldik moralimiz çok bozuk bebeğimin bıngıldağı genişmiş alle yaptığı muayenede kalça çkıkılığı çıktı kulaç boyu kısa dedi bi de troidi yüksek çıkmışt offf
Canim yaa sen dik duracaksın ki hersey daha guzel olacak, senin sıkıntından bile etkilenir. Dualariniz seninle. Kendiliginden iyilesir, mis gibi de beslenir, buyur. Allah buyuk tatlim.
canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin, bıngıldağı genişse ne oluyorki geniş olsun nasıl bir zararı var? kalça çıkıklığına ne önerdi doktor?
Kızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(
geçmiş olsun canım biz de antalya da doktor doktor dolaşıyoruz bi umut senin önerbileceğin var mı ya d a kesinlikle gitme dediğin
Nassiniz canlarim.uzun zamandir giremiuorim.malum ayagi ile ugrasiyoruz bebegin.bi de sarilik atlattik.surekli hastanedeyiz.simdi de bebisin kakasi yesiloluyor iki gundur ablam kulagi agriyordur diyor.hic goturmek istemiyorum hastaneyw o kadar biktim.resmen eziyet ediyorlar yavrumaagrisa aglamaz mi.ee sizde ne var ne yok
Kızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(
Canlarrr biz geldik yine.. Sonunda evimize kavuştuk artıkım. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama benim cimcime biraz rahatsız. Bir hastalık atlatmaya çalışıyoruz ilk defa duydum hastalığı. Hastalığın adı "altıncı hastalık" Ateşli bir hastalık ve cildinde kızarıklıklar oluştu kızımın. 2 gündür perişan oldumAslında hastalık olumlu etkileyecekmiş kızımı, bağışıklık kazanacakmış bu hastalıkla ama ateşi yükseldiğinde o kadar bitkin oluyor ki gözlerinin feri gidiyor. tabi benim de içimden, ciğerimden bir şeyler kopuyor. Bugün 3. günümüz genellikle 3-4 gün sürüyormuş. Çok şükür ateş olmadı bugün, kızarıklıklar da yavaş yavaş geçiyor sanırım atlatıyoruz şükürler olsun Rabbime. Bu arada cybernuran geçmiş olsun canım yeter ki şifasız hastalık olmasın miniklerimiz..
benim cimcimem 47 günlük oldu artık teyzeleri size fotosunu atayım.. Ara sıra girmeye çalışırım hanımlar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi..
Eki Görüntüle 773656
Eki Görüntüle 773657
kayısı kompostosuna çok yükleniyodum günlerdir,aldırdım anneme dere otu yicem cnm ,
butun gün hurma yedim su içtim resmen...
sende durumlar nasıl gidiyo, dikişlerin geçtimi, sarılık durumu oldumu ,sütün varmı :))hadi bakalım sorgu başlasın:)
Çok geçmiş olsun canımmmmm ALLAH'ım yardımcın olsun.....
Yapabileceğimiz birşeyler varsa edelim kuzum
Dualarım seninle
Peki kapandi mi? Yada mr filan cektirmisler miydi nette biraz bâktim omurilige acikligi varsa el ve ayak hareketlerinde sıkıntı olabiliyormus( ben bayram sonrasi baska bir doktora daha gotyrup gerekirse mr cektireyim diyorum ama mr a nasıl dayanir ki 5 saat ac kalmasi gerek iyormus (
Canım benim çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin inşallah . Ben ofm deki yaşam hastanesindeki ve medstar daki çocuk doktorlarını önermiyorum canım bizde çocuk doktoru arıyoruz büyük ihtimal medical park taki doktorlara görünücez yada memorial da Aşkın hanım varmıl onun ismini çok duyduk ona da görünebiliriz önce bir üniversite hastanesine görünücez bakalımAllah bizi evlatlarımızla sınamasın
bugün doktora gittik yeşil olması normal dedi annenin yediklerinden bile kaynaklanabilir dedi bizde üşüttük sanmıştıkNassiniz canlarim.uzun zamandir giremiuorim.malum ayagi ile ugrasiyoruz bebegin.bi de sarilik atlattik.surekli hastanedeyiz.simdi de bebisin kakasi yesiloluyor iki gundur ablam kulagi agriyordur diyor.hic goturmek istemiyorum hastaneyw o kadar biktim.resmen eziyet ediyorlar yavrumaagrisa aglamaz mi.ee sizde ne var ne yok
Canlarrr biz geldik yine.. Sonunda evimize kavuştuk artıkım. fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama benim cimcime biraz rahatsız. Bir hastalık atlatmaya çalışıyoruz ilk defa duydum hastalığı. Hastalığın adı "altıncı hastalık" Ateşli bir hastalık ve cildinde kızarıklıklar oluştu kızımın. 2 gündür perişan oldumAslında hastalık olumlu etkileyecekmiş kızımı, bağışıklık kazanacakmış bu hastalıkla ama ateşi yükseldiğinde o kadar bitkin oluyor ki gözlerinin feri gidiyor. tabi benim de içimden, ciğerimden bir şeyler kopuyor. Bugün 3. günümüz genellikle 3-4 gün sürüyormuş. Çok şükür ateş olmadı bugün, kızarıklıklar da yavaş yavaş geçiyor sanırım atlatıyoruz şükürler olsun Rabbime. Bu arada cybernuran geçmiş olsun canım yeter ki şifasız hastalık olmasın miniklerimiz..
benim cimcimem 47 günlük oldu artık teyzeleri size fotosunu atayım.. Ara sıra girmeye çalışırım hanımlar kendinize ve miniklerinize iyi bakın emi..
Eki Görüntüle 773656
Eki Görüntüle 773657
merhaba kızlar doktordan geldik moralimiz çok bozuk bebeğimin bıngıldağı genişmiş alle yaptığı muayenede kalça çkıkılığı çıktı kulaç boyu kısa dedi bi de troidi yüksek çıkmışt offf
geçmiş olsun anneler. allahım şifanızı versinBize de dr muayene de kuyruk sokumunda delik var demisti ultrason istedi.cektirdik ama Bisey cikmadi. Doktor bide norologa götürmenizi tavsiye ederim mr cekilsin dedi ama henuz gitmedik. Bayram sontai baska doktora gidicez. Sizlerde kuyruk sokumuna bskmislarmiydi muayenede?
hadi gezin gelin bolbollkızlar oglum durmyoo bana musade yarın öglen memlekte gıdıyoruz paşamlaaa inşl.ayın 23 den sonra donecegız bızı orada neler beklyoo hıc bılmyrm ınll gusel bır tatıl olurr
dua larda bulusmak dılegıme bızı unutmayın ınsll he gıremessemm
bana kan ilacı verdi doktormerhaba anneler lohusalıkta elevit ve kan ilacı kullanmaya devam eden var mı? benim doktorum bişey demedi ama bazı doktorlar devam etmemiz gerektiğini öneriyor.
doktor gerek yok dediyse verme istersen veya çok az verKızlar dün geceye kadar gayet sütüm vardı daha doğrusu bebişime yetiyodu;
doğduktan sonra verdiği 200 gr mı ;bgunki kontrolde aldığını gördük;hatta doktor 6günde geri alması çok güzel dedi...
ama bugün yawrumu birtürlü doyuramadım;acaba sütmü yetmiyoda bukadar huzursuz dedim,makineyle bi sağıyım dedim
walla yok çok az geliyo;niye azaldı anlamadım gayette güzel geliyodu ...
off çok stress oldum yaa;
napıyım acaba mama falan alıyımmı;dktor bugün mamaya gerek yok dedi ama,yavrum uyumuyo bile 2-3 saat çok güzel uyuyup zorla uyandırdığım bebişim 1 saatte kalkıyo..
napıyım kızlar yaaa ??
Bebekleri rahatsız olan arkadaşlar acil şifalar diliyorum kuzucuklarınıza.. Kızlar bende sütüm olsun diye elma erik kayısı şeftali armut hepsini doğrayıp içine az miktar şeker ilave edip kaynatıyorum. Bilandırdan geçiriyorum. mis gibi meyva suyu bol bol süt yapıyor kızlar:)
Benim kızım buğün 15 günlük oldu. Kızlar biz vitamin kullanmıyoruz doktor vermedi bize unuttumu bilmiyorum. Siz kullanıyormusunuz? Bir de kaçıncı gün başladınız kullanmaya?
benim drum sut yapsin die sekerli seyler tuketme sakin dedi , su iç dedi :)
sütümüz var , cok sukur 10 gunluk olduk , dikişlerimde iyi :) 2 gun hastanede yattım onun dısında hep ayaktayım , sarılık sorunumuz var 2 saatte bir uyandirip yediriyoruz , dr bosuna canını yakmayalim bebegin topuktan kan almayalim demişti , bayram sonu sunnetmiz var ,
bizden böle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?