2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Nazarlara geldik temmuz anneleri olarak.. Allah acil sifalar versin canim, dualarimiz hepimizin bebekleri icin..

Canim yaa sen dik duracaksın ki hersey daha guzel olacak, senin sıkıntından bile etkilenir. Dualariniz seninle. Kendiliginden iyilesir, mis gibi de beslenir, buyur. Allah buyuk tatlim.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun şimdi biraz daha iyiyim bebeğimi uyusada uyumasada ml leri sayarak bi kenara not ederek planlı bir şekilde beslemeye çalıştım vicdanım biraz rahatladı günlerdir besleyememişim çünkü vicdan azabından ölecek gibi olmuştum anne olmak böyle birşeymiş Allaha çok şükür bu duyguyu bizlere nasip etti

canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin, bıngıldağı genişse ne oluyorki geniş olsun nasıl bir zararı var? kalça çıkıklığına ne önerdi doktor?

canım takipte olacakmış kalça çıkıklığı yarın ultrasona göre bi şey önerecek bakalım ne olacak

geçmiş olsun canım biz de antalya da doktor doktor dolaşıyoruz bi umut senin önerbileceğin var mı ya d a kesinlikle gitme dediğin

geçmiş olsun canım biz de antalya da doktor doktor dolaşıyoruz bi umut senin önerbileceğin var mı ya d a kesinlikle gitme dediğin

Canım benim çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin inşallah . Ben ofm deki yaşam hastanesindeki ve medstar daki çocuk doktorlarını önermiyorum canım bizde çocuk doktoru arıyoruz büyük ihtimal medical park taki doktorlara görünücez yada memorial da Aşkın hanım varmıl onun ismini çok duyduk ona da görünebiliriz önce bir üniversite hastanesine görünücez bakalım Allah bizi evlatlarımızla sınamasın

Geçmiş olsun kuzummmm

Çok geçmiş olsun canımmmmm ALLAH'ım yardımcın olsun.....
Yapabileceğimiz birşeyler varsa edelim kuzum
Dualarım seninle

Kuzummmm çok geçmiş olsun canımcımmmm
Ben bu hastalığı geçen haftaya kadar bilmiyordum
Ama kuzenimin 1 yaşında bebişi tutuldu bu hastalığa
Bebişimiz yürürken ateşten halsizlikten yürüyemez olmuştu:18::18:
Ama atlattı şükürler olsun....Çabucak atlatmanız dileğiyle canımmmmmmm
ALLah acil şifalar versin sana

Bebekler i sarilik olan arkadaşlar benim kizim 17 gunluk ilk hafta sarilik oldu. 16 sinirdann dondu 17 olsa foto terapi almasi gerekecek ti. Serumlu su ve bol bol emzirerek gecirdik. Mutlaka hem normal su hemde serum verin cunku dışkı yoluyla atiyo bilrubini. Doktorum once vermeyin dedi Tekrar gittigimizde boyle olmayacak serum ve su verin dedi. Silikon kasik ile verdik rahat oluyor.

benim drum sut yapsin die sekerli seyler tuketme sakin dedi , su iç dedi :)

sütümüz var , cok sukur 10 gunluk olduk , dikişlerimde iyi :) 2 gun hastanede yattım onun dısında hep ayaktayım , sarılık sorunumuz var 2 saatte bir uyandirip yediriyoruz , dr bosuna canını yakmayalim bebegin topuktan kan almayalim demişti , bayram sonu sunnetmiz var ,

bizden böle :)

bende günler sonra girebildim :) malum biz çok şükür rahat geçiriyoruz kakası haricinde biraz zorluk çekebiiyo.benim sütüm az doymuyo oğlum sağdım dün 65 cc 2 göğüsümün toplamı emziriyorum her emzirmeden sonra mama veriyorum 40 cc de mama ohh deymeyin keyfine aç olduğunu hissederseniz bebişinizin verin mama ağlatmayın çünkü gerçekten aç oluyorlar doymayn bebk gaz sorunu yoksa ağlar.

Çok geçmiş olsun canımmmmm ALLAH'ım yardımcın olsun.....
Yapabileceğimiz birşeyler varsa edelim kuzum
Dualarım seninle

Çok teşekkür ederim canım . Bu gün bi kilo kontrolü yaptık maşallah almış biraz benim için en önemli şey beslenmesi şuanda emzirmeyi çok istiyorum ama çekemiyor işte biberon da bulduk bi yerden yarın elimizde olacak inşallah sorun olmaz

inşallah canım yavrularımız kendi kendilerine iyileşir

canım bugün ultrasonu çekid kafasından ve bacğından her şey normalmiş bir ay sonra tekrar çekilecek ama koluyla ilgili bi şey demedi boş yere o kadar korkutmuş akşama doğru da medikalparkta kendi doktoruma götürceğim bakalımne diyecek

bugün doktora gittik yeşil olması normal dedi annenin yediklerinden bile kaynaklanabilir dedi bizde üşüttük sanmıştık

geçmiş olsun anneler. allahım şifanızı versin
hadi gezin gelin bolboll
merhaba anneler lohusalıkta elevit ve kan ilacı kullanmaya devam eden var mı? benim doktorum bişey demedi ama bazı doktorlar devam etmemiz gerektiğini öneriyor.
bana kan ilacı verdi doktor
doktor gerek yok dediyse verme istersen veya çok az ver

Bebekleri rahatsız olan arkadaşlar acil şifalar diliyorum kuzucuklarınıza.. Kızlar bende sütüm olsun diye elma erik kayısı şeftali armut hepsini doğrayıp içine az miktar şeker ilave edip kaynatıyorum. Bilandırdan geçiriyorum. mis gibi meyva suyu bol bol süt yapıyor kızlar:)

Benim kızım buğün 15 günlük oldu. Kızlar biz vitamin kullanmıyoruz doktor vermedi bize unuttumu bilmiyorum. Siz kullanıyormusunuz? Bir de kaçıncı gün başladınız kullanmaya?

15. gunde basladık kullanıoruz cnm dr sole hatrlat ıstersen

merln deragun cybernuran kuzucuklarınıza acil şifalar diliyorum şu mübarek günlerde dua edelim bolca sizin için inş. tez zamanda bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz rabbim yardımcınız olsun

herkese selam annişler bu arada
ne zamandır sölicem unutuyorum hep araya bişiler giriyo evde unutuyorum yazmayı
geçen bi ark şimdi hatırlayamadım kim olduğunu kusura bakmasın bebeklerinizi loş ışıktamı yatırıyosunuz demişti.
ben duydum ki kanserle savaşan hücreler bebekken vücudumuzda sadece karanlıkta oluşabiliyor ürüyormuş
o sebeple ben kızımı mümkün olduğunca karanlıkta yatırmaya çalışıyorum. sizinde aklınızda olsun dedim.
biz kızımla iyiyiz annemler bayramı bizimle geçirmeye karar verdiler kayseriye bayramdan sonra dönücekler o yüsden çok mutluyuz.
ama yanlız kalınca ne etcez bilmiyorum. ECE kucağa çok alıştı çünkü.
akşama kadar evde ikimiz yapışık dolanırız artık. ne gündüz uykusu ne gecesi düzene girmedi henüz.
44 günlükte olduk bugün zaman geçiyor çabucak dimi. birazda sütüm artsa çok sevinicem hiç mama vermek istemiyorum
ama memeyi sadece oyalanmak için alıyo, baştan hızlıca 5dk tazyikli kısmını çekiyo bitince başlıyo zırlamaya. mecbur olanı veriyorum sonra mama yapıyorum her öğünümüz böyle. tek bir öğünü bile sadece sütümle doyuramadım daha bugüne kadar.
yemediğim içmediğim şey kalmadı ama olmayınca olmuyo demekki
hala umudum var ama bekliyorum belki çoğalır diye
hepinizi öpüyoruz biz kızımla
görüşürüz yine canlaaarrrr

maşallah cnm; dün bnmde kontrol etti dikişlerimi doktor kaynamış gayet iyi dedi ama psikolojikmi bilmiyorum ben hiç alışamadım bu dikişlere hala acıyo gibi geliyo;

sarılık problemi bizdede var 2günde bir kan veriyoruz,yarın tekrar vericez dua ediyorum allahım inş düşer..belkide bu sarılık stresinden sütüm kaçtı yaa ...

bugün bir demet dere otu yedim,az önce de şu süt yapan malt içeceklerden aldık,içtim ..bu akşam bol bol emziricem yavrumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…