canım bugün ultrasonu çekid kafasından ve bacğından her şey normalmiş bir ay sonra tekrar çekilecek ama koluyla ilgili bi şey demedi boş yere o kadar korkutmuş akşama doğru da medikalparkta kendi doktoruma götürceğim bakalımne diyecek
merln deragun cybernuran kuzucuklarınıza acil şifalar diliyorum şu mübarek günlerde dua edelim bolca sizin için inş. tez zamanda bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz rabbim yardımcınız olsun
herkese selam annişler bu arada
ne zamandır sölicem unutuyorum hep araya bişiler giriyo evde unutuyorum yazmayı
geçen bi ark şimdi hatırlayamadım kim olduğunu kusura bakmasınbebeklerinizi loş ışıktamı yatırıyosunuz demişti.
ben duydum ki kanserle savaşan hücreler bebekken vücudumuzda sadece karanlıkta oluşabiliyor ürüyormuş
o sebeple ben kızımı mümkün olduğunca karanlıkta yatırmaya çalışıyorum. sizinde aklınızda olsun dedim.
biz kızımla iyiyiz annemler bayramı bizimle geçirmeye karar verdiler kayseriye bayramdan sonra dönücekler o yüsden çok mutluyuz.
ama yanlız kalınca ne etcez bilmiyorum. ECE kucağa çok alıştı çünkü.
akşama kadar evde ikimiz yapışık dolanırız artık. ne gündüz uykusu ne gecesi düzene girmedi henüz.
44 günlükte olduk bugün zaman geçiyor çabucak dimi. birazda sütüm artsa çok sevinicem hiç mama vermek istemiyorum
ama memeyi sadece oyalanmak için alıyo, baştan hızlıca 5dk tazyikli kısmını çekiyo bitince başlıyo zırlamaya. mecbur olanı veriyorum sonra mama yapıyorum her öğünümüz böyle. tek bir öğünü bile sadece sütümle doyuramadım daha bugüne kadar.
yemediğim içmediğim şey kalmadı ama olmayınca olmuyo demekki
hala umudum var ama bekliyorum belki çoğalır diye
hepinizi öpüyoruz biz kızımla
görüşürüz yine canlaaarrrr
Bebekleri rahatsız olan arkadaşlar acil şifalar diliyorum kuzucuklarınıza.. Kızlar bende sütüm olsun diye elma erik kayısı şeftali armut hepsini doğrayıp içine az miktar şeker ilave edip kaynatıyorum. Bilandırdan geçiriyorum. mis gibi meyva suyu bol bol süt yapıyor kızlar:)
Benim kızım buğün 15 günlük oldu. Kızlar biz vitamin kullanmıyoruz doktor vermedi bize unuttumu bilmiyorum. Siz kullanıyormusunuz? Bir de kaçıncı gün başladınız kullanmaya?
merhaba anneler lohusalıkta elevit ve kan ilacı kullanmaya devam eden var mı? benim doktorum bişey demedi ama bazı doktorlar devam etmemiz gerektiğini öneriyor.
merln deragun cybernuran kuzucuklarınıza acil şifalar diliyorum şu mübarek günlerde dua edelim bolca sizin için inş. tez zamanda bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz rabbim yardımcınız olsun
herkese selam annişler bu arada
ne zamandır sölicem unutuyorum hep araya bişiler giriyo evde unutuyorum yazmayı
geçen bi ark şimdi hatırlayamadım kim olduğunu kusura bakmasınbebeklerinizi loş ışıktamı yatırıyosunuz demişti.
ben duydum ki kanserle savaşan hücreler bebekken vücudumuzda sadece karanlıkta oluşabiliyor ürüyormuş
o sebeple ben kızımı mümkün olduğunca karanlıkta yatırmaya çalışıyorum. sizinde aklınızda olsun dedim.
biz kızımla iyiyiz annemler bayramı bizimle geçirmeye karar verdiler kayseriye bayramdan sonra dönücekler o yüsden çok mutluyuz.
ama yanlız kalınca ne etcez bilmiyorum. ECE kucağa çok alıştı çünkü.
akşama kadar evde ikimiz yapışık dolanırız artık. ne gündüz uykusu ne gecesi düzene girmedi henüz.
44 günlükte olduk bugün zaman geçiyor çabucak dimi. birazda sütüm artsa çok sevinicem hiç mama vermek istemiyorum
ama memeyi sadece oyalanmak için alıyo, baştan hızlıca 5dk tazyikli kısmını çekiyo bitince başlıyo zırlamaya. mecbur olanı veriyorum sonra mama yapıyorum her öğünümüz böyle. tek bir öğünü bile sadece sütümle doyuramadım daha bugüne kadar.
yemediğim içmediğim şey kalmadı ama olmayınca olmuyo demekki
hala umudum var ama bekliyorum belki çoğalır diye
hepinizi öpüyoruz biz kızımla
görüşürüz yine canlaaarrrr
Canım sağlık ocagından aramaları gerek yada senın gıtmen lazım gıttın mı bılmıoyrm.benı hamılelıgım boyunca takıp eden ebe hemsıre dogumdan sonra aradı ve gelmemı ıstedı. hastane de alınan topuk kanını saglıkmocakları da alıyor gıttıgımız de de DEvıt3 adında damla verdı gunde 1 kere 3 damla ve doğduktan 16.gunden ıtıbaren kullanıyorsun 1 sene kullanacakmısız bittikce saglık ocagından temın edebılıyormusuz
Nurse harvey's şurubu alın tamamen bitkisel bi şurup günde 4 kere yaklaşık 1 er çay kaşığı verin ama sabırlı olun 5 -6 günde anca etki ediyor.birde acı elma yağını bebeğin her altını açtığında kasıklarına ve ayaklarına masaj yaparak sürün etkisini görünce şaşıracaksınız demedi demeyinnn..kolik gerçekten çok zormuş bizim bebek akşam 8de başlıydu ağlamaya sabah 5 e kadar ama şuan çok daha iiyiz nazar değmesin.
Biz de aynen öyleyiz, mamasız hiç geçirmedik öğünlerimizi, ama ben halaümitliyim inşallah sadecesütümüz yetecek :) üç aydan sonra düzene girenler filan da oluyomuş inşallah bizim de artar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?