2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar geçmişi çok okuyamıyorum bebeği hasta olanlar Allahım acil şifalar versn inş.
biz cuma eşimin memleketine yolcuyuz dua edin kazasız belasız gidelim
1 ay net yok kendi evime geçince görüşürüz inş.
bizlerde sıkıntı yok hamdolsun
sizi ve bebişlerinizi öpüyoruz dilaramla
iyi bayramlar

SÜT ARTTIRMAK İÇİN !!!!!!!!!!

Annişleeeeer ben dün farklı olarak söylemesi ayıp 2 porsiyon et yemiştim sabah bi uyandım göğüslerim dolmuş taşmış 10 dk da 1 göğüsten 120 ml sağdım dahada vardı!

Etçil diyeceksiniz bana ama ne biliim deneyin sizde, hamileyken de o ay et çok yersem kilo alımı daha çok oluyordu.

Nurse harvey's şurubu alın tamamen bitkisel bi şurup günde 4 kere yaklaşık 1 er çay kaşığı verin ama sabırlı olun 5 -6 günde anca etki ediyor.birde acı elma yağını bebeğin her altını açtığında kasıklarına ve ayaklarına masaj yaparak sürün etkisini görünce şaşıracaksınız demedi demeyinnn..kolik gerçekten çok zormuş bizim bebek akşam 8de başlıydu ağlamaya sabah 5 e kadar ama şuan çok daha iiyiz nazar değmesin.

Valla bu doktorlara ne demeli bilmiyorum insanı strese sokuyorlar resmen :/ bende medikal parka götürücem pazartesi bugün kilosunu ölçtürdük güzel kilo almış moralim düzeldi benimde hiçbirşeyi kafaya takmamamız lazım inşallah bebişlerimiz sağlıcakla büyürler bu arada antalyada nerde oturuyosunuz?

Çok teşekkür ederiz canım beb humana still tea kullanıyorum baya faydasını gördüm denedinizmi?

Canım sağlık ocagından aramaları gerek yada senın gıtmen lazım gıttın mı bılmıoyrm.benı hamılelıgım boyunca takıp eden ebe hemsıre dogumdan sonra aradı ve gelmemı ıstedı. hastane de alınan topuk kanını saglıkmocakları da alıyor gıttıgımız de de DEvıt3 adında damla verdı gunde 1 kere 3 damla ve doğduktan 16.gunden ıtıbaren kullanıyorsun 1 sene kullanacakmısız bittikce saglık ocagından temın edebılıyormusuz

Biz de aynen öyleyiz, mamasız hiç geçirmedik öğünlerimizi, ama ben halaümitliyim inşallah sadecesütümüz yetecek :) üç aydan sonra düzene girenler filan da oluyomuş inşallah bizim de artar..

benim gibi doğumdan sonra bacakları filan ağrıyan var mı? BBizim bi ay oldu ama benim kemiklerim ağrıyo, burası serin biraz, incecik giyiniyorum üşüttüm acaba ondan mı ağrıyo diyorum, bilemedim neden ağrıdığını.

Slm. Canım sağlıkocağına 5 günümüzde gittik topuktan kan aldılar ama vitamin felan vermediler sanırım unuttular.

acı elma yağını ben de topuklarına ve kasıklarına sürüyorum bugün de zinco ya başladık inşalah faydasını görürüz ya...

buarada herkese hayırlı bayramlar ilk defa pijamalarımla bi bayram geçiriyorum :)))

Son düzenleme:
Biz de herkesin bayramini kutluyoruz...
Bebislerinize el opturup harclik ve seker toplatmayi unutmayınp

Biz de aynen öyleyiz, mamasız hiç geçirmedik öğünlerimizi, ama ben halaümitliyim inşallah sadecesütümüz yetecek :) üç aydan sonra düzene girenler filan da oluyomuş inşallah bizim de artar..

Aynı sorun bizde de var canlar ya mama yemeden doymuyo doymayınca da uyumuyo.mamadan sonra emzırıyorum dediğiniz gıbı çok az içiyo hatta bazen kavga edıyo memeyle homur homur süt gelmıo diye
Napalım buna şükür karnı doysunda

Canım ben sormustum karanlıkta mı ışıkta mımyatırıyorsunuz die

Bırde kıslar bız mınoset plus agrı kesıcı ıçebılıyormuuz?

Ramazan bayramımız kutlu olsun güzel anneler
Bebişlerıızle aılelerımızle sağlıklı sıhhatlı huzur dolu nıce mutlu bayramlar yaşamamaız dılegıyle

Merhabalr güzel anneler ve onların güzel mi güzel tatlı mı tatlı bebişleri

Mama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak
Benım kızım bugün 27 günlük ve 90 ml mama ile bile zor doyuyo hatta doymuyo 3 saatte 90 ml yiyo benı de emıyo mamadan sonra ama doymuyo

Sizler ne kadar verıyorsunuz benım kızım çok mu obur ya
Az verınce de doymuyo hep aglıyo ve uyumuyo
Ne yapmalıyım süt emiyo ama demek besleyıcı değil

Bana bi yol gösterın ne yapayım

Son düzenleme:
Buda benim minnak prensesim teyzeleri

Eklentiler

• $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…