2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar ve bebişleri , bayramınız mübarek olsun;
Rabbim tüm bayramları çoluğumuzla,çocuğumuzla, tüm sevdiklerimizle birlikte geçirmeyi nasip etsin inşallah

Herkese iyi bayramlaarr camlaarr
Bebeciklerimizle ilk bayramımız inşallah nicelerinide yaşarız.
hepinizi öpüyoruz oğluşumla

evet canım kullanabiliyoruz çünkü bana doktorum bi kutu yazdı günde 2 kere yemeklerden sonra aldım 2 hafta boyunca, sonra ağrım olmadığı için bıraktım. doğumdan sonra da hastanedeyken sabah akşam minoset verdiler bi zararı olsaydı vermezlerdi

Kızlar ve bebişleri , bayramınız mübarek olsun;
Rabbim tüm bayramları çoluğumuzla,çocuğumuzla, tüm sevdiklerimizle birlikte geçirmeyi nasip etsin inşallah

size de hayırlı bayramlar canım bebeğin sarılığı ne durumda tekrar kan alacaklardı sanırım nası çıktı sonuç merak ettim? inşallah atlatmıştır yumurcak:)

buarada bu sabah zinco verdik 4 damla çok şükür daha bi gaz sancısı olmadı bugün inşallah Allahım böyle devam eder yaaa inşallah bebişlerimizin gaz problemi olmaz...

Son düzenleme:

bu sabah erkenden gittik cnm; allahıma şükür olsun düşüşe geçmiş çok sevindim anlatamam;
bundan sonra kontrole gerek kalmadı dedi doktor,artık düşücekmiş
ama bn yinede her fırsatta vargücümle emzirmeye çalışıyorum..

bize doktor om-x die bi ilaç verdi kullanan varmı bilmiyorum ama. bize ii geldi gibi acı elma yağını denemek lazım
bende kullanıyorum ama faydası varmı bilemedim
bana parol vermişti doktor

herkese iyi bayramlarr... özellikle gazsız bir bayram geçirmenizi diliyoruz.. geldilermi gitmek bilmiyorlar çünküü

anneler bebeğim sütümü ememiyor üstüm başım batıyor sütüm boş yere akıp gidiyor herkesin derdi farklı işte kimisi sütü olmadığından yakınır...
şimdi güçsüz gittikçe güçlenip emer diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi..

canım önce seni emse sonra mama versen sütün artmaz mı kı cok mu aglıyo memede

herkese iyi bayramlar her sey gonlunuzce olsun bebislerimize Allah saglik versin sizi ve cucuklerinizi optuk

canım bırak ne kadar isterse o kadar yesin bence kısıtlama

canım sag bosa gitmesin ve azalmasın, o emmeye alısıncaya kadar oyle idare et zamanla alısır emmeye ihtiyacn olur sute, sagdıklarını da ya kasıkla ver ya da deepfreeze at istediign zaman cozdur ver

sütüm öylece akıp gidiyor bebeğim bitiremiyor ilerde lazım olur diye sağıp dolaba atma fikrine hiç sıcak bakamadım... bilmiyorum yanlış mı yapıyorum.

Bu arada anneler karnınız ne durumda benimki çooook çirkin bayağı indi ama siyahlaşmış çizgi duruyor geçmeyecek mi yoksa?

Oncelikle herkese kuzulariyla birlikte mutlu saglikli bayramlar.

Firsat buldukca giriyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor. Aklimda kalanlara cevap yazayim. Oncelikle hasta yavrulara acil sifalar diliyorum.

Ben akan sutleri sagip dondurucuda biriktiriyorum. Isim oldugunda anneme birakip cikiyorum. O da o sutlerden veriyor. Gozum arkada kalmiyor en azindan. Bu arada soranlar icin Kraftin manuel sut pompasini kullnaiyorum cok memnunum. Elektriklisi de var ben de ama ondan cok memnun kalmadim. Biraz hizli cekiyor.

Gogsu yara olanlar icin en iyi care kendi sutunuz ve ne kadar acisa da emzirmek. Kendi sutunuzle silerseniz cok iyi geliyor. Bu arada Aventin gogus kalkanlari da cok kullanisli. Hic bir yere temas etmemis oluyor ve hava aliyor. Iyilesme suresi kisaliyor. Ayrica akan sutleri de biriktiriyor. Eger dayanilmaz derecede yara olmussa silikon baslikla da emzirebilirsiniz. Ben ilk bebegimde kulanmistim.

Benim de 5-6 kilom kaldi. Korse kullanmaya basladim. Bu arada karindaki siyah lekeyi soran arkadas o leke zamanla kayboluyor. Benim ilkinde olusmustu, gecti. Simdi tekrar olustu. Umarim o da gecer.

Herkese iyi bayramlar tekrar.

sekerim ben sagmadım sag tarafı da emmedi bizimki simdi digerinin ucte biri kadar sut geliyor ondan yani pek doyurucu sasyılmaz...diger bir ornege gelince gorumcemin cocugu uc aydan sonra emmeyi bıraktı ama sagıp deepfreeze koya koya 14 aya kadar besledi, hatta o kadardı ki kayınvalidem o sutlerle yogurt vetereyagı bile yaptı cocuga, zaten sut saklama posetlerinde ne kosullarda ne kadar saklanabilecegi yazıyor bence anne sutuyle beslemeye devam etmek istersen dondurucuda saklamak avantajlı oldukca

merhaba kızlar troid olan annelerimiz vrsa bebeklerinin troidlerini ölçtürmeyi ihmal etmesinler mutlaka

geçenlerde hatırlasanız doktor bıngıldağı geniş kolları vucuda göre kısa kalça çıkılığı olabilir demişti bebeişime bıngıldağı ve kalçası ultrosunu çekildi hiç sorun çıkmadı sadece tam gelişmemiş bu da bebekelrde olabilirmiş bu yüzden ara bez ve çift bez kulanıp bir ay sonra tekrar çektirecez bıngıldak normal sınırlar içindeymiş başka doktora gittim kendi doktorum kadın özelde hiç para almadan muyane etti tahlillere baktı sağolsun kollarını ölçtü normal dedi ama troitiiz yüksek çıktı az ilaca başladık benim hormonlar yüzündenmiş on gün sonra tekrar kontrole gitcez ay sonra büyük ihtimal iaca gerek kalamzmış tüm sorunlarımız için korkuşlacak bi şey yokmuş şükür hepsinin tedavisi varmış

Çok şükür canım çok sevindimmmm :) Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hangi doktora gittiniz canım ?

gözünaydın canım doktorlar neden böyle anlamıyorum hiç

ıyı bayramlar kızlar oglumla bırbırmıze hemen adapte olduk bugun 10gunluk olduk ama ben uykusuzlga adapte olamadım. sersem gıbı gezyorum bakıyorm kım ne yapmıs ama yzmaya mecalım yok 1hafta kardesm kaldı yanımda smdı oda yk ıyıce sersemledım surekli uyumak ıstyorum. emır ınde gaz sancısı basladı suzan ın dedıgı ılacdan alıcam ınsallah faydasını gouruz. bebegıme sutum yarıyo masallah doktor aldıgı kıloyu gorunce soka gırdı 4 gun ıcersınde dogum kılosunu ulasmıs asmıs ustne 200gram almıs ama ben frkedemedım gozumn onnde oldgndan sanrm hala mnıcık sankı:) dıkıslerımde hala agrım var zaten sezeryan pıskolojısınden kurtulamadım bıraz huysuzum bu araalar anlıcanız

BEBo canım bebegın ck tatlu masallah ona

cnm senı cok ıyı anlıyorm Allah ım bska dert vermesın basıt bı durum gıbı gozukuyor ama senın ıcnı yakıyor bunu anlıyorm. kendılıgınden gecer ınsallah bıde unıversyte gıt bence beklyorz haberlernı Allah acıl sıfalar versın kızını optum bol bol

GALACTAGO sut artırıcı damla cnım bu cok ıse yaradı bende 3gun ıcdım goguslerım catlcakdı sutten smdı hıc ıcmıyorm. dene derım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…