Aynı sorun bizde de var canlar ya mama yemeden doymuyo doymayınca da uyumuyo.mamadan sonra emzırıyorum dediğiniz gıbı çok az içiyo hatta bazen kavga edıyo memeyle homur homur süt gelmıo diye
Napalım buna şükür karnı doysunda
Canım ben sormustum karanlıkta mı ışıkta mımyatırıyorsunuz die
Bırde kıslar bız mınoset plus agrı kesıcı ıçebılıyormuuz?
Kızlar ve bebişleri , bayramınız mübarek olsun;
Rabbim tüm bayramları çoluğumuzla,çocuğumuzla, tüm sevdiklerimizle birlikte geçirmeyi nasip etsin inşallah
Buda benim minnak prensesim teyzeleri
evet canım kullanabiliyoruz çünkü bana doktorum bi kutu yazdı günde 2 kere yemeklerden sonra aldım 2 hafta boyunca, sonra ağrım olmadığı için bıraktım. doğumdan sonra da hastanedeyken sabah akşam minoset verdiler bi zararı olsaydı vermezlerdi
size de hayırlı bayramlar canım bebeğin sarılığı ne durumda tekrar kan alacaklardı sanırım nası çıktı sonuç merak ettim? inşallah atlatmıştır yumurcak:)
buarada bu sabah zinco verdik 4 damla çok şükür daha bi gaz sancısı olmadı bugün inşallah Allahım böyle devam eder yaaa inşallah bebişlerimizin gaz problemi olmaz...
yavrum benim ya:) çok tatlı maşallah Allah bağışlasın canım
bize doktor om-x die bi ilaç verdi kullanan varmı bilmiyorum ama. bize ii geldi gibi acı elma yağını denemek lazımNurse harvey's şurubu alın tamamen bitkisel bi şurup günde 4 kere yaklaşık 1 er çay kaşığı verin ama sabırlı olun 5 -6 günde anca etki ediyor.birde acı elma yağını bebeğin her altını açtığında kasıklarına ve ayaklarına masaj yaparak sürün etkisini görünce şaşıracaksınız demedi demeyinnn..kolik gerçekten çok zormuş bizim bebek akşam 8de başlıydu ağlamaya sabah 5 e kadar ama şuan çok daha iiyiz nazar değmesin.
bende kullanıyorum ama faydası varmı bilemedimValla bu doktorlara ne demeli bilmiyorum insanı strese sokuyorlar resmen :/ bende medikal parka götürücem pazartesi bugün kilosunu ölçtürdük güzel kilo almış moralim düzeldi benimde hiçbirşeyi kafaya takmamamız lazım inşallah bebişlerimiz sağlıcakla büyürler bu arada antalyada nerde oturuyosunuz?
Çok teşekkür ederiz canım beb humana still tea kullanıyorum baya faydasını gördüm denedinizmi?
bana parol vermişti doktorAynı sorun bizde de var canlar ya mama yemeden doymuyo doymayınca da uyumuyo.mamadan sonra emzırıyorum dediğiniz gıbı çok az içiyo hatta bazen kavga edıyo memeyle homur homur süt gelmıo diye
Napalım buna şükür karnı doysunda
Canım ben sormustum karanlıkta mı ışıkta mımyatırıyorsunuz die
Bırde kıslar bız mınoset plus agrı kesıcı ıçebılıyormuuz?
Merhabalr güzel anneler ve onların güzel mi güzel tatlı mı tatlı bebişleri
Mama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak
Benım kızım bugün 27 günlük ve 90 ml mama ile bile zor doyuyo hatta doymuyo 3 saatte 90 ml yiyo benı de emıyo mamadan sonra ama doymuyo
Sizler ne kadar verıyorsunuz benım kızım çok mu obur ya
Az verınce de doymuyo hep aglıyo ve uyumuyo
Ne yapmalıyım süt emiyo ama demek besleyıcı değil
Bana bi yol gösterın ne yapayım
Buda benim minnak prensesim teyzeleri
Merhabalr güzel anneler ve onların güzel mi güzel tatlı mı tatlı bebişleri
Mama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak
Benım kızım bugün 27 günlük ve 90 ml mama ile bile zor doyuyo hatta doymuyo 3 saatte 90 ml yiyo benı de emıyo mamadan sonra ama doymuyo
Sizler ne kadar verıyorsunuz benım kızım çok mu obur ya
Az verınce de doymuyo hep aglıyo ve uyumuyo
Ne yapmalıyım süt emiyo ama demek besleyıcı değil
Bana bi yol gösterın ne yapayım
anneler bebeğim sütümü ememiyor üstüm başım batıyor sütüm boş yere akıp gidiyor herkesin derdi farklı işte kimisi sütü olmadığından yakınır...
şimdi güçsüz gittikçe güçlenip emer diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi..
sütüm öylece akıp gidiyor bebeğim bitiremiyor ilerde lazım olur diye sağıp dolaba atma fikrine hiç sıcak bakamadım... bilmiyorum yanlış mı yapıyorum.
Bu arada anneler karnınız ne durumda benimki çooook çirkin bayağı indi ama siyahlaşmış çizgi duruyor geçmeyecek mi yoksa?
merhaba kızlar troid olan annelerimiz vrsa bebeklerinin troidlerini ölçtürmeyi ihmal etmesinler mutlaka
geçenlerde hatırlasanız doktor bıngıldağı geniş kolları vucuda göre kısa kalça çıkılığı olabilir demişti bebeişime bıngıldağı ve kalçası ultrosunu çekildi hiç sorun çıkmadı sadece tam gelişmemiş bu da bebekelrde olabilirmiş bu yüzden ara bez ve çift bez kulanıp bir ay sonra tekrar çektirecez bıngıldak normal sınırlar içindeymiş başka doktora gittim kendi doktorum kadın özelde hiç para almadan muyane etti tahlillere baktı sağolsun kollarını ölçtü normal dedi ama troitiiz yüksek çıktı az ilaca başladık benim hormonlar yüzündenmiş on gün sonra tekrar kontrole gitcez ay sonra büyük ihtimal iaca gerek kalamzmış tüm sorunlarımız için korkuşlacak bi şey yokmuş şükür hepsinin tedavisi varmış
gözünaydın canım doktorlar neden böyle anlamıyorum hiçmerhaba kızlar troid olan annelerimiz vrsa bebeklerinin troidlerini ölçtürmeyi ihmal etmesinler mutlaka
geçenlerde hatırlasanız doktor bıngıldağı geniş kolları vucuda göre kısa kalça çıkılığı olabilir demişti bebeişime bıngıldağı ve kalçası ultrosunu çekildi hiç sorun çıkmadı sadece tam gelişmemiş bu da bebekelrde olabilirmiş bu yüzden ara bez ve çift bez kulanıp bir ay sonra tekrar çektirecez bıngıldak normal sınırlar içindeymiş başka doktora gittim kendi doktorum kadın özelde hiç para almadan muyane etti tahlillere baktı sağolsun kollarını ölçtü normal dedi ama troitiiz yüksek çıktı az ilaca başladık benim hormonlar yüzündenmiş on gün sonra tekrar kontrole gitcez ay sonra büyük ihtimal iaca gerek kalamzmış tüm sorunlarımız için korkuşlacak bi şey yokmuş şükür hepsinin tedavisi varmış
cnm senı cok ıyı anlıyorm Allah ım bska dert vermesın basıt bı durum gıbı gozukuyor ama senın ıcnı yakıyor bunu anlıyorm. kendılıgınden gecer ınsallah bıde unıversyte gıt bence beklyorz haberlernı Allah acıl sıfalar versın kızını optum bol bolKızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(
Kızlar dün geceye kadar gayet sütüm vardı daha doğrusu bebişime yetiyodu;
doğduktan sonra verdiği 200 gr mı ;bgunki kontrolde aldığını gördük;hatta doktor 6günde geri alması çok güzel dedi...
ama bugün yawrumu birtürlü doyuramadım;acaba sütmü yetmiyoda bukadar huzursuz dedim,makineyle bi sağıyım dedim
walla yok çok az geliyo;niye azaldı anlamadım gayette güzel geliyodu ...
off çok stress oldum yaa;
napıyım acaba mama falan alıyımmı;dktor bugün mamaya gerek yok dedi ama,yavrum uyumuyo bile 2-3 saat çok güzel uyuyup zorla uyandırdığım bebişim 1 saatte kalkıyo..
napıyım kızlar yaaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?