kızlar biz bugun 19 gunluk olduk gözlerinde hafıfı sarılık vardı doktora gıttık bılurubın 7.5 cıktı benim gibi olan var mı aranızda
sarılığı sadece gözlerinde olmustu vucudunun diğer yerlerinde hiç olmadı,gözleri hafıf sarıydı 2-3 gelir sanıyordum 7.5 gelmiş süreklide emxiriyorum üzüldüm oğluma(
ıyı bayramlar kızlar oglumla bırbırmıze hemen adapte olduk bugun 10gunluk olduk ama ben uykusuzlga adapte olamadım. sersem gıbı gezyorum bakıyorm kım ne yapmıs ama yzmaya mecalım yok 1hafta kardesm kaldı yanımda smdı oda yk ıyıce sersemledım surekli uyumak ıstyorum. emır ınde gaz sancısı basladı suzan ın dedıgı ılacdan alıcam ınsallah faydasını gouruz. bebegıme sutum yarıyo masallah doktor aldıgı kıloyu gorunce soka gırdı 4 gun ıcersınde dogum kılosunu ulasmıs asmıs ustne 200gram almıs ama ben frkedemedım gozumn onnde oldgndan sanrm hala mnıcık sankı:) dıkıslerımde hala agrım var zaten sezeryan pıskolojısınden kurtulamadım bıraz huysuzum bu araalar anlıcanız
BEBo canım bebegın ck tatlu masallah ona
cnm senı cok ıyı anlıyorm Allah ım bska dert vermesın basıt bı durum gıbı gozukuyor ama senın ıcnı yakıyor bunu anlıyorm. kendılıgınden gecer ınsallah bıde unıversyte gıt bence beklyorz haberlernı Allah acıl sıfalar versın kızını optum bol bol
GALACTAGO sut artırıcı damla cnım bu cok ıse yaradı bende 3gun ıcdım goguslerım catlcakdı sutten smdı hıc ıcmıyorm. dene derım
Kızlar ya 20 gün sonra doğum iznim bitiyor şu 6 ay doğum izni ne oldu ses seda yok değil mi bir senedir konuşuyorlar şimdi meclis de tatilde. Ben tv internet koptum hepsinden bi gelişme var mı? ücretsiz izne ayrılacağım galiba. Çalışan anneler siz ne yapacaksınız?
işte o beniimmbenim gibi doğumdan sonra bacakları filan ağrıyan var mı? BBizim bi ay oldu ama benim kemiklerim ağrıyo, burası serin biraz, incecik giyiniyorum üşüttüm acaba ondan mı ağrıyo diyorum, bilemedim neden ağrıdığını.
kuşum mama vermemizin amacı doyurmak zaten, e doymuyosa ya saat olarak arasını sıklaştırıcan, yada ölçüyü çoğaltcan, benimki 46 günlük 90-100 arası içiyor bazen 2,5 bazen 3.sa. arayla ama 4 haftalıktan beri aynı gidiyoruz, sende arasını azalt bence,Merhabalr güzel anneler ve onların güzel mi güzel tatlı mı tatlı bebişleri
Mama kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak
Benım kızım bugün 27 günlük ve 90 ml mama ile bile zor doyuyo hatta doymuyo 3 saatte 90 ml yiyo benı de emıyo mamadan sonra ama doymuyo
Sizler ne kadar verıyorsunuz benım kızım çok mu obur ya
Az verınce de doymuyo hep aglıyo ve uyumuyo
Ne yapmalıyım süt emiyo ama demek besleyıcı değil
Bana bi yol gösterın ne yapayım
ayy canım benimanneler bebeğim sütümü ememiyor üstüm başım batıyor sütüm boş yere akıp gidiyor herkesin derdi farklı işte kimisi sütü olmadığından yakınır...
şimdi güçsüz gittikçe güçlenip emer diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi..
Canım oğlum 35 gunlukken gittik biz de dr birtakım tahliller istedi çok şükür onlarda bişey çıkmadı anne sütü sarılığıdır dedi. Billuribin 10 çıktı ama yapıcak bişey yok 3 ayda normale ancak döner dedi. Doğduğunda hiç olmamıştı halbuki.sizin doğumda var mıydı onun devamı mı acaba ? Ben de üzülüyorum oğlumun kollar bacaklar bembeyaz yavrumn yüzü ve gözleri sarı sarı((
Ben de oğluşunu öptüm canımmm canım sıkılıyor ama napim inşallah düzelir elimden geldiğince beslemeye çalışıyorumbu arada canım senin sütün hala sarı mı yoksa beyaz mı?
Canım 24 haftaya onay verilmedi 18 haftaya çıkardılar yani 2 hafta arttı sadece
Ben yıllık iznimle de birleştirip 3 buçuk aylık olana kadar bakmayı düşünüyorum sonrasında annem bakacak :/
Herkese mutlu bayramlaaarrr :)
Biz 2 gündür gezmelerdeyiz dün 2 saat avm2 saat de sokaklarda gezdik : nazar:
Kızlar hafif gaz sancısı olan bebekleriniz varsa ben 3 gündür bişey deniyorum acaip işe yaradı sizle de paylaşayım.bana da annem söyledi önce yok falan dedim vermem bebeğime öyle şeyler dedimsonra baktım kuzum kıvranıyo aabahları deniyim dedim işe de yaradı hemen . Benim oğlum özellikle sabahları çok gazlı oluyor uykusundan uyanıyor gazdan . Tarif şu kızlar : 1 çay bardağı kadar su +yarım çay kaşığı kimyon+ çay kaşığınınnucuyla toz şeker( hemen azıcık bi çimdik bile değil ) kaynamış suya malzemeleri atıyoruz ,ılımaya başlayınca kmyon dibe çöküyor zaten suyunu bir fincana süzüyoruz 2 çay kaşığı veriyoruz . Valla beimki içiyor 1 saat içinde zart zurt başlıyor sonra da rahat rahat uyuyor kuzum . İsterseniz deneyin kızlar umarım faydası olur. Ben sütümü çay kaşığına sağıp kmyon atıyordum içine öyle veriyordum ama bu çok daha etkili oldu . Bu da topiğimizin bayramlık lokumlarından biri :) : nazar: diğer lokumları öpüyoruz oğlumlaa
ayy kızlar ya bu arada dün bayram vgezmesine gittik kv. lere
kızım görücüye çıktı ilk defa göremeyenler çoktu
sabah onda uyandı yavrucum akşamın onuna kadar uyuyamadı eve bi geldik arabada sızmıştı zati
direk yatırdım öle bi uyuduki sabah 6ya kadar
şimdide öğlendede bugün 2 sa. bi uyudu dahada dalamıyor uykuya, öğlen 1 den beri ayaktayız,
zorla doyuruyorum uyutuyorum yatırıyorum, 5 dk sonra uyanıyo belki böle on deneme yaptık öğlenden beri,
şimdi yine yatırdım uyur inş. umudum var yani
ya bide benim sütüm hiç artmıyor,
ağlıcam ya çok üzülüyorum
yemediğim şey, içmediğim zımbırtı kalmadı
her duyduğumu yapıyorum devamda ediyorum bırakmıyorum, yediğim içtiğim nevaleleri saysam burdan memelekete yol olur
pooffff
sizede geçmiş olsun canım önemli bişi çıkmamasına sevindim,oğlumda doğduğunda yoktu 3.gun sadece gözlerinde olustu gecer diye bekledik ama halen devam edince bugun acıle götürdük,pazartesi kontrole çağırdılar kan alınırken nasıl agladı yavrum pazartesi gene alınacak muhtemelen
iki saatte bir mutlaka emziriyor musun ben geceleri uyandırmıyorum kendı uyandıkca oda en geç 3 saat oluyo
sizede geçmiş olsun canım önemli bişi çıkmamasına sevindim,oğlumda doğduğunda yoktu 3.gun sadece gözlerinde olustu gecer diye bekledik ama halen devam edince bugun acıle götürdük,pazartesi kontrole çağırdılar kan alınırken nasıl agladı yavrum pazartesi gene alınacak muhtemelen
iki saatte bir mutlaka emziriyor musun ben geceleri uyandırmıyorum kendı uyandıkca oda en geç 3 saat oluyo
kız cybernuran ben o humananın çayını aldım içtim ama fena bozdu benim motoru, bayılıcaktım banyıda nerdeyse o kadar fena oldum,
ama onuda şöle tüketiyorum arada ihtiyaç duyduğum anlarda içiyorum
anladın sen onu
bi taşla iki kuş olur belki umuduyla yani
işte o beniimmbir buçuk ay oldu sezeryan olalı ama bikaçgündür sanki dövmüşler gibi bacaklarım ağrıyor, diz kapağım ve yukarsı kalçama kadar sızlıyor kızı kucağımda zor taşıyorum diyebilirim böle hem etlerim hem kemiklerim ağrıyor bide çok garip, şöle 2-3 saat bi uyursam uyanıyorum ki sanki üzerimden tır geçmiş. yanlız olmadığımada şaşırdım bi bendedir sanıyodum kız
kuşum mama vermemizin amacı doyurmak zaten, e doymuyosa ya saat olarak arasını sıklaştırıcan, yada ölçüyü çoğaltcan, benimki 46 günlük 90-100 arası içiyor bazen 2,5 bazen 3.sa. arayla ama 4 haftalıktan beri aynı gidiyoruz, sende arasını azalt bence,
ama 4 haftayı geçince 120 verilebilir artık yazıyor kutuda,
bi dene iki türlüde, artık kuzucuğunun keyfi nasıl gelirse
olmadı dr.unada sorarsın bi napayım diye
ayy canım benim
aman kzıım boşver sütün olsunda,
çenesi kuvvetlenene kadar idare edersin, sağıp kaşıkla vermeyi dene iştersen belki faydası olur,
en azından sütünden mahrum kalmaz
kasları gelişine zamanla cukkada cukka çeker inş
kız cybernuran ben o humananın çayını aldım içtim ama fena bozdu benim motoru, bayılıcaktım banyıda nerdeyse o kadar fena oldum,
ama onuda şöle tüketiyorum arada ihtiyaç duyduğum anlarda içiyorum
anladın sen onu
bi taşla iki kuş olur belki umuduyla yani
işte o beniimmbir buçuk ay oldu sezeryan olalı ama bikaçgündür sanki dövmüşler gibi bacaklarım ağrıyor, diz kapağım ve yukarsı kalçama kadar sızlıyor kızı kucağımda zor taşıyorum diyebilirim böle hem etlerim hem kemiklerim ağrıyor bide çok garip, şöle 2-3 saat bi uyursam uyanıyorum ki sanki üzerimden tır geçmiş. yanlız olmadığımada şaşırdım bi bendedir sanıyodum kız
kuşum mama vermemizin amacı doyurmak zaten, e doymuyosa ya saat olarak arasını sıklaştırıcan, yada ölçüyü çoğaltcan, benimki 46 günlük 90-100 arası içiyor bazen 2,5 bazen 3.sa. arayla ama 4 haftalıktan beri aynı gidiyoruz, sende arasını azalt bence,
ama 4 haftayı geçince 120 verilebilir artık yazıyor kutuda,
bi dene iki türlüde, artık kuzucuğunun keyfi nasıl gelirse
olmadı dr.unada sorarsın bi napayım diye
ayy canım benim
aman kzıım boşver sütün olsunda,
çenesi kuvvetlenene kadar idare edersin, sağıp kaşıkla vermeyi dene iştersen belki faydası olur,
en azından sütünden mahrum kalmaz
kasları gelişine zamanla cukkada cukka çeker inş
doğum izni 18 hafta mı olduama benım ıznımı 4 aydan yanı 112 günden hesapladı hastanedekı sekreter
Kızlaar ben de varım ben debenim de heryerim dökülüyor özellikle belim ve dizlerim eğildim mi kalkamıyorum nineler gibi ehleye ehleye kalkıyorum dikişlerim falan hiç sorunum yok ama böyle kemiklerim çok fena sanki sürekli sopa yiyorum gibi bu arada sezeryan olalı 42 gün oldu . Peki bide özel olcak ama doktorlarınız ilişki konusunda bişey dedi mi??? Malum beyler 40 gün şafak saydı ya bana göre hava hoş da ...daha gitmedim doktora da hiç bi fikrim yok bu konuda aydınlatın beni
doğum izni 18 hafta mı olduama benım ıznımı 4 aydan yanı 112 günden hesapladı hastanedekı sekreter
Herkese mutlu bayramlaaarrr :)
Biz 2 gündür gezmelerdeyiz dün 2 saat avm2 saat de sokaklarda gezdik : nazar:
Kızlar hafif gaz sancısı olan bebekleriniz varsa ben 3 gündür bişey deniyorum acaip işe yaradı sizle de paylaşayım.bana da annem söyledi önce yok falan dedim vermem bebeğime öyle şeyler dedimsonra baktım kuzum kıvranıyo aabahları deniyim dedim işe de yaradı hemen . Benim oğlum özellikle sabahları çok gazlı oluyor uykusundan uyanıyor gazdan . Tarif şu kızlar : 1 çay bardağı kadar su +yarım çay kaşığı kimyon+ çay kaşığınınnucuyla toz şeker( hemen azıcık bi çimdik bile değil ) kaynamış suya malzemeleri atıyoruz ,ılımaya başlayınca kmyon dibe çöküyor zaten suyunu bir fincana süzüyoruz 2 çay kaşığı veriyoruz . Valla beimki içiyor 1 saat içinde zart zurt başlıyor sonra da rahat rahat uyuyor kuzum . İsterseniz deneyin kızlar umarım faydası olur. Ben sütümü çay kaşığına sağıp kmyon atıyordum içine öyle veriyordum ama bu çok daha etkili oldu . Bu da topiğimizin bayramlık lokumlarından biri :) : nazar: diğer lokumları öpüyoruz oğlumlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?