Kızlaar ben de varım ben debenim de heryerim dökülüyor özellikle belim ve dizlerim eğildim mi kalkamıyorum nineler gibi ehleye ehleye kalkıyorum dikişlerim falan hiç sorunum yok ama böyle kemiklerim çok fena sanki sürekli sopa yiyorum gibi bu arada sezeryan olalı 42 gün oldu . Peki bide özel olcak ama doktorlarınız ilişki konusunda bişey dedi mi??? Malum beyler 40 gün şafak saydı ya bana göre hava hoş da ...daha gitmedim doktora da hiç bi fikrim yok bu konuda aydınlatın beni
Çok şükür canım çok sevindimmmm :) Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hangi doktora gittiniz canım ?
gözünaydın canım doktorlar neden böyle anlamıyorum hiç
Canım üzülme 7.5 çok yüksek değil bizim 10 du dr çok önemli değl dedi.bence sen şunu sorgula doğduunda olan sarılık mı devam ediyor yoksa sonradan mı oluşmuş? Bizim de ilk günlerde gözlerinde olmuştu biz de önemsemedik geçenlerde çocuk doktoru arkadaşım var onu gördük o söyledi mutlaka götürün hastaneye diye . Doktor da 35 günlük olduğumuz için şüphelendi doğumda olan bu kadar sürmez dedi. Acaba 19 gün sürer mi? Çünkü bizim dr "muhtemelen süttendir ama tiroidlere mutlaka bakmamız lazım dedi bide idrar yolu enfeksiyonuna. O yüzden bence sen de bi sor bişey çıkmaz zaten değer de çok yüksek değilmiş ama sizin de içiniz rahat olsun .bide tiroidin az çalışmasından olabilirmiş uzayan sarılık , şimdi tespit edilirse tedavisi kolaymış ama tedavi edilmezse allah korusunilerde zeka geriliği vs yapabilirmiş. Dr bunları sıralayınca tahlilyaptırmaya ikna oldum yoksa minicik kolundan kan alınmasına razı olmazdımbence sizde bişey yoktur billuribin 9 olduktan sonra zaten tamamdır diyo doktorlar gerisi kendi düşermiş yavaş yavaş. Ama takipte olun bide söylediklerim aklında olsun eğer biraz daha uzarsa bu sarılık olayı . Amma konuştum ha ama çok araştırdım da başımıza gelince paylaşmak istedim :)
Ben de oğluşunu öptüm canımmm canım sıkılıyor ama napim inşallah düzelir elimden geldiğince beslemeye çalışıyorumbu arada canım senin sütün hala sarı mı yoksa beyaz mı?
Canım 24 haftaya onay verilmedi 18 haftaya çıkardılar yani 2 hafta arttı sadece
Ben yıllık iznimle de birleştirip 3 buçuk aylık olana kadar bakmayı düşünüyorum sonrasında annem bakacak :/
doğum izni 18 hafta mı olduama benım ıznımı 4 aydan yanı 112 günden hesapladı hastanedekı sekreter
Canım üzülme 7.5 çok yüksek değil bizim 10 du dr çok önemli değl dedi.bence sen şunu sorgula doğduunda olan sarılık mı devam ediyor yoksa sonradan mı oluşmuş? Bizim de ilk günlerde gözlerinde olmuştu biz de önemsemedik geçenlerde çocuk doktoru arkadaşım var onu gördük o söyledi mutlaka götürün hastaneye diye . Doktor da 35 günlük olduğumuz için şüphelendi doğumda olan bu kadar sürmez dedi. Acaba 19 gün sürer mi? Çünkü bizim dr "muhtemelen süttendir ama tiroidlere mutlaka bakmamız lazım dedi bide idrar yolu enfeksiyonuna. O yüzden bence sen de bi sor bişey çıkmaz zaten değer de çok yüksek değilmiş ama sizin de içiniz rahat olsun .bide tiroidin az çalışmasından olabilirmiş uzayan sarılık , şimdi tespit edilirse tedavisi kolaymış ama tedavi edilmezse allah korusunilerde zeka geriliği vs yapabilirmiş. Dr bunları sıralayınca tahlilyaptırmaya ikna oldum yoksa minicik kolundan kan alınmasına razı olmazdımbence sizde bişey yoktur billuribin 9 olduktan sonra zaten tamamdır diyo doktorlar gerisi kendi düşermiş yavaş yavaş. Ama takipte olun bide söylediklerim aklında olsun eğer biraz daha uzarsa bu sarılık olayı . Amma konuştum ha ama çok araştırdım da başımıza gelince paylaşmak istedim :)
Bir de ben ne zaman acıkırsa o zaman emziriyorum dediğim gibi bizimkinin aç kalmasıyla kan şekeriyle vs ilgisi pek yokmuş
kızlar benim bebiş 1 ayda 890 gr. aldı. ama tostoparlak bir şey değil bayram gezmelerinde o, bu, şu, sık emzir vs. diyor.. ya bazen tek memeyle bile doyuyor 3-4 saat uyuduğu oluyor.. ne yapayım yani?
ay dün kızı yıkarken çömeldiğim yerden kalkamadım, kız kucağımda kal geldi o kadar komiktimki eşim totomdan kaldıraç desteği verdide beli doğrulttukKızlaar ben de varım ben debenim de heryerim dökülüyor özellikle belim ve dizlerim eğildim mi kalkamıyorum nineler gibi ehleye ehleye kalkıyorum dikişlerim falan hiç sorunum yok ama böyle kemiklerim çok fena sanki sürekli sopa yiyorum gibi bu arada sezeryan olalı 42 gün oldu . Peki bide özel olcak ama doktorlarınız ilişki konusunda bişey dedi mi??? Malum beyler 40 gün şafak saydı ya bana göre hava hoş da ...daha gitmedim doktora da hiç bi fikrim yok bu konuda aydınlatın beni
ben boyuma göre normalim 1.73üm 62yle hamile kalmıştım, şimdi 70 im bence hareketsiz kalmış olabilriz emzirirken bile 1 sa. sabit duruyoruz bazen. benimde sütüm az. süt içerken az bişi şeker atmayı unutma gaz yapar.sen de zayıf mısın? ondan mı böyleyiz acaba.. ben doğumdan sonra 53 kilo filan oldum, ramazan diye çok bişey yiyip içemedim, sütüm de az oldu, kendim de pek iyi değilim.. İnş. yersek düzelir. Kalsiyum filan mı az bizim, bol bol süt içelim bari :)
Bu arada bizim kızımız da 1 aylık oldu dün, mamayı artırdım ben de. 120 yaptım, hepsini içti, sonra da kusup durdu, heralde çok yüklendk çocukcağıza, tekrar 90 a döneceğim
anacım seninkilerde ayrı bi alem, ama bizimki tam dayaklık, ilk eve ziyarete geldi tatil dönüşü, 1 aylıık falandık, annemlerin yanında dediki 'aa sen böle hep mama veriyosan bana ver ben bakarım sütün yoksa, meme vermiyosan sana ihtiyacımız yok bizim'kızlar anlatcak o kadar cok sey var kiii :)))
oncelikle hasta melekelrimize acil sifalar inş.
biz c.tesi gunu 15 gunluk olucaz , bugun evimize geldik ,
görümcem bebegi kucagina alma dedim die küsmüştü halen küs , hiç umrumda deil benimde ,
kv pervane oldu bebegin etrafinda , eşimde bende şoktayiz , bugun geldi hemen , bebege pike nevrasim vs vs biişiler yaptirmiş banada pike yaptirmişşşşşşşşşşş , gözlerimiz dolduu eşimle :) bezimize sponsor oldu , o karsilayacakmiş pehh ,
biz dogumda kimseye haber vermedik , sezeryan oldugu iiçin ameliyattan cıkınca eşim aradı annemide kv yide , kv küstü dogunca haber verdik die gelmemişti dogum yaptigim ilk gun , bende bunu kullandim ve çok kırgın oldugum sölemiştim , o yüzden biraz soguk bi şekilde idare ediyorum, samimi olursam heralde evden cıkmazlar , bana bakmayi teklif etti , en önemlisi bebege bakmayi teklif etti ama ben istemiyorum bakalim nasil çözücez bu krizleri :)
pazartesi günü kuzum sünnet olucak teyzeleri , dua edin kolayca kurtulalim inş.
herkesi öpüyoruz
bizimki daha sırtüstü hiç yatmadı diyebilirim, hep yüzüstü takılıyor, bazen kv. sırtüstü deniyor 5dk sonra uyanıyorKızlar benim bebiş genelde ufak bir yastığın üstüne karnı gelecek şekilde yatıyor, rahat ediyor, burnunu kontrol ediyorum. Var mı böyle yatan bebişler??
sağol canım ilk anadoluda hakan seçkine gittik bizi korkuttu ertesi gün medikalde ebru temele gittik aynı şeyleri açıklarak söyledi ve her şeyin yolunda olduğuna ikna etti bizi bebişimi de muyene etti tahlilleri değerlendirdi öncek,nni yaptırdığı sonra kayıt yaptırdığımız yeri aradı girişimizi iptal ettirdi sadece soru sormaya gelmişler dedi muyene etmesine rağmen paramızı bile geri verdittti özelde ilk kez rastladım böyle bi doktora
ay dün kızı yıkarken çömeldiğim yerden kalkamadım, kız kucağımda kal geldi o kadar komiktimki eşim totomdan kaldıraç desteği verdide beli doğrulttuk
valla 40ın çıktıktan sonra serbest canım, benim kanamam hala bitmedi, azar azar devam ediyor, ama ufak ufak kendi durumuna göre siftahı yapabilirsiniz yani
ben boyuma göre normalim 1.73üm 62yle hamile kalmıştım, şimdi 70 im bence hareketsiz kalmış olabilriz emzirirken bile 1 sa. sabit duruyoruz bazen. benimde sütüm az. süt içerken az bişi şeker atmayı unutma gaz yapar.
mamayı bende 4cc ye getirmiştim 120ml yani. obenimkinede fazla gelince 105ml yapıyorum bayadır tam geliyor 3.5cc yani. sende dene. kaşıklada 3.5 kaşık koyuyorum. dene sende bakalım öle. azar azar arttır demişti bizim dr.
anacım seninkilerde ayrı bi alem, ama bizimki tam dayaklık, ilk eve ziyarete geldi tatil dönüşü, 1 aylıık falandık, annemlerin yanında dediki 'aa sen böle hep mama veriyosan bana ver ben bakarım sütün yoksa, meme vermiyosan sana ihtiyacımız yok bizim'
!!!!!
kal geldi bana, bi an durakladım, tam cevap vericektim babamında orda olduğunu düşünerek huzursuzluk çıkarmak istemedim
bizimki daha sırtüstü hiç yatmadı diyebilirim, hep yüzüstü takılıyor, bazen kv. sırtüstü deniyor 5dk sonra uyanıyor
bütün uyutma çabalarımız boşa
dr.lar bebek nasıl rahat ediyosa öle yatırın diyor 3 aya kadar yüzüstü yatabilrmiş sonra zaten dönüyo fln kendi buluyor rahatını.
yüzüstü yatırmak iyi bişey, hem gazını kolay çıkarıyor hem kusarsa boğazına gitmiyor, tek olay kendi boynunu tutana kadar başında biraz nefesini kontrol etmek gerek. biz ilk 10 gün fln gece nöbetlerindeydik yüzüstü yapışmasın diye, bide yastıkta yatırma sert bi yerde yatır, bizde başta yastığa yatırdık sonra baktıkki sert yerde başını daha kolay çeviriyor kendi başına öle yatırdık
Paradoks ve acenu kvdeler neden böyle yaaa ??? Ben de kv den bir inci sunmak istiyorumöncelikle benimki bebek görmeye geldi (farklı şehirlerdeyiz) hiçbişey almamış bir çorap bile önce inanamadım da sonra kabullendim hadi altın vs almasın geçtim onu da insan heveslenir 2 tulum alır dimi neyse.. Bide doğduğundan beri hatta ultrason fotolarından beri diyo 9 ay karnında taşıdın hiçbiyerini kendine benzetememişsin tamamen babası falan . Ben şikayetçi değilim babasına benzesin tamam da böyle sürekli söyleyince bi sinir oldum ha bazen burnunu falan teninin hassaslığını da kendine benzetiyo bu arada neyse dün de eşim foto yollamış orda da oğlumun bacakları boğum boğum tombik çıkmış. Aramış diyoki bi tek bacakları sana benziyo lop et olmuş bacakları dedi ben kalakaldım tabi ha bide ekledi jennifer lopet dedi cevap veremedim valla .
canom tahlilleriniz çıktı mı troidi kaç çıktı bebişin
anneler bebeğim sütümü ememiyor üstüm başım batıyor sütüm boş yere akıp gidiyor herkesin derdi farklı işte kimisi sütü olmadığından yakınır...
şimdi güçsüz gittikçe güçlenip emer diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi..
Kızlar ya 20 gün sonra doğum iznim bitiyor şu 6 ay doğum izni ne oldu ses seda yok değil mi bir senedir konuşuyorlar şimdi meclis de tatilde. Ben tv internet koptum hepsinden bi gelişme var mı? ücretsiz izne ayrılacağım galiba. Çalışan anneler siz ne yapacaksınız?
ay dün kızı yıkarken çömeldiğim yerden kalkamadım, kız kucağımda kal geldi o kadar komiktimki eşim totomdan kaldıraç desteği verdide beli doğrulttuk
valla 40ın çıktıktan sonra serbest canım, benim kanamam hala bitmedi, azar azar devam ediyor, ama ufak ufak kendi durumuna göre siftahı yapabilirsiniz yani
ben boyuma göre normalim 1.73üm 62yle hamile kalmıştım, şimdi 70 im bence hareketsiz kalmış olabilriz emzirirken bile 1 sa. sabit duruyoruz bazen. benimde sütüm az. süt içerken az bişi şeker atmayı unutma gaz yapar.
mamayı bende 4cc ye getirmiştim 120ml yani. obenimkinede fazla gelince 105ml yapıyorum bayadır tam geliyor 3.5cc yani. sende dene. kaşıklada 3.5 kaşık koyuyorum. dene sende bakalım öle. azar azar arttır demişti bizim dr.
anacım seninkilerde ayrı bi alem, ama bizimki tam dayaklık, ilk eve ziyarete geldi tatil dönüşü, 1 aylıık falandık, annemlerin yanında dediki 'aa sen böle hep mama veriyosan bana ver ben bakarım sütün yoksa, meme vermiyosan sana ihtiyacımız yok bizim'
!!!!!
kal geldi bana, bi an durakladım, tam cevap vericektim babamında orda olduğunu düşünerek huzursuzluk çıkarmak istemedim
bizimki daha sırtüstü hiç yatmadı diyebilirim, hep yüzüstü takılıyor, bazen kv. sırtüstü deniyor 5dk sonra uyanıyor
bütün uyutma çabalarımız boşa
dr.lar bebek nasıl rahat ediyosa öle yatırın diyor 3 aya kadar yüzüstü yatabilrmiş sonra zaten dönüyo fln kendi buluyor rahatını.
yüzüstü yatırmak iyi bişey, hem gazını kolay çıkarıyor hem kusarsa boğazına gitmiyor, tek olay kendi boynunu tutana kadar başında biraz nefesini kontrol etmek gerek. biz ilk 10 gün fln gece nöbetlerindeydik yüzüstü yapışmasın diye, bide yastıkta yatırma sert bi yerde yatır, bizde başta yastığa yatırdık sonra baktıkki sert yerde başını daha kolay çeviriyor kendi başına öle yatırdık
sen o kadar sıkıntı içinde geçirdin 9 ayi , biz bile o kadar uzulduk sana , Allah islah etsinnn o kadini !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?