2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Yalnız değilmişim demek ben de heralde bende romatizmal bi hastalık var diye düşünmeye başlamıştım bile :)

doktor bana bişey söylemedi, ama ben kendim cesaret edemem heralde daha, dikişlerim çok korkutuyo beni, bakamıyouem bile

Çok şükür canım çok sevindimmmm :) Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin hangi doktora gittiniz canım ?

sağol canım ilk anadoluda hakan seçkine gittik bizi korkuttu ertesi gün medikalde ebru temele gittik aynı şeyleri açıklarak söyledi ve her şeyin yolunda olduğuna ikna etti bizi bebişimi de muyene etti tahlilleri değerlendirdi öncek,nni yaptırdığı sonra kayıt yaptırdığımız yeri aradı girişimizi iptal ettirdi sadece soru sormaya gelmişler dedi muyene etmesine rağmen paramızı bile geri verdittti özelde ilk kez rastladım böyle bi doktora

canom tahlilleriniz çıktı mı troidi kaç çıktı bebişin

doğum izni 18 hafta mı oldu ama benım ıznımı 4 aydan yanı 112 günden hesapladı hastanedekı sekreter

nasıl yani? ne zaman oldu bu uzatma? ne yapmak lazım bilen var mı arkadaşlar?

Kızlar benim bebiş genelde ufak bir yastığın üstüne karnı gelecek şekilde yatıyor, rahat ediyor, burnunu kontrol ediyorum. Var mı böyle yatan bebişler??

kızlar benim bebiş 1 ayda 890 gr. aldı. ama tostoparlak bir şey değil bayram gezmelerinde o, bu, şu, sık emzir vs. diyor.. ya bazen tek memeyle bile doyuyor 3-4 saat uyuduğu oluyor.. ne yapayım yani?

Bir de ben ne zaman acıkırsa o zaman emziriyorum dediğim gibi bizimkinin aç kalmasıyla kan şekeriyle vs ilgisi pek yokmuş

doğduğundaki sarılığı devam ediyor canım insallh bizimkide anne sütüne baglıdırr kuzucuklarımızda sıkıntı olmaz ınsallh

kızlar benim bebiş 1 ayda 890 gr. aldı. ama tostoparlak bir şey değil bayram gezmelerinde o, bu, şu, sık emzir vs. diyor.. ya bazen tek memeyle bile doyuyor 3-4 saat uyuduğu oluyor.. ne yapayım yani?

canım biz daha 20 günlüğüz kılo alımını bılmıyorum suan ama benım oğlum hep tek meme ıle doyuyor ıkıncıyı agzına verıyorum almıyor oğuruyor cocuk cocuk ıstedıkce emzır onemlı olan sağlıklı olması toparlak olması değil bence takma kafana kımseyı

bizim de sarılığımız geçmedi 8 çıktı doktor anne sütüyle ilgili geçer deyince rahatladık, ilk bebişim olmadıydı sarılık ne alaka acaba??

Son düzenleme:
ay dün kızı yıkarken çömeldiğim yerden kalkamadım, kız kucağımda kal geldi o kadar komiktimki eşim totomdan kaldıraç desteği verdide beli doğrulttuk
valla 40ın çıktıktan sonra serbest canım, benim kanamam hala bitmedi, azar azar devam ediyor, ama ufak ufak kendi durumuna göre siftahı yapabilirsiniz yani

ben boyuma göre normalim 1.73üm 62yle hamile kalmıştım, şimdi 70 im bence hareketsiz kalmış olabilriz emzirirken bile 1 sa. sabit duruyoruz bazen. benimde sütüm az. süt içerken az bişi şeker atmayı unutma gaz yapar.
mamayı bende 4cc ye getirmiştim 120ml yani. obenimkinede fazla gelince 105ml yapıyorum bayadır tam geliyor 3.5cc yani. sende dene. kaşıklada 3.5 kaşık koyuyorum. dene sende bakalım öle. azar azar arttır demişti bizim dr.

anacım seninkilerde ayrı bi alem, ama bizimki tam dayaklık, ilk eve ziyarete geldi tatil dönüşü, 1 aylıık falandık, annemlerin yanında dediki 'aa sen böle hep mama veriyosan bana ver ben bakarım sütün yoksa, meme vermiyosan sana ihtiyacımız yok bizim'
!!!!!
kal geldi bana, bi an durakladım, tam cevap vericektim babamında orda olduğunu düşünerek huzursuzluk çıkarmak istemedim

Kızlar benim bebiş genelde ufak bir yastığın üstüne karnı gelecek şekilde yatıyor, rahat ediyor, burnunu kontrol ediyorum. Var mı böyle yatan bebişler??
bizimki daha sırtüstü hiç yatmadı diyebilirim, hep yüzüstü takılıyor, bazen kv. sırtüstü deniyor 5dk sonra uyanıyor
bütün uyutma çabalarımız boşa
dr.lar bebek nasıl rahat ediyosa öle yatırın diyor 3 aya kadar yüzüstü yatabilrmiş sonra zaten dönüyo fln kendi buluyor rahatını.
yüzüstü yatırmak iyi bişey, hem gazını kolay çıkarıyor hem kusarsa boğazına gitmiyor, tek olay kendi boynunu tutana kadar başında biraz nefesini kontrol etmek gerek. biz ilk 10 gün fln gece nöbetlerindeydik yüzüstü yapışmasın diye, bide yastıkta yatırma sert bi yerde yatır, bizde başta yastığa yatırdık sonra baktıkki sert yerde başını daha kolay çeviriyor kendi başına öle yatırdık

ayyyy kızlar yarın kuran okutcaz kıza benim bebek şekerlerimin etiketleri hazır değil daha
bu hengamede yetiştiremedim
şekerini kendi yapanlar etiketlerin şu yazı şablonundan varsa elinizde bana gönderebilirmisiniz
bugün ayarlamam lazım
hoşgeldin bebek fln gibi oluyor ya ondan işte

Valla şaşırdım bende pazartesi o doktora gidiyorum ozaman kesinlikle
Bebişlerimize Allah sağlık versin

Paradoks ve acenu kvdeler neden böyle yaaa ??? Ben de kv den bir inci sunmak istiyorum öncelikle benimki bebek görmeye geldi (farklı şehirlerdeyiz) hiçbişey almamış bir çorap bile önce inanamadım da sonra kabullendim hadi altın vs almasın geçtim onu da insan heveslenir 2 tulum alır dimi neyse.. Bide doğduğundan beri hatta ultrason fotolarından beri diyo 9 ay karnında taşıdın hiçbiyerini kendine benzetememişsin tamamen babası falan . Ben şikayetçi değilim babasına benzesin tamam da böyle sürekli söyleyince bi sinir oldum ha bazen burnunu falan teninin hassaslığını da kendine benzetiyo bu arada neyse dün de eşim foto yollamış orda da oğlumun bacakları boğum boğum tombik çıkmış. Aramış diyoki bi tek bacakları sana benziyo lop et olmuş bacakları dedi ben kalakaldım tabi ha bide ekledi jennifer lopet dedi cevap veremedim valla .

sen o kadar sıkıntı içinde geçirdin 9 ayi , biz bile o kadar uzulduk sana , Allah islah etsinnn o kadini !

Allah iyiliğini versin güldürdün benii :)) jeniffer Lopez

ne isterlerki anlamadim :)

benimki de ilk 3-4 dk memeyi tutacam diye bütün enerjisini harcıyor o sırada ikimizin de üstü başı süt oluyor halbuki hemen tutsa bir sürü süt boşa gidiyor o sırada...

bir dahaki meclis açılışına yani ekim ayına ertelendi. ben de ücretsiz izin alacağım 1 yıl

sen o kadar sıkıntı içinde geçirdin 9 ayi , biz bile o kadar uzulduk sana , Allah islah etsinnn o kadini !

Aynen katılıyorum biz bile nasıl saygı duyuyoruz takdir ediyoruz azcık vicdan yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…