beyaza dondu canım artıkBen de oğluşunu öptüm canımmm canım sıkılıyor ama napim inşallah düzelir elimden geldiğince beslemeye çalışıyorumbu arada canım senin sütün hala sarı mı yoksa beyaz mı?
Canım 24 haftaya onay verilmedi 18 haftaya çıkardılar yani 2 hafta arttı sadece
Ben yıllık iznimle de birleştirip 3 buçuk aylık olana kadar bakmayı düşünüyorum sonrasında annem bakacak :/
kızlar anlatcak o kadar cok sey var kiii :)))
oncelikle hasta melekelrimize acil sifalar inş.
biz c.tesi gunu 15 gunluk olucaz , bugun evimize geldik ,
görümcem bebegi kucagina alma dedim die küsmüştü halen küs , hiç umrumda deil benimde ,
kv pervane oldu bebegin etrafinda , eşimde bende şoktayiz , bugun geldi hemen , bebege pike nevrasim vs vs biişiler yaptirmiş banada pike yaptirmişşşşşşşşşşş , gözlerimiz dolduu eşimle :) bezimize sponsor oldu , o karsilayacakmiş pehh ,
biz dogumda kimseye haber vermedik , sezeryan oldugu iiçin ameliyattan cıkınca eşim aradı annemide kv yide , kv küstü dogunca haber verdik die gelmemişti dogum yaptigim ilk gun , bende bunu kullandim ve çok kırgın oldugum sölemiştim , o yüzden biraz soguk bi şekilde idare ediyorum, samimi olursam heralde evden cıkmazlar , bana bakmayi teklif etti , en önemlisi bebege bakmayi teklif etti ama ben istemiyorum bakalim nasil çözücez bu krizleri :)
pazartesi günü kuzum sünnet olucak teyzeleri , dua edin kolayca kurtulalim inş.
herkesi öpüyoruz
yaw yokmu bebek şekeri etiketi için şablonu olan??
olupta vermeyenin
maşallah bebişine.bence çok iyi .bizim bebişte 26 günlük sadece 500 gr alabildi yine de drmuz normal dedi.bu arada sadece anne sütü veriyorum. mama sadece 1 hafta verdim yeni doğdugunda.az kiloda alsa ben yinekızlar benim bebiş 1 ayda 890 gr. aldı. ama tostoparlak bir şey değil bayram gezmelerinde o, bu, şu, sık emzir vs. diyor.. ya bazen tek memeyle bile doyuyor 3-4 saat uyuduğu oluyor.. ne yapayım yani?
yaw sormayın yaaa
o anı anlatamam resmen diyeceklerim içimde patladı
babam evime ilk defa gelmiş şimdi huzursuzluk olmasın dedim amaaaaaa...
ben o lafını tenhada yediricem ona
ne demek sana ihtiyacımız yok????
sen kimsin yaa ben sana torun verdim elinde oynamaya oyuncakmı yaptım ben kızımı
o kadar eziyetini ben çektim ameliyatlı ameliyatlı yollarda per perişan yoğun bakım kapılarında kahroldum.
ayyyy düşündükçe sinir oluyorum yaaa dahada artıyo
git hadi demiyim fazlasını
hepimizin cümleten sinirleri bozulmasın
allah ıslah etsin,
bana bigün demiştiki eski yıllarda şunuda diyimde
eşimle tartışınca bigün ben dolduruyor oldum alakam bile olmadığı halde, hep öle olur ya.
gözümün içine baktı şöle 'yılansın sen yılan' dedi....
ayyy öle içim acıdıki 'sadece sizi allaha havale ediyorum allah bildiği gibi yapsın' dedim dahada bişi demedim
çabuk unuttu o yılları sevgili kv.
şimdi tek erkek çocuğundan olan torununu seviyoda daha konuşuyor yaa
ben onu evime aldığıma herşeyin üzerine çizik çektiğime dua etsin önce
gıııccccıııııııııııııkkkkkkkkkkkk!!!!
ayyyhhh rahatladım beeaaahhhhh
kızlar biz bugun 19 gunluk olduk gözlerinde hafıfı sarılık vardı doktora gıttık bılurubın 7.5 cıktı benim gibi olan var mı aranızda
sarılığı sadece gözlerinde olmustu vucudunun diğer yerlerinde hiç olmadı,gözleri hafıf sarıydı 2-3 gelir sanıyordum 7.5 gelmiş süreklide emxiriyorum üzüldüm oğluma(
Kızlar ya 20 gün sonra doğum iznim bitiyor şu 6 ay doğum izni ne oldu ses seda yok değil mi bir senedir konuşuyorlar şimdi meclis de tatilde. Ben tv internet koptum hepsinden bi gelişme var mı? ücretsiz izne ayrılacağım galiba. Çalışan anneler siz ne yapacaksınız?
yaw yokmu bebek şekeri etiketi için şablonu olan??
olupta vermeyenin
Valla şaşırdım bende pazartesi o doktora gidiyorum ozaman kesinlikle
Bebişlerimize Allah sağlık versin
Canım tsh :4.35 , serbest t4:18.39 çıkmış şimdi baktım da
ıyı bayramlar kızlar oglumla bırbırmıze hemen adapte olduk bugun 10gunluk olduk ama ben uykusuzlga adapte olamadım. sersem gıbı gezyorum bakıyorm kım ne yapmıs ama yzmaya mecalım yok 1hafta kardesm kaldı yanımda smdı oda yk ıyıce sersemledım surekli uyumak ıstyorum. emır ınde gaz sancısı basladı suzan ın dedıgı ılacdan alıcam ınsallah faydasını gouruz. bebegıme sutum yarıyo masallah doktor aldıgı kıloyu gorunce soka gırdı 4 gun ıcersınde dogum kılosunu ulasmıs asmıs ustne 200gram almıs ama ben frkedemedım gozumn onnde oldgndan sanrm hala mnıcık sankı:) dıkıslerımde hala agrım var zaten sezeryan pıskolojısınden kurtulamadım bıraz huysuzum bu araalar anlıcanız
BEBo canım bebegın ck tatlu masallah ona
cnm senı cok ıyı anlıyorm Allah ım bska dert vermesın basıt bı durum gıbı gozukuyor ama senın ıcnı yakıyor bunu anlıyorm. kendılıgınden gecer ınsallah bıde unıversyte gıt bence beklyorz haberlernı Allah acıl sıfalar versın kızını optum bol bol
GALACTAGO sut artırıcı damla cnım bu cok ıse yaradı bende 3gun ıcdım goguslerım catlcakdı sutten smdı hıc ıcmıyorm. dene derım
bizim bebiş pztsi 1 aylık olcak ama gözünde falan hafif sarılık var.bilmiyorum nasıl geçiyor.arkadaşımın biriniin kızında 2 aylıkken tamamen geçmiş.şimdi kilolu tombiş bebek oldu....benimki sarılıktan hep uyuyor.nasıl geçicek bilmiyorum sık emziremiyorum bazen.Hayrlı bayramlar güzel annelerrr
Eşimin memleketine gitmiştik bugün döndük, yolda sıkıntı çekmedik çok şükür ama ben bayram ziyaretlerine gidemedim.
Bizim bebiş sürekli meme istiyor çünkü.
Bu arada bizim kırkımızın çıkmasına 5 gün kaldı ama sarılığımız geçmedi.
Pazartesi doktora gidicem inşallah.
Şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi?
Sizinkilerin kaç günlükken geçti?
Kızlar benim bebiş genelde ufak bir yastığın üstüne karnı gelecek şekilde yatıyor, rahat ediyor, burnunu kontrol ediyorum. Var mı böyle yatan bebişler??
kızlar benim bebiş 1 ayda 890 gr. aldı. ama tostoparlak bir şey değil bayram gezmelerinde o, bu, şu, sık emzir vs. diyor.. ya bazen tek memeyle bile doyuyor 3-4 saat uyuduğu oluyor.. ne yapayım yani?
cnm bgün eczaneyede baktık,aktara da baktık ama yok bu damladan,nerden aldın cnm ??
aktarda başka bi karışım önerdi,rezene ısırgan ve birkaç ismini bilmediğim ot daha karıştırıp verdi,çayını demleyip içiyorum bugün ; bakalım ne olacak ;resmen bu süt olayına takık durumdayım
oğluşumu besleyemeyeceğim hissi beni mahvediyo...
bızım arkadas kullanıyor memnunmus gayet etkılı olmus kıscesınde canımm ama ben zınco kullanıyorum pırt pırtt cosuyor paşamm cok sukurrrrKızlar gaz ilacı olarak biogaia kullanan var mı? izlenimleriniz nasıl?
Hayrlı bayramlar güzel annelerrr
Eşimin memleketine gitmiştik bugün döndük, yolda sıkıntı çekmedik çok şükür ama ben bayram ziyaretlerine gidemedim.
Bizim bebiş sürekli meme istiyor çünkü.
Bu arada bizim kırkımızın çıkmasına 5 gün kaldı ama sarılığımız geçmedi.
Pazartesi doktora gidicem inşallah.
Şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi?
Sizinkilerin kaç günlükken geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?