2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
beyaza dondu canım artık
fıstık kızını optuk bızde:)

amana aman gorumce kusmesın
bızde senı optuk oglusumla canım ıyı bayramlar

yaw sormayın yaaa
o anı anlatamam resmen diyeceklerim içimde patladı
babam evime ilk defa gelmiş şimdi huzursuzluk olmasın dedim amaaaaaa...
ben o lafını tenhada yediricem ona
ne demek sana ihtiyacımız yok????
sen kimsin yaa ben sana torun verdim elinde oynamaya oyuncakmı yaptım ben kızımı
o kadar eziyetini ben çektim ameliyatlı ameliyatlı yollarda per perişan yoğun bakım kapılarında kahroldum.
ayyyy düşündükçe sinir oluyorum yaaa dahada artıyo
git hadi demiyim fazlasını
hepimizin cümleten sinirleri bozulmasın
allah ıslah etsin,
bana bigün demiştiki eski yıllarda şunuda diyimde
eşimle tartışınca bigün ben dolduruyor oldum alakam bile olmadığı halde, hep öle olur ya.
gözümün içine baktı şöle 'yılansın sen yılan' dedi....
ayyy öle içim acıdıki 'sadece sizi allaha havale ediyorum allah bildiği gibi yapsın' dedim dahada bişi demedim
çabuk unuttu o yılları sevgili kv.
şimdi tek erkek çocuğundan olan torununu seviyoda daha konuşuyor yaa
ben onu evime aldığıma herşeyin üzerine çizik çektiğime dua etsin önce
gıııccccıııııııııııııkkkkkkkkkkkk!!!!
ayyyhhh rahatladım beeaaahhhhh

kızlar benim bebiş 1 ayda 890 gr. aldı. ama tostoparlak bir şey değil bayram gezmelerinde o, bu, şu, sık emzir vs. diyor.. ya bazen tek memeyle bile doyuyor 3-4 saat uyuduğu oluyor.. ne yapayım yani?
maşallah bebişine.bence çok iyi .bizim bebişte 26 günlük sadece 500 gr alabildi yine de drmuz normal dedi.bu arada sadece anne sütü veriyorum. mama sadece 1 hafta verdim yeni doğdugunda.az kiloda alsa ben yine
de mutluyum...bence etli butlu kilolu olan her bebek saglıklı olur demek degildir...

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bizde 28 gunluguz ve hala var.6.9 cıkmıstı.Doktor geçer dedi

İzin bir dahaki ekime kaldı ve sadece 2 hafta eklendi

yaw yokmu bebek şekeri etiketi için şablonu olan??
olupta vermeyenin

www.stickerbaski.com sitesinden beğen bilgisayarına kaydet ve paint programında istediğin gibi değişiklik yap.Ben oyle hazırladım güzel oldu.

Valla şaşırdım bende pazartesi o doktora gidiyorum ozaman kesinlikle
Bebişlerimize Allah sağlık versin

gittiktren dsonra bize de haber ver canım ben ilk doğduğunda götürmüştüm takibini o yaptı benim bebiş 2185 doğmuştu ilk başta sk gittik o yüzdenb

cnm bgün eczaneyede baktık,aktara da baktık ama yok bu damladan,nerden aldın cnm ??
aktarda başka bi karışım önerdi,rezene ısırgan ve birkaç ismini bilmediğim ot daha karıştırıp verdi,çayını demleyip içiyorum bugün ; bakalım ne olacak ;resmen bu süt olayına takık durumdayım
oğluşumu besleyemeyeceğim hissi beni mahvediyo...

Hayrlı bayramlar güzel annelerrr
Eşimin memleketine gitmiştik bugün döndük, yolda sıkıntı çekmedik çok şükür ama ben bayram ziyaretlerine gidemedim.
Bizim bebiş sürekli meme istiyor çünkü.
Bu arada bizim kırkımızın çıkmasına 5 gün kaldı ama sarılığımız geçmedi.

Pazartesi doktora gidicem inşallah.
Şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi?
Sizinkilerin kaç günlükken geçti?

bizim bebiş pztsi 1 aylık olcak ama gözünde falan hafif sarılık var.bilmiyorum nasıl geçiyor.arkadaşımın biriniin kızında 2 aylıkken tamamen geçmiş.şimdi kilolu tombiş bebek oldu....benimki sarılıktan hep uyuyor.nasıl geçicek bilmiyorum sık emziremiyorum bazen.

Kızlar benim bebiş genelde ufak bir yastığın üstüne karnı gelecek şekilde yatıyor, rahat ediyor, burnunu kontrol ediyorum. Var mı böyle yatan bebişler??

kızlar benim bebiş 1 ayda 890 gr. aldı. ama tostoparlak bir şey değil bayram gezmelerinde o, bu, şu, sık emzir vs. diyor.. ya bazen tek memeyle bile doyuyor 3-4 saat uyuduğu oluyor.. ne yapayım yani?

benim oğlumda bir ayda 750 gr almış ve 4 cm uzamış.. ben ek olarakmama da veriyorum çünkü benim sütüm yetmiyor.. sağlık ocağında kilo alımı normal çok değil ama boyu iyi uzamış dediler.. sağlıklı olsun da dediğin gibi tostoparlak olmasına gerek yok.. ayrıca bizim oğlan da bazen dediğin pozisyonda saatlerce uyuyor.. sanırım karnına yapılan baskı onu rahatlatıyor.. malum gaz problemleri olduğundan

elma armut ısırgan otu kaynatılıp içilir cay gibi yada komposto gibi , süt fışkırır

2 gundur en fazla 50 ml sutum cıkıo sagınca ( 2 gogus ) 2 saat once dereotu yedim az once sagdim 100 ml

nasılsınız bakalım bayramınız mubarek olsun son dk olsa geldık kusura bakayaınız lutfen paşam elhamdulıllah mmelkette gayet ıyı serın hava oldugu ıcın kendı halınde coık gusel uykus uyuyor hersy yolunda damlamızı hergun kullanıyoruz ve pzaretesı aşı olmaya gıdecegız merkese kısmet se cok sukur kırkımızın cıkmasınada az kaldı hakkımzda hayırlısı sızlewr nasılsnız bakalım??

Kızlar gaz ilacı olarak biogaia kullanan var mı? izlenimleriniz nasıl?
bızım arkadas kullanıyor memnunmus gayet etkılı olmus kıscesınde canımm ama ben zınco kullanıyorum pırt pırtt cosuyor paşamm cok sukurrrr

bizim kırkımız yarın çıkıyor sarılığımız bitmedi. geçen hafta 8 çıkmıştı. doktor anne sütüne bağlı geçer dedi..

selamlar acenu,essra,cennetlık oglusum uyuyor bende bakonda serın serın takıloıyorum memlkette ınsallah ...sız ve bebısler ıyısınızdırrr bır bayramdanda cok sukur sag saglım bıtırdık darısı dıgerlerıne saglıcakla ınsl....

kızlar gaz damlasını sabah vermek mi daha iyi akşam vermek mi? günde 1 kere bizimki. siz ne yapıyorsunuz? akşam 8 de uyandı damla verip emzirdim. 4 saat oldu daha uyumadı. gerçi gündüz çok uyumuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…