canım ark.gunde 5 damla demıs dr ve sabh ları ılk uyandıgın da verırıp emısiyorlarmıss ve etkılı oluyormus ve beraberınde rezene verıyormus kaynatıp humana dann almıss ınsl sendede etkılı olur yoksa zınco yu tavsıye dederımm ıcınde rezene kımyon aycıcek yagıı dere otu fılan hepıcı varr bıtkısel bır ılaccckızlar gaz damlasını sabah vermek mi daha iyi akşam vermek mi? günde 1 kere bizimki. siz ne yapıyorsunuz? akşam 8 de uyandı damla verip emzirdim. 4 saat oldu daha uyumadı. gerçi gündüz çok uyumuştu..
selamlar acenu,essra,cennetlık oglusum uyuyor bende bakonda serın serın takıloıyorum memlkette ınsallah ...sız ve bebısler ıyısınızdırrr bır bayramdanda cok sukur sag saglım bıtırdık darısı dıgerlerıne saglıcakla ınsl....
az gıydırerekten cnm serın serın takılıyoruzz ole gecıyorrrkızlar
isilik olan bebekleriniz için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?
mesaja goreee tatalımmkızlar neye göre papatya nilüfer vs. olunuyor bugün nilüfer olmuşumyıl mı, mesaj sayısı mı, ne?
cok sukur ıyı gaz problemımız dengelendı gıbımm memlekette esıyorr oglum evde takılıyor ben uyuttum balkon keyfı yapıyoruzzz ınsl koklarım sende pasanı kokla cennet kokulularımız bızımmmmiiz şükür cnm alışmaya çalışıyoruz işte , evimizegectik , eşimin ailesinin sendromla<ri ile başetmeye calişiyoryum , alperenim nasil annesi , kokla benim içinn.
kızlar
cnm bgün eczaneyede baktık,aktara da baktık ama yok bu damladan,nerden aldın cnm ??
aktarda başka bi karışım önerdi,rezene ısırgan ve birkaç ismini bilmediğim ot daha karıştırıp verdi,çayını demleyip içiyorum bugün ; bakalım ne olacak ;resmen bu süt olayına takık durumdayım
oğluşumu besleyemeyeceğim hissi beni mahvediyo...
kızlar
kızlar neye göre papatya nilüfer vs. olunuyor bugün nilüfer olmuşumyıl mı, mesaj sayısı mı, ne?
Ay Şapur supur öpmesinler yaaaıyı geceler kzlar bayramıda bıtrdık ınsallah daha nıce bayramlar gorurz evlatlarımız kocıslerımız ve tum sevdıklerımızle
dun gobegımız dustu bugun yıkama tuzlama ballama fılan yaptık oglum suyla tanısdı pek sevmedı ama yarın fılan yıkadıkca alıscagını dusnuyorm
uslu oglum gaz sancılarıyla huysuzlanmaya basladı. pztesı gaz gıderıcı damla alıcam carscamabada kontrolumuz var baklım doktorumuz ne dcek
kızlar sızde bebeklernıız kıskanyomusunuz ben baskalarndan kıskanyorm. yanı byerıne bısı yapcaklarmıs gbme gelyor. bıde uyyan cocgu uyandrp sevıyorlar yerınden kaldrp bı oyana bı buyana ınanın ter basıyo sınırden. sonrda huysuzlanıyo tabı yavrum. sakayla karısık dıyorm sapır supur opmeyn koklayn fılan kaldrmayn dıye bozuluyorlar nazr deycek dıye cok korkuyorm
Ay Şapur supur öpmesinler yaaadaha minicik onlar...
Çbu arada ben dayanamadım gecen gün dudağından öptüm ... O sütten bembeyaz şerit olmuş dudaklarını .... Offfff cok tatlılar yaaaaaaa
Hem büyüsün hem büyümesin istiyorum ... Sapıttım galiba...
ıyı geceler kzlar bayramıda bıtrdık ınsallah daha nıce bayramlar gorurz evlatlarımız kocıslerımız ve tum sevdıklerımızle
dun gobegımız dustu bugun yıkama tuzlama ballama fılan yaptık oglum suyla tanısdı pek sevmedı ama yarın fılan yıkadıkca alıscagını dusnuyorm
uslu oglum gaz sancılarıyla huysuzlanmaya basladı. pztesı gaz gıderıcı damla alıcam carscamabada kontrolumuz var baklım doktorumuz ne dcek
kızlar sızde bebeklernıız kıskanyomusunuz ben baskalarndan kıskanyorm. yanı byerıne bısı yapcaklarmıs gbme gelyor. bıde uyyan cocgu uyandrp sevıyorlar yerınden kaldrp bı oyana bı buyana ınanın ter basıyo sınırden. sonrda huysuzlanıyo tabı yavrum. sakayla karısık dıyorm sapır supur opmeyn koklayn fılan kaldrmayn dıye bozuluyorlar nazr deycek dıye cok korkuyorm
bizim bebiş pztsi 1 aylık olcak ama gözünde falan hafif sarılık var.bilmiyorum nasıl geçiyor.arkadaşımın biriniin kızında 2 aylıkken tamamen geçmiş.şimdi kilolu tombiş bebek oldu....benimki sarılıktan hep uyuyor.nasıl geçicek bilmiyorum sık emziremiyorum bazen.
kızlar gaz damlasını sabah vermek mi daha iyi akşam vermek mi? günde 1 kere bizimki. siz ne yapıyorsunuz? akşam 8 de uyandı damla verip emzirdim. 4 saat oldu daha uyumadı. gerçi gündüz çok uyumuştu..
elma armut ısırgan otu kaynatılıp içilir cay gibi yada komposto gibi , süt fışkırır
2 gundur en fazla 50 ml sutum cıkıo sagınca ( 2 gogus ) 2 saat once dereotu yedim az once sagdim 100 ml
yaw sormayın yaaa
o anı anlatamam resmen diyeceklerim içimde patladı
babam evime ilk defa gelmiş şimdi huzursuzluk olmasın dedim amaaaaaa...
ben o lafını tenhada yediricem ona
ne demek sana ihtiyacımız yok????
sen kimsin yaa ben sana torun verdim elinde oynamaya oyuncakmı yaptım ben kızımı
o kadar eziyetini ben çektim ameliyatlı ameliyatlı yollarda per perişan yoğun bakım kapılarında kahroldum.
ayyyy düşündükçe sinir oluyorum yaaa dahada artıyo
git hadi demiyim fazlasını
hepimizin cümleten sinirleri bozulmasın
allah ıslah etsin,
bana bigün demiştiki eski yıllarda şunuda diyimde
eşimle tartışınca bigün ben dolduruyor oldum alakam bile olmadığı halde, hep öle olur ya.
gözümün içine baktı şöle 'yılansın sen yılan' dedi....
ayyy öle içim acıdıki 'sadece sizi allaha havale ediyorum allah bildiği gibi yapsın' dedim dahada bişi demedim
çabuk unuttu o yılları sevgili kv.
şimdi tek erkek çocuğundan olan torununu seviyoda daha konuşuyor yaa
ben onu evime aldığıma herşeyin üzerine çizik çektiğime dua etsin önce
gıııccccıııııııııııııkkkkkkkkkkkk!!!!
ayyyhhh rahatladım beeaaahhhhh
kızlar
Evt cnm dereotu harika ama surekli de icimi bayiyo,cay falan gibi baska seylerle de desteklemek istiyorum, goguslerimden sut aksin istiyorumbide nekadar yiyosun dereotu,mesela bn gunde yarim demet anca yiyorum,icine bitane salatalik dogruyorum zyagi ve limon oyle yiyorum ..bu otlarin karisimi cayda fena degil;bide tahin pekmez ; gerci tahin pekmeze cok girmek istemiyorum ama napcan mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?