2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar gaz damlasını sabah vermek mi daha iyi akşam vermek mi? günde 1 kere bizimki. siz ne yapıyorsunuz? akşam 8 de uyandı damla verip emzirdim. 4 saat oldu daha uyumadı. gerçi gündüz çok uyumuştu..
canım ark.gunde 5 damla demıs dr ve sabh ları ılk uyandıgın da verırıp emısiyorlarmıss ve etkılı oluyormus ve beraberınde rezene verıyormus kaynatıp humana dann almıss ınsl sendede etkılı olur yoksa zınco yu tavsıye dederımm ıcınde rezene kımyon aycıcek yagıı dere otu fılan hepıcı varr bıtkısel bır ılaccc

ii geceelr ben cıktımm

iiz şükür cnm alışmaya çalışıyoruz işte , evimizegectik , eşimin ailesinin sendromla<ri ile başetmeye calişiyoryum , alperenim nasil annesi , kokla benim içinn.

iiz şükür cnm alışmaya çalışıyoruz işte , evimizegectik , eşimin ailesinin sendromla<ri ile başetmeye calişiyoryum , alperenim nasil annesi , kokla benim içinn.
cok sukur ıyı gaz problemımız dengelendı gıbımm memlekette esıyorr oglum evde takılıyor ben uyuttum balkon keyfı yapıyoruzzz ınsl koklarım sende pasanı kokla cennet kokulularımız bızımmmm

kızlara selam bende kv takma bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar
isilik olan bebekleriniz için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

canım benim bebeğim olmadı ama kalın giydirme, sarıp sarmalama ve sık banyo yaptır.. bir de bebe yağı kullanıyorsan veya gaz için z. yağıyla karnını ovuyorsan gözenekleri tıkıyor, kırmızı kırmızı benek oluyor isilik gibi..

cnm ben hastanenın karsısındakı eczaneden aldım burda hryerde var. bıkac eczaneye daha bak ıstersen bıde acenu nun dedıgınıde deneyebilrisin damla ısın kolayı sadece

ıyı geceler kzlar bayramıda bıtrdık ınsallah daha nıce bayramlar gorurz evlatlarımız kocıslerımız ve tum sevdıklerımızle

dun gobegımız dustu bugun yıkama tuzlama ballama fılan yaptık oglum suyla tanısdı pek sevmedı ama yarın fılan yıkadıkca alıscagını dusnuyorm
uslu oglum gaz sancılarıyla huysuzlanmaya basladı. pztesı gaz gıderıcı damla alıcam carscamabada kontrolumuz var baklım doktorumuz ne dcek

kızlar sızde bebeklernıız kıskanyomusunuz ben baskalarndan kıskanyorm. yanı byerıne bısı yapcaklarmıs gbme gelyor. bıde uyyan cocgu uyandrp sevıyorlar yerınden kaldrp bı oyana bı buyana ınanın ter basıyo sınırden. sonrda huysuzlanıyo tabı yavrum. sakayla karısık dıyorm sapır supur opmeyn koklayn fılan kaldrmayn dıye bozuluyorlar nazr deycek dıye cok korkuyorm

Ay Şapur supur öpmesinler yaaa daha minicik onlar...
Çbu arada ben dayanamadım gecen gün dudağından öptüm ... O sütten bembeyaz şerit olmuş dudaklarını .... Offfff cok tatlılar yaaaaaaa
Hem büyüsün hem büyümesin istiyorum ... Sapıttım galiba...

dınleseler... bıde babam sakallı sakallı sınrı olyorm bısde dyemıyorm..
bende dudagndan opmeye bayılıyorum. bole sop dıye dgl tabıkı nefesını ıcıme cekmek harıka bı duygu oda hemen agznı cyor ztaen ben su krtık 40 donemı atlatmak ıstyorm :)

Ayyy hislerime tercuman olmussun valla. Ben de bayramin birinci gunu kizimi babannesine gotureyim dedim jest yaptim. Halt etmisim. Gittik kapiyi cami heryeri acmislar fildir fildir esiyo, kapattim balkonun kapisini cereyanda kalmasin kizim diye ben odadan cikar cikmaz acmislar yeniden. Ev de serin yani sicak degil. benim kv ve kp'in kici yaniyo afedersiniz. Sonra bi o aliyo kucagina tam beste uyuyor otekisi aliyo tam uyuyo eltim aliyo sonra ben altini degistirecek emzircek oluyorum. Cocugumun nevri dondu. Hayir yani noluyo kucaga alinca? uyuyan cocugu koy kenara izle elin kolun bile yorar o bebeyi. Nasil sinir oldum anlatamam. Pisman oldum gittigime.

Eve geldik uykuya dalamiyo, huysuzlaniyo taaa aksam 9a kadar mizirdadi. Hasta olmustur diye de korktum hele ki olmamis. Esim de gitmeyelim bi daha dedi :)

ayyyy lohusa depresyonum yok ama her yeni anne gibi ben de kv sinir oluyorum. Gecer insallah

Ben uyandirmiyorum kendisi uyandikca emziriyorum gunduz iki saatte bir gecede uc saat bi kere dort saat uyudu

kızlar gaz damlasını sabah vermek mi daha iyi akşam vermek mi? günde 1 kere bizimki. siz ne yapıyorsunuz? akşam 8 de uyandı damla verip emzirdim. 4 saat oldu daha uyumadı. gerçi gündüz çok uyumuştu..

canim ben ikindin veriyorum cunku 6oldumu cigligi basiyo ama bugun beste uyandi cok gazi vardi vermek zorundq kaldik yani bebegin durumuna gore veriyorum

elma armut ısırgan otu kaynatılıp içilir cay gibi yada komposto gibi , süt fışkırır

2 gundur en fazla 50 ml sutum cıkıo sagınca ( 2 gogus ) 2 saat once dereotu yedim az once sagdim 100 ml

Evt cnm dereotu harika ama surekli de icimi bayiyo,cay falan gibi baska seylerle de desteklemek istiyorum, goguslerimden sut aksin istiyorum bide nekadar yiyosun dereotu,mesela bn gunde yarim demet anca yiyorum,icine bitane salatalik dogruyorum zyagi ve limon oyle yiyorum ..bu otlarin karisimi cayda fena degil;bide tahin pekmez ; gerci tahin pekmeze cok girmek istemiyorum ama napcan mecbur

ben sinir anımda sen dogur bir tane onunla oyna dedim yine olsa yine derim, zaten kustu mustu sonra diyor ki tamma ne dersen o karısmayacagım bir daha...simdi de tatile gittiler cocugumun ilk bayramında...ben gitsem onlar kalsalardı kıyameti koparırlardı neyse.. kafamı dinledim bu vesileyle...insaallah ii olur

kızlar
isilik olan bebekleriniz için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

canım ben tavsiye uzzerine mumkun oldukca her banyosunda en son tuzluyorum ya da tuzlu su dokup uzerine normal suyla duruluyorum saknki iyi geliyor gibi

Kizlar bu rezene dediginiz ot halinde mi satiliyo esin eczaneden humananin almis icemiyorum ayrica baska neler iciyorsunuz vede bebege iciriyirsunuz sakinlessin diye hemde sut olsun diye

cnm bu elma armut taze olandan yap içine ısırgan cok fayda etti bana ,

dereotu ben nefret ediyorum ama domates yag limon tuz yapip yiorum yada cacık yapip öğğ böğğ ama mecbur . :)

birde normal helva kahvaltilik iimiş ama şekerli şeyler sevmiyorum fazla ben o yuzden yemiorum , en iyisi su aslinda bide HUZUR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…