2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar nasılsınz ?? ben uykusuz perişan bı haldeyım hala uyku duzenmız yokgecelerı uyumuyoruz 1 bucuk saatte bır uyanıo bazen uyumuyo sabaha kadar basında nobet tututyorum napıcagımı şaşırdım kakasını yaparken cok zorlanıo cok aglıo içim gdıo offff bız 1 aylık olduk bugun sarılıgmız bızmde gecmedı daha sadee yuzunde ve gozlerınde bellı ama normlamıs oyuzden edert etmıorum

benm oğlusmn sacları dokulmeye bsladı kızlar yha sızınkıler ne durumda

annem soledı babama opme daha bu oplmez dıe kurtardık oyuzden bnde bayılıorum dudagndan opmeye gazını cıkarmak ıcın omzma koyuyorum ama kafayı kaldırıo opşuoruz oğlşmla boynn altı fln mınık mnık opuyorumm

nıce bayramlara cnm

gozn aydın gobegnz de dustu artk bol banyolu gunler bn artk tek yaptrmaya basladım eşim yardmcı oluyo yetıo

gaz sancısı 20 gun sonrasında baslıo sennde baslamıs demek

cnm sle uyandırmasınlar oldu cocugmu huzursuz edıcekler bn valla soledım herkese ılk once soruyolar uyuymu dıe uyuyasa kımse gelmıo sevmıo kızarsalarda kızsınlar valla cok ta tın

nazr duası var cnm oku en cok anne babanın nazarı degerms zaten bn sureklı okuyorum emzırırken cocuk ondanda huzrsuz olabılır

Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım biz çok çok iyiyiz teyzeleri
13 Temmuz 2013
Saat 12:15 itibariyle kızım tuana'yı kucağıma aldım kızlar
kilosu : 3980
boyu : 50 cm
Genel anestezi sezeryanla dünyaya geldi

O kadar normal istememe rağmen sezeryan oldu hani en son yazmıştım size cumartesi tekrar kontrole gidicez diye gittik haftasını doldurmuşda geçiyodu bile açıklık yoktu ve 2 kez kordon dolanması olmuş o nedenle hemen sezeryana aldılar gayet sağlıklı bir bebiş dünyaya getirdim allahım uzun ömürler versin inşş şimdi 28 günlük oduk teyzeleri ve şimdi uyuyor kızım mışıl mışıl....

Sizler nasılsınız varmı yeni haberler doğuramayan kalmamıştır sanırım allahım herkesin bebişine uzun sağlıklı ömürler versin inş....

Son düzenleme:
teyselerı sıze merhaba dıyelım dedık tam 1 aylık halımız :119::119::119::129::129::129:

Eklentiler

• $a.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $b.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 22
kızlar nasılsınız.geçmiş bayramınız mübarek olsun.doğumdan bu yana giremedm.kızımla uğraşıyorum.bi taraftan sorunlar....annem 2 aydır bende.çok bunaldım.allah başımdan eksik etmesin ama geçinemiyorum.eşimi sevmez.habire laf çarpıp duruyor.mutlu bir evliliğim olduğunu görmüyor.güya eşimden korkuyormuşum;maaşımın hepsini eşim alıp bana harçlık vermiyormuş.ne kadar anlatırsan anlat ikna olmuyor.kızım 26 günlük oldu.şu 26 gün cehennemden beter geçti.her günüm ağlamalı.bebeğime de yansıyor bu durum.çok huzursuz;sürekli ağlıyor.gaz sancısı var.bi de kolik midir nedir.internetten araştırdım.kızımın ağlamalarına benziyor yazılanlar.çok doldum.artık eşimi kaybetmekten korkuyorum.eşimde bu durumun farkında.geçenlerde konuştuk.sonumuz kuzeninin sonu gibi olmasın;annene dikkat et dedi.anneme ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilmiyorum.çünkü her konuşmadan aslı olmayan şeyler çıkartıyor.ağzım açık kalıyor artık.çok yoruldum çok.........

masallah cnm kılosu boyu posu tosuncuk olmus tamherseyde bı hayır vardır cnm olsun

allah analı babalı saglıklı mutlu ve en onemlı gaz problemsız buyutmeyı nasıp etsın

işte benim kızım teyzeleri
Maşallahhhhh kızıma benim....

Eklentiler

• $1148866_1386247868267731_473616652_n.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
masallah cnm kılosu boyu posu tosuncuk olmus tamherseyde bı hayır vardır cnm olsun

allah analı babalı saglıklı mutlu ve en onemlı gaz problemsız buyutmeyı nasıp etsın

Sağol canım benim öyle hayırlısı böyleymiş sağlıklı doğduya gerisi teferruat yani inş olmaz gaz problemimiz canım şimdilik yok bakalım..........

of cnm allah yardmcın olsun annene gtmesını sole ben bakabılırım de artk hem kendın aglamassn moralın bozlmaz hemde bebgn ınş duzelr sen bılırsın tabı ama arada kalmak cok zor olur eşinde haklı ama cnm yha yalndan yere de suclanmak ınsann zoruna gder

Kizlar bu rezene dediginiz ot halinde mi satiliyo esin eczaneden humananin almis icemiyorum ayrica baska neler iciyorsunuz vede bebege iciriyirsunuz sakinlessin diye hemde sut olsun diye

rezene milupanın granül halinde 10 tl filan canım..

zaten kel doğmuştu olanlar da dökülüyor..

canım Allah yardımcın olsun umarım annen karışmamayı başarır..

kızlar, bayram tatili bitti. bizim de kırkımız. bugün kızımı yıkadım 2 yaşında. kendim yıkandım, ve oğluşumu yıkadım kırklandık yani.. mis mis.. darısı kırkı çıkmayan arkadaşlara..

rezene milupanın granül halinde 10 tl filan canım..

zaten kel doğmuştu olanlar da dökülüyor..

canım Allah yardımcın olsun umarım annen karışmamayı başarır..

ahh canlarım ahhhh.....baştan niyetim öyleydi.20-25 günden sonra göndermekti.ama şimdi istenmediğini sanıyor....

Merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden burdayım. 12 temmuz da epidural sezeryanla3
Doğum yaptım 38+1 de 3700g r doğdu ismi Deha. Allah evlatlarımız sağlık güzel yaşam versin inşallah. Evlatlari rahatsız olanlara cani gönülden acil sifalar diliyorum. Ben doğumdan sonra çok sıkıntılı günler geçirdim. Annem kayinvalide teyzem 8 yaşındaki oğlum ev curcuna...
Oğlumla sarılık çıktı dr önemsiz atar dedi ama süt

Yok meme uçların yarar, oldu kuru etmekten beklenmediği icin sarılık bitmedi 1 gece hastanesi yattık.15 gün sonra annemi va kv yi yazlığına gönderdim yoksa hastanelik olacaktım. Sürekli aglamaktan psikolojik bozuldu süt gelmedi yaa? Neyse siadı daha iyiyim ama düzelmiş sayılmam. Anladım kı ikinci çocuk icin çok ara vermeyeceksin.
Yarın 1 aylık olacak asimiz var. Allah yardımcımız olsun kendinize ii bakın...

ayyhhh terden geberiyorum,kızlar ben emzirirken resmen eriyorum yaa,ter şıp şıp damlıyo walla,
sütüm damlasa yaa keşkee :S mememi sıkmaktan bi hal oldum ha gayret azdaha fazla emsin diye,
bide herkes bana emziğe alıştır çok rahat edersin diyolar kızlar, içinizde varmı emziğe alıştıran??
bizimki bi iki çekiyo,bakıyo süt gelmiyo hopp atıyo dışarıya..
bide kaçgünlük veya kaç aylıkken alıştırmaya başlamak lazım,oğluşum 12 günlük oldu çok mu erken emzik için ??

Ben de alışsın istiyorum ama benimki de almıyo, öğürüyor verince. Diliyle barikat kuruyo boncuk kızım agzına almıyo. 12 gunluk ama pek nazlı, parmağında oynatiyo napicam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…