2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

dogdugu gun verdim emzigi :)

bende cok terliyorum emzirirken vede oglusumuda bunaltip terletiyorum ve cozumu yatarak emzirmede buldum , yatagima uzanip bebegimi oyle emziriyorum hem o rahat edio hem ben

Ben de alışsın istiyorum ama benimki de almıyo, öğürüyor verince. Diliyle barikat kuruyo boncuk kızım agzına almıyo. 12 gunluk ama pek nazlı, parmağında oynatiyo napicam bilmiyorum.

öğürüp böğürdü ama verdim :) hatta bu sabah utu yapiyoduk babamiz işe gitcekti , emzigi verdim 1-2 almadi bögürdü açti karni sonra tekrar verdim kendi eliyle tuttu :) cok cok emmeye basladi :)

dogdugu gun verdim emzigi :)

bende cok terliyorum emzirirken vede oglusumuda bunaltip terletiyorum ve cozumu yatarak emzirmede buldum , yatagima uzanip bebegimi oyle emziriyorum hem o rahat edio hem ben

Canım birmarkadaşımın bebeği orta kulak iltihabı olmuştu doktoru yatarak mı emzşriyorsun demiş o da evet demiş yani onun doktoru yatarak emzirmenin ona sebep olduğunu söylemiş sen de bir araştır istersen ama dediğim gibi emin değilim

Canım şimdi haziran annelerini okuyodum orda da biri yeni yazmış oğlu orta kulak iltihabı olmuş avusturyada yaşıyorlarmış hastaneye yatırmışlar doktor yatarak besleme kesinlikle demiş bebeğin kafası beslenirken mutlaka vücudundan yüksek olmalıymış bizler içinde geçerli aslında bende kucağımda tutarken bazen bütün vücudu aynı seviyede gibi oluyor mutlaka yüksekte tutmak gerekmiş

Bende ilk günden verdim emziği aldı gayette güzel emiyor.erken değil bence ver gitsin bişeycik olmaz.ben aventin emziğini aldım hiç sorun olmadı anne memesine yakın olduğu için tuttu.emme zaten bir refleks hem bebek rahat ediyor hem o rahat edince sende rahat ediyorsun.

Kızlar iyi akşamlar, şu doğum izni ile ilgili cevaplarınız için teşekkür ederim ama 18 hafta olmuş mu resmi olarak kesin mi yani 2 hafta daha eklendiği?

Kızlar ya bide kızımın yüzünde egzama var dr krem verdi kullandık geçti ama yine tekrarladı hem de daha fazla benimle aynı durumda olan var mı?

saol bıtanem bende kavusdum yavruma gobegımız dustu bılem okuyorm surkli kucgmda zaten yavrum elden eele perısan oluyor. benmde annem dedı babama opme sunu fılan dıye de babam saka anluo olsun ılk torun ıcden ıce sınır olmakla yetnyorm kımsenn kalbnı kırmak ıstemyorm. zaten cok alınmıslar ben hastanede cok soguk davranmısım ne beklyorlarsa amelyattan ckmısım saftım kaymıs
aynen bızde omzumdayken basnı cevrnce opusyorz oglumla hemen agznı acyor kus gıbı cok tatlılar yaa Allah ım hepmızın bebıslerı super uzum omurler versın.

benmde yok ama ınsan yavrusuna kıyamıyo ben yattgı yerden kaldrmyorm rahatı bouzlmasn dıye benm esımde gtmıyo artık kmseye

ablam hep yatarak emzirdi bişey olmadi ama bilemedim şimdi

sanırım 18 hafta olmamış eşim yok öyle bir şey dedi..

ablam hep yatarak emzirdi bişey olmadi ama bilemedim şimdi

kızım 13 aylık. doğduğundan beri yatarak emziriyorum.
şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı. önemli olan başının altına bi yükselti koymak.
yoksa söylenilen gibi orta kulak iltahabı riski olabilir.

Anneler kırkınız kaç günde çıktı benim oğluşum 18 günlük oldu, kanamam neredeyse bitti gibi -bu arada normal doğum -

Sütüm boşa akıyor oğlum ememiyor demiştim şimdilerde daha iyi bu defa süt yetmeyecek diye korkmaya başladım büyüdükçe daha fazla emiyor demekki, bebişim emdikçe içim bayılıyor ayağa kalkınca resmen titriyorum tatlı yiyeceklere saldırıyorum bence iyi beslenmemiz gerekli bebişimize iyi bakabilmek için güçlü olmamız lazım...

Göbeğiniz ne durumda benim kararmalarım yavaş yavaş geçiyor, hamilelikte 11 kilo almıştım hiç bişey kalmadı gibi çok hafif bi göbek var kilom yok ama bu göbek çok çirkin umarım kalmaz.

hamilelikte aldığım 19 kilonun 17si ilk 6 ayda kendiğinden gitti.
iki kilom kalmıştı, ama göbeğim hala 5 aylık hamile gibiydi.
dr um, doğumdan bir hafta sonra korse giy ya da en azından göbeğini bağla demişti.
hava çok sıcak olduğu için yapamamıştım.

netice-i kelam; 3 ay düzenli sporla göbeğim de epeyce indi. müdahale etmezseniz göbek kalıcı olabilir.
bana kalırsa, emziriyorum diye fazla fazla yememek gerek.
birçok kişi hamileyken almadığı kiloyu, süt olsun ye dedikleri için doğumdan sonra alıyor.
bol sebze meyve tüketin, calsiyum ve protein açısından zengin beslenin ve en önemlisi bol su için..
uyku da olmazsa olmaz tabi..

Son düzenleme:
Canım öncelikle sıkıntılı günleri atlattınız galiba çok sevindim Allah bütün bebeklere şifa versin
Süt olayı çok zor gerçekten. Başta ben de yaşadım sütüm az diye emdikten sonra mama takviyesi yapıyordum. Emerken memeye savaşıyor gibi yapıyordu ben de diyordum ki emiyor ama süt gelmediği için sinirleniyor. Sonra bir aylık kontroldeki doktorum ben sormadan o hareketleri taklit etti böyle yaparsa gazı vardır dedi. Meğer boşuna vermiştim. Sonra sık sık istese de istemese de emzirdim çok şükür iki haftadır mama vermiyorum sen de dene canım. Bir de humana still tee içiyorum belki onun da faydası vardır. Geceleri emerken az emip uyuyakalıyor diye zorlamıyorum yatırıyorum o uyurken sütümü beş dakikada sağıyorum biberonla veriyorum gazını çıkarıp yatırıyorum hem doyduğundan emin oluyorum hem de doyduğu için uzun uyuyor.
Sağmanın da sütümü artırdığının farkındayım. İnşallah artar canım ama sen bunu içinde sorun haline getirme
Moralini yüksek tut:))
Off emzirirken nasıl ter fışkırıyor sanırım ondan kilo veriyorum ben. İnanlmaz terliyorm ben de.
Hmm öğrendiğimiz iyi oldu:)

bugun 2. aşmızı olduk bırazcık agladı oğlşm ates yapmasın dıde dolven şurup verdm sımdılk rahatız inş kolaycacık atlatırız

boyumz 61 kılomuz 5 300 olmus cok mutlu olduk sutum yarıo bebsme

hemsıremızde karnını ort yelek gydr tek usucegı yer ayakları ve karnı olur dedı serbest gydrebılırsın ddı artk şort da gycez herade yakında

bu arada bnde taaaammmmmm 14 kılo vermısımmmmm 1 ayda cok sevndmm 71 kılo olmusm kaldı 6 kılo oda yakında gder heraldee

kucaga alışrsa ışn zor cnm wc ye bılem gdemezssn valla

cok tatlılar yha ama kızlar kur an da da yerı var bebeklerı dudaktan opersek sex e duskun olurlarmıs basından opersekde zekı akıllı olurlarmış bn kafasndan daha cok opuyorum dayanamadıgm zamn dudaklarndan opuyorum

bu arada emzıkden konusulmus bnde hastnede verdm hemde alıştı yavrum onn sayasende sallamıorm emzıgı verıorum kendı uyuyo onnla oyalanıo rahatlık bnce bde tek kalanlar ıcın ben mesela her ısımı yapıorum kımseye kucagada vermıorum muzık acıorum uyuyo yavrum bnm yha

çok çirkinsin seennnnnn maşallaahhhh

bebekler emzıkde annelerınnn gogsunde olduklarını zannederlermıs oyuzden huzurlu uyuyolar bnde aventın emzıgını verdm hemn de aldı masallah

kızlr selam ,

bugun sabah sunnet oldukk biz , birazcık agladik ama 2 gune iyilescek ins , bu iştende kurtardik cok sukur ,

eşimle girdik birbirimize, ablasindan sonra anneside küstü sonunda , umarim uzun sürer

sinirlerimi tepeme cıkardilar ama neysee bakalm ..

noldu kız nıe kusuştuler erkek oldu en sonnda erkekimiz bzm

Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin cüümlemize.kaç günlük ken sünnet yaptınız?bide bemünim bebişimin alnında göz kapağında ve burnuda kırmızı iz var.ne yapacam bilmiyom kafama çok takılıyo inş. geçer .geçmezse diye endişeleniyorum.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ne yapsam iyi gelir.şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…