ayyhhh terden geberiyorum,kızlar ben emzirirken resmen eriyorum yaa,ter şıp şıp damlıyo walla,
sütüm damlasa yaa keşkee :S mememi sıkmaktan bi hal oldum ha gayret azdaha fazla emsin diye,
bide herkes bana emziğe alıştır çok rahat edersin diyolar kızlar, içinizde varmı emziğe alıştıran??
bizimki bi iki çekiyo,bakıyo süt gelmiyo hopp atıyo dışarıya..
bide kaçgünlük veya kaç aylıkken alıştırmaya başlamak lazım,oğluşum 12 günlük oldu çok mu erken emzik için ??
Ben de alışsın istiyorum ama benimki de almıyo, öğürüyor verince. Diliyle barikat kuruyo boncuk kızım agzına almıyo. 12 gunluk ama pek nazlı, parmağında oynatiyo napicam bilmiyorum.
dogdugu gun verdim emzigi :)
bende cok terliyorum emzirirken vede oglusumuda bunaltip terletiyorum ve cozumu yatarak emzirmede buldum , yatagima uzanip bebegimi oyle emziriyorum hem o rahat edio hem ben
ayyhhh terden geberiyorum,kızlar ben emzirirken resmen eriyorum yaa,ter şıp şıp damlıyo walla,
sütüm damlasa yaa keşkee :S mememi sıkmaktan bi hal oldum ha gayret azdaha fazla emsin diye,
bide herkes bana emziğe alıştır çok rahat edersin diyolar kızlar, içinizde varmı emziğe alıştıran??
bide kaçgünlük veya kaç aylıkken alıştırmaya başlamak lazım,oğluşum 12 günlük oldu çok mu erken emzik için ??
saol bıtanem bende kavusdum yavruma gobegımız dustu bılemkızlar nasılsınz ?? ben uykusuz perişan bı haldeyım hala uyku duzenmız yokgecelerı uyumuyoruz 1 bucuk saatte bır uyanıo bazen uyumuyo sabaha kadar basında nobet tututyorum napıcagımı şaşırdım kakasını yaparken cok zorlanıo cok aglıo içim gdıo offff bız 1 aylık olduk bugun sarılıgmız bızmde gecmedı daha sadee yuzunde ve gozlerınde bellı ama normlamıs oyuzden edert etmıorum
benm oğlusmn sacları dokulmeye bsladı kızlar yha sızınkıler ne durumda
annem soledı babama opme daha bu oplmez dıe kurtardık oyuzden bnde bayılıorum dudagndan opmeye gazını cıkarmak ıcın omzma koyuyorum ama kafayı kaldırıo opşuoruz oğlşmla boynn altı fln mınık mnık opuyorumm
nıce bayramlara cnm
gozn aydın gobegnz de dustu artk bol banyolu gunler bn artk tek yaptrmaya basladım eşim yardmcı oluyo yetıo
gaz sancısı 20 gun sonrasında baslıo sennde baslamıs demek
cnm sle uyandırmasınlar oldu cocugmu huzursuz edıcekler bn valla soledım herkese ılk once soruyolar uyuymu dıe uyuyasa kımse gelmıo sevmıo kızarsalarda kızsınlar valla cok ta tın
nazr duası var cnm oku en cok anne babanın nazarı degerms zaten bn sureklı okuyorum emzırırken cocuk ondanda huzrsuz olabılır
Ayyy hislerime tercuman olmussun valla. Ben de bayramin birinci gunu kizimi babannesine gotureyim dedim jest yaptim. Halt etmisim. Gittik kapiyi cami heryeri acmislar fildir fildir esiyo, kapattim balkonun kapisini cereyanda kalmasin kizim diye ben odadan cikar cikmaz acmislar yeniden. Ev de serin yani sicak degil. benim kv ve kp'in kici yaniyo afedersiniz. Sonra bi o aliyo kucagina tam beste uyuyor otekisi aliyo tam uyuyo eltim aliyo sonra ben altini degistirecek emzircek oluyorum. Cocugumun nevri dondu. Hayir yani noluyo kucaga alinca? uyuyan cocugu koy kenara izle elin kolun bile yorar o bebeyi. Nasil sinir oldum anlatamam. Pisman oldum gittigime.
Eve geldik uykuya dalamiyo, huysuzlaniyo taaa aksam 9a kadar mizirdadi. Hasta olmustur diye de korktum hele ki olmamis. Esim de gitmeyelim bi daha dedi :)
ayyyy lohusa depresyonum yok ama her yeni anne gibi ben de kv sinir oluyorum. Gecer insallah
Canım birmarkadaşımın bebeği orta kulak iltihabı olmuştu doktoru yatarak mı emzşriyorsun demiş o da evet demiş yani onun doktoru yatarak emzirmenin ona sebep olduğunu söylemiş sen de bir araştır istersen ama dediğim gibi emin değilim
Kızlar iyi akşamlar, şu doğum izni ile ilgili cevaplarınız için teşekkür ederim ama 18 hafta olmuş mu resmi olarak kesin mi yani 2 hafta daha eklendiği?
Kızlar ya bide kızımın yüzünde egzama var dr krem verdi kullandık geçti ama yine tekrarladı hem de daha fazla benimle aynı durumda olan var mı?
ablam hep yatarak emzirdi bişey olmadi ama bilemedim şimdi
kızlar
isilik olan bebekleriniz için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?
hamilelikte aldığım 19 kilonun 17si ilk 6 ayda kendiğinden gitti.Anneler kırkınız kaç günde çıktı benim oğluşum 18 günlük oldu, kanamam neredeyse bitti gibi -bu arada normal doğum -
Sütüm boşa akıyor oğlum ememiyor demiştim şimdilerde daha iyi bu defa süt yetmeyecek diye korkmaya başladım büyüdükçe daha fazla emiyor demekki, bebişim emdikçe içim bayılıyor ayağa kalkınca resmen titriyorum tatlı yiyeceklere saldırıyorum bence iyi beslenmemiz gerekli bebişimize iyi bakabilmek için güçlü olmamız lazım...
Göbeğiniz ne durumda benim kararmalarım yavaş yavaş geçiyor, hamilelikte 11 kilo almıştım hiç bişey kalmadı gibi çok hafif bi göbek var kilom yok ama bu göbek çok çirkin umarım kalmaz.
Canım öncelikle sıkıntılı günleri atlattınız galiba çok sevindim Allah bütün bebeklere şifa versinayy kızlar ya bu arada dün bayram vgezmesine gittik kv. lere
kızım görücüye çıktı ilk defa göremeyenler çoktu
sabah onda uyandı yavrucum akşamın onuna kadar uyuyamadı eve bi geldik arabada sızmıştı zati
direk yatırdım öle bi uyuduki sabah 6ya kadar
şimdide öğlendede bugün 2 sa. bi uyudu dahada dalamıyor uykuya, öğlen 1 den beri ayaktayız,
zorla doyuruyorum uyutuyorum yatırıyorum, 5 dk sonra uyanıyo belki böle on deneme yaptık öğlenden beri,
şimdi yine yatırdım uyur inş. umudum var yani
ya bide benim sütüm hiç artmıyor,
ağlıcam ya çok üzülüyorum
yemediğim şey, içmediğim zımbırtı kalmadı
her duyduğumu yapıyorum devamda ediyorum bırakmıyorum, yediğim içtiğim nevaleleri saysam burdan memelekete yol olur
pooffff
Off emzirirken nasıl ter fışkırıyor sanırım ondan kilo veriyorum ben. İnanlmaz terliyorm ben de.ayyhhh terden geberiyorum,kızlar ben emzirirken resmen eriyorum yaa,ter şıp şıp damlıyo walla,
Hmm öğrendiğimiz iyi oldu:)Canım şimdi haziran annelerini okuyodum orda da biri yeni yazmış oğlu orta kulak iltihabı olmuş avusturyada yaşıyorlarmış hastaneye yatırmışlar doktor yatarak besleme kesinlikle demiş bebeğin kafası beslenirken mutlaka vücudundan yüksek olmalıymış bizler içinde geçerli aslında bende kucağımda tutarken bazen bütün vücudu aynı seviyede gibi oluyor mutlaka yüksekte tutmak gerekmiş
saol bıtanem bende kavusdum yavruma gobegımız dustu bılemokuyorm surkli kucgmda zaten yavrum elden eele perısan oluyor. benmde annem dedı babama opme sunu fılan dıye de babam saka anluo olsun ılk torun ıcden ıce sınır olmakla yetnyorm kımsenn kalbnı kırmak ıstemyorm. zaten cok alınmıslar ben hastanede cok soguk davranmısım ne beklyorlarsa amelyattan ckmısım saftım kaymıs
aynen bızde omzumdayken basnı cevrnce opusyorz oglumla hemen agznı acyor kus gıbı cok tatlılar yaa Allah ım hepmızın bebıslerı super uzum omurler versın.
benmde yok ama ınsan yavrusuna kıyamıyo ben yattgı yerden kaldrmyorm rahatı bouzlmasn dıyebenm esımde gtmıyo artık kmseye
çok çirkinsin seennnnnn maşallaahhhh
Bende ilk günden verdim emziği aldı gayette güzel emiyor.erken değil bence ver gitsin bişeycik olmaz.ben aventin emziğini aldım hiç sorun olmadı anne memesine yakın olduğu için tuttu.emme zaten bir refleks hem bebek rahat ediyor hem o rahat edince sende rahat ediyorsun.
kızlr selam ,
bugun sabah sunnet oldukk biz , birazcık agladik ama 2 gune iyilescek ins , bu iştende kurtardik cok sukur ,
eşimle girdik birbirimize, ablasindan sonra anneside küstü sonunda , umarim uzun sürer
sinirlerimi tepeme cıkardilar ama neysee bakalm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?