2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kısçeler merhabalar nasılsınız

Ya benım miniğimin ağzı pamukçuk oldu sizce ne yapmalıyım ?
Karbonatlı suyla sildim ama pek fayda etmedi
Dut şurubunu kullanan var mı ?

Kızlar bırrde bebeklere rezene cayı verılebılır mı
Aktardan alıp demlediğimiz ağır gelir mı
Ne kadar vrmek gerek

Son düzenleme:

benim büyük kızımdada vardı bebişimdede var hemde iki gözündede doğum lekesi onlar ve bir iki seneye kadar geçer ablamızın alnındaki halen belirgin önemli bişey değil yani takılma

cnm hıc uzulme onlar buyuk ıhtımalle dgm lekelerıdır bnm yıgnmdede vardı gectı 1 yasından sonra 5 yasına kadar gecıomus cnm bızde cok arastrdık

sunnettı bzm ürolojı uzmnı 3 aylıkken yapalım ddı suzanla acenu yaptrdı ama agrıları sızılarıda yokmus cnm dr nla konus ole karar verın ıstersen

ablam hep yatarak emzirdi bişey olmadi ama bilemedim şimdi

Ben de 4-5 aydan sonra yatarak emzirmeye başlamıştım, çünkü çok uzun süre emiyordu ve kilosu ağırlaşmıştı, kollarım dayanmıyodu, ama kafasına destek yapıyodum ben de.tam yan yatırmıyodum, göğsümün altına iki kat yastık koyup kendimi de yükseltiyodum kızımın yanağını da yastığa yaslıyodum,yani yüzü yukarı bakar şekilde emiyodu. bi sorun yaşamadık. hala da öyle emiyor 19 aylık oldu.

kızlar
isilik olan bebekleriniz için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

Of ya kızım bu yıl isilik oldu, ne zor bişeymiş meğer... kendi uyguladığım yöntemlerle pek geçmedi yaa, serin tuttum, günde 3 kere sadece suya soktum çıkardım, odayı klimayla az ayarda serin tutmaya çalıştım krem sürdüm vs. ama olmadı tamamen geçmedi, sonra daha önce pişik olunca doktor bi krem vermişti trosyd diye, onun prospektüsünü okudum, isilik de yazıyodu, bi, iki gün onu kullandım geçti.

RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Son düzenleme:

benim bebişiminde sağ göz kapağında kırmızı iz var doktor geçer dedi bekliyoruz kuzum 18 günlük henüz geçmedi.

Selammmm en güzel anneler ve onların melekleriiiii
Bayramı yedik bitirdikkkk vallahiKızçemle ilk bayramımızda
Oldukça keyifliydi tek sorun benim gibi giyimi seven bir hatunun
kızçesi de öyle olunca Tekirdağ'a giderken çok valiz hazırlamam oldu.
Neyse şimdi döndükte yıkanıyorlar hepsiiii..
Bayramın 2.günü kırkımız çıktı kayınvalidem kırkladı bebişimi....
Yumurta kabuğunu 40 kere su konulup bebişin suyuna konuldu,40 adet
kürdan kırıldı,yüzüğüm banyo suyuna atıldıvs vs vs....Kıramadaım istediğini yaptı.SOnra
peçete içine para koyup sokakta gördüğüm çocuğa vermemi söyledi o görevi de tamamladık
ve kırk uçurmaya köy için de gezdikHasaılatımız iyiydi...Herkes kızçeme
paralar altınlar taktı ççok utandım:26::26:Neyse bayramı bitirmiş oldum
Kızçem köy havasına alıştı mışıl mışıl uyudu annesine hiç yaramazlık yapmadı
Ayyyyyy çok güzel bir bayramdı çok zevk aldım....Önceki bayramlar birşey değilmiş yahu
Şimdi uyanmasını bekliyorum da yıkayacağım onu aşkımı çok özlüyorum uykuda
Bu arada 40.gün pamukçuk oldu kızçem doktoru aradım karbonatlı suyla temizle dedi
geçmezse bir damla ismi verdi.Karbonat geçirmedi damla ile hemen hemen bitti şükürler olsunnnn

Bu pazarda mevlüt okutacağım onun telaşı varrrr:18::18::18::18::18:Geçmişi okuyayım da geleyimmmm
Çok özledim sizleriiiiii

Aman ALLAH'ım doğmasını bekleriken meleğimiz dopdu da sünnette oldu
MAşallah bebişimize ALLAH damatlığını göstermeyi nasip etsin
ama hemen büyümesin hemen zaman geçmesinnnnn
Zamanı durduralım kızçeler biz tam 43 günlük olduk:18::18:

yarimmmm nerelerdesin kıssss

bebişne geçmiş olsun canım

bugun 17. günümüz cnm , yaptirdik şükür kurtardik .

amin cnm inşşş

vınn gözünü sevemm yaa memlekette bılem sızleyım kaynımda laptop almıs ohhh...msss
oglumu ayagımda salladım uyudu sımdı sızede bakım dedımm sonra dısarda esım semaverde cay demledı ıcıcez kısmetse tabım paşa uyanmaz ısee gercı elhamdulıllah dusene gırıyoruzz gaz ılacınıda ıcınce tamamdır

bugun oglumun ılk ası gunuydu cok sukur ıgne gırısı dısında pek sorunumuz olmadı onuda ıgne cıkınca kucagım aladım hemen kokumu alınca sustu cok sukurrrr,

cıs durumunuz nasıl bıs gene sulu sarı mod dayızz:)ama yaptıkdan hemen sonra degısme tarafındayız yoksam paşamm cıglıgı basıyoo..

bugn esımle magazaya ugradık super cıcıler aldım haftaya cuma dugun var elbıse alıcaktım ama gogusler bosdu tipimi ama cok guseldıı neyse kısmet bereketlı sıfalı sutler olsunda varsın elbıse gıymeyım dımı amaaa

selam güzel annler geçmiş bayramınız mubarek olsun.Ben aiaihın izniyel ağustos annesi olcağım.5 sene önce de ağustos annesiydim dünyada oğlum gelince benim gibi mutlusu yoktu.Fakat göğüs ucum olmadığı için bebek memeyi almadı hastanede hemen biberon verdiler biz de cahillik yatık evde de devam ettik.Sonra ne yaparsam da emzirmedim.Sağolsun pompa aldık öyle oğlum bir yaşına doşdurana kadar anne sütü aldı.İkincvi oğlumuz da yolda ve diyer annerler doğum telaşta olmakvarken ben emirme teleşındayım.o kdar pompayla sağdığıma rağmen göğüs ucum düz biraz kurcalayınca az birşey çıkyor.Bu sefer emirmeye başarabilkcekmiyiz acaba hep bu soru aklımda.Sizde ricam tavsiyerin varsa bana yazarmısınız.Kendimiş daha iyi hazırlmaış hissediyorum ama emzirme sorun yaşayan ve buna rağnen başarabilirmiş annelerin hikayelerini duymak istiyorum.Çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun canım inşallah hemencik iyileşir :))

evladın hayırlı olsun bı avazda doğurursun inşallah,benım gögus ucumda yok dumduz ama bebek emerken damagı ıle ezdırıyor azıcık cıkıyo memeden ayrılınca gerı duzleşiyor ,hatta ben doğum yaptığımda hemsıreler mememın ucunu sıkıp cocugun agzına verıyordu canım
o yuzden hıc bırakma emzırmeyı sureklı ver morelını bozma22 gunluğuz sımdı baktım gene dumduz meme uclarım

canım benımde oğlumun sağ göz kapağında kırmızı leke var doğum lekesiymiş buyudukçe geçermiş ole sole dı doktorumuz,
sünneti yenı doğan yaptıracaktı urolojı hocası bır yasında onerdı bıze penis tam gelişmemiş oldugu ıcın şekil bozukluğu olusabılıyomus bıraz gec yapılması daha ıyıymıs bızde 1 yasında yaptıracaz ınsllh

slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun herkescikler iyidir inşallah sanırsam doğum bekleyende kalmamıştır çok şükür artık bebişlerimizi konuşma zamanı geldi inşallah hep sağlıklı olurlarda güzel anlarından bahsederiz her daim:)

ohh maşşallah geçmiş olsun damatlığını askere gittiğini çoluk çocuk sahibi olduğunu da görmek nasip olsun inşallah

çok çok sağol canım çok iyiy geldi cevabın.Demek uğraşırsam oluyor.İnşalalh benim bebeişim de seninki gibi emer.Sana ve bebeğine bol bol sütler bol bol emirmeler.Sağlıkla büyüt bebeğini.çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…