Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin cüümlemize.kaç günlük ken sünnet yaptınız?bide bemünim bebişimin alnında göz kapağında ve burnuda kırmızı iz var.ne yapacam bilmiyom kafama çok takılıyo inş. geçer .geçmezse diye endişeleniyorum.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ne yapsam iyi gelir.şimdiden teşekkürler.
Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin cüümlemize.kaç günlük ken sünnet yaptınız?bide bemünim bebişimin alnında göz kapağında ve burnuda kırmızı iz var.ne yapacam bilmiyom kafama çok takılıyo inş. geçer .geçmezse diye endişeleniyorum.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ne yapsam iyi gelir.şimdiden teşekkürler.
ablam hep yatarak emzirdi bişey olmadi ama bilemedim şimdi
kızlar
isilik olan bebekleriniz için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?
kızlr selam ,
bugun sabah sunnet oldukk biz , birazcık agladik ama 2 gune iyilescek ins , bu iştende kurtardik cok sukur ,
eşimle girdik birbirimize, ablasindan sonra anneside küstü sonunda , umarim uzun sürer
sinirlerimi tepeme cıkardilar ama neysee bakalm ..
kızlr selam ,
bugun sabah sunnet oldukk biz , birazcık agladik ama 2 gune iyilescek ins , bu iştende kurtardik cok sukur ,
eşimle girdik birbirimize, ablasindan sonra anneside küstü sonunda , umarim uzun sürer
noldu kız nıe kusuştulererkek oldu en sonnda erkekimiz bzm
Aman ALLAH'ım doğmasını bekleriken meleğimiz dopdu da sünnette oldu
MAşallah bebişimize ALLAH damatlığını göstermeyi nasip etsin
ama hemen büyümesin hemen zaman geçmesinnnnn
Zamanı durduralım kızçeler biz tam 43 günlük olduk:18::18:
yarimmmm nerelerdesin kıssss
kızlr selam ,
selam güzel annler geçmiş bayramınız mubarek olsun.Ben aiaihın izniyel ağustos annesi olcağım.5 sene önce de ağustos annesiydim dünyada oğlum gelince benim gibi mutlusu yoktu.Fakat göğüs ucum olmadığı için bebek memeyi almadı hastanede hemen biberon verdiler biz de cahillik yatık evde de devam ettik.Sonra ne yaparsam da emzirmedim.Sağolsun pompa aldık öyle oğlum bir yaşına doşdurana kadar anne sütü aldı.İkincvi oğlumuz da yolda ve diyer annerler doğum telaşta olmakvarken ben emirme teleşındayım.o kdar pompayla sağdığıma rağmen göğüs ucum düz biraz kurcalayınca az birşey çıkyor.Bu sefer emirmeye başarabilkcekmiyiz acaba hep bu soru aklımda.Sizde ricam tavsiyerin varsa bana yazarmısınız.Kendimiş daha iyi hazırlmaış hissediyorum ama emzirme sorun yaşayan ve buna rağnen başarabilirmiş annelerin hikayelerini duymak istiyorum.Çok teşekkür ederim.
kızlr selam ,
evladın hayırlı olsun bı avazda doğurursun inşallah,benım gögus ucumda yok dumduz ama bebek emerken damagı ıle ezdırıyor azıcık cıkıyo memeden ayrılınca gerı duzleşiyor ,hatta ben doğum yaptığımda hemsıreler mememın ucunu sıkıp cocugun agzına verıyordu canım
o yuzden hıc bırakma emzırmeyı sureklı ver morelını bozma22 gunluğuz sımdı baktım gene dumduz meme uclarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?